Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prije nego krenem u detalje ove priče, moram napomenut da sam heteroseksualne orijentacije i u 99% slučajeva me privlače isključivo žene. Kao veliki ljubitelj priča, drugačijih priča, donosim jednu vlastitu iz doba puberteta. Ajmo u moju malu avanturu 🙂

Bilo je to 2005. godine, taman sam ušao u pubertet ( mene je ulovio malo kasnije 😀 ). Pošto je današnja tehnologija brzog interneta bila podosta skupa, svoje maštarije i masturbacije odigravao sam pomoću erotskih časopisa, nije da sam baš imao neku drugu mogućnost ili ako sam vidio i zapamtio kakvu dobru tetu, zamišljajući nju.

U mom kvartu živio je nekoliko godina stariji susjed, zapravo, bez obzira na razliku u godinama, dosta vremena smo provodili zajedno. To vruće ljeto 2005. godine sjedili smo u hladu, u poslijepodnevnim nedjeljnim satima. Susjed se hvalio kako je nabavio novu igru za playstation pa me pozvao kod sebe da malo igramo, ništa neobično, desilo se bezbroj puta do tada.

Ušli smo kod njega u sobu, sjeli ispred televizora i kao što je većinom bilo, on je igrao, a ja sam gledao. U jednom trenutku reče:
-“Skini se”

Ja sam ga pogledao i nasmijao se, a on kao da nije ništa rekao, nastavi igrati.
-“Ozbiljno, da se skinem?” upitao sam pomalo bojažljivim glasom.

-“Ajde vruće je, mogli bi se malo raskomotiti” sad već malo sigurnijim tonom, pošto sam i ja reagirao s nekim pozitivnim predznakom.

Ja sam njega ipak malo krivo shvatio pa sam skinuo majicu, nije mi to bilo ništa strano, koliko smo puta bili bez majica. On je znao kaj traži pa se malo oslobodio i skinuo je majicu i donji dio dresa.

-“Ajde raskomoti se slobodno, nemoj se sramit” rekao je dosta sigurno. Moram priznati, do tog dana u mojim mislima su bile isključivo žene, najčešće MILF žene, san svakog dječaka. Nešto je bilo u toj situaciji meni jako zanimljivo, prvi puta u životu sam imao prilike vidjeti tada već “odraslijeg” momka, koji je imao već i ponešto za pokazati ispod svojih bokserica, jer se njegov kurac lijepo ocrtavao iako nije bio dignut.

Naravno da sam skinuo i ja donji dio dresa, a on se ustao i zaključao vrata od sobe. Otvorio je ormar u kojem je imao nekakav kao tajni pretinac u kom su bili časopisi. Izvadio je najnoviji broj Playboya, a ja sam se još više zainteresirao.
-“Hoće ovo ostat naša mala tajna” upitao me.
-“Može” odgovorio sam kao iz topa, već me malo uzbuđenje lovilo.

Krenuo je listat časopis, ispred obojice, da možemo pratit i on i ja, a meni je osim na časopis, oko bježalo i na njegov kurac koji se lagano dizao, jer me interesiralo kolko je velik, čisto iz radoznalosti jer nisam nikad vidio tuđi kurac uživo, a ipak sam bio u pubertetu gdje je sve interesantno. Krenuo se lagano dirat po kurcu preko bokserica, a meni je u sekundi postalo vruće. Nije ni skidao bokserice, zamaknuo ih je s lijeve strane i izvadio kurac.

Ostao sam iznenađen, bio je dosta veći od mog, moj je tek krenuo rasti, još nisam ni stidne dlačice imao. Malo čudnog oblika, kao da je lagano zaoboljen u stranu, ali sve u svemu lijep kurac, meni se tako tada činio. On je počeo lagano drkat i rekao mi
-“Ajde vadi i ti svoj kurac, nemoj samo gledati” i kao da nije prošla ni sekunda, već mi je kurac bio u rukama. Dignut jer me taj njegov ton kojim je to sve tako sigurno govorio jako palio, nije mi bilo jasno što se događa i zašto me to toliko uzbuđuje, ali eto, uzbudilo me.

