Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Još jedna trojka za Mirjam (14. dio)

Naprosto ne mogu vjerovati da mi od svega toga nije došlo! Boris leži na kauču kao zadovoljan mačak i vrlo lijeno me miluje po konačno potpuno golom tijelu. »Što ćemo s tobom?« zaprede i polako mi razmakne noge. Jastučićima prstiju klizi mi po unutarnjoj strani bedara, tako da mi klecaju koljena. Već od prije sam sva uzbuđena i kada dotakne moju premokru macu, strese me po cijelom tijelu, zastenjem i glava mi klone unatrag. Boris nastavlja ležerno milovanje stidnih usana koje su nabrekle i ovlažene. Glasno uzdišem i Boris me gleda šaljivo i s puno divljenja. Naše polagano uzbuđivanje prekida zvuk prevrnute hrpe knjiga u predsoblju.

Boris potrči pogledati što se dogodilo i sudari se s pocrvenjelim Bojanom. Da, Borisu sam ispričala o našem doživljaju i bio je potpuno oduševljen njime »Ovdje imamo ženu kojoj ja i vibrator nismo dovoljni,« reče i pokaže na mene kao da poziva nekoga u svoju kuću. »Možda bi nam ti mogao pomoći,« doda zavodljivo. Oboje opazismo veliku izbočinu na njegovom međunožju i Boris počne odkopčavati košulju nadobudnog tinejđera. Bojanove oči vruće lutaju od samouvjerenog muškarca koji mu otkopčava košulju do sasvim gole žene, koja kao odaliska leži na kauču i gleda ga vabeći ga. O da, prizor me beskrajno uzbuđuje. Boris mu pažljivo svlači košulju i kada dotakne remen na hlačama, dečko se trgne i ustukne. No Boris ima nevjerojatan dar za smirivanje i uvjeravanje ljudi, tako da mu mali dozvoli i to, iako sumnjam da sam mu i ja prilično pomogla s tim kada sam znakovito i dobro naslinila prst i počela se milovati po lijevoj bradavici gledajući pritom Bojana ravno u široko razrogačene oči.

Kada je mali stajao pred nama samo u boksericama i crnim čarapama (vrlo posebnim, moram nadodati), Boris ga pogleda s odobravanjem i gurnu ga prema meni: »Do kraja će te svuči Mirjam.«

Kao u transu Bojan krene prema kauču. Najprije ga pogladim pokretom punim divljenja po izbočini ispod napetih bokserica, a zatim ih polagano svučem. Dečko se obrijao i njegov mladi penis izgleda veći i uspravniji, podsjeća me na kip nekog grčkog atleta.

Polako ga obliznem od testisa prema glaviću, kada kliznuh preko njega jezikom, pozdravi me biserna kapljica. Okus me preplavljuje i usisavam ga u sebe, sišem svjetlucajuću glavicu, kružim po njoj jezikom i uživam u tome da se dečku tresu koljena.

Boris sjeda na kauč i nježno me usmjeri prema sebi tako da na pola ležim na njegovim koljenima. Bojanu ljubaznim i bezvremenim glasom reče: »No, sada ćemo ju zadovoljiti, zar ne?« Pomiluje me po grudima da se počnem uvijati. Bojan gladno pogladi napetu krivulju od grudi preko struka do moje mace i spusti se na koljena. Razmakne mi noge, tako da je jedna na tlu a druga udobno istegnuta na kauču. Prisisa se uz moj već vrlo nadraženi klitoris. Snažno se trzam u Borisovom naročju. Boris se zadovoljno osmjehuje i gladi moje dojke kao delikatnu glinu i tu i tamo mi snažno stisne bradavice. Osjećam se erotski rastrgana na donji i gornji dio tijela.

Boris se izmakne, a Bojan me okrene i položi moje noge na svoja ramena te prodre u mene svojim poput kamena tvrdim alatom. Njegovo guranje unutra – van s puno entuzijazma dopunjavam kruženjem bokovima u svim smjerovima. Boris me gleda s osmjehom i kažiprstom klizi po otvorenim usnama. Osjećj njegovog hrapavog prsta na mojim nabreklim usnama me uzbuđuje kao malo što, škakljiv osjećaj me preplavljuje po cijelom tijelu i želim i ga u sebi, barem da prst mogu usisati u sebe. Znam da i njega to izluđuje, jer ga podsjeća na oralno obrađivanje južnijeg dijela tijela koji mu se nakon kratkog odmora ponovo puni krvlju. Jednom rukom milujem Bojanov isklesani torzo, a drugom pokušavam dodirnuti Borisov lijepi kurac.

»Ne, ne, ne,« sa smješkom mi priprijeti Boris kada spazi moju rascjepljenost. »Skoncentriraj se molim te na sebe,« reče mi, primi me za zapešća i svojom težinom ih prikuje uz naslon iza moje glave. Jednom rukom me kontrolira, a drugom slika po mojim grudima svojim još ne sasvim tvrdim kurcem.

Konačno hvatamo ritam i konačno mi postaje svejedno za njih, predajem se valovima i konačno me odnosi lud orgazam. Zadnjim grčevima svog orgazma postajem svjesna da se na mene iz dva smjera izlijeva topla, mirisna sperma.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile