Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vani je padala hladna kiša, Patricija je bila na poslu, a ja sam, kao nezaposlen Hrvat imao potpuno pravo ubijati vrijeme pred televizorom. Nekoliko sam se sati igrao s daljinskim na relaciji OTV, Nova TV i HTV. Sve je bilo ubitačno dosadno. Obukao sam jaknu preko pidžame i spustio se do videoteke Domino, po nekakav film s Kevinom Costnerom i S&M pornić.

Čim sam došao doma, stavio sam pornić u video i stisnuo fast forward do prve scene s prčenjem. Platinasti hiperkomad odjeven u kombinezon s rupama za sise i na pički, gurao je nekom jadniku dršku od biča u šupak. Njena žrtva bila je prebačena preko stola, ruke i noge su mu bile vezane, a kara sa žestokom erekcijom usmjerena prema podu, jer mu je za glavić bio zakvačen velik ribolovni uteg.
Gospodarica je svoju ruku obučenu u kožne rukavice bez prstiju zabila u minđu, dok je drugom držala bič koji je ritmički pumpao robovu šupčinu. Izvukla je kožnu traku iz dupeta nesretnog muškarca, i svaki puta kada bi jadnik uzdahnuo, prasnula ga svom snagom po zakrvavljenim, bolno plavim jajima. Kad je počela svršavati, opet mu je zašiljila bič u čmar, koji se već stisnuo. Grubi udar čvrste, crne kože razderao je nježne analne mišiće.
Dominini uzdasi pomiješali su se s urlicima raskomadanog roba iz čijeg anusa su potekla dva, i ne tako tanka mlaza krvi.

Nagonski sam uvukao ruku u hlače i počeo se igrati kitom. Koncentrirao sam se na film pa nisam uopće primijetio kada su se otvorila ulazna vrata i u sobu ušla moja žena Patricija. Lice mi je vjerojatno bilo crvenije od frajerove kare na ekranu. Patricija je bacila pogled na televizor pa onda opet na mene. „Dakle, time se baviš dok ja hranim ovu obitelj?“ Zvučala je ljuto i rezignirano. Što sam mogao, samo sam izvukao ruku iz gaća. Pokušao sam promrmljati i nekakvu ispriku koja se na putu do mojih usta pretvorila u patetično mrmljanje.
„A ne“, rekla je, „nećeš mi se tek tako izvući iz ovog! U podrum, smjesta! Pomoći ćeš mi oprati veš, da bar malo budeš koristan.“

Pratio sam je niz stepenice. Pomagao sam joj razvrstati prljavi veš sretan što nije počela filozofirati oko scene koju je zatekla, kada mi je u lice bacila svoje usrane gaćice.
„Skidaj se i oblači ovo“, naredila mi je, „ja ću se vratiti!“
Držao sam isprane gaće od ružičastog pamuka sa smećkastim tragom čmara i gledao ženine noge kako se uspinju uza stepenice. Kara mi se opet počela dizati dok sam se skidao i oblačio te gaće.

Činilo mi se da sam tamo stajao sat vremena. Kad je došla, nosila je samo crnu kožnatu tangu i smeđu papirnatu vrećicu za povrće u ruci. „Sad ću se osigurati da opet bijedno ne drkaš dok sam ja na poslu.“
Pokušao sam joj objasniti da je to bila skroz nesvjesna radnja, da nisam namjerno, ali me grubo prekinula i rekla da smijem govoriti samo kad mi se dopusti.

Izvukla je iz vrećice najobičniju špagu i zavezala mi ruke iza leđa. Špagu je provukla kroz cijevi na stropu, omotala ih oko gležnjeva i raščepila me kao Isusa. Pobjedonosno se nasmiješila mojoj situaciji i počela si štipkati sise. „Voliš gledati, ha?“ Promrmljao sam nešto, a ona je nervozno provukla ruku iza mojih leđa i stisnula mi jaja dovoljno jako da me zaboli do petnih žila.
„Pitala sam te da li voliš gledati!?“ rekla je ne popuštajući pritisak s mojih muda.
„Da, volim gledati.“ Progutao sam slinu.
Pustila mi je muda i s istim grčem počela masirati pizdu preko gaća. Međunožje joj je bilo udaljeno od mojih ustiju samo par centimetara, a kurac mi se borio s čipkom na njenim gaćama. Pomaknula je prstom tangu s mufa, i prislonila odstajalu koku na moja usta. Trljala ju je kružno po nosu i usnama dok sam grčevito pokušavao disati. Kada bi mi se klit približio dovoljno blizu, licnuo bih ga nadajući se da će biti milostiva ako vidi da surađujem.

Primila me za uši i zabila čitavo lice u isluženu proćelavu vaginu. I inače me stalno zajebavala svime i svačime. Kako loše jebem, nisam u stanju zaraditi (jer mi je bankrotirala firma), da imam ružna usta, i da mi se susjedi smiju, uvijek iz nekog novog razloga.

