Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kada sam dobio poziv za vojsku svi su počeli da me tapšu po leđima i da prepričavaju svoje dogodovštine iz tih dana. Njihove priče zvučale su mi totalno neverovatno jer sa svojih devetnaest godina imao sam samo dve devojke tako da mi je taj sav silni razvrat zvučao kao neka bajka. Čak je i moj otac da majka ne čuje rekao da je kresao nekoliko devojaka koje su išle iz ruke u ruku vojnika. Mislio sam da samo hoće da me uteše jer vojska je ipak naporna. Rano se leže, rano se ustaje, svi imaju svoja zaduženja i samo oni sa debelom vezom prolaze. Dan pre polaska napravio sam ispraćaj na kom je mama suze lila od žalosti, a ćale od sreće stalno je uzvikivao:

– Sad ćeš postati prava muškarčina!

Devojci sam pred polazak obećao da ću biti veran mada nekako nisam verovao u sve to što joj govorim jer su me pokolebale priče starijih, naročito reči mog oca:

– Zapamti sine, ciganska pička je najtoplija i njih najviše ima oko kasarni, tako da kad god ti za to zatreba novac odmah ću ti poslati!

Od svega toga bilo mi je malo mučno jer tata nikad nije sa mnom tako razgovarao, a sa pozivom je bio oduševljen kao da i sam ponovo kreće u vojsku. Cim sam ušao u voz odmah sam našao jedan prazan kupe jer sam hteo bez ičijeg smaranja da se opustim. Posle nekog vremena, još uvek mamuran od prethodne noći, zadremao sam ali nažalost to nije dugo trajalo jer me je trgnulo nečije glasno smejanje. Otvorio sam oči i ugledao dve mlade cigančice. Jedna se pribila do mene, a druga je sela preko puta. Bile su obučene u kratke mini suknje, a kroz majice su se jasno nazirale napupele bradavice pa sam odmah shvatio kakve su. Prvo sam proverio da li mi je novčanik na mestu i kad sam se uverio da je sve u redu upustio sam se sa njima u razgovor. Obe su putovale do mog mesta pa sam se obradovao što ću ostatak puta provesti sa njima. Osetivši glad izvadio sam sveže pečeno svinjsko rebro i kulturno ih ponudio, a cigančica koja je sedela pored mene sramežljivo me je pogledala i rekla:

– Jeste da sam malo gladna, ali ja bih ipak nešto drugo!

Nisam odmah shvatio o čemu se radi pa sam je pitao:

– Sta želiš? Kako ti ja mogu pomoći?

Zadigavši suknjicu otkrila je da nema gaćice i prstom uperivši u pravcu pičke rekla je:

– Ona je gladna! A tako snažan momak sigurno može da je zadovoIji!

U tom momentu parče mesa mi je zastalo u grlu i počeo sam se gušiti, ali spretne Minine ruke našle su se na mojim leđima i udarivši me jako uspeo sam da se iskašljem. Došavši sebi pogledao sam u pravcu druge cigančice koja je odmah rekla:

– Ja mogu jesti, mada je i moja mačkica gladna kurca. Mi cigani volimo da se jebemo po nekoliko puta svaki dan.

Zadigla je i ona suknju pokazavši mi obrijanu pičku. Bez razmišljanja odmah sam im dao odgovor:

– Samo navalite, obe ću pičke da vam nahranim svojom proteinskom spermom.

Mina pošto je sedela pored mene odmah je krenula da mi otkopčava pantalone. Posle nekoliko sekundi kada je iskočio moj beli buzdovan obe su u isti glas ciknule:

– Jupi, takav kurac je prava premija za nas!

Kleknule su na pod i sa svih strana zajednički ga lizale. Pomislio sam da sam u raju. Dva rapava jezika kružila su oko kurca i slasno ga sisala. Malo jedna, pa malo druga! Videlo se koliko to vole i koliko su vatrene. Osetio sam par puta slatku bol od grebanja njihovih zubića, ali nisam želeo da ih prekidam u igri pa sam to prećutao. Naizmenično su dok je jedna pušila druga je pažljivo usnama uvlačila jaja.

– Ohhh kako ste slatke, jedva čekam da vas nabijem!
Zatim je Mina ustala, zaključala kupe i skinula se gola. Dok mi je prilazila smeškala se i rekla:

– Ovako smo sigurniji!

Uhvatila je rukama sise i jednu mi je odmah nabila u usta dok je drugu nežno gnječila. Miris njene mlade kože totalno me je obuzeo. Grickao sam joj bradavice, a ona je glasno uzdisala. Jednog momenta uzbuđeno me je zaskočila. Marija se malo odmakla i držeći čvrsto moj kurac naciljala ga je naspram Minine pičke i ovoj pustila da se natakne. Dok je ulazio u nju osetio sam neverovatnu toplotu, kao da joj je u pički sama vatra. Kada ga je do kraja primila, Marija se ponovo sagnula i jezikom mi lizala jaja i deo čmara. Delovale su kao pravi tandem tako da sam stavio ruke iza glave i skroz se prepustio njihovom seksualnom umeću. Mina se nabijala i sve više vlažila, ali za razliku od ostalih devojaka pička joj se nije ni za milimetar raširila.

– Ghhh nisam znao da pička može da bude toliko topla!

– Ha-ha-ha, takve smo mi ciganke. Našim venama teče vrela krv.

Kako je krenula sve jače i brže da ga prima, a Marija jezikom da ulazi u moj čmar iz oteklih jaja mi je krenula sperma direktno u Mininu pičku. Svršavao sam nekoliko sekundi, a meni se činilo kao da je prošla čitava večnost. Oznojani od jebačine obrisali smo se mojim vlažnim maramicama, a zatim se obukli i seli na svoja mesta. Znao sam šta sledi posle, pa sam ih preduhitrio i ponudio im novac. Ali, na moje iznenađenje, nisu htele ništa da uzmu jer ih je moj otac već nagradio za tu uslugu. Kada smo sišli na stanici pozdravili smo se i ja sam umesto direktno u vojsku otišao prvo u poštu i pozvao oca. Kada se javio rekao sam mu:

– Tata hvala ti ovo je bilo stvarno nezaboravno iskustvo!

– Ništa ne brini sine. Samo kada si osetio čari jebozovnih ciganki.

Fisting - Ja i par iz Aleksinca
Muž mi je priredio nezaboravnu trojku

Izaberi me