Kada je Tomi ucinio svoju majku potpuno ludom od strasti i ocajnom za njim, nagnuo se nad njom i sapnuo. “Mamice, mogu li samo da ti dodirnem pickicu svojim kurcem?”

„Oh Tomi, ja… ja… o Boze, molim te, oh ne znam, ne mogu da mislim,“ Odgovorila je, gotovo nepovezano.

Tomi je shvatio to kao da i brzo je svukao svoju odecu. Stajao je na trenutak iznad svoje majke, pustajuci je da vidi njegovo uzbudjenje. Penis mu je cureo od sokova i poskakivao je gore-dole sa ubrzanim otkucajima njegovog srca. Obavio ga je svojom rukom i lagano pomerio pesnicu po njegovoj duzini. Drugom rukom je uhvatio svoja jaja, gotovo ih joj nudeci.

„Oh Tomi,“ Njegova mama je uzdahnula, gledajuci njegovu razuzdanu predstavu.

Tomi se pomerio da klekne izmedju majcinih nogu pre nego sto je mogla da se usprotivi. Nagnuvsi se napred na jednoj ruci, koristio je drugu da gurne natekli glavic svog penisa dole, da dodirne majcine natopljene polne usnice. Zatim, nezno je pomesao svoje sokice koji su cureli, sa majcinim, pomerajuci glavic kruznim pokretima. Onda ga je pomerio gore-dole izmedju usmina, zadirkujuci i svoj osetljivi glavic i njene natekle usnice. Kada je osetio da je glavicem dodirnuo njen natekli klitoris, zastao je, kruzeci mekom kozicom glavica svog penisa po centru njenog zadovoljstva.

„Ahhhhhhhhhhh!!!“ Su je uzdahnula

Tada je Tomi lagano skliznuo svoj penis na dole i gotovo neprimetno uvukao svoj glavic medju njene usnice.

„Oh Tomi, ne,“ Su rece, spustivsi svoje ruke na njegove kukove da ga spreci od ulazenja dublje unutra. Su se borila za dah, ruke su joj se tresle od uzbudjenja dok je pokusavala slabasno da ga zadrzi poslednjim ostacima samokontrole.

Niti je majcin ton glasa, niti su njene ruke delovale dovoljno snazno da sprovedu pravilo “stani”. Tomi je obrazlagao da ona zapravo nije ni rekla rec “stani,” pa je nastavio da se pomera napred, sve sporije. Pogledao je dole u mesto gde su im se tela spajala i video da je glavic sad bio vec potpuno u majcinom telu. Njene prelepe glatke usnice su bile rastegnute oko njegove osovine. Osecao je kako mu se glavic siri i pulsira u njoj. Za uzvrat, mamina rupica je zatreptala i stegla ga cvrsto.

Su je stenjala i lagano mrdala glavom napre-nazad, kao da govori “da,” ali reci nisu izlazile iz njenih usta. Njene ruke, koje su ga zadrzavale, sada su popustile pritisak na njegovim kukovima.

Tomi je preuzeo rizik i pomerio se blago napred, nabijajuci jos dva centimetra u nju. Iznenada, Tomi je osetio kao da ce da svrsi i upropasti sve. Morao je da se skoncentrise na nesto drugo, kao sto ga je mama naucila, dok ga zelja za svrsavanjem ne popusti. Rukom je stisnuo cvrsto koren svog penisa i drzao ga veoma mirno neko vreme, razmisljajuci o fudbalu, bejzbolu, svemu osim seksa. Kada je opasnost prosla, gurnuo je malo jace, nabijajuci jos tri centimetra u svoju majku. Osecao je tople granice mamine pickice kako ga miluju i masiraju kao mekana, vlazna rukavica.

Su je otvorila svoje oci i pogledala u Tomijeve. Elektricni naboj je strujao izmedju njih, pocinjuci u njihovim spojenim delovima i pomerajuci se uz njihova tela.

U majcinim gorucim ocima, mogao je da vidi neverovatan izraz ljubavi. U tom trenutku je znao kako ljubav i seks idu zajedno.

Bilo je nemoguce za Su da zadrzi svoje oci otvorenim dokle god su talasi zadovoljstva jurili kroz nju. “Ne, ne, ne, ne” Su je saputala, ali nije ucinila nista da zaustavi svog sina.

