Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ne znam sad baš točno ali mišljenja sam da svaki dječak u svom seksualnom sazrijevanju, ponaosob tijekom puberteta, prolazi razne faze koje mu u kasnijem životu mogu odrediti mnogo toga. Kao jedinac sazrijevao sam uz svoju mamu koja je izuzetno seksipilna žena i htio ili ne htio u mojim seksualnim maštanjima i za nju je bilo mjesta. Otac mi godinama radi po terenima a zadnje vrijeme u Njemačkoj. Po zanimanju je armirač pa je čitav svoj život provodio po gradilištima. No tijekom života naučio je raditi i druge poslove poput postavljanja centralnog grijanja ili vodoinstalacija. Uglavnom je, kako rekoh, radio na terenu pa bi kući dolazio isključivo vikendima. Iznimka je bila kada bi bio na godišnjem odmoru. Kriza je uzela maha pa je sukladno tome i on često mijenjao poslodavca da bi se na kraju zaposlio u jednoj firmi koja je uglavnom radila u Austriji i Njemačkoj. Obzirom da sam ga rijetko viđao s njim nikada nisam razvio neki prisniji odnos.

Za mamu rekoh da je seksipilna žena. Uvijek je dobre volje, nasmijana i prilično elokventna. Priznao sam već da sam u svojim seksualnim fantazijama ponekad stavljao nju u glavnu ulogu. U početku sam nakon takvih maštanja osjećao krivicu i stid. No morate razumjeti da sam je vrlo često imao prilike gledati osukudno odjevenu a kriomice sam je znao promatrati golu dok bi se odijevala. Živjeli smo u relativno maloj kući s očevim roditeljima. Ne znam zašto i iz kojeg razloga ali počeo sam sumnjati da mama nije baš vjerna mome ocu. Nisam za to imao nekog opipljivog dokaza ali jednostavno sam to slutio. Roditelji mog oca nisu baš voljeli mamu. Jednom prilikom čuo sam djeda kako mom ocu govori za mamu da vrlo vjerojatno šara okolo dok je on na terenu. No otac nije podlegao pritisku svojih roditelja. Osim toga mama je za njega, što se izgleda tiče, bila prava premija. Otac je nižeg rasta, proćelav s izraženim pivskim trbuhom.

Napokon je otac skucao dosta novca da kupi kuću samo za nas. Bila je to kuća u izgradnji. Dakle tek djelomično uređena. Otac je sredio dvije sobe i kuhinju te smo se mogli preseliti. Kuća se nalazila na drugom kraju grada, praktički je to bilo selo na rubu grada. Mama je odmah izazvala pažnju muške populacije u susjedstvu. Imao prilike čuti žene iz susjedstva kako za mamu govore da je namiguša. Upisao sam fakultet pa mi je otac kupio laptop. Ujedno je kupio i PC koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi. Obzirom da sam imao laptop, PC gotovo da nisam ni koristio.

Rekoh već da sam zbog maštanja o mami osjećao krivnju pa i grižnju savjesti
sve do trenutka kada sam sticajem okolnosti u kompjuteru pronašao zanimljive fotografije. Zablokirala mi je tipkovnica na laptopu pa sam ga dao prijatelju kako bi sredio kvar. Zbog toga sam nekoliko dana bio u poziciji da koristim kompjuter u maminoj sobi. Jednog dana mame nije bilo i čisto iz dosade sjeo sam za kompjutor. Surfao sam onako neobavezno i već sam ga htio ugasiti kada sam čisto iz znatiželje počeo otvarati foldere.

Bilo je tu raznih fotografija s ljetovanja, rođendanskih proslava i slično. U jednom trenutku otvarajući jedan podfolder ugledao sam fotke mame na nekoj fešti. Izgledala je uistinu jebeno seksi. A onda sam bukvalno ostao paf! Ispred mene bila je fotografija starijeg datuma na kojoj mama drka kurac nekom muškarcu, a to nije sasvim sigurno bio moj otac. U stvari slika je pokazivala kako mama rukom drži kurac tog muškarca a iz njegova kurca sperma šiklja prema maminom licu. Buljio sam u tu fotku gotovo ne trepčući. Prvotno iznenađenje zamijenilo je uzbuđenje i kurac mi se ukrutio. Ugasio sam komp i odjurio na wc gdje sam pošteno izdrkao svoj nabrekli kar.

Mama naravno pojma nije imala ali ja sam je sad gledao drugačijim očima i više nisam osjećao krivnju zamišljajući je u seksualnom odnosu sa mnom. Kada je ne bi bilo kod kuće uredno bi napasao oči na toj slikici i uvijek me iznova ta slika uzbudila. Sve više sam žudio za tim da mamu nataknem na kurac ali naravno da to nisam bio u stanju realizirati.

