Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Možda i nije bilo baš točno tako kako naslov kaže ali otprilike je to bilo to… Barem pola, ili više od pola, je istina. No to zaključite sami nakon što pročitate priču, a priča nije baš jednostavna.

To je već bila sedma ili osma večera po redu kojom me častio ljubavnik moje
žene. Martin, tako se on zove, ima skupi auto, ne jedan nego više njih, i gomilu para. Već izvjesno vrijeme jebao je moju ženu i njenu prijateljicu Suzanu. No o tome nešto kasnije.

Moja žena Jasna i ja već smo izvjesno vrijeme intezivno razgovarali o tome da u naš seksualni život uključimo još jedan bračni ili ljubavni par. A onda je Martin u naš život ušao posredstvom naše susjede i prijateljice Suzane. No i o tome nešto kasnije.

Od kako mi je jebao ženu Martin je sve intezivnije radio na tome da ja i on provodimo što više vremena zajedno. Nazivao me na mobitel, kući pa i na posao. Često smo odlazili na piće a onda me počastio ručkom u skupom restoranu, pa je uslijedila večera… Jedna, druga, treća…

Meni je to u početku bilo sasvim OK. Doživljavao sam ga kao pouzdanog prijatelja kojeg smo Jasna i ja prihvatili kao partnera u našem seksualnom životu, da se tako izrazim. No nakon nekog vremena postalo mi je pomalo čudno što se on u tolikoj mjeri sastaje sa mnom. Kako rekoh, znao sam da je čovjek oboružan novcem i da mu skupi lokali i provodi nisu problem ali…

Možda tek nakon pete ili šeste večere, na koju me odveo, shvatio sam da mi se tip upucava. Sve otvorenije iskazivao je , recimo to tako, simpatije spram mene. Istina, jebao mi je ženu i ja sam na to pristao a Jasna je cvala ali ni na kraj pameti mi nije bilo da taj jebač moje žene želi jebati i mene.
Jedne večeri odveo me u jedan fini restoran preko granice, u Sloveniji. Prilično smo popili i onda još navratili u neki noćni klub gdje zgodne cure plešu na štangi. Potom smo gotovo već u jutarnjim satima navratili u nekakav narodnjački klub tu nadomak Zagreba. Bio sam pripit i dobre volje ali svejedno mi je bilo pomalo sumnjivo to što me Martin svako malo grli i privlači k sebi.

Na kraju umjesto da vozi prema gradu skrenuo je u nekakv šumarak i ugasio motor svoga džipa. Zbunjeno sam ga gledao ne shvačajući zašto je to učinio. Opravdao se da obično u ovo vrijeme na idućem raskršću stoji policija pa ih želi izbjeći. Bilo mi je malo glupo da sad on zna kada točno tamo stoje i do kada će tamo biti. Iz sakoa svog skupog odijela izvukao je pljosku s brendijem. Otpili smo svaki po nekoliko gutljaja i onda je krenulo.

Martin je viši i znatno jači, u fizičkom smislu, od mene. Zagrlio me oko vrata i
privukao k sebi. Prvo je tek ovlaš prislonio svoje usne uz moje a onda mi je gurnuo svoj jezik. Iako sam bio pomalo iznenađen ipak sam bio dovoljno pijan da mu uzvratim na isti način. Vlažni jezici ispreplitali su nam se u ustima a svijest mi je reagirala na način da je to posljedica toga što mi jebe ženu.

No Martin je otkopčao dugmad na hlačama i izvadio svoj kurac. Uzeo me za ruku i stavio je na svoju batinu. Ni ne sluteći u što se upuštam počeo sam mu drkati kurac koji je postajao sve veći. Prstima ruke stisnuo me za vrat i bez da sam mogao reagirati spustio mi je glavu prema svom kurcu. Njegov nabrekli kurac dotaknuo mi je usne i u idućem trenutku sam bez pružanja otpora njegovog macana strpao u usta. Prvi puta u životu sam drugom muškarcu pušio kurac. Svršio mi je u usta i nakon toga me strasno poljubio. Jezicima smo razmjenjivali ostatke njegove tople sperme. Potom me odvezao do moga stana.

Ujutro sam intezivno razmišljao o pušenju Martinovog kurca. Još sam bio u nekakvom svom filmu i mislio sam kako je to sve posljedica ljubovanja s mojom Jasnom. Jasni ništa nisam govorio. No taj isti dan Martin me posjetio na poslu. Inzistirao je da se vidimo navečer. Bilo mi je pomalo neugodno jer nisam želio da kolege na radnom mjestu nešto posumnjaju pa sam obećao da ćemo se naći u obližnjem kafiću.

Kod kuće sam Jasni rekao kako me Martin posjetio na poslu i kako želi da se nađemo. I nadalje joj nisam spominjao da sam mu popušio kurac. Navečer smo popili nekoliko pića i opet me odvezao na usamljeno mjesto. Sada sam želio s njim ozbiljno porazgovarati ali on je jednostavno spustio sjedalo u ležeći položaj i opkoračio me. Sjeo mi je na prsa i bukvalno uvalio svoj kurac u usta.

Nakon što me je dobrano zalio spermom dugo me je grlio i ljubio. Osjećao sam se kao miš serviran udavu za ručak s jedne strane a s druge strane i sam sam bio iznenađen spoznajom da mi gode njegovi zagrljaji i poljupci. Osim toga njegov snažan stisak davao mi je na znanje da mi je bolje ne opirati se. Idućih dana u potpunosti me pretvorio u svoju poslušnu pičkicu. Ja sam inače po naravi miran i tih čovjek. Valjda zbog svoga strogoga oca uz kojeg sam odrastao strašno sam respektirao autoritarne ljude pa tako i Martina.

No da se vratimo na početak priče. Spomenuo sam Suzanu. Ona je naša susjeda i jako dobra prijateljica s mojom ženom. Razvedena je i sama iživi u kući do naše. Moja Jasna i ona gotovo svakodnevno su ispijale kave i bavile se tračevima. Jednog dana Suzanu je počeo posjećivati markantni, snažni tip sa skupim autom i u skupim odjelima. Bio je to spomenuti Martin. Suzana je procvala jer je sad redovito nekoliko puta tjedno dobijala porciju velikog Martinovog kurca. Naravno da se pohvalila mojoj Jasni.

Kako sam već naveo, Jasna i ja već smo izvjesno vrijeme razgovarali o tome da se povežemo s nekim parom i probamo grupnjak ali nikako da nađemo vremena i takvo što realiziramo. Onda sam primjetio da se moja Jasna sređuje , šminka i dotjeruje baš u dane kada kod Suzane treba doći Martin. Sjedila bi na balkonu koji gleda na Jasnino dvorište i namještala se Martinovim pogledima. Nisam joj ništa prigovarao jer i mene je to uzbuđivalo na neki način.

Naravno da ju je Martin zamjetio pa je o tome porazgovarao sa Suzanom. Suzana je to odmah prenijela mojoj Jasni a Jasna je počela cvasti od sreće. Iskreno govoreći i ja sam se palio na Suzanu koja je vrlo mladolika izgleda i jako dobra pička. Tako sam sam sebi isfurao neki film u kojem se jebemo u četvero. Moja žena, Martin, Suzana i ja. San mi se polako pretvarao u stvarnost. Kada je Suzna Jasni rekla kako Martin ne bi imao ništa protiv da ih obje istovremeno ima u krevetu a Jasna mi to ispričala više nisam želio gubiti vrijeme.

Otvoreno sam porazgovarao s Jasnom i rekao joj kako nemam ništa protiv da se pridruži Suzani. Jasna je malo glumila nevinašce ali to sam i očekivao. Kao fol joj je bilo neugodno… No ja sam je ohrabrivao i to se uskoro dogodilo.

To poslijepodne Jasna se vrhunski sredila i otišla kod Suzane na kavu. Bila je uzbuđena poput kakve šiparice. Zajedno su dočekale Martina. Dvije kurve, moja žena i Suzana, sve su unaprijed dogovorile. Kada je Martin stigao zajedno su popili piće pa je onda Jasna glumila kako mora ići a Suzana je nagovorila da ostane. Martin ih je obje izjebao. Nakon te jebačine moja Jasna se istovremeno crvenjela u licu zbog nelagode a s druge strane bila je presretna. Valjda se pomalo plašila i moje reakcije. Kada je uvidjela da nisam ljubomoran i da je podržavam bila je istinski sretna.

Ja sam strpljivo čekao svoj trenutak. Zadovoljavao sam se time da mi Jasna priča detalje. Iz Jasninih priča shvatio sam da je Martin pravi nezasitni pastuh. Napokon smo se svi četvero našli na kavi u jednom kafiću. Tada sam se prvi put sreo i upoznao s Martinom. Već iduće subote pao je prvi zajednički grupnjak. Moram naglasiti da je Martin u pravom smislu riječi muškarčina. Visok je otprilike metar i devedeset, izuzetno lijepo građen i s kurcem veličine oko dvadesetak centimetara. Ja sam pak visok oko metar i sedamdeset pet, s kojom kilom viška oko trbuha i s kurcem od petnaestak centimetara.

No istinski sam guštao gledajući Martina kako razvaljuje moju Jasnu. S druge strane ja sam ispunio svoj san i pojebao Suzanu. Svo vrijeme imao sam osjećaj kako mi se Suzana podala reda radi a u stvari je jedva čekala da je Martin baci pod svoja jaja. Lagao bi kada bi rekao da mi nije bio užitak gledati njih dvije kako zajednički oralno zadovoljavaju Martina.

Naša takva druženja su se intezivirala i ubrzo je Martin uspostavio potpunu dominaciju u igri. Tjerao ih je da se međusobno, Jasna i Suzana, pipaju, ljube i ližu si pičke. Meni se to iskreno dopadalo. Uživao sam i uzbuđivao me način na koji je Martin s njih dvije komandirao a one su poslušno izvršavale sve njegove naredbe. Martin ih je opskrbljivao erotskim rubljem i seksualnim pomagalima razne vrste. Uopće nisam bio svjestan da stvari polako ali sigurno izmiču kontroli.

Ono pušenje kurca Martinu bila je tek uvertira za sve što slijedi. Iako sam si utvarao da sam ravnopravni partner u grupnjaku uopće nisam bio svjestan da sam baš kao moja žena i Suzana postao igračka u rukama perveznog Martina.

Najprije je Martin nagovorio Jasnu i Suzanu da mene odjenu u žensko seksi rublje. Malo sam se opirao i činilo mi se smiješnim no pristao sam da mi stave periku, našminkaju me, obuku u najlonke i haltere te me obuju u štikle.

To preodijevanje uslijedilo je nakon onog mog pušenja kurca. Čak me i uzbuđivalo da tako odjeven jebem Suzanu ili Jasnu no jednu stvar sam previdio. Martin je postajao sve zahtjevniji i sve rigorozniji. Za početak je Jasnu a potom i Suzanu pojebao u guzicu. Jasna baš nije bila oduševljena razvaljivanjem svoje guze no pristala je i sad ga je redovito primala u šupak baš kao i Suzana. Potom mo mu svi troje morali pušiti kurac. Recimo, ja i Jasna smo mu pušili kurac a Suzana mu je morala lizati šupak.

Da stvar bude gora zarobio nas je i novcem. Suzani je redovito plaćao režije i
davao novac a i ja sam naivno od njega posudio novac koji sam mu mogao vratiti bilo kada i to bez kamata. Malo po malo taj Martin u potpunosti je zagospodario nama. Istina je da nas je često častio skupim ručkovima ili večerama ali to je potom debelo naplaćivao. Prilikom tih izlazaka zahtijevao je od Jasne i Suzane da se odjenu na način koji im je davao kurvinski štih. To ga je silno zabavljalo i uzbuđivalo.

Jednog dana dočekao me ispred moje firme i pozvao da uđem u njegov auto. Poput ovce za klanje ušao sam bez da sam se usudio pitati gdje idemo. Odvezao me do svog stana rekavši kako mi želi pokazati gdje stanuje. Od prve mi je bilo jasno da to nije to. Ne znam zašto sam pokorno i bez problema došao do njegova stana ali eto jesam. Čim smo ušli u njegov velik i lijepo namješten stan osjetio sam strah i grč u želucu. Martin je djelovao uistinu opasno i vidio sam da nije spreman ni na kakve priče i kompromise.
Odmah i bez ikakvog uvoda naredio mi je da se skinem do gola. Počeo sam zamuckivati tražeći objašnjenje ali umjesto objašnjenja dobio sam tri uistinu vruća šamara. Bio sam na rubu plača. Naredio mi je da se u roku točno pola sata skinem i odjenem nešto od seksi rublja u ormaru, našminkam se i takav da ga dočekam kad se vrati. Naglasio je još jednom da imam na raspolaganju točno pola sata. Izašao je iz stana i zaključao vrata. Prije toga oduzeo mi je mobitel.

Sjedio sam na rubu kreveta i tresao se kao šiba, poput nekakve mlade junferice. Shvatio sam da nemam izbora i krenuo se svlačiti. Međutim vrijeme je brzo prošlo a ja sam dio vremena izgubio u odugovlačenju pa me je Martin zateko odjevenog u seksi rublje ali ne našminkanoga. Bila je to tako nestvarna i bizarna situacija da sam svakog časa očekivao da se probudim. No to ipak nije bio san. Vidjevši da se nisam našminkao Martin mi je prišao i bez riječi mi odvalio žestoku šamarčinu od koje sam gotovo pao. Bio je kranje drzak i bezobrazan. Nazivao me kujom i droljom. Uživao je u ovoj igri i što sam se ja više plašio on je više uživao. Moj strah ga je sve jače uzbuđivao. Tresnuo me leđima o zid sobe i rukom mi snažno pritisnuo bradu. Zajaukao sam širom otvorivši usta što je on iskoristio da mi pljune ravno u usta. Pitao me želim li možda da u stan dovede Jasnu pa me pred njom istuče i pojebe u guzicu. Definitivno je Martin bio sadist i uživao je u svojoj dominantnoj ulozi. Sada sam toga bio apsolutno svjestan. Počeo sam baš poput kakve kujen cviliti i moliti ga da me pusti. Nije mu padalo na pamet.

rebao sam to mnogo ranije shvatiti kada sam vidio kako dominira nad Jasnom i Suzanom, sad je bilo prekasno. Što sam brže mogao našminkao sam se i stavio periku. Uslijedilo je jebanje u guzicu. Ispljuskao me po dupetu i to prilično žestoko. Potom me vezao za cijev od centralnog grijanja pa je skinuo remen s hlača i njime me nekoliko puta oplahnuo po dupetu. Tako vezanom namazao mi je šupak a onda na svoj kurac nataknuo prezervativ i njega namazao. Zabijao mi je kurac u dupe ne trudeći se da bude imalo nježan. Uživao je što cvilim od boli. Uživao je u tome da me skroz ponizi. U svoju paukovu mrežu uhvatio je nas male muhe i sad se iživljavao bez imalo milosti.

Napokon je svršio. Izvukao je kurac iz moje guzice i skinuo prezervativ u kojem se nalazila sperma. Opet mi je opalio šamarčinu i naredio da zinem kako bi mi u usta iscijedio spermu iz prezervativa. Potom me još nekoliko puta opalio kožnim remenom ne birajući baš gdje će udariti. Izašao je iz sobe ostavivši me vezanog i poniženog. Vratio se tek kroz petnaestak minuta i popišao se po meni. Bio sam sad do temelja ponižen, popišan i izjeban.

Tek tada me odvezao. No tek što sam ustao oko vrata mi je stegnuo ranije spomenuti kaiš. Pritisnuo me uza zid i stegnuo remen. Zaprijetio mi je ako se budem bunio ili nekome žalio kako će me razbiti. Suze su mi navrle na oči od muke ali morao sam mu obećati kako nikome ništa neću reći. Tek tada me pustio da se odjenem i doslovce me izbacio iz stana.