Tako smo mi par minuta proveli drkajući svaki svoj kurac, a i njegov pogled je malo bježao prema mom kurcu, ulovio sam ga 2-3x da je pogledao. Sve je postalo dosta opuštenije, barem njemu, ja sam bio sav iznenađen novonastalom situacijom. Upitao me
-“Hoćeš probat drkati moj kurac” kao da se boji moje reakcije, opet malo bojažljivo.
-“Ajde da probam, veliki je” odgovorio sam, a njemu je to jako odgovaralo jer sam vidio kako se u tom trenutku njegov kurac stvrdnuo do kraja.

Primio sam njegov kurac desnom rukom, a svoj ostavio, ovo mi je bilo zanimljivije, na svoj sam već naučio. Opet iz nepoznatog razloga, prošla me neka vrućina, uzbudio sam se još jače, a ni sam nisam shvaćao zašto. Valjda pubertet. Bilo je lijepo imati velik kurac u svojim rukama, misleći da će kroz koju godinu i moj biti takav. Kao neki prozor u budućnost. Vidio sam ja da on uživa, opustio se skroz, gledajući malo u časopis, malo u svoj kurac, a opet malo i u moj kurac.

Odjednom me iznenadio pitanjem za koje nisam mislio da dolazi, nekako sam razmišljao da je njemu u interesu moje drkanje
-“Mogu sad ja malo tvoj kurac drkati”
-“Može, samo daj” izustio sam kao da sam jedva čekao da me to upita

Okrenuo se prema meni pošto smo obojica sjedili na stolicama, malo se približio i primio moj kurac desnom rukom. DIVOTA pomislio sam, prvi put da mi neko dira kurac, svejedno što je muška ruka, osjećao sam se lijepo i zadovoljno. Osjetio sam ja da su njegove ruke poprilično iskusne u drkanju, ne u smislu tuđih kurčeva, nego je jednostavno imao više iskustva u tome, ipak je bio stariji od mene.

Prvo je krenuo lagano, cijelom dužinom, pa postepeno ubrzavao tempo. Onda je u jednom trenutku skoro stao do kraja i krenuo mi milovat kraj glavića, odnosno početak ako gledamo s moje strane. KAKAV OSJEĆAJ, ovo je bilo čisto iskustvo primjenjeno na moj kurac. O ovome nisam znao ništa.

Postao je tvrd koliko god je to bilo moguće, kao da nisam drkao 2 tjedna i onda se napalio na neku MILF-aru pa išao drkat. On je nekako bio zadovoljan što je njegov kurac veći, kao da mu to odgovara, barem sam ja takav dojam dobio, a meni je bilo svejedno, nisam o tome razmišljao ni malo, uživao sam u njegovom drkanju i stalno gledao u njegov kurac.

Uzbudio sam se do samog vrhunca, a nedugo nakon toga potekla je i sperma. Svršio sam kao nikad to tad, niti toliko energično, a niti toliko puno. Doslovno je izletilo iz mene kao da je čekalo spremno cijeli život, a on se samo malo nasmijao, zadovoljno. Zatim je uzeo svoj kurac u ruke i malo brže drkao i tako stigao do kraja. Svršio je, ali ne kao ja, ja sam ipak u tom ostavio bolji dojam, možda jer nije bilo od strane vlastite ruke, kao kod njega.

Obojica smo se malo nasmijali, bez riječi, poprilično zadovoljni postignutim. Obukli se i nastavili igrati ps još neko kraće vrijeme, a onda sam ja otišao kući.

Ima još toga, ako ima zainteresiranih za nastavak 🙂

Momacko vece u kaficu
Malo drugačija priča 2