No onda se dogodilo što se dogodilo. Otac je odlučio srediti kat i potkrovlje kuće u kojoj smo živjeli. Za te poslove angažirao je jednog svog znanca, Milana. Milan je bio izbjeglica iz Bosne a upoznali su se u Njemačkoj. Kasnije se Milan vratio u Hrvatsku gdje je već izgradio kuću za sebe i obitelj te je tu otvorio građevinski obrt.

Jednog jutra u dvorište je ušao kamion natovaren materijalom i kombi iz kojeg su izašli radnici. Bilo ih je petorica. Smjestili su se u garaži koja se nalazila pokraj kuće. Garaža je prostrana i sastoji se iz dva dijela. Jedan dio može služiti kao garaža a drugi dio kao radionica ili neko skladište. Radnici su tu montirali krevete a unutra se već nalazio plinski štednjak te stol i šest stolica. I uistinu ljudi su se primili posla. Na katu se također nalazio toalet i mala kupaonica s tuš kadom tako da su radnici mogli koristiti taj prostor za svoje potrebe.

Lako sam uočio kako radnici, a mahom su to bili mlađi momci, sa zanimanjem promatraju moju mamu. Mama je u odnosu s njima bila vrlo srdačna. Nije joj bio problem barem svaki drugi dan spremiti im ručak ili večeru mada to nije bila obvezna. Ubrzo sam shvatio da i mami gode njihovi pogledi kojima su je doslovce svlačili. Odijevala se prilično izazovno. Kratke ljetne haljine a ne rijetko ne bi obukla grudnjak što je bilo očito. Provodila bi vrijeme s njima a oni su blejali u njene bradavice koje su izazovno stršale ispod haljine. Penjala bi se na kat te vješala oprano rublje na balkonu. Naginjala se toliko da su joj se gotovo nazirale gaćice.

Ja sam se nekako sticajem okolnosti zbližio s jednim od radnika. Zvao se Niko
i bio je vrlo inteligentan tip. Pričao je da je čak krenuo na fakultet pa odustao. Bio je dosta načitan i s njim sam mogao razgovarati gotovo o svemu. Bilo mi je ugodno provoditi vrijeme s njim nakon radnog dana. Zamolio me da mu posudim laptop. Dolazio bi u moju sobu gdje bi zajednički surfali ili igrali igrice na play stationu. Kako je on za razliku od ostalih najviše vremena provodio u kući tako sam primjetio da ga i mama promatra sa zanimanjem. Jednom prilikom vidio sam kako ga mama promatra iz hodnika. Niko je bio gol do pojasa i ubacivao je pijesak u mješalicu. Mama je sa zanimanjem promatrala njegovo mišićavo i znojno tijelo. Bila mi je okrenuta leđima i nije me uočila.

Jednog dana prilazio sam garaži. Radnici su ručali. Nisu me primjetili a niti čuli. Zastao sam kada sam čuo da pričaju o mami. Govorili su kako je strašna pička. Pričali su o njenim dobrim nogama, guzi i sisama. Tada je jedan od njih rekao kako je primjetio da mama sa zanimanjem promatra Niku. Slijedio je smijeh i nagovaranje ostalih koji su Niki sugerirali da poduzme nešto. I uistinu Niko je nešto i poduzeo.

Prvo što sam primjetio bio je nešto drugačiji odnos mame i Nike. Kada bi došao u moju sobu mama bi nam donijela pivo, sok ili kolače. Uočio sam kako se pogledavaju i shvatio da tu nekog vraga ima. Mamin pogled ju je odavao.
Bilo je to već kasno proljeće i gotovo početak ljeta. Predavanja na fakultetu bližila su se kraju. Stigao sam kući i došavši do ulaznih vratiju pomalo se iznenadio kada sam vidio Niku u hodniku kako izlazi iz mamine sobe. Zatvarao je vrata iza sebe a ja sam se maknuo u stranu i skrio iza bočnog zida kuće. Niko je izašao napolje i čuo sam kako pali cigaretu. Na balkonu se pojavio jedan od radnika a po glasu sam shvatio da je to Miralem. Čuo sam ga kako je tiho zazviždao. Niko je vjerojatno pogledao prema gore jer Miralem ga je, iako tišim glasom ipak dovoljno glasno da i ja čujem, pitao: -Niko, je si li svršio?- Niko mu je odgovorio:-De šuti budalo jedna- na što se Miralem nasmijao ali više ništa nije rekao.