Tomi je pomerio ruku sa korena svog penisa i spustio je pored svoje majke koja je bila gotovo u delirijumu. Sada se oslanjao na svoje ruke i nozne prste. Jedini spoj izmedju njih dvoje, bili su njihovi polni organi. Penis mu je sada bio desetak centimetara u njoj. Nista od toga sto su ikada radili ga nije pripremilo za osecaj njene mekane utrobe. Bila je tako uska, vrela, i vlazna. Osecao je kako majcina utroba drhti; mekani nabori sluzokoze su se mreskali po njegovom kurcu.

Kada je Tomi prestao da se pomera da prodre dublje u nju, Su je otvorila oci. Videla je da Tomi i dalje zuri u nju. Jedini zvuci u sobi su dopirali od sata na zidu i otkucaja njihovih srca. Su je znala da je ovo bio taj trenutak. Odatle nece vise biti povratka; ako ga sada ne zaustavi, nece vise nikada moci da mu zabrani. Postali bi pravi ljubavnici—majka i sin.

Suina pickica se nehoticno stisnula oko penisa njenog sina. Pokusavala je da iskontrolise zelju da nabije svoje kukove gore ka njemu. Ipak njeni kukovi su poceli da se blago pomeraju, gotovo drhteci.

Tomi je cekao. Zeleo je da ga mama prihvati u svoje telo. Nikako nije zeleo da se jednom osvrne i pomisli kako je to uradio protiv njene volje.Trenuci su proticali, majka i sin, oci u oci, telima povezanim u jednoj strateskoj tacki.

„Oh Tomi, molim te,“ Su je preklinjala sapatom, oci su joj se gotovo izvrnule nazad u glavi.

„Molim te sta?“ Tomi je upitao, zeleci da je cuje kako izgovara to.

„Molim te, molim te,“ Su je preklinjala iznova, svojim umom u emocionalnom metezu. Znala je sta je zeleo, ali nije mogla da to izgovori. To je bilo pogresno, tako pogresno.

Tomi je ponovo preuzeo rizik i delimicno izvukao svoj penis, kao da hoce potpuno da ga izvadi. Su je smesta zgrabila njegove kukove i zadrzala ih, dok mu je penis bio jedva u njenom telu.

„Reci mi sta zelis mamice?“ Tomi je upitao, ponovo je terajuci da donese odluku.

„Ja… ja… oh Boze Tomi! Zelim… oh Isuse… zelim da me JEBES!“ Napokon je rekla.

„Jesi li sigurna?“ Tomi je upitao, znajuci da sada nece moci da stane, sve i da je rekla ne.

„Oh da, molim te JEBI ME!

Tomi se nasmesio, dobio je ovu emocionalnu bitku, i sada je mogao da uzme svoju nagradu. Lagano se nabio svojom tezinom, ulazeci centimetar po centimetar u majcino telo. Cuo je njen jecaj dok je on klizao duboko u nju dok mu jaja nisu dotakla mekanu koz njene guze. Njegovo telo se pritiskalo uz nju, osecajuci njeno goruce telo uz svoje.

Suini kukovi su poceli da se zabacuju gore u grcevima, dok su joj se ruke obavijale oko sinovog vrata. Usta su joj se priblizila do njegovog ramena i zagrizla ga, presekavsi svoj vrisak zadovoljstva. Bilo je tako davno od kako je osetila muskarca u sebi. Medjutim, ovo nije bio bilo koji muskarac. Ovo je bio njen sin. Jebala se sa svojim rodjenim sinom! Um joj je vristao.

Tomi se borio da se iskontrolise i opet je morao da prizove svu svoju snagu da zadrzi svoj vrhunac. Nikada nije osetio nesto tako predivno. Topla rupica njegove majke ga je mazila po duzini kao svilena rukavica.

Zadrzao se duboko u njoj, gledajuci njeno prelepo lice. Zatim je spojio svoje usne sa njenim u emotivni poljubac. Jezik mu je usao duboko u njena usta, dok mu je kurac ulazio duboko u njenu zeljnu rupicu. Mogao je da oseti njene mekane grudi pritisnute uz svoje, nadimajuci se njenim usiljenim disanjem. Tela su im bila spojena od vrha do dna.

Odvojio je usne od njenih i rekao, “Sada cu da te jebem, mamice. Kurac mi je duboko u tvom predivnom telu. Jebacu te dok ne budes svrsila iznova i iznova. Zelim da osetim tu usku pickicu kako mi steze kurac kao stega, kako cedi svu spermu iz mene. Jesi li spremna, jesi li spremna da te jebem?