Sadašnji položaj koji joj je pružao stopostotnu vlast probudio je njeno pravo ‘ja’ u toj mjeri, da je žena koja nije u stanju svršiti ni nakon što vibratoru triput pregore baterije, počela jecati pod naletima klimaksa, a da joj ništa nije ni ušlo u čuču. Dok je svršavala, stiskala mi je glavu među bedrima, trljala se o moje lice kao da sam nekakva naprava iz seks-shopa, ostavljajući ga slijepljenim od materničinih sokova i crnih, oštrih stidnih dlaka obloženih bijelim kuglicama flusa.

„Nije loše za početak“, oči su joj blještale pod slabim podrumskim svjetlom. Sagnula se, dojke su joj se zalijepile za koljena. Iz one prljave papirnate vrećice izvukla je škare i rebrasti dildo. Sada me premjestila u drugi položaj; bio sam isto razapet, samo na podu. Stresla je tangu s noge, i skroz gola, gledano s poda zastrašujuće moćna sa svojih 180 centimetara i čvrstom desetkom, zarežala: „Sad ću ti sjeckati gaćice“, presjekla je zrak zahrđalim krojačkim škarama, „a ako hoćeš da budem pažljiva, izljubit ćeš mi šupak najbolje što znaš!“

Postavila se u položaj koji bi najprije mogao opisati kao položaj 69. Počeo sam obrađivati smeđi čmarak a ona je istovremeno zarezala pamuk točno ispod lastike i za milimetar izbjegla moj napeti glavić. Nisam vjerovao da bi me zbilja zasjekla, ali sam ipak što marljivije sisao analni otvor, a ona nastavila čerečiti gaćice do stražnje strane. Zabila si je dildo u picu i tek povremeno zagrizla moj kurac koji je sada sasvim slobodno lamatao iz razrezanih gaća. Opet je počela jaukati. Mogao sam opustiti vrat, svršila je od sisanja šupčine. O Bože! Skinula se s mene, izvadila kutijicu Nivee, i bijelu grudu kreme u veličini oraha utisnula u moj šupak. Kurac mi se grčio kao zgažena glista. Nikada me još nijedna nije ševila prstima u dupe. „Zamoli me da ti se igram guzom“, prošaputala je.
„Molim te, igraj se mojom guzom“, bio sam vrlo nježan. Zabila je dva prsta u muški okorjeli anus i spustila naborano lice u potrazi za mojom kurčinom. Htjela ga je pušiti više no što sam ja htio da bude sisan. U trenu kada mi se baš počelo svršavati, izvukla ga je iz usta, no prstići su joj i dalje bili stisnuti u čmaru. Namjestila je pičku točno iznad mog karsona. „Moli da te jebem!“ rekla je. Sad je vrag odnio šalu, morao sam isprazniti jaja. „Molim te, pokaraj me“, molio sam.

Raširila je usmine i čučnula na malog. Ušao sam joj svega par milimetara, kada se prestala sklizati i prosiktala: „Rekla sam, moli me!“

Pička ti materina, neki pravi muškarac bi te prije no što bi uspjela shvatiti što se dešava bacio na leđa i zabio ti ga do jaja. Molila bi ti, ali da prestanem, kujo! Fantazirao sam o nekom macho-scenariju, no realnost je bila gruba, baš kao i moja žena; bio sam na prljavom podrumskom podu, u posranim ženskim gaćama, ja, čista nula, odurno smeće, muška kukavica, i nastavio moliti tu klimakteričarku za malo mufa koji mi po zakonu pripada. „Molim te! Preklinjem, štoviše! Jebi me!”

Ponižavao sam se puknutim glasom. Umjesto da usliši moju molbu, dignula je dupe, a kara mi se zalijepila za trbuh kao krepani morski krastavac na molu u ljetno podne.

Smijala se, kuja prokleta, dohvatila dildo, namazala ga Niveom i zašiljila mi ga u čmar. Dupe mi je prskalo, no u drugu ruku, kurac mi je stršao kao televizijski toranj na Sljemenu. Nikada nije bio veći, jebote. „Evo dušo, jebem te baš kao što si molio. Nisam li zlatna ženica? Ha, ha, ha!“ Zabila mi je plastičnog najdublje što je išlo, a iz pravog mi je sa svakim napunjenim centimetrom crijeva šikljao novi mlaz sjemena na trbuh.

Odvezala me i rekla da je bila nježna jer mi je ovo bio prvi put, ali da će, ako me opet uhvati kako drkam, biti primjereno stroga. Nisam znao da li je to bilo obećanje ili prijetnja.

Menstrualna ljubav
Kad muž postane rob droljica

Izaberi me