Morao sam saznati što se točno događa. Drugi dan otišao sam kao i obično. No nisam otišao u grad tj. na faks. Došao sam do susjedne ulice, tj. ulice koja je išla paralelno s našom. Preko livade koja je bila zarasla u žbunje i agaciju došao sam sa stražnje strane naše kuće. Dobro sam pazio da me netko ne uoči. Ušao sam u drvenu šupu koja se naslanjala na stražnji dio garaže. Kroz pukotine dasaka od kojih je šupa bila izgrađena mogao sam vidjeti ravno u prozor mamine sobe. Prozor je bio širom otvoren. Sjeo sam na nekakav stari, škripavi, stolac koji se tu nalazio i priljubio oko na pukotinu. Strpljivo sam čekao. Prošla su već gotovo dva sata i ništa se nije događalo ili se meni barem tako činilo. Mogao sma vidjeti mamu koja je nekoliko puta ulazila i izlazila. Najprije je pospremila krevet a potom je vadila nešto iz ormara te opet izašla. Već sam bio pomalo razočaran a i pišalo mi se. Kako više nisam mogao izdržati uzeo sam jednu plastičnu bocu i u nju pišao. Nisam mogao vjerovati da ovdje čučim kao budala a ništa se neće dogoditi.

A onda se ipak dogodilo. Mama je ušla u sobu i sjela ispred ogledala. Popravljala je frizuru i dotjerivala šminku. To još uvijek nije ništa moralo značiti. No onda su se vrata otvorila i u sobu je ušao Niko. Srce mi je lupalo tako snažno da sam se uplašio kako bi to lupanje mogli čuti i oni u sobi. Mama je još sjedila no okrenula je glavu prema Niki i očito mu nešto govorila. Potom je ustala a Niko ju je čvrsto obujmio rukama oko struka i poljubio je u usta. Dok su se ljubili rukama ju je čvrsto zgrabio za guzove.

Podigao joj je haljinu i ukazalo se mamino dupe. Nije obukla gaćice ali je na sebi imala samostojeće čarape. Niko joj je srednji prst desne ruke zavukao između guzova klizeći njime prema pički. Mama mu je rukom petljala oko kurca. Onda se u jednom trenutku okrenula prema prozoru i ja sam gotovo pretao disati. Prišla je prozoru i krenula ga zatvarati. Bio sam očajan misleći kako će zatvoriti prozor. No nije ga zatvorila već ga je samo pritvorila i navukla je zavjesu. Ionako sam, ako sam želio vidjeti nešto, morao izaći napolje a to je već bilo riskantno. Sačekao sam nekoliko minuta a onda tiho izašao iz šupe. Prišuljao sam se prozoru nadajući se da se od nekuda neće pojaviti netko od radnika ali morao sam prihvatiti taj rizik.

Zavjesa mi je zaklanjala pogled ali ipak sam pronašao kut gdje sam mogao vidjeti ogledalo a u ogledalu sam vidio mamu kako puši Nikin kurac. Ohrabrio sam se i gurnuo prozor nekoliko centimetara. Potom još nekoliko centimetara. Između dvije zavjese ostalo je dovoljno prostora da vidim što se događa u sobi. Morao sam priznati da Niko ima veličanstvenu kurčinu. Bilo je u njemu dobrih dvadesetak centimetara po mojoj slobodnoj procjeni.

U jednom trenutku mama je ustala. Još mi je bila okrenuta leđima. Preko
glave je svukla haljinu i bacila je na pod. Da je tada kojim slučajem pogledala prema prozoru zasigurno bi me uočila, no bila je napaljena preko svake mjere i nije joj padalo na pamet gledati prozor. Nikine hlače i gaćice bile su spuštene do gležnjeva i on ih je skroz svukao. Mama se sad okrenula bočno prema meni a Niko joj je prišao s leđa. Ljubio ju je po vratu rukama joj gnječeći sise. Mama se prignula rukama se oslanjajući o toaletni stolić. Isprćila je dupe prema Nikinom kurcu. Niko joj je lijevom rukom trljao pičku dok je desnom drkao svog macana. Potom se stao namještati i u idućem trenutku zabio ga je u maminu pičku. Mama je glasno zaridala široko otvorivši usta. Nikina kurčina prodirala je u nju skroz do jaja. Prašio ju je rukama je čvrsto držeći za bokove. Mamino tijelo gibalo se naprijed nazad a sise su joj se tresle pod naletima Nikinog kurca.

Stenjala je sve jače i sve glasnije. Ja sam bio toliko opčinjen prizorom da sam skroz zaboravio na oprez. U jednom trenutku mama je svršavala i to na način da je gotovo ridala. Naglo se izvukla s Nikinog kurca, okrenula se prema njemu i čučnula. Lijevom rukom držala ga je za jaja a desnom mu ga brzo drkala. Otvorila je usta i isplazila jezik baš u trenutku kada su mlazovi sperme stali špricati iz Nikinog kurca. Sperma ju je obilno zalijevala po licu i sisama. Dobar dio sperme završio joj je na jeziku i u ustima. Sada mu je objema rukama stiskala kurac uzimajući ga u usta. Lizala mu je nabrekli glavić gledajući ga u oči. A onda sam poželio da se zemlja otvori. Postala je svjesna toga da ih netko promatra. Okrenula je glavu prema prozoru i naravno, vidjela me. Ja sam bio totalno ukopan i jednostavno sam nekoliko sekundi gledao u nju ne mičući se. Tek tada glasno je uzviknula moje ime. Brzo je uzela haljinu s poda prekrivajući svoje golo tijelo. Tek tada sam se odmaknuo od prozora.
Bio sam u totalnom šoku. Osjećao sam silnu nelagodu ali i uzbuđenje onim što sam vidio. Izjurio sam iz dvorišta ne znajući kamo zapravo idem. Nakon možda desetak minuta hodanja zaustavio sam se kod jednog kafića. U manje od pet minuta slistio sam dvije lozovače, no tek treća me donekle primirila. Konobarica me čudno gledala pa sam platio i otišao dalje. U sljedećem kafiću ispio sam još dvije rakije. Lunjao sam od kafića do kafića i nakon možda dva sata bio sam već poprilično pijan. No nije to bilo ono obično pijanstvo. Osjećao sam da me alkohol pošteno drma ali sam istovremeno bio svjestan svega.

Nije bilo druge nego se vratiti kući. Iako pod utjecajem alkohola drmala me nervoza. U svakom slučaju morao sam se suočiti s mamom. Mama je bila u dnevnom boravku. Sjedila je na trosjedu i gledala tv. na brzinu je bacila pogled prema meni a onda skrenula pogled prema televizoru. Sjeo sam za stol i nastojao izgledati smireno i trijezno. Gledao sam prema mami a ona je pogled uperila u pod. Ta njena itekako vidljiva nelagoda ohrabrujuće je djelovala na mene. Pitao sam je imali što za večeru. Nisam baš bio gladan ali nešto sam morao reći. Ustala je bez riječi i ne gledajući u mene otišla je do kuhinje. Dok je ispred mene stavljala tanjur i pribor za jelo trudila se ne gledati me u oči. Stavila je jelo na stol i opet sjela na trosjed. Osjećao sam da želi nešto reći ali ne zna kako započeti razgovor. Riječi su joj zapinajle u grlu. Mene je nelagoda skroz popustila. Počeo sam čak uživati u ovoj situaciji.
Napokon sam priznao kako u stvari uopće nisam gladan. Nakon kraće stanke rekao sam kako bi radije nešto popio. Mama je i dalje gledala prema televizoru ali vrlo vjerojatno uopće nije znala što gleda. Nervozno je grickala nokat malog prsta. Ustao sam i došao do vitrine. Izvadio sam bocu Vilijamovke. Znao sam da ona ponekad popije malu čašicu te rakije. Natočio sam dvije čaše i došao do nje. Pružio sam joj čašu i tek tada je pogledala prema meni. Imao sam osjećaj da želi odbiti no onda je ipak uzela čašu. Sjeo sam pored nje. Sagnuo sam glavu kako bi je pogledao u oči i svojom čašom kucnuo sam njezinu. Otpila je malo i napravila grimasu zbog jačine pića. Rekao sam joj neka popije do kraja. Za trenutak me opet pogledala ali ništa nije rekla. Ispila je ostatak pića. Zagrlio sam je i privukao k sebi poljubivši je u kosu.

Još sam je držao oko vrata naslonivši njenu glavu na svoje rame. Odložila je čašu na stolić i dlanovima ruku prekrila lice. Držeći ruke na licu napokon je progovorila:-Strašno mi je neugodno… osjećam se užasno.- Nije se micala iz mog zagrljaja i ja sam osjećao da sad u potpunosti dominiram situacijom. Otvoreno sam joj priznao da sam uživao gledajući nju i Niku u akciji. Šutjela je ne mičući ruke s lica. Odmaknuo sam joj ruke i pitao je da li je čula što sam rekao? Napokon me gledala ravno u oči pitajući se da li mislim ozbiljno. Ustao sam i opet natočio piće u čaše. Sad je uzela čašu bez prigovora. Gledajući u čašu pitala me koliko dugo sam ih promatrao. Priznao sam da sam vidio sve od samog početka. Jedino što je rekla bilo je:-Ajme meni!- Tada sam joj rekao kako izgleda fantastično i da ju je bio užitak vidjeti golu. Na tu opasku zacrvenjela se u licu. Potom me tihim glasom pitala hoću li za ovo reći ocu. Nasmijao sam se rekavši kako nisam toliko, niti glup a niti lud.

