….Ušla sam noćas u onaj čaroban i divan kutak , onaj podrum, tako divno jeziv..Hladnoću sam osjećala do kostiju, to je tako divan osjećaj..Paučina je krasila uglove oko kaveza..Zapalila sam jednu svijeću …Tako divan prizor i prokleto jeziv..Ja u latexu i čekam onog malog bjednika i da siđe dolje kako sam mu telefonom naredila..
Jedan sat je ujutro..mrak..vrata su bila otvorena..Čujem korake gore na stubištu, dolazi k meni, taj jedan mali beskoristan crv..Čula sam kako mi prilazi kroz mrak, prema svijeći..Ubrzano je disao, ne od straha, već od tolike euforije i uzbuđenosti što ću sada napraviti sa njim..Ono što i zaslužuje, jer je tako poslušan uvijek..
Kleknuo je ispred mene, pružajući ruke, stavila sam mu gag u usta i lisice na ruke..Drhtao je, a onda sam primjetila erekciju..Uzela sam bič u ruke, potrgala svu odjeću sa njega i počela ga bičevati..Toliko da je počeo na mjestima krvariti..Prostorija je postala još jeziva jer je zidovima odjekivao njegov jauk, onako prigušen zbog gaga u ustima, ali još uvijek dovoljno jak..Jauk boli u kojoj je toliko uživao..
Leđa su mu bila išarana tragovima biča, oči pune suza, a krv se polako slijevalja niz leđa.. Skupljala sam krv jezikom, a onda bi mu prišla i ispljunila mu u lice..Dala sam mu do znanja, da nije ništa drugo nego bezvrijedno stvorenje, koje nek bude sretno što ću noćas piti njegovu krv..To mu je predstavljalo veliku čast i bio je tako sretan..Sretan što će svojom krvlju nahraniti svoju Gospodaricu..

Autor: Ancksunamun

Nitko i ništa
Ono malo slovo, najmanje