Nekoliko dana kasnije, Tomi je bio sam kod kuce. Bilo je toplo popodne i upravo je zavrsio sa sisanjem trave po je odlucio da se osvezi hladnim tusem. Usao je u kupatilo, slucajno ostavljajuci vrata poluotvorena i svukao se, a zatim zakoracio u tus kabinu sa providnim staklom. Ukljucio je tus, uzdahnuvsi kako ga je hladna voda poprskala. Ubrzo je poceo da uziva u osvezavajucem osecaju hladne vode. Kada je krenuo da se sapunja, poceo je da razmislja o svojoj mami. Iznenada mu se strasno ukrutio. Nasapunjao je ruku i razmazao penu po svom dugackom kurcu. Oci su mu bile zatvorene, dok je ledjima bio naslonjen na zid u tus kabini, sa slikom svoje prelepe mame u mislima. Samo jos jedan centimetar, razmisljao je uzbudjeno o bradavici koju joj je zamalo dodirnuo.

Su je odlucila da izadje ranije sa posla tog dana. Kada je usla u kucu, javila se Tomiju. Posto nije cula da je odgovorio, pretpostavila je da je mozda legao da odrema. Popela se uz stepenice da ga pita ako hoce da im iznajmi neki film za veceras. Dok je prolazila hodnikom, okrenula se i pogledala u otvoreno kupatilo. Iznenada je u soku zastala. Oci su joj bile izbuljene kao tacne kada je ugledala svog sina pod tusem, ociju zatvorenih dok mu je ruka klizila gore-dole po najduzem penisu koji je ikada videla. Iako nije imala sa mnogo cime da ga uporedi, znala je da je mnogo duzi nego nego Bobov.

Su je odmahnula glavom, i pokusala da se skloni odatle. Ali noge nisu htele da joj se pomere. Osetila je uzbudjenje u stomaku i podrhtavanje u preponama dok su joj oci bile prikovane za Tomijev dugacki penis.

„Uh to, pusi ga,“ Tomi je saputao za sebe dok je gladio svoj penis. Dah mu je izlazio u sve kracim uzdasima dok se priblizavao vrhuncu. Ubrzo, ruka mu se razletela gore-dole prskajuci sapunjavu penu po plocicama. „Oh to, to, sisaj mi kurac mama,“ Zastenjao je. Njegov dugacki penis je pulsirao i mlaz sperme je prsnuo iz glavica, izletevsi van tus kabine na plocice na podu kupatila.

Su je osetila kao da ce da se onesvesti dok je gledala svog sina kako svrsava. Osecala je kako joj usmine pulsiraju i kako joj se gacice natapaju njenim sokovima. Jedna ruka joj je odsutno odlutala do sise i pocela da je stiska dok su joj se noge trljale jedna o drugu.

Iz nekog razloga, Tomi je otvorio oci. Uzdahnuo je kada su mu se oci srele sa majcinim. Medjutim, bilo je prekasno da zaustavi svrsavanje. Ruka je nastavila da mu gladi penis sve dok nista nije preostalo u njegovim mudima.

Su je uzdahnula i zurno se sklonila od vrata

Nekih sat vremena kasnije, Tomi je sisao niz stepenice na veceru„ noceci na sebi sorc i majicu bez rukava. Bio je veoma uznemiren zbog majcine reakcije na ono sto je ocigledno videla. Ponovo se osetio kao potpuni idiot.

Su je prala sudove kada je cula da je Tomi usao u kuhinju. I ona je takodje mucila sebe zbog sramne greske. Znala je da je ono sto je Tomi radio bilo savrseno normalno. Svi decaci masturbiraju. Medjutim, njegove reci su odzvanjale u njenoj glavi: ” Oh to, to, sisaj mi kurac mama.” Blaga jeza projuri kroz nju i ona se okrenu i nasmesi Tomiju.

„Zdravo duso. Vecera ce biti gotova za minut.“ Osmeh na njenom licu je protivrecio previranju iznutra. Kada je videla sta je njen sin imao na sebi, zadrzala je pogled. Boze, kako dobro izgleda, pomislila je. Onda joj je lice postalo vrelo kada joj se vratio njegov prizor dok stoji pod tusem sa ukrucenim penisom u ruci.

Osmeh na majcinom licu je iznenadio Tomija. Ocekivao je da ce biti besna. Napetost je iscezla kada je video njen vedri osmeh. Seo je za sto. “I sta cemo da radimo veceras?”

„Sta kazes da odes i izaberes nam neki film za veceras? Ali nemoj one pucnjave.“ Dodala je.

„Zvuci sjajno.“

Su je postavila hranu na sto i sela da veceraju. Znala je da ne moze tek tako da zaboravi incident pod tusem. Tako nesto bi moglo da ima negativan uticaj na klinca, pomislila je. Jeli su u tisini dok Su nije smislila sta da kaze. Odlucila je da je humor do sad uvek palio pa rece, “Pa, kakav je bio tus?” Smesak joj je prekrio lice.

„Huh?“ Tomi rece u soku.

„Hajde Tomi, mislila sam da cemo da budemo iskreni jedno prema drugom. Videla sam te, izvini. Nisam znala da si bio pod tusem.“

„Um… um… ali ja…“ Zamuckivao je Tomi.

„Znam da si masturbirao. Svi decaci to rade. Necemo da pravimo veliku stvar od toga. OK?“ Su je zadrzala osmeh na licu. Ali joj je izgovaranje reci bilo jedna od najtezih stvari koje je ikad uradila. Ipak osetila je veliko olaksanje sto je sad sve bilo na otvorenom. Su je mislila da nije neophodno da mu kaze da je cula sta je rekao.

„Um… naravno mama. Uh… Izvini i ti. Sledeci put cu da zatvori vrata.“

„Ne brini zbog toga. Ovo je nasa kuca i trebalo bi da se osecamo slobodno“ Rece Su. „Ti si uostalom samo „napaljeni tinejdzer“, zar ne?“ Su se nasmejala.

I Tomi je morao da se nasmeje na ponavljanje njegovih reci.

Zatim je dodala, “Ocistio si pod posle, zar ne?”

„Mama!!!“ Tomi je rekao i vice mu se zacrvenelo.

„Samo proveravam.“

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 3
Majka i njen sin 5