Tada kao da joj je laknulo. Ispila je piće i ponovo pitala hoću li ovo zadržati za sebe bez da ikome išta kažem a pogotovo ne starome. Ponovio sam joj kako se ne mora brinuti. Sada je sama naslonila glavu na moje rame rekavši da ne zna kako da mi zahvali. -Ja znam.- Rekao sam. Pogledala me pitavši me što znam. -Pa znam kako da mi zahvališ.- …-Pa reci…kako?- Ustao sam i pružio joj ruku. Ustala je i ja sam je poveo prema spavaćoj sobi, tj. prema sobi gdje ju je Niko danas rasturio. Išla je poslušno i bez riječi upitno me gledajući. Ušli smo u sobu i tada sam joj rekao kako joj uopće ne zamjeram avanturu s Nikom. Štoviše nemam apsolutno ništa protiv da nastave. Ocu ali niti bilo kome drugome ništa reći neću, to sam joj čvrsto obećao. Znala je da to ima svoju cijenu i čekala je da kažem.

Objasnio sam joj kako zauzvrat želim da sad za mene opet obuče samostojeće čarape i štikle. Šutjela je nekoliko sekundi a onda vidjevši da sam ozbljan rekla kako će to učiniti ako to uistinu želim. Sjeo sam na krevet i promatrao ju. Svukla je haljinu ostavši u grudnjaku i gaćicama. Iz ormara je izvadila čarape i navukla ih na noge a potom je obula štikle. Stajala je tako gledajući prema meni. Pitao sam je što čeka i zašto ne skine grudnjak i gaćice. -O, ne…nemoj molim te.- Rekla je molećivim glasom. Ustao sam i prišao joj s leđa. Otkopčao sam joj grudnjak. Nije se protivila. Prišao sam sprijeda i rekao kako je to već bolje. Sama je svukla gaćice. Osjećala se tako razgolićena nelagodno i to se jasno vidjelo.

Uzeo sam je za ruku i doveo do kreveta. Sjeli smo i ja sam joj rukom milovao kosu. Tada sam joj priznao da me već dugo privlači u seksualnom smislu i ne dozvolivši joj da išta kaže nastavio sam. Rekao sam joj kako sam u kompu vidio fotografiju gdje iz nečijeg kurca po njoj šprica sperma. Raširila je oči i otvorila usta od iznenađenja. Opet je rukama prekrila lice ali za kratko. Gledao sam je tako golu i istinski me je rajcala. Kurac mi je postajao sve tvrđi. Rukama sam je uhvatio za bokove i podigao te je privukao k sebi u krilo. Sjedila mi je leđima okrenuta u krilu i znao sam da na svojoj goloj guzi osjeća moj tvrdi kurac. Nakrivila je glavu prema meni pitajući me znam li da to što činimo nije u redu.

Baš me bilo briga. Moje ruke već su gnječile njene sise. Zavukao sam joj ruku između nogu i protrljao joj pičku koja je već vlažila. Najprije je instiktivno skupila noge ali ubrzo potom apsolutno nikakvog otpora s njene strane nije bilo. Podigao sam joj rukama guzu u zrak kako bi raskopčao hlače. Sačakala je da izvadim kurac. Glavićem kurca protrljao sam joj pičku. Zavukla je ruku između svojih nogu i primila me za kurac. Namjestila ga je na vlažan otvor svoje podatne pičke i nasadila se uz glasan uzdah.

Vrtjela je bokovima nasađena na moj kurac glasno dišući. Trljao sam joj bradavice do boli. Bio sam uzbuđen kao nikada u životu. Ispraznio sam jaja u njenoj vlažnoj pički a ona je i dalje vrtjela bokovima. Ja sam već svršio dok se ona tek zagrijala. Podigao sam je s kurca i na brzinu svukao hlače, gaće i košulju. Odmaknuo sam plahtu i povukao je na krevet. Znao sam da ću vrlo brzo opet biti spreman za akciju. Bila je to luda i burna noć.

Probudio sam se a sunce je već bilo prilično visoko. Prepone su me boljele. Iz vana je dopirao zvuk mješalice. Sjećao sam se svega i nisam osjećao nikakvu nelagodu ili grižnju savjesti. Navukao sam gaćice i oteturao do toaleta. Želio sam se istuširati ali sam to ipak odgodio. Mama me je dočekala u kuhinji za stolom. Na sebi je imala kućnu haljinu i gledala me ispod oka. Vjerojatno je s nestrpljenjem očekivala moju reakciju. Prišao sam joj i poljubio je u usta. Natočila mi je kavu pitajući me želim li što pojesti. Nisam bio gladan. Srknuo sam malo kave i otišao na tuširanje.

Vratio sam se a mama je nešto petljala oko sudopera. Okrenula se prema meni pitajući me želim li da mi natoči jednu vilijamovku. Namrštio sam se ali ipak sam pristao. Poslužila mi je rakiju i rekla kako se ide odjenuti pa mora u trgovinu. Rekoh joj neka požuri a ja ću za to vrijeme dok nje nema pozvati Niku na jednu rakiju. Naglo me pogledala na spomen Nikinog imena. Odmah sam je smirio objašnjavajući joj da mu želim reći kako nema razloga da osjeća nelagodu ili da me izbjegava. Jedva vidno mama se nasmiješila.

Uistinu se brzo sredila. Provirila je u kuhinju i kratko me pozdravila prije odlaska. Izašao sam napolje i pogledom tražio Niku. Miralem koji je bio na mješalici rekao mi je kako je Niko gore na katu. Dozvao sam ga i Niko se pojavio na balkonu. Pozvao sam ga da siđe u kuhinju. Niko je ušao i djelovao je nekako pokunjeno i nesigurno. Rekao sam mu da sjedne i natočio mu vilijamovku. Nazdravili smo i ja sam odmah prešao na stvar. Uz osmijeh na licu rekao sam mu kako mu uistinu zavidim na kurčini. Kiselo se nasmiješio ne znajući kako da reagira na ovu moju opasku. Tada sam se uozbiljio i objasnio mu kako mu apsolutno ništa ne zamjeram te kako nemam ništa protiv da mama i on nastave sa seksanjem.

Iznenađeno me gledao kao da ne vjeruje ono što čuje. Ponovio sam ono što sam rekao i konačno mu je sjelo. Vidno mu je laknulo. Objasnio sam mu kako sutra moram na fakultet i neka se ne plaši da ću ih opet iznenaditi. On je bio bez riječi. samo je vrtio glavom i smiješio se.

Prošlo je još destak dana. Niko je s mamom provodio jutra ja noći. Niki nisam spominjao da ja ševim mamu mada mislim da je on to slutio, no ništa nije govorio.

Zadnjeg dana Milan je odvezao dvojicu radnika na drugo gradilište. Ostali su Niko, Miralem i Haris. Oni su trebali završiti s poslom, spakirati ostatak stvari i sutradan otići. Pomalo mi je bilo žao što odlaze jer navikao sam na njih a posebno na Niku. Bila je subota i primjetio sam da je mami žao zbog Nikinog odlaska ali to nije glasno kazala. Predložio sam mami da im priredimo oproštajnu večeru i mada sam mislio da će joj to predstavljati moguće opterećenje ona je to vrlo rado prihvatila.

Odlučio sma otići do trgovine i obnoviti zalihe pića. Objasnio sam Niki i prijateljima da navečer nakon što se istuširaju i preodjenu siđu do nas u prizemlje na oproštajnu večeru. Rado su to prihvatili. No ja tada još ni slutio nisam u što će se ta večera pretvoriti.

Mama je bila jako dobro raspoložena i bilo mi je drago zbog toga. Večera je bila gotova. Stol pripremljen. Piće rashlađeno… Svakog trena očekivali smo društvo s kata. Mama je rekla da se ide dotjerati i preodjenuti. Nisam na to reagirao. Niko, Miralem i Haris su sišli. Sjeli su za stol i poslužio sam ih pićem. A onda se pojavila mama i ostavila nas sve bez daha.

Bila je odjevena u bezobrazno kratku minicu. Na nogama je imala štikle s vrlo visokom petom. Našminkana i tako odjevena ostavljala je dojam rasne kurve. Društvo za stolom, uključujući i mene, gutali smo je očima. Shvatio sam da se pali na ove mlade i mišićave dečke i vidio sam da uživa u tome što su im kurčevi otvrdnuli. Mama je bez problema u sebe sipala vino svako malo nazdravljajući sa nama. Pojačala je muziku i zaplesala a haljinica joj se opasno dizala otkrivajući haltere. Pitala je tko će plesati s njom. Sva trojica su se pravdala kako ne znaju plesati. Uzela je za ruku Miralema i podigla ga od stola. Privila se uz njega vrteći guzovima. Potom je to učinila i sa Harisom pa s Nikom a na kraju i sa mnom.

Sjela je između Nike i Harisa. Prebacila je nogu preko noge i otvoreno koketirala izazovno se smijući. Momci su već bili prilično napaljeni a osim toga bili su podgrijani alkoholom. Otišao sam do toaleta zajedno s Miralemom. Kada smo se vratili mama je već opkoračila Niku. Sjedila mu je u krilu i vrtjela dupetom. Niko je doslovce gorio. Bilo je evidentno da je mama bila poprilično pijana i napaljena.

Kako se Niko držao poprilično suzdržano ne znajući kako da reagira mama se ustala i došla je do trosjeda. Podbočila se rukom i rekla:-Ma kakvi ste vi to muškarčine? Ja ni gaćice nisam obukla a vi se ponašate kao mrtva puhala!- Svi smo šutjeli gledajući u nju. Potom je upitala:-Ne vjerujete?- Podigla je haljinicu i otkrila golu, obrijanu, pičku. Mene je čitava ova situacija zabavljala. Niko, Haris i Miralem gutali su knedle. Niko je pogledao prema meni kao da čeka moje odobrenje. Slegnuo sam ramenima i glavom klimnuo prema mami.
Niko se ustao, prišao joj a ona mu se okrenula leđima. Komentirala je kako nije vrag da se konačno osmjelio. Držao ju je oko struka i ljubio po vratu.

Mama mu je raskopčala šlic i izvukla macana. Drkala mu ga je rukom glasno se smijući. Niko je sjeo na trosjed i povukao je za sobom. U visokim štiklama mama je izgubila ravnotežu i opasno zateturala u jednu stranu. Niko ju je uhvatio za ruku pa oko pasa te ju povukao k sebi u krilo. Sam trenutak kada ju je nataknuo na kurac nismo vidjeli jer joj je haljina pokrivala pičku, no mama je je za trenutak doslovce zanijemila. Širom je otvorila usta i izbečila oči a ruke su joj ostale u zraku kao da se predaje. Svima nam je bilo jasno da ju je nataknuo na svoju veliku batinu.

Miralem i Haris djelovali su poput zbunjenih dječaka. Ustao sam i došao do mame i Nike. Podigao sam haljinicu i sada se lijepo mogao vidjeti Nikin kurac zabijen u maminu pičku sve do jaja. Pogledao sam prema Miralemu i Harisu. Sad su bili totalno zbunjeni. Miralem je progutao knedlu i ipak ustao od stola. Haris ga je pratio pogledom. Miralem je otkopčavao hlače gledajući čas u mamu a čas u mene očekujući valjda moju reakciju. Napokon je izvadio svoj obrezani kurac i stao ispred mame. Mamina usta bila su opasno blizu njegova kurca a usta je još držala širom otvorena. Miralem ju je primio za glavu i ugurao joj kurac u usta.

To je bio okidač i za Harisa. Ustao je brzo prišao. Izvukao je svoj kurac i gledajući kako mama guta Miralemovu kitu drkao je. Mama mu je rukom primila kurac i stala mu drkati. Jebiga… sad je i meni prekipjelo. Izvukao sam kurac i zaposlio maminu drugu ruku. Miralem i Haris sada se više nisu čudili. Prepustili su se užitku. Mama je vrtjela bokovima nabijena na Nikin kurac a svako malo naginjala se naprijed kako nam naizmjence pušila i drkala.

Miralem je svršio i to u trenutku kada mu se kurac nalazio duboko u maminim ustima. Sperma joj se cijedila niz usne. Izvukla mu je kurac iz usta i primila ga rukom… Nagnula se prema Harisu i zinula u želji da ga stavi u usta ali tog trenutka gusti mlaz sperme šiknuo joj je po usnama i u usta… Primila je moj kurac i trenutak kasnije rigao sam spermu po njenoj haljini.

Opasno smo je zalili spermom dok je Niko još bio u snazi. Pokazao se kao najizdržljiviji. Mama je očito znala izabrati. U jednom trenutku dok smo mi još cijedili spermu iz kurčeva Niko ju je uhvatio za bokove i držeći je tako nabijenu na kurac ustao. Mama je lica zalivenog spermom glasno ciknula i rukama zamlatarala po zraku. Za trenutak se činilo da će nosom udariti o pod. Haris ju je pridržao za ramena a Niko ju je spustio na koljena.

Mama je bila na koljenima oslonjena na dlanove ruku. Niko je kleknuo iza nje. Sluzavim kurcem udario ju je dva-tri puta po dupetu a onda joj ga ponovo zabio na što je mama ponovo glasno kriknula. Životinjski joj ga je zabijao na što je mama širom otvorenih ustiju glasno stenjala. Niko se skroz raspojasao. Zabio bi joj kurac pa je dlanom ruke pljesnuo po dupetu. Na guzovima su joj ostajali crveni tragovi Nikinih prstiju. Napokon je svršio. Smirio se i držao je kurac u njenoj pički još barem pola minute. Izvukao ga je i ustao se, znojan i crven u licu. Mama nije imala snage ustati. Haris se sagnuo i raširio joj pičku iz koje se cijedila sperma. Tada je pokušala ustati ali jednostavno je pokleknula i pala na bok. Ja i Miralem podigli smo je i posjeli je na stolac.

Niko joj je natočio čašu vina. Otpila je nekoliko gutljaja a onda prstima prešla preko haljine. Rekla je:-Užas! Svu ste me zalili spermom.- Potom je pokušala ustati ali opet je zateturala i sjela. Pomogao sam joj ustati i skinuti haljinu. Sperme je bilo i po kosi. Prolazila je rukom kroz kosu. Šminka joj se skroz razmrljala. Rekla je kako bi morala otići pod tuš. Čuo sam Miralema kako govori da tuširanje možemo malo odgoditi. Tek tada sam vidio da se on skroz svukao. Bio je posve gol a kurac mu je opet bio u dignutom stanju.

Rukama je sa stola pomaknuo tanjure, čaše i flaše naguravši ih skroz na drugi
kraj stola. Pritom je jedna čaša pala na pod ali zahvaljujući tepihu nije se razbila. Zgrabio je mamu rukama za bokove i podigao je u zrak. Posjeo ju je na rub stola a onda je rukama gurnuo tako da je leđima legla na plohu stola. Zgrabio joj je noge i podigao ih u zrak. Zabio joj je kurac u pičku iz koje se obilno cijedilo. Nije ga smetalo. Držeći joj noge na ramenima jebao ju je bez milosti. Mama je ležala i stenjala. Ispraznio se u ionako već punoj pički. Mamine noge mlohavo su se spustile prema podu. Oslonila se na lakat u želji da ustane ali… Sad je prišao Haris. Ponovo joj je podigao noge u zrak i zabio joj kitu. Sad je već stenjala s bolnom grimasom na licu. Za trenutak me pogledala kao da od mene traži pomoć no ja nisam imao želje reagirati. Haris je svršio a mama ovaj put nije ni pokušavala ustati. Niko je zauzeo njegovo mjesto. Svoju veliku nabreklu batinu zarinuo joj je ponovo do jaja i ovaj put mama je ispustila dugačak i bolan jauk. Trbuh i sise tresli su joj se pod udarima Nikinog kurca. U jednom trenutku mama je podigla ruku i pružila je prema Niki. Tihim i promuklim glasom zavapila je:-Dosta, molim te… Ne mogu više… Molim te!- Niko joj je uslišio molbu. Izvukao je kurac. Držao joj je noge i dalje na svojim ramenima i rukom je drkao kurac. Zašpricao ju je po trbuhu i pički pa je potom primio za ruke i podigao u sjedeći položaj.

Mama je sjedila na rubu stola spuštene glave. Bila je raskupusana i razbucana. Lice, sise, trbuh i obrijana pička sjajili su se od sperme kojom je bila nakvašena. Spustio sam je sa stola i da je nisam pridržavao vjerojatno bi pala. Noge su joj podrhtavale. Izuo sam joj štikle kako bi bila stabilnija. Držeći je oko struka odveo sam je do kupaonice. Pomogao sam joj skinuti haltere i čarape. Pustila je topli mlaz vode kako bi sa sebe isprala svu onu spermu. Vidio sam da dalje može sama pa sam je ostavio i vratio se u sobu.

Momci su se dijelom već obukli. Natočio sam im piće i nazdravili smo. Bili su istinski zadovoljni. Zamolio sam ih da pred ostalim radnicima i pred Milanom ni u ludilu ne spominju ovaj događaj. Obećali su da će šutjeti. Napustili su kuću prije nego se mama istuširala. Ona je bila totalno iscrpljena. Još je ujutro spavala kada su oni otišli.

Bila je nedjelja i ja sam na sebe preuzeo spremanje ručka. Znao sam da je mama danas nesposobna za bilo što osim za odmaranje. No, brzo se ona oporavila. Stari i dalje dolazi vikendima a ja jedva čekam da opet ode. Niko i društvo otišli su put mora gdje su čitavo ljeto radili. Mama se povremeno čula s njim. Sada je Niko opet tu. Tražio je stan i ja sam ocu predložio da ga uzmemo kao podstanara preko jeseni i zime. Otac nema ništa protiv a mama još manje. Biti će ludo a ako vas bude zanimalo kako je, samo recite.

Autor: fukbuk

Silovao me je a potom postao ljubavnik moje mame
Mama koja je u stvari drolja i pol