Saša je jebeno dobra ženska. Bili smo skupa svega dva tjedna kada sam s njom proveo noć koju nikada neću zaboraviti. Već je znala da se palim na neke možda malo neuobičajene stvari obzirom da sam joj na prvom spojaku sisao nožne prste preko najlonki, a kako je to nije odbilo sljedeći put sam joj strastveno ljubio pazuha. Unatoč tome, mislim da je moju seksi guzatu i sisatu pičku ovo što slijedi ipak iznenadilo.

Kada je išla prema meni po hodniku primio sam je fore radi preko hlača za pičku, očekujući da ću na dobro poznatom mjestu naići na toplinu pizde, no umjesto toga napipao sam rub uloška za menstruaciju. Kurac mi je smjesta poskočio; obično se rastegne do dvadesetke no ovog puta narastao je sigurno do 22.

“Kao što vidiš čini se da će neke stvari morat pričekati koji dan”, Saša je razočarano rekla.
“Ma zajebi s tim”, promrmljao sam bacivši je na pod i smjesta počeo inhalirati omamljujući miris onih dana u mjesecu.
“Baš sam se išla oprati u wc i promijenit uložak”, opravdavala je opojan parfem svoje menstrualne pičke.
Mislim da je ostala u šoku kada sam izvukao glavu iz škara njenih nogu i zapovjedio joj, “SKIDAJ GAĆE, SMJESTA! I daj mi tu svoju pičku! Fenomenalno mirišiš… Joj kako ću ti je prvo izlizat pa te jebati… Sad te treba jebati ko prljavu krmaču!”

Trebalo joj je nekoliko sekundi da odluči što će napraviti, no onda je posve sigurna u to što radi otkopčala traperice, pustila ih da same padnu na pod i odgurnula s nogom. Stajala je predamnom samo u ružičastim gaćicama koje su ispod pičkice skrivale vatenu kvrgu, a što je još važnije, onaj izluđujući miris sada mi je palio mozak. Zavrtio sam glavom sav izvan sebe, “A u kurac! Tornjaj se u krevet, pičkica ti je gotova.”
Požurivao sam je niz hodnik kao pas gonič i doslovno gurnuo na krevet dok je Saša zvjerala očima gdje je najbliža krpa koju će staviti pod guzu da zaštiti novu posteljinu od krvavih mrlja. Legao sam se tako da mi glava bude među njenim nogama i odmah počeo s obradom; jednom rukom trljao sam joj gaćice po venerinom brijegu i istovremeno zalijepio usne na mjesto gdje joj je uložak prekrivao rupicu. Napalila se od mog pipanja i lagano počela bacakati guzom. Osjetio sam da je pravi trenutak za sljedeći korak. Uvukao sam prste s obje strane gaća i polako ih povukao prema sebi upijajući aromu u potpunosti. Pažljivo sam izokrenuo skinute gaćice i detaljno razgledao krvavi uložak. Približio sam ga još bliže licu uz udisaj do sinusa.

Kako s ovakvim stvarima nisam imao nikakvog iskustva, stidljivo sam liznuo krvavu mrlju. Bilo je izvrsno. Odlijepio sam ga od gaćica i počeo joj njime trljati sise. Nije na njemu bilo previše krvi, taman dovoljno da joj koža poprimi miris slatke pice. Dobro se držala dok sam je saftao sa mengom pa mi je palo napamet da bi joj ga mogao lagano staviti i u usta. Prvo se tiho nećkala i okretala glavu, a onda je shvatila da je neću pustiti na miru sve dok se ne proba. Mršteći se prema meni izvukla je jezik, jednom liznula, pa onda još jednom. Nije komentirala; koliko joj se sviđa mogao sam zaključiti samo po tome što mi je odjednom primila kurac i počela drkati.

Iskoristio sam tu napaljenost i primio je za pičku. Čim sam dodirnuo klit zadrhtala je. Više nisam mogao izdržati, bio sam previše napaljen za predigre. Ljubio sam joj vitka čvrsta bedra sve dok nisam došao do donje frizurice koja je bila sva slijepljena od menge. Lizao sam je trudeći se da je što bolje očistim i onda sam među dlakama jezikom osjetio nešto neobično. Bio je to končić od tampona, “Oho! Što to imamo ovdje?”
“Ajoooj… tampon…”
“Oboje nosiš?”
“Ma da, u početku moram nositi i tampon i uložak jer strašno krvarim.”
Zatvorio sam usne oko plavog končića i povukao. Njezin skroz nabrekao tampon milimetar po milimetar klizio je van kroz dobro podmazan pičkin tunel. Pažljivo sam buljio u pičku kako se širi pa zatvara. Bradavice su joj bile tvrđe no ikad. Sada mi više uložak nije trebao, odbacio sam ga na pod a u usta stavio jedan kraj tampona a drugi gurnuo u njena. Obadvoje smo sisali Sašine sokove istovremeno si trljajući genitalije.

Zbilja se ne sjećam da sam ikad u životu bio tako napaljen.
Ispljunuo sam OB, “Drkaj mi ga s njim dok ti ližem tu malu smrdljivicu. Jebote, kako dobro miriš pod mengom!”
Za čas sam se namjestio što bliže njenoj pički i počeo ostvarivati životni san; ne samo da sam joj sisao jebačku podmazotinu već i ženski liker. Spadam u tipove koji imaju fetiš pizdi, ali ovako nisam puknuo ni za jednom. Dok sam joj sisao musavu rupicu cura mi ga je tako jako drkala s tampačem u šakici da me gotovo za kurac podizala s madraca.
Iznenada sam u ustima osjetio poplavu pičkine tekućine koja se maloj cijedila iz pičke dok je svršavala. Sumanuto sam sisao, šta sisao, doslovno pio jer nisam želio propustiti ni jednu kap, ali isto tako nisam joj htio ni svršiti u ruku. Sperma ide u pičku, zna se.

“Mala, daj se okreni i stavi si ga”, nešto duže no inače joj je trebalo da se namjesti na moje fakersko koplje. Oboje smo snažno uzdahnuli kada su nam se spojile stidne dlake.
Trebalo nam je nekoliko uboda do uhvatimo pravi ritam, nakon čega se Saša igrala sa klitom a ja sam je natezao za sise i sve ih više približavao ustima jer nije to sada bilo samo obično dudlanje duda već sam na njima njušio i ženkinu pičku sa sokovima natrljanih uloškom.
Jebao sam i snifao smrdljivu pizdu u isto vrijeme!
Ispalio sam u curu takvu količinu sperme da mi se činilo kako se radi o litrama. Bez konkurencije, bila je to ševa života, jedna od onih koje će se teško ponoviti.
Izvukla je iz potrošene rupice kurac I otišla se obući.
“Čekaj malo…”, viknuo sam za njom.
“Kaj je?”
“Opet ćeš si staviti tampon?”
“Aha, zašto?”
“Ja bi ti ga htio gurnuti”, postao sam obuzet svime vezanim uz menstruaciju.
Slegnula je ramenima i otišla u kupaonu. Objasnila mi je da ga prvo moram izvući iz celofana, onda ženske povuku končić i kruže s njim kako bi se taj donji dio što više raširio. Tek tada tampon je spreman za metanje u pičkicu, srednjakom ili kažiprstom po želji, i to što dublje.
Kad sam joj ga stavio naučio sam baratati i s ulošcima, jer osim tampača prva dva dana nose se i ulošci.
Te večeri zaspao sam kao beba sklupčan na njenom bedru, s licem duboko zabijenim u uložak. Taj tjedan jebali smo se na sve moguće načine koji su uključivali uloške; niti jedan nije završio u košu, a da se zabava sa tamponima i ne spominje.
Kada joj se pičkica za koji dan očistila oboje smo pali u tešku depresiju. Djevojka me tješila da će vrlo skoro opet sjediti na mojim ustima onako mokra, topla i krvava, i da postoje i razne druge prljave igrice kojima se možemo u međuvremenu zabavljati. Eh, čeka me dugih, predugih 28 dana…

Autor: Allways

Molim, Gospodarice!
Kažnjenik