Dovukao sam se kući poput prebijene kuje. Pun masnica i bolnog dupeta. Desetak dana se nije javljao i bio sam pun nade da se više neće ni javljati ali prevario sam se. Jasna je vidjela da sam ukomiran i inzistirala je da joj kažem što je bilo. Naposlijetku sam joj priznao gotovo sve. Tek tada priznala mi je da su sličnu torturu prošle ona i Suzana. Ja o tome pojma nisam imao.

Trajalo je to… Martin bi nas nazvao i tražio da ga dočekamo odjeveni u seksi rublje. Nazivao bi nas svojim kujama. Iako nije fizički nasrtao na nas, tj. tukao nas, u seksualnom smislu se iživljavao. Imao je uza se bič kojim bi nas svako malo opalio po guzici ali dalje od toga nije išao što je vjerojatno bilo stoga jer smo bespogovorno izvršavali sve što je tražio od nas. Npr. svršio bi u Jasninoj pički a potom smo ja i Suzana morali lizati pičku iz koje se cijedi njegova sperma.

Vrhunac je bio kada nas je svo troje počeo odvoditi u svoju kuću blizu Dugog
Sela gdje je u podrumnu uredio pravi mali zatvor. Vezao bi nas lisicama i lancima te glumio strogog čuvara koji se iživljava na nama. Onda je počeo dovoditi svoje prijatelje s kojima smo se svi troje morali jebati i ispunjavati im najbizarnije želje. Jednom prilikom, bio je petak, morao sam ostati na poslu dulje. Bilo je zimsko vrijeme i već je pao mrak. Nazvala me Jasna rekavši kako će ona i Martin doći po mene te ih neka sačekam na parkiralištu. Prije nego sam stigao nešto više pitati veza se prekinula. Čekao sam na sad već pustom parkiralištu kada se pojavio Martin. Otvorio mi je vrata suvozača i bez riječi mi dao do znanja da uđem. šokirao sam se vidjevši Jasnu na zadnjem sjedalu vezanu lisicama i lancem. Odvezao nas je u svoju kuću gdje smo s njim morali provesti vikend. Bio je ljut jer mu se Suzana nije javljala i sada smo Jasna i ja zbog toga platili ceh. Martin je bio bolesni sadist i svi troje smo to sad znali. Suzana je sve više vremena provodila kod svojih roditelja a u kuću je dolazila povremeno.

apokon se Suzana odselila, tj. preselila se k svojim roditeljima a njemu zaprijetila policijom. Jasna i ja nismo se razveli ali više ne živimo zajedno. Ona je s djecom otišla živjeti u kuću svoga brata koji živi u Australiji. Više ne želi ni čuti za Martina a i sa mnom rijetko komunicira. A ja… Jebiga, ja sam se uživio u ulogu poslušne drolje. Iako me mjesecima Martin nije zvao ni tražio ja sam potražio njega. Satajemo se povremeno i tada dolazim kod njega u stan gdje odjeven poput zadnje drolje ispunjavam njegove perverzne želje. Više me ne šamara ali me zna ispljuskati po dupetu. Strog je i dominantan ali ne više grub kao ranije. Navikao sam osjetiti njegov veliki kurac u svojoj guzici a to što me povremeno „posuđuje“ nekim svojim prijateljima postalo mi je normalno. Kaže da je točno znao da je od nas troje barem jedno spremno biti do kraja poslušna kuja ali nije očekivao da to budem ja.

Da, počeo sam istinski uživati u tome da se šminkam, stavljam perike i
glumim drolju. Volim kada mi stavi lisičine na ruke i kada me tako vezanog jebe. Možda je to podsvjesna obrana zbog svega što sam postao jer imam opravdanje da sam vezan i nemoćan pa nemam izbora. Martin u zadnje vrijeme često putuje i rijetko ga viđam. Stječem dojam da me pomalo zasitio jer nedavno mi je rekao neka slobodno potražim nekog drugog „gospodara“. Pa evo ako među vama ima netko tko je sličan Martinu neka se javi. Možda razvijemo jedno novo i zanimljivo poznanstvo.

Autor: fukbuk

Kad imaš mamu koja voli nudizam, grupnjak, perverzije i redaljku
Redaljka na prijateljevoj mami

Izaberi me