„Da, da, da, jebi me, jebi me jako! Tako mi treba to! Potreban mi je tvoj kurac duboko u meni! Jebi me! Zelim da svrsim na tom tvom predivnom kurcu!“ Sva Suina samokontrola je nestala. Bila je izgubljena u seksualnom delirijumu.

To je bilo ono sto je Tomi cekao da cuje. Povukao se lagano, oklevajuci samo na sekund, a zatim se brzo zario u nju.

Su je vrisnula; osecala je kao da joj je um izgubio svu kontrolu nad njenim telom. Brzo se blizila vrhuncu. Jebala se sa svojim sinom; sada su postali pravi ljubavnici. Vlazni, sljapkajuci zvuci su odzvanjali u tihoj sobi.

Odnekud, Tomi je pronasao novu izdrzljivost i koristio je da izludi svoju majku od zelje. Bio je kao masina, kukovi su mu se pomerali gore-dole u izmaglici. Iznova i iznova, zabijao se duboko u nju, rasprskujuci njene sokice po svojim mudima i butinama. Jaja su mu sada stvarala glasni, sljapkajuci zvuk, udarajuci obrascice njene guze.

Su je pogledala gore u svog sina upravo pre nego sto je izgubila svu kontrolu i rekla,”O Boze, volim te.” Zatim je zatvorila oci i telo joj je zadrhtalo. Iznenada, vatromet se pokrenuo u njenoj glavi, jedva je cula Tomijeve reci ljubavi, dok je orgazam urlao kroz nju, saljuci je u grc zadovoljstva.

„Volim i ja tebe,“ Tomi je odgovorio poslednjim dahom, pre nego sto je stigao do vrhunca i poceo da oslobadja sve sto je imao u svoju majku. Mlaz za mlazom se prelivao iz njega u nju, puneci njenu usku rupicu do prelivanja. Mogao je da oseti kako se mamino telo grci dok ju je talas za talasom ekstaze odvodio na mesto gde nikada pre nije bila. Njene noge su se zakljucale oko njegovih ledja, drzeci ga zarobljenim duboko u svom telu. Njegova zivotvorna sperma je nastavila da lije u dubinu njene utrobe.

Konacno, Tomi se srusio na svoju majku i zatim se skotrljao na stranu, i njegov skupljeni penis je ispao iz nje, ostavljajuci trag sperme preko njene butine. Privukao je svoju, sada mlitavu majku uz sebe. Kada ju je poljubio u obraz, i ona nije odgovorila, shvatio je da je izgubila svest.

Neko vreme kasnije, Su se trgnula. “Oh Boze,” uzdahnula je.

Tomi je cuo njene reci i zabrinuo se da joj je bilo krivo zbog toga sta se desilo.

Su se povukla i uspravila na stopala. Stajala je nad svojim sinom i ljubavnikom, gledajuci ga neprikrivenom ljubavlju.

Tomi ju je gledao, citajuci joj misli. Mogao je da vidi da nije bila uznemirena.

Kako bi ovo uopste moglo da bude tako pogresno? pomislila je

Tomijeve oci su putovale niz majcino prelepo telo. Zaustavile su se kada su ugledale nesto pod blagom sobnom svetloscu, sto je izazvalo da mu se penis iznova razbudi. Njegova sperma je pocela da curi iz njene zasicene rupice i da curi niz njenu butinu.

Su nije uradila nista da je zaustavi, volela je taj osecaj; to je bio dokaz njihove ljubavi, koji se slivao iz njenog zadovoljenog tela. Su se osmehnula Tomiju i zatim ispruzila svoju ruku. Povela ga je gore u svoj krevet.

Dok su stigli do spavace sobe, Tomi je ponovo bio tvrd. Su je legla na krevet i rasirila svoje ruke i noge svom sinu. Bez napora, penis mu je skliznuo u njenu zasicenu rupicu i kukovi su poceli da mu se pomeraju ponovo.

Ostatak noci je bio u izmaglici seksualne pomame. Tomijeva mladost je iscrpela njegovu majku. Uzeo ju je jos tri puta te noci, dovodeci je do ivice iscrpljenosti i ultimativnog zadovoljstva.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 12
Majka i njen sin 14

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience