Narednog jutra Tomi je video mamu kako sedi u kuhinji i pije kafu. Prostoriju je ispunjavala vrlo neprijatna tisina, dok je on sipao sebi solju kafe i seo pored nje. Svetlo novog dana je ucinilo da sve izgleda drugacije. Oboje su okrivljavali sebe za ono sto se desilo.

„Mama…“

„Tomi„,“ Oboje su progovorili u isto vreme, zatim se nasmejali nervozno.

„Izvini,“ Tomi je rekao.

„Tomi… umm… mi ovaj… ono… sto se desilo sinoc je bilo…“ Su se mucila sa recima.

„Ja… ja… znam mama,“ Tomi ju je prekinuo. „Zao mi je, sve sam pokvario,“ Rekao je, gotovo u suzama, ocekujuci njen bes.

Su ga je pogledala iznenadjeno. Nisi ti kriv, zlato. Ja sam. Hajde da to zaboravimo. To je verovatno bilo samo zbog vina,” Slagala je Su. “Nisam trebala toliko da popijem.”

„Jel… jel mozemo da umm… izadjemo ponovo?“ Tomi je upitao sa puno nade.

„Mislim da to ne bi bila dobra ideja.“

„Znao sam,“ Tomi je rekao gnevnim tonom, medjutim bio je gnevan na sebe. Ustao je od stola sa suzama u ocima i izjurio iz sobe.

„Tomi,“ Su ga je dozivala. Medjutim vec je izasao iz kuce. Su je sada bila skrhana. Ona je ta koja je sve uprskala, pomislila je, dok su zuze krenule da joj teku.

Kasnije te veceri, Su je pokucala na Tomijeva vrata. Nezno je otvorila vrata kada joj je Tomi rekao da udje. Lezao je na krevetu listajuci sportski magazin. “Tomi, jel mozemo da popricamo?” Rekla je, sevsi na krevet, lica napetog slabo prikrivenim emocijama.

„Naravno,“ Odgovorio je, okrenuvsi se na ledja i gledao u plafon, sa rukama pod glavom.

„Izvini Tomi… izvini zbog… zbog svega,“ Su je rekla, muceci se sa recima. „Boze Tomi, ja sam ta koja je predlozila izlazak. Razmisljala sam ceo dan o tome, i znam da sam ja za sve kriva. Oboje smo usamljeni i oboma nam mnogo nedostaje nam tata. Iznanada, Su je zastala jer joj se glas zagusio. A onda je pocela da jeca.

Tomi se brzo uspravio i seo blize uz svoju majku. Pazljivo ju je zaglio i privio na svoje grudi, suze su mu tekle niz obraze

Iako se Su osecala udobno u njegovom narucju, jecala je jos jace. Sve njene nakupljene emocije su odjednom izbile iz nje. Dve godine samoce, novi posao, borba za placanje racuna, i sada ovo. Bilo je previse.

Tomi ju je drzao dugo, dok njeni jecaji nisu presli u smrcanje. “Mama, mnogo te volim,” Tomi je rekao iskreno.

Su se ispravila i obrisala suze. “Boze Tomi, i ja tebe isto volim.” Trebamo jedno drugom, mozda sada vise nego ikad.

„Mazemo li da budemo iskreni na trenutak?“ Tomi je upitao, ponasajuci se zrelije nego sto je zaista bio.

„Svakako! Moramo da budemo iskreni jedno prema drugom,“ Su je odgovorila, pitajuci se sta sada sprema.

„Ti… ti si prelepa i veoma seksi zena, Rekao je Tomi, trudeci se da ne zamuckuje. „Ja… ti… uh… Oh dodjavola, ja sam samo napaljeni tinejdzer, i zao mi je sto sam preterao. Izbrbljao je, a zatim se zasmejao samosvesno.

Su ga je pogledala sa podigutim obrvama, a onda joj se osmeh pojavio na licu. Odjednom, oboje su prasnuli u smeh. Smejali su se tako jako da su gotovo pali sa kreveta. Situacija je sada izgledala tako smesno. Pravili su veliku stvar ni iz cega.

Kada su se sabrali, Su se okrenula ka Tomiju i rekla ” Mozes da me izvedes na dejt kad god pozelis,” A onda je kratko poljubila njegove usne.

„Dobro, jer moj fudbalski tim pravi izlet sledece nedelje i meni treba pratilja.“ Tomi je rekao entuzijasticno.

„dogovoreno.“

Tomi je odahnuo olaksavajuce. sve ce biti ok.

Tomijev fudbalski tim iz srednje skole je organizovao oprostajni izlet za maturante, njihove roditelje i devojke. Tomi nije planirao da prisustvuje jer nije imao devojku. Znao je da ce svi decaci doci sa devojkama. Nije ocekivao da ce iko od njih da dodje sa roditeljima. Iznenada, to mu vise nije bilo bitno. Njegova mama ce biti njegova devojka.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 2
Majka i njen sin 4

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience