Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

-Ovo je priča sastavljena od više segmenata, tj. od više priča, koje čine cjelinu. Priča je ovo jednog čovjeka koji je transvestit a uz to je postao mazohist. Sve to je postao zahvaljujući roditeljima. Priča je to o seksualnom odnosu majke i sina koji je baš zahvaljujući njoj postao podatna drolja drugim muškarcima.

Riječ mazohizam izvedena je od imena austrijskog pisca Leopolda V. Sacher-Masocha (1836.-1895.), čiji su likovi seksualno uživali u boli.
U seksualnom mazohizmu, osoba osjeća seksualnu stimulaciju i zadovoljstvo kroz bol i poniženja od strane svog partnera. Osoba mora imati iskustva ponavljajuće, intenzivne seksualne fantazije, nagona ili ponašanja uključujući akte poniženja, udarce ili vezanje, često kroz ritualna ponašanja.

…Nakon izvjesnog vremena shvatio sam da Lidija, moja supruga, ponekad ode drugim muškarcima u krevet. Ti njeni izleti nisu mi smetali. Funkcionirali smo i tolerirali se. Bili smo bračni par za koje netko sa strane ne bi mogao reći ništa loše… Naš brak bio je u stvari obična farsa od samog početka. Maska za oboje. Ona je dobila supruga koji je bio običan mali šonjo koji nije zanovijetao a ja, „šonjo“ pokrio sam sebe ovim brakom prikrivajući svoje sklonosti o kojima ni moja supruga ništa nije znala. Pored mene ovakvog slobodno je mogla šarati i trošiti se s muškarcima kakvi su joj stvarno imponirali i kakvi su joj se stvarno sviđali. Macho tipovima. No krenimo s pričom.

U uvodu je rečeno da je čitava priča sastavljena od više priča koje čine cjelinu: -Adnan mi jebe ženu a ja mu kuham kavu-, -Odijevanje maminog sexi rublja i moj sex s mamom -, -Ciganin Adnan (fatalni susret), -Morao sam mu popušiti kurac-, -Odijevanje sexi rublja u Adnanovom stanu-, -Adnan me pojebao u guzu-, -Početak pretvaranja u podatnu i poslušnu drolju-, -Pojebao me u šupak na stolu u narodnjačkom klubu-, -Vezanje, jebanje, ponižavanje i tortura-, -Vraćao sam dug pristajući da me svi jebu u guzicu-, -Redaljka ili, za kaznu tri mlada Roma jebali su me u guzicu-,-Konačna isplata duga pušenjem kurčeva-, -Adnan u mojoj kući (početak zavođenja moje žene)-, -Lidija, Adnan i ja na večeri u skupom restoranu-, -Kako sam upoznao Lidiju-, -Ponovni posjet Adnanu i ponovna, još žešća, tortura (pišanje u usta)-, -Adnan je postao naš kućni prijatelj-

ADNAN MI JEBE ŽENU A JA MU KUHAM KAVU

Prostrana soba dnevnog boravka, naše kuće, spojena je s manjom prostorijom gdje se nalazi kuhinja. Između kuhinje i dnevne sobe nalazi se samo zidani šank koji dijeli te dvije prostorije. Iz dnevne sobe ulazi se u spavaću sobu. U stvari to nije baš, kako rekoh, naša kuća već je to kuća moje žene Lidije ali obzirom da i ja tu živim uzimam si za slobodno reći, naša kuća. Nalazio sam se u kuhinji i kuhao kavu za svoju ženu i njenog ljubavnika Adnana. Njih dvoje su se u isto vrijeme, dok sam ja kuhao kavu, nalazili u spavaćoj sobi. Harmonika vrata koja su povezivala dnevnu i spavaću sobu bila su širom otvorena. Jasno sam mogao čuti stenjanje i glasne uzdahe moje supruge. Na momente bi glasno ciknula ili bolno vrisnula uz glasan jauk koji bi uslijedio. Znao sam da je Adnan žestoko i bez milosti rastura. Vrata je namjerno ostavljao otvorena kako bi ja mogao slušati. Iako se moja Lidija u početku protivila tome da vrata budu otvorena Adnan je na tome inzistirao a naposlijetku više to ni Lidiji nije smetalo. Jedino za sada nisam imao dozvolu pristupa i nisam mogao otvoreno promatrati kako se jebu. To me nije sprečavalo da se smjestim uza zid kraj samih vratiju kako bi bolje čuo što se unutra događa pa i da povremeno provirim.

Stavljao sam kavu na stol u trenutku kada se kroz vrata začuo niz bolnih i glasnih jauka moje Lidije pomiješanih s vriskanjem. Morao sam proviriti riskirajući da me Adnan primjeti. Ruke moje žene nalazile su se iznad njene glave i bile su vezane za štangu kreveta iznad uzglavlja. Glava joj je bila zabačena unazad i na licu joj se jasno vidjela bolna grimasa. Nogesu joj bile raširene i skvrčene u koljenima. Adnan je ležao potrbuške u podnožju kreveta s rukama i glavom blizu njene pičke. Nisam dobro mogao vidjeti ali pretpostavljao sam da joj u pičku gura čitavu šaku. Lidija je spustila glavu prema njemu moleći ga da prestane i da je odveže jer mora krenuti na posao. Adnan je ustao i stao kod uzglavlja. No umjesto da je odmah odveže prstima je primio bradavice njenih sisa i stao ih natezati poput žvakaće gume. To je kod Lidije izazvalo novu seriju bolnih jauka. Gotovo plačnim glasom opet ga je molila da je odveže. Napokon je uslišio njene molbe.Nije to bilo više ništa neuobičajno. Sve više i sve dulje Adnan ju je „mrcvario“ a krajnji cilj tome je bio da je u potpunosti podredi sebi i svojim prohtijevima. Izlazila bi iz sobe često na rubu suza po licu poprskana spermom i ja, moram biti iskren, uživao sam o tim i takvim scenama.

Sjeo sam za stol. Lidija je izašla iz sobe žurnim korakom, ljutitog izraza lica glasno negodujući i nazivajući Adnana životinjom. Bila je gola ako se ne računaju crne samostojeće mrežaste čarape. U rukama je držala prozirnu seksi spavaćicu, grudnjak i tanga gaćice. Spavaćicom je dijelom prekrila gornji dio tijela a gaćice je rukama pridržavala na pički. Brzim korakom prošla je pored mene gotovo me i ne pogledavši. Izašla je u hodnik pa potom u kupaonicu. Brzinski se istuširala pa se vračajući u spavaću sobu na trenutak zadržala kod stola srknuvši gutljaj kave. Gledala je preko moje glave dok je govorila kako će najvjerojatnije opet zakasniti zbog Adnana i njegovih perverzija. Potom je ušla u sobu i krenula se odijevati. Inače joj za tuširanje, sređivanje frizure, šminkanje i odijevanje treba dosta vremena ali sada je sve to vrlo brzo obavila. Dok s eodijevala Adnan joj je nešto govorio ali dovoljno tiho da nisam mogao čuti što točno. Bila je odjevena i spremna za polazak kada ju je Adnan pozvao da ga poljubi. Izašla mi je iz vidnog polja kada je krenula prema krevetu. Iako nije govorila previše glasno shvatio sam da mu prigovara zbog grubosti i objašnjava kako zbog njega kasni već drugi puta ovog tjedna. Potom je došla do stola i stoječki na brzinu ispila ostatak kave. tek tada me stvarno pogledala. Zahvalila mi je na kavi, sagnula se, kratko me poljubila i odjurila iz kuće. Ja sam pretpostavljao što sada slijedi.

Ustao sam i došao do vratiju spavaće sobe. Adnan je ležao na leđima stavivši ruke ispod glave. Vidjevši me nasmiješio se. Rekoh mu da je kava na stolu. nadao sam se da mu se žuri ali vidjevši ga tako zavaljenog znao sam da sam u krivu i što me sad čeka. Kratko mi je rekao neka se svučem i dođem u krevet. Dok sam se svlačio objasnio mi je kako želi da obučem one iste mrežaste čarape koje je i Lidija nosila te onu istu spavaćicu i gaćice. Posve gol bez riječi otišao sam u kupaonicu. Iz košare za prljav veš izvadio sam čarape, gaćice i spavaćicu. Gaćice su bile obilno umrljane ostacima sperme i sokova koji su curili iz Lidijine pičke. Uostalom to nije bilo ništa čudno jer je njima pokrila pičku a vrlo vjerojatno je i obrisala prije tuširanja. Navukao sam čarape, obukao umrljane gaćice i kratku prozirnu spavaćicu. Vratio sam se do sobe i iz ormara izvadio štikle te ih obuo. Adnan me šutke promatrao a onda rekao kako će biti dovoljno da samo našminkam usne.

Popeo sam se na krevet i legao pored njega. Ležao je i dalje onako kako sam opisao dok sam ga ja nježno ljubio po prsima. Jezikom sam prelazio preko njegova trbuha spuštajući se prema kurcu. Kurac mu je dijelom još bio sluzav i sjajio se od ostataka sperme i sekreta iz Lidijine pičke. Adnan je istinski uživao u ovakvim bizarnostima i ja sam to vrlo dobro znao. Uzeo sam njegov kurac u ruku i lagano mu ga drkao. Ubrzo je počeo rasti i bivati sve čvršći. Uzeo sam ga u usta i jasno sam mogao osjetiti slankast okus u ustima. Vrlo brzo Adnanov kurac bio je u punom elementu. Njegov kurac bio je duboko u mojim ustima kada mi je rekao neka ga opkoračim ali tako da mu budem okrenut leđima. Učinio sam tako a on me snažno pljusnuo po dupetu. Uzeo je s noćnog ormarića tubu lubrikanta koji je koristila Lidija. Isprćio sam guzicu prema njemu i on mi je prstom utrljavao lubrikant gurajući pritom prst u moj šupak. Potom je namazao svoj kurac. Lijevom rukom uhvatio me za lijevu stranu guze i malo je raširio dok je denom namještao svoj kurac. Osjetivši vrh njegova kurca na svom šupku lagano sam se krenuo spuštati. Glavić kurca ušao je u moje dupe a on me rukama čvrsto zgrabio za bokove i nasadio na kurac zabivši mi ga do jaja. Govorio mi je kako uživa gledati svoj kurac dok ulazi u moju guzu. Držao me tako nabijenog na kurac tražeći od mene da vrtim kukovima i dupetom.

Nakon nekog vremena, držeći me i dalje za bokove, podigao me prema gore dajući mi tako na znanje da se skinem s kurca. Potom me je okrenuo na leđa, zabacio moje noge na svoja ramena i opet se kurcem zabio u moje dupe. Nakon nekoliko minuta svršio je. Iako je svršio i dalje je držao kurac u mojoj guzi. Gledao me odozgo i smješkao se govoreći mi kako ću zauvijek biti njegova poslušna kuja. Šutio sam a on me pitao jesam li čuo što je rekao i želim li biti njegova drolja. Želio sam s eustati i skinuti noige s njegovih ramena pa sam kratko odgovorio kako želim. Izvukao je kurac i odmah sišao s kreveta. Odlazeći iz sobe kazao mi je kako se kava već ohladila i neka skuham drugu te mu natočim piće. Otišao je u kupaonicu a ja sam krenuo kuhati kavu i pripremiti piće. Plahta na kojoj me pojebao već je bila umrljana od burne noći koju je proveo s Lidijom pa sam njome obrisao guzu i smotao je bacivši je na pod kako bi je odnio u korpu za prljavo rublje. Ponekad, ali vrlo rijetko, nakon Lidije Adnan nije bio raspoložen za seks sa mnom ali to ga ne bi priječilo da mi guzu obradi umjetnim kurcem.

Nakon nekih petnaestak minuta Adnan se vratio iz kupaonice. Bio je posve gol i ručnikom je trljao mokru kosu. Ispio je piće koje ga je čekalo i stao ispijati svježe kuhanu kavu. Sjedili smo jedan nasuprot drugog. Tada mi je rekao kako me vidio da virim u sobu dok je obrađivao Lidiju. Smješio se. Potom je rekao kako će mi uskoro dozvoliti da gledam dok ju jebe. Bez da mi išta podrobnije objašnjava ja sam ga dovoljno dobro poznavao tako da sam relativno lako mogao pretpostaviti njegove iduće korake i planove. Znao sam da osim guranja prstiju u Lidijin šupak još uvijek je nije jebao u guzu. Bio je vrlo strpljiv i metodičan pa je to odgađao i čekao pravi trenutak. Nakon toga dozvoliti će mi da ga promatram dok je obrađuje a mora biti siguran da se ona tomu neće protiviti. Također sam znao da mu je krajnji cilj jebati nas istovremeno oboje, Lidiju i mene. No, nisam bio siguran da će na tome stati. Zašto sam tako razmišljao biti će vam jasnije kada pročitate čitavu priču. Naravno, ukoliko vas priča zainteresirala i budeti li imali strpljenja pročitati je do kraja. Uostalom, ovo gore opisano je u stvari već kraj priče. Što je sve ovome prethodilo niže je opisano ali moram ipak krenuti s opisom mojih mladih dana provedenih u roditeljskoj kući.

ODIJEVANJE MAMINOG SEXI RUBLJA I MOJ SEX S MAMOM

Moja oba roditelja, majka i otac, bili su izrazito strogi i autoritativni. Kao sina jedinca tretirali su me na način da gotovo nikada nisu iskazivali onu pravu roditeljsku ljubav. Često su me kritizirali pa i zbog najmanjih grijeha. Fizički me nisu kažnjavali i to moram iskreno priznati. Otac je uvijek djelovao mrko i nezadovoljno i često bi bez pravog razloga povisio glas na mene. Majka nije djelovala mrko ali se i ona često znala izderati na mene i opsovati me. No ipak sam se više plašio nje nego oca. Kada bi uistinu nešto zgriješio unaprijed sam se do bola plašio njene burne reakcije i gotovo da sam sav drhtao. Otac je radio kao nekakav referent u jednoj firmi. Bio je visok i mršav čovjek. Kako je bio sklon popiti koju čašicu više dogodilo se da u nekoliko navrata napravi neke gluposti na poslu što je na kraju rezultiralo time da je morao otići na obavezno liječenje protiv alkohola. To ga je spasilo od otkaza ali je bio primoran promijeniti radno mjesto i umjesto da bude referent postao je čuvar na porti. Inače ovo je njemu bio drugi brak a iz prvog braka imao je kćer koju je vrlo rijetko viđao. Kćer je živjela s majkom u Sloveniji ali on sam nije baš pokazivao neki interes za nju mada bi je posjećivao nekoliko puta godišnje. Majka je bila korpulentna žena koja je glasno govorila i još glasnije se smijala. Radila je u jednoj trgovini na blagajni. Imala je prilično velike sise i veliko dupe u koje sam ja bio zaljubljen. Jednom je ostavila vrata kupaonice otključana i ja sam u želji da idem na wc ušao unutra. Bila je ispod tuša meni okrenuta leđima i od šuma vode nije čula da sam ušao. Stajao sam na vratima svega nekoliko sekundi i kao opčinjen gledao njeno dupe. Nakon tog često sam u mislima vrtio slku njene guze a počeo sam loviti samog sebe kako dok drkam pomišljam na njeno dupe.

Ipak je prošlo izvjesno vrijeme dok nisam shvatio i prihvatio činjenicu da sam zaljubljen u nju. Kasnije sam negdje pročitao da se zaljubljenost u majku naziva edipov kompleks. Sazrijevao sam i rastao u tim i takvim okolnostima pa je sve to skupa vrlo vjerojatno rezultiralo da moja seksualnost bude takva kakva je bila. Naime, nije da nisam, još kao pubertetlija, promatrao zgodne i atraktivne žene ali gotovo uvijek bi, nakon što bi ženu odmjerio, počeo sam sebe zamišljati u ulozi žene i to me više uzbuđivalo od maštanja da vodim ljubav s takvom zgodnom djevojkom ili ženom. U srednjoj školi prijatelji iz razreda donosili bi razne porno časopise. Gutali smo takve časopise i razmijenjivali ih. Mene su uvijek najviše privalčile slike žena odjevenih u erotsko rublje… Čarape, halteri, štikle… Dok bi drkao gledajući takve slikice uvijek bi počeo samog sebe zamišljati tako odjevenog i našminkanog te bi se stavljao u ulogu tih žena. Shvatio sam kako imam veliku želju na sebe odjenuti takvo seksi rublje.

Stoga sam, kada bi bio sam kod kuće, otvarao mamine ormare i ladice. Iznenadio sam se jer nisam očekivao da mama ima osim klasičnog donjeg rublja i ponešto od onoga što bi se moglo nazvati erotskim. Oduševio sam se kada sam najprije pronašao gaće s onim zakačkama za čarape. Tako sam najprije oblačio te gaće i mamine čarape. Broj moje noge je 41 a mama je nosila cipele broj 39. Imala je podosta razgaženih štikli i gotovo bez problema sam ih mogao obuti. Nisam se usudio previše kopati po njenim stvarima bojeći se da nešto ne primjeti. No kako je vrijeme odmicalo bivao sam sve smjeliji. Pronašao sam zanimljivih gaćica i kombinea a posebno sam se oduševio kada sam pronašao haltere.

Već sam krenuo na fakultet kada se dogodilo to da je mama otkrila moju tajnu. Bio sam uvjeren da me nitko neće ometati i obukao sam mamine haltere, gaćice, grudnjak, čarape i prozirni kombine. Obuo sam štikle, promatrao se u velikom ogledalu i drkao. Doslovce sam se prestravio kada je u sobu banula mama. Vidjevši me tako odjevenog s dignutim kurcem zinula je i zanijemila od čuda. Promatrali smo se barem desetak sekundi bez da je ijedno od nas dvoje moglo bilo što reći. Ja sam bio spreman na salvu psovki i galamljenje ali to mi je sada ionko bila manja briga. Razmišljao sam što će biti ubuduće i kako ću sad svakog dana izaći pred mamu a od stida bi najradije u crnu zemlju propao. Iznenadilo me kada je mama gotovo normalnim glasom tek rekla:-Pa jesi ti normalan?! Skidaj se i da si sve te stvari odnio u kupaonicu u koš gdje su sve ostale stvari za pranje.-

Zalupila je vratima ostaviši me posramljenog i jadnog. Oprezno sam otvorio vrata sobe i čuo kako mama nešto radi u kuhinji. Brzo sam ušao u kupaonicu i strpao sve u koš te se zaputio u svoju sobu. Ostatak dana nisam izlazio iz sobe a sutradan sam rano ustao i otišao na fakultet. Čitav dan na predavanjima sam razmišljao što će biti kada dođem kući. Zaboravio sam spomenuti da je mama voljela popiti koju čašicu rakije ili bilo kojeg dugog žestokog pića i to naravno kada oca nije bilo jer on nakon liječenja nije više pio a vrlo vjerojatno da bi se gadno naljutio kada bi shvatio da mama potajice pije. Znao sam gdje mama u šupi skriva bocu s pićem. U početku se na njoj baš i nije vidjelo da pije jer vjerojatno nije ni pila mnogo. No s vremenom je povećala dozu i moglo se primjetiti. Nije željela da ja znam kako ona pije i bila je uvjerena da ne znam za spomenuto sklonište u šupi. Kada bi otac otišao u popodnevnu smjenu ona bi otišla do susjede Nade, stare raspuštenice, te bi zajedno pijuckale i tračale. Ako bi pretjerala s pićem brzo bi se povukla u svoju sobu pazeći da je ja ne vidim.

No, bilo kako bilo morao sam doći kući. S grčem u želucu ušao sam u kuću i laknulo mi je kada sam shvatio da mame nema. Obzirom da su ulazna vrata bila otključana shvatio sam da je kod susjede Nade. Na brzinu sam se istuširao i povukao u svoju sobu. Znao sam da otac radi dvije smjene, popodnevnu i noćnu, pa mi je bilo jasno da će se mama opustiti i vrlo vjerojatno otići ravno na spavanje te ću tako izbjeći susret s njom. No prevario sam se.

Mama je jednostavno bez kucanja banula u moju sobu. Zatvorila je vrata iza sebe i došla do mog kreveta. Ležao sam vjerojatno blijed kao krpa i promatrao je. Iznenadio sam se kada je gotovo blagim glasom rekla da se već zabrinula za mene jer me dugo nije bilo s predavanja. Mucao sam nešto o tome kako sam morao ostati dulje a ona je sjela na krevet. Vjerojatno nije ni čula što sam promucao. Gledala me u oči a meni je bilo jasno da je pripita. Rekla je kao me mora nešto pitati. Šutio sam. Šutjela je i ona neko vrijeme a onda me pitala jesam li ja homoseksualac? Oslonio sam se na laktove i počeo objašnjavati kako nisam gay te kako sam one njene stvari obukao iz puke znatiželje. Pomilovala me po kosi a ja se nisam mogao sjetiti kada i je to uopće zadnji puta napravila. Milujući me po kosi govorila je kako ne bi voljela da budem homoseksualac i kako je tek kada me vidjela u sobi shvatila da se nikada nisam pohvalio da imam djevojku. I dalje me gledala u oči ali sad je ruku spustila na moja gola prsa. Potom me pitala imam li djevojku? Nisam želio lagati jer iz iskustva sam znao da me ona uvijek pročita kada lažem pa bi me potom još više i još glasnije kritizirala, stoga sam priznao kako nemam.

Vrhovima prstiju sad me milovala nježno po prsima i taj izljev nježnost za mene je bio nešto novo i nepoznato. Spustila je pogled gledajući u neku zamišljenu točku na krevetu. Shvatio sam da me želi nešto pitati ali se nećka. Ipak je podigla glavu i pogledala me te me upitala jesam li do sada imao seksualni odnos s nekom djevojkom. Ruka joj se s prsiju sad spustila do mog trbuha ali iznenađen njenim pitanjem ja toga u tom trenutku nisam bio svjestan. Progutao sam knedlu i osjetio kako mi se obrazi žare. Tiho, jer za glasniji govor nisam imao snage, kazao sam kako nisam. Nasmiješila se a ja sam tek tada postao svjestan da su joj prsti ruke vrlo blizu ruba mojih gaćica. Dlanom je malo jače pritisla moj želudac. Prsti ruke su joj se micali lagano lijevo-desno dok je postavljala sljedeće pitanje. Shvatio sam da sumnja u moju tvrdnju kako nisam gay. Pitala me neka joj kažem kakve mi se djevojke sviđaju. Rekao sam joj kako ne shvaćam pitanje. -Paaa, sviđaju li ti se plavuše, crnke, brinete… Visoke, vitke ili imaš neki svoj tip?- Opet sam progutao knedlu prije nego sam išta rekao. Objašnjavao sam joj kako mi se sviđaju žene uopće, no možda malo više od ostalih one korpulentnije. Rekavši to shvatio sam da sam se malo previše izlanuo jer sam podsvjesno sam mislio na nju dok sam to govorio.

Nakrivila je glavu i malo raširila oči. -Kako to misliš, korpulentnije?- Bila je znatiželjna. Mislio sam kako je najbolje da budem iskren i što manje se zapletem u nekakve laži pa sam joj odgovorio:-Na primjer, takve žene kao ti.- Sada se široko nasmijala. Nadao sam se da će ovaj, za mene, vrlo neugodni razgovor uskoro završiti. – Uistinu ti se sviđaju žene kao ja?- Pitala je. Klimnuo sam glavom. A ona je rekla kako ne može vjerovati. Pitao sam zašto. Odgovorila je kako je ona debela i ne baš atraktivna te kako je svjesna toga. Sad sam se već malo ohrabrio pa sam joj rekao kako je ona vrlo zgodna žena i siguran sam da bi je mnogi muškarci poželjeli. Shvatio sam da joj je iskreno godilo to što sam rekao. Nagnula se bliže meni i sa osmijehom na licu pitala da li zbilja mislim tako? Nije sačekala odgovor već je ruku gurnula u moje gaćice stavivši dlan na moj kurac. Zanijemio sam i ukočio se. Gledala me u oči i smješkala se… Rukom je stisnula moj kurac. Stiskala ga je i popuštala stisak kao da ga pumpa. Zbunjen i iznenađen preko svake mjere gotovo da nisam disao. Naslonila je glavu na moja prsa i počela mi drkati kurac. Možda je prošlo svega petnaestak sekundi a ja sam svršio obilno smočivši gaćice. Mama je izvukla ruku iz mojih gaćica i ustala se. Sagnula se nježno me poljubivši u usta. Zaželjela mi je laku noć i izašla iz sobe. Bio sam u totalnoj komi. Naprosto nisam mogao vjerovati da se dogodilo to što se dogodilo.

Idući dan dočekala me sa smiješkom što nije bilo uobičajno. Normalno je razgovarala sa mnom ispitujući me kako je bilo na faksu i jesam li gladan. Drkanje od sinoć uopće nije spominjala. Na moje veliko iznenađenje njen odnos i ponašanje spram mene skroz se promijenilo. Intezivno sam svakodnevno razmišljao o maminom drkanju ali pred njom to nisam spominjao. Nakon par dana kada je otac opet radio noćnu došla je u moju sobu. Bila je samo u prozirnom kombineu i shvatio sam da ispod njega nema ništa. Sjedio sam za radnim stolom i učio. Došla mi je iza leđa i stavila ruku na rame te se nagnula naprijed pitajući me što to učim. Njena kosa dodirivala mi je lice i vrat. Osjetio sam da jako fino miriše i to sam joj rekao. Nasmiješila se koketno. Uspravila se i popravljajući kosu rekla da ako neću dugo učiti voljela bi da dođem u njenu sobu jer bi željela sa mnom porazgovarati. Odgovorio sam kako ću doći kroz desetak minuta, nakon čega je izašla.

Vrata njene sobe bila su poluotvorena. Gurnuo sam ih do kraja i ušao. Ležala je u krevetu pokrivena preko grudiju. Kombine koji je imala na sebi, kada je ušla u moju sobu, bio je nehajno prebačen preko stolice. Pomislio sam kako je vrlo vjerojatno posve gola ispod plahte. Rekla mi je neka sjednem pokazujući rukom rub kreveta. Sjeo sam. Kad je rekla kako želi porazgovarati o onoj večeri, a mislila je na drkanje mog kurca, postalo mi je neugodno i zacrvenio sam se. Vidjevši moju nelagodu uspravila se pa potom sjela pored mene svo vrijeme držeći rukom plahtu iznad sisa. Zagrlila me rukama naslonivši čelo na moje rame. Govorila je kako mi ne treba biti neugodno i kako je njoj drago što mislim da nije predebela kao i to da mi se ona sviđa. U međuvremenu plahta koju je pridržavala rukom sada je kliznula i sise su joj ostale posve gole. Bradavicama sisa dodirivala je moju ruku. Nisam imao hrabrosti pogledati već sam zurio naprijed. Spustila je ruke i odmaknula se. -Slobodno me pogledaj, nemoj da ti bude neugodno.- rekla je. Oprezno sam okrenuo glavu bacivši pogled na njene sise. Potom je pitala da li mi se još uvijek sviđa? Klimnuo sam glavom. Bila je i dalje znatiželjna pa me pitala što mi se kod nje najviše sviđa. Oklijevao sam s odgovorom a onda ipak nekako izustio da mi se najviše sviđa njena guza.

Djelovala je iznenađeno. Sada sam odlučio biti iskren do kraja pa sam joj priznao kako sam je vidio golu ispod tuša. Bila mi je okrenta leđima a slika njene guze mi se urezala u pamćenje i često sam maštao o njoj. Raširila je oči i zinula. Ponovo se nasmijala. Naglo je ustala i pustila da plahta padne na pod. Stala je ispred mene i podbočila se rukama. Njeno raskošno dupe sad je bilo udaljeno od mene svega dvadesetak centimetara. Pitala je da li mi se njeno dupe još uvijek sviđa. Naravno da sam potvrdno odgovorio. I dalje je mirno stajala a onda me pogledala preko ramena rekavši kako ga mogu slobodno dirati. Ruka mi je vidno drhtala dok sam je približavao dupetu. Stavio sam ruku na njeno dupe a ona je lagano počela vrtjeti guzovima. Gladio sam rukom te velike guzove i osjetio kako mi se kurac diže. Isprćila je lagano guzu prema meni dajući mi tako na znanje da joj to godi. Rukom je privukla stolac i rukama se oslonila na naslon stolca. Još se više naguzila i raširaila noge. Sada sam jasno mogao vidjeti njenu pičku. Ruku sam oprezno spustio niže i zavukao je između njenjih nogu. Prošavši prstima preko njene pičke glasno je uzdahnula.

Trljao sam joj pičku i nakon desetak sekundi osjetio kako vlaži. Srednji prst gurnuo sam u unutrašnjojst njene tople pičke i sad je još glasnije i strasnije zastenjala. Uvlačio sam i izvlačio prst a ona je sve jače vrtjela guzovima. Okrenula se prema meni i na licu joj se jasno moglo vidjeti koliko je uzbuđena. Počela me ljubiti u usta i svlačiti. Ustao sam i pomogao joj da me skroz skine. Polegla me na leđa i uzjašila. Nataknula se na moj kurac, zabacila glavu unazad i počela mrdati bokovima. Gnječio sam njene sise koje su se tresle kao i salo na trbuhu. Malo se podigla i za trenutak kao da se ukočila. Stsnula me bedrima i vjerojatno da je svršavala. Uhvatio sam je rukama za guzove i napunio spermom. Te noći još jednom smo se pojebali. Probudio sam se prije nje i shvatio da će otac doći kući kroz nekih sat vremena. Nastojao sam je probuditi no ona je samo nešto promrljala. Okrenula se na leđa i nastavila spavati. Raširio sam joj noge i pogledao njenu pičku. Iako je u njoj još bilo sluzi i sperme nije mi smetalo da je ne poližem. Tek tada se trgnula. Nastojala je skupiti noge i odmaknuti moju glavu zagnjurenu u njeno međunožje. Pretpostavljam da joj je bilo neugodno jer nije bila čista i oprana. Nisam posustajao i ona je popustila. Mrsila mi je rukama kosu dok sam jezik gurao u pičku i klizio njime preko njenog nabubrenog klitorisa. Svršila je uz glasne uzdahe. Pogledala je na sat i rekla kako moramo ustati. Uzeo sam s poda gaćice u namjeri da ih obučem a ona je još jednom pogledala zidni sat i rekla kako još imamo malo vremena. Kleknula je ispred mene i raširila mi noge. Popušila mi je kurac. Na brzinu sam pokupio svoje stvari i otišao u sobu. Mama je za to vrijeme promijenila plahtu i otišla na tuširanje. Desetak minuta poslije kući je stigao otac.

Vrijeme je prolazilo a mama je jedva čekala da otac ode na posao. Najprije smo se uredno jebali kada bi on radio noćnu a potom bi me doslovce napastvovala i ujutro ili poslije podne. Bilo koje vrijeme joj je odgovaralo ako sam bio kod kuće kad i ona. Otac je vrlo često u dane kada bi bio slobodan odlazio na pecanje. Sad je mama i to vrijeme koristila kako bi se pojebala sa mnom. Ni u snu nisam mislio da je u tolikoj mjeri nezasitna. Napokon se više nije libila ući u moju sobu čak i kada bi otac bio kod kuće. On bi u dnevnoj ili spavaćoj sobi čitao novine ili drijemao dok bi ona meni u mojoj sobi pušila kurac. Potom me je odvlačila u šupu gdje smo držali drva i tamo bi se jebali na jednom starom trosjedu koji se tu nalazio. Grozio sam se pomisli što bi bilo da otac uleti u šupu i zatekne nas na djelu. Sve teže sam pratio mamin tempo i počeo sam je izbjegavati koliko sam mogao pravdajući s obvezama na faksu.

Usprkos svemu završio sam fakultet. Vrlo brzo pronašao sam posao iako samo na određeno vrijeme. Shvatio sam da me osim mame druge žene gotovo i ne zanimaju. I nadalje sam sebe zamišljao u ulozi žene. U međuvremenu sam pribavio nešto erotskog rublja, čarapa i štikli koje sam kupio na sajmu. Uživao sam odijevati se kao žena, sad još više nego prije. Odlučio sam prekinuti ovo, ne baš normalno, stanje i otići od kuće, pronaći neku sobu ili stančić te živjeti kao podstanar. Oprezno sam to spomenuo mami i ona je bila vidno razočarana. Inzistirala je ostanem doma jer naše naselje i nije bilo tako daleko udaljeno od samog grada pa, kako je rekla, nemam razloga odlaziti od kuće. Sinula mi je spasonosna ideja. Na faksu sam imao dobrog prijatelja iz Dalmacije, Igor se zove, koji je preferirao deblje djevojke. Imao je mnogo djevojaka i koliko sam se ja sjećao sve redom su bile korpulentnije. On je bio zgodan i naočit tip tako du debele idjevojke nije bilo teško zbariti. Nikada o tome s njim nisam razgovarao. Bili smo na piću kada sam odlučio načeti tu temu. Smješkao se priznavši da su mu deblje i korpulentnije žene velika slabost. Imao sam prilike vidjeti fotografije njegove obitelji. Primjetio sam da je i njegova mama debela i to više nego moja. Očito da je i kod njega taj njegov fetiš na debele bio povezan sa majkom. Naravno da mu to nisam rekao no nisam dvojio da bi mu se moja mama svidjela. Znao sam da i on traži jeftin smještaj pa sam mu predložio da bude podstanar kod mojih roditelja.

Nije baš bio oduševljen idejom da živi izvan grada ali nagovorio sam ga da sa mnom ode do moje kuće i pogleda sobu. Osim toga imao bi zasebni wc i kupatilo. Nevoljko je pristao. Tempirao sam da to bude u vrijeme kada oca nema kod kuće. Inače sam roditeljima već predložio da u moju sobu uzmu podstanara i ta ideja se ocu jako svidjela dok mami uopće nije bilo drago. Nazvao sam mamu i rekao joj kako dovodim kući mogućeg podstanara. Objasnio sam joj da je to moj kolega s fakulteta. Mama me nije razočarala. Dočekla nas je lijepo odjevena i našminkana. Promatrao sam Igora i odmah mi je bilo jasno da mu se moja korpulentna mama svidjela. Ni mama nije bila ravnodušna spram njega. Vidjevši da je mlad i naočit gotovo da mu se otvoreno nabacivala bez obzira na moje prisustvo. Igor je pristao useliti se u našu kuću a ja sam znao da će biti itekako zadovoljan i zadovoljen.

Odselio sam se i započeo samački život. Bilo kakve seksualne kontakte s drugim ženama nisam imao. Kada bi drkao zamišljao bi mamu ili bi zamišljao sebe u ulozi žene. U tri navrata upustio sam se u odnos s muškarcima. Uglavnom bi im pušio kurac odjeven u žensko seksi rublje. Sva trojica su bili oženjeni i nikakav dublji kontakt s njima nije bilo moguće ostvariti. Nisam bio tip avanturiste i nije mi išla šema brzog seksa bilo gdje i s bilo kim. Težio sam nekom dubljem i dugotrajnijem odnosu. U svojim maštanjima sam zamišljao nekog macho tipa kojem služim kao robinja. U međuvremenu sam odslužio vojni rok a nakon vojske pronašao i stalni posao. Iako sam mislio da se to nikada neće dogoditi dogodilo se. Oženio sam se.

CIGANIN ADNAN (fatalni susret)

Nije ovo jednostavno ispričati u u kratkom obliku. Jednostavno moram biti opširan kako bi vama koji ovo čitate stvari bile što jasnije i razumljivije. Htio ili ne htio priznati ja sam podsvijesno, barem u početku, pristao na to da Adnanu budem poslušna drolja. Kako je vrijeme odmicalo sve više sam se uživljavao u tu ulogu i tome čak, na mazohistički način, uživao. Da je Adnan ljubitelj transvestita ili transeksualca shvatio sam vrlo brzo. Uostalom, s njim sam, kako je vrijeme prolazilo, provodio više vremena nego s vlastitom ženom. U ugradbenom ormaru u njegove dnevne sobe pronašao sam gomilu DVD-ija i video kaseta porno sadržaja u kojima su glavne uloge imali transvestiti ili transeksualci. Sada mi je postalo jasno zašto Adnan u sobi ispod televizora još uvijek drži, uz DVD player, i video player.

Da, ja sam sve više istinski uživao u ulozi žene. Napokon sam ostvarivao svoje davne fantazije i maštanja. Možda od svega ne bi bilo ništa jer maštati o nečemu i to sprovesti u djelo nije isto i nije jednostavno. No, zahvaljujući Adnanu koji me sustavno, strpljivo i znalački pretvarao u svoju poslušnu kuju stvari su išle svojim tokom jednostavnije nego sam se tome mogao u samom početku nadati. Adnan je definitivno uživao u svojoj ulozi alfa, dominantnog, mužjaka koji ima tu mogućnost da sve svoje perverzije ostvari s nekim kao ja. Kako rekoh, Adnan nije srljao i nije žurio. Uživao je u tome da me krajnje strpljivo, postupno i u potpunosti podredi sebi i svojim željama. No, evo kako je sve počelo.

Zastao sam kod kioska kako bi kupio cigarete i novine. Plativši uzeo sam kupljeno te se okrenuo licem prema ulici u namjeri da prijeđem na drugu stranu. Trgnuo sam se na zvuk sirene tamno plavog BMW-a koji je tog trenutka stao baš ispred mene. Staklo se spustilo i vozač se nagnuo prema meni sa širokim osmijehom na licu. Nešto mi je rekao ali zbog prometne buke nisam ga najbolje čuo. Osvrnuo sam se lijevo i desno misleći kako se tip možda obraća nekome drugome, no nikoga osim mene nije bilo. Vozač me glasnije zazvao oslovivši me mojim imenom i tek tada sam prišao otvorenom prozoru. Tamnoputi mladi muškarac u elegantnom odijelu gledao me ravno u oči a na licu mu je i dalje bio široki osmijeh. Lice mi je bilo poznato ali nisam se mogao sjetiti odakle ga poznajem. Tada me pitao zar ga ne prepoznajem? Sekundu-dvije sam razmišljao a onda mi sine. Bio je to Adnan. Shvativši da sam ga prepoznao doviknuo mi je da uđem pa idemo negdje na piće. Nisam imao nekih obveza pa sam ušao. Najprije mi je pružio ruku a onda krenuo. Da, bio je to Adnan ili „Crni“ kako smo ga u ondašnjoj vojsci bivše države zvali. Zajedno smo, kako se to tada govorilo, služili vojni rok. Točnije rečeno jedan dio vojnog roka u ondašnjoj JNA.

Ja sam odgađao služenje vojske koliko god sam mogao. Želja mi je bila potpuno izbjeći tu obvezu ali na kraju sam ipak morao odslužiti godinu dana. Išao sam na fakultet pa sam zahvaljujući tome uspijevao odgoditi odlazak. I nakon završenog fakulteta još sam skoro tri godine uspijevao raznim foliranjima ishodovati odgodu a onda sam s već navršenih 27 godina ipak morao potpisati kapitulaciju i obući vojničko odijelo.

Odmah u startu služenja vojske nastojao sam zabušavati što sam više mogao. To tadašnji nadređeni oficiri nisu gledali sa simpatijama. Zbog svojih zabušavanja često sam dobijao porekoredna dežurstva kao i razne druge kazne. Nakon tri mjeseca obuke usljedila je prekomanda. Već unaprijed sam znao da nas „problematične“ šalju u jednu vojarnu (kasarnu) koja se nalazila u pripizdini, kako se govorilo. Tako je nas sedmorica „najgorih“ krenulo u novu neizvjesnost. Stigavši na odredište shvatio sam da je točno ono što su mi govorili. Bilo je to mjesto gdje se okupila odabrana svita, kako vojnika tako i oficira. I jedni i drugi tu smo završili po kazni. Bilo je to mjesto poprilično udaljeno od civilizacije. Sve skupa više je sličilo na nekakav zatvor poluotvorenog tipa nego na vojničku kasarnu. U stvari nije to bila klasična kasarna već niz opskurnih baraka i nekakav montažni objekt u kojem je kvalteta življenja bila nešto bolja nego u barakama.

Ja i šestorica supatnika stigli smo među prvima. Narednih dana stizali su i drugi vojnici. Nakon par dana prijatelj mi je rekao kako je u našu spavaonicu došao jedan mali cigo. Bio je to Adnan. Dakle Adnan je bio Rom a kako je bio izrazito crnoput odmah su ga nazvali „Crni“. Adnan je tek navršio devetnaest godina. Dakle ja sam od njega bio stariji gotovo osam godina. Bez obzira na razliku u godinama Adnan i ja smo se prilično zbližili. Shvatio sam, kako je vrijeme prolazilo, da on najviše voli biti u mom društvu. Redovito je primao izdašne svote novca. Ja sam opet često bio u situaciji da oskudijevam u novcu. Stoga me on svako malo častio pivom u kantini, kupovao mi cigarete a vikendima prilikom odlaska u grad, koji je bio udaljen nekih dvadesetak kilometara i baš nije bio neki grad, možda gradić, častio bi me pićem pa i jelom. Nisam bio tip koji to zloupotrebljava i otvoreno sam mu u više navrata govorio kako nema potrebe da na mene troši svoj novac. No on nije obraćao pažnju na te moje primjedbe i činilo mi se da je njemu zadovoljstvo častiti me. Shvatio sam da mali cigo prema meni gaji određene simpatije.

Malo- pomalo i ja sam prema njemu počeo osjećati više nego simpatije. Između nas je definitivno postojala nekakva kemija. Nisam želio sam sebi otvoreno priznati da mi se taj mali zgodni, crni, cigo sviđa ali to je bilo tako. U nekoliko navrata sam došao u iskušenje da mu otvoreno priznam kako volim odijevati ženske stvari, tj. da je moja „slabost“ preodijevanje u ženu. Suzdržavao sam se no ipak sam u trenutku slabosti, točnije rečeno nakon popijene veće količine piva, Adnanu pokazao jednu svoju fotografiju koju sam donio kada sam bio kod kuće na vikendu. Na toj slici bio sam ja odjeven u crne čarape i haltere te sa štiklama na nogama. Na fotki sam bio okrenut leđima i nije mi se vidjelo lice. Adnan se sada još više zapalio za mene i u nekoliko navrata došao sam u iskušenje da popustim njegovim nasrtajima. A on je istinski počeo baš nasrtati. Kada nikoga ne bi bilo u blizini nije se libio čvrsto me uhvatiti za dupe. Kako nisam negodovao niti pružao otpor to ga je još više ohrabrilo. Dalje od toga nismo išli, tj. ja se nisam usudio, jer to je u ovakvom okruženju bilo previše rizično. Između nas dvojice razvila se neka vrsta platonske ljubavi i na tome je ostalo. Nisam koristio redovno odsustvo pa sam relativno brzo odslužio vojni rok i krenuo kući. Na Adnana sam s vremenom zaboravio ali moja sklonost da odijevam žensko seksi rublje, haljine te sve ostalo, i dalje je bila prisutna.

Sada smo nakon mnogo godina sjedili u kafiću i ispijali pivo. Adnan, osim što je u skopcjenom odijelu izgledao vrlo elegantno, djelovao samouvjereno. Morao sam sam sebi priznati da je onaj mali zgodni cigo izrastao u izuzetno zgodnog i šarmantnog muškarca. Djelovao je, kako bi moja žena za takve muškarce govorila, frajerski. Osim toga čitava njegova pojava davala mu je neki pomalo opasan i, usudim se reći, gangsterski štih. Ispričao mi je kako već dulje vrijeme živi u Nizozemskoj kamo je otišao odmah nakon vojske. Vratio se u Zagreb i s braćom je otvorio jedan kafić u Zagrebu, istina na periferiji, i restoran na moru. Inače ima i restoran u Njemačkoj gdje mu živi rođak koji taj restoran trenutno vodi. Pričao mi je o poslovnim planovima kupnji apartmana na moru i širenju biznisa. Sve u svemu, sudeći po onome što mi je ispričao i kakav je auto vozio, dobro mu je išlo. Na moje upite čime se točno bavi, odnosno čime se bavio, u Nizozemskoj odbijao je direktno odgovoriti. I tamo se navodno s braćom bavio ugostiteljstvom ali sam nakon nekog vremena shvatio da im je to bila samo fasada za neke druge mutne poslove. Zanimalo ga čime se ja bavim. Rekao sam mu kako smo žena i ja u fazi kada razmišljamo o pokretanju vlastitog biznisa ali nam nedostaje novca. Morali bi dići kredit a već smo ionako u kreditima pa za sada stvar stagnira. Iznenadio me kada je pitao može li mi on kako pomoći. Zahvalio sam mu rekavši kako moram dobro promisliti o svemu i vidjeti koliko je uopće pametno bilo što pokretati.

Na kraju je Adnan inzistirao da se opet nađemo na piću narednih dana. Želio mi je pokazati svoj kafić. Razmijenili smo brojeve mobitela. Dva dana kasnije zazvonio mi je mobitel. Bio je to Adnan. Bio je uporan i nisam ga mogao odbiti. Opet smo se našli. Odvezao me u svoj kafić. Blatnjava periferija na samom rubu grada, ili bolje rečeno već van grada, nije me niti malo oduševila. Većina gostiju u kafiću bili su Romi ali oni Romi koji su imaju novca. To se odmah vidjelo po autima parkiranim ispred kafića, a to što su većinu gostiju činili oni nije bilo ništa čudno jer u tom naselju živio je velik broj Roma. U međuvremenu sam ženi ispričao kako sam sreo starog poznanika i kako mi je ponudio finacijsku pomoć. Ženi se to nije činilo loše. Ukoliko bi nam posudio novac, a Adnan je sam tako rekao, bez kamata i bio je spreman čekati koliko je potrebno. To bi bilo jako dobro. Mogli bi pokrenti vlastiti biznis o kojem smo maštali i vraćati mu novac u ratama. Ženi nisam rekao da je Adnan Rom.

Pričao sam s Adnanom o tome mada nisam bio siguran da će razgovor uroditi plodom jer radilo se o pozamašnoj svoti novca. No on je, na moje iznenađenje, odmah pristao. Kroz dva dana već mi je dostavio novac. Ipak mi je sve to bilo pomalo čudno. Čovjeka ne vidim godinama a on mi spremno posuđuje novac i to bez kamata. Osim toga spreman je čekati povrat koliko treba uz mogućnost vraćanja u ratama. E, sad kada vam netko učini takvu uslugu ne možete ga izbjegavati. Uskoro sam prihvatio njegov poziv na večeru. Obilazili bi elitne kafiće, restorane i klubove. Nije mi dozvoljavao da bilo što platim. No vrlo često bi na kraju večeri završili u nekim, često opskurnim, lokalima gdje sviraju narodnjaci i gdje se okupljaju Romi ali i neki tipovi koji vjerojatno nisu bili Romi no vezali su ih neki zajednički, sumnjivi, poslovi. Nije to bilo društvo koje mi je bilo milo ali zbog Adnana nisam prigovarao. Svo vrijeme nastojao mi je biti blizu. Kada kažem blizu mislim na to da je sustavno stavljao ruku na moje rame ili bi se doticali tijelima što je nekome sa strane moglo izgledati sasvim bezazleno. No ja sam osjetio onu tzv. kemiju koju sam osjetio još u vojsci i sve više sam i sam nastojao biti njemu dovoljno blizu kako bi me mogao zagrliti. Uzbuđivali su me njegovi dodiri i sasvim sigurno je i on osjetio tu moju povratnu energiju kojom sam mu, iako bez riječi, davao do znanja da ga simpatiziram i da sam sve bliže onoj granici koja nas dijeli od nečega što je daleko više od običnog prijateljstva. Kako sam i sam relativno crnoput nisam previše odskakao od ostalih gostiju lokala u koje smo zalazili. Vrijeme je prolazilo a ja sam sve intezivnije razmišljao o Adnanu i našem odnosu koji je opasno balansirao na granici prijateljstva i nečega što više nije samo obično prijateljstvo. Nisam bio načisto sam sa sobom i na trenutke sam pomišljao da si samo utvaram kako Adnan prema meni gaji neke dublje osjećaje.

Namjerno ovdje neću spominjati kojim smo se to poslom supruga i ja odlučili baviti jer nikada ne znam tko bi ovo mogao pročitati pa zbrojiti, kako se kaže, dva i dva. Uglavnom posao nam uopće nije išao kako smo planirali. Shvatio sam da će biti veliki problem Adnanu vratiti novac. Morao sam biti iskren i pošten prema njemu pa sam mu to i rekao. Adnan nije posebno regairao na to što sam mu ispričao. Iz kafića gdje smo do tada bili odvezao me najprije u jedan lokal s narodnom muzikom. Tu je bilo mnogo Roma i gotovo svi su poznavali Adnana. Adnan je tu bio kao kod kuće. Svako malo pozdravljao bi se s nekim. Prilazile su mu zgodne djevojke. Osim Romkinja bilo je i onih koje to nisu bile. Adnan je uredno častio znance, naručivao pjesme i dosta je pio. Rekoh mu kako bi morao poći. Tada se naglo uozbiljio. Osjećao sam da se nešto promijenilo. Šutke smo došli do auta.

MORAO SAM MU POPUŠITI KURAC

Vozio je i šutio. Shvatio sam da ne vozi u smjeru koji bi meni omogućio da dođem do svog auta. Pitao sam ga kamo vozi no on je i dalje šutio. Ponovio sam pitanje a Adnan je skrenuo s ceste i spustio se niz livadu prema jednom potoku. Zaustavio je auto, ugasio motor i bez riječi zurio kroz prozor u daljinu. Šutjeli smo obojica gotovo nekoliko minuta. Napokon sam ga pitao zašto je tu stao a nervoza u meni je rasla. Adnan je naslonio ruke na volan i ne gledajući u mene započeo priču.

Kazao mi je kako taj novac što mi ga je posudio nije samo njegov već je dio pripadao njegovim prijateljima. Odgovorio sam mu kako ću nastojati podići kredit i vratiti mu novac ili barem veći dio. Tek tada je pogledao prema meni. -Zašto da dižeš kredit, a i pitanje je hoće li ti ga odobriti, kada to možemo riješiti i na drugi način.- Tek tada se zagonetno nasmiješio. Gledao sam ga iznenađeno. -Kakav sad drugi način?- Pitao sam iako sam slutio kamo ovo vodi.

Adnan se smješkao. Malo je spustio svoje sjedalo unazad. Svukao je sako. Otkopčao je dugmad na svojim hlačama… Stvari su mi sad postajale jasnije i bio sam siguran da su moje sumnje imale osnova. Izvukao je svoj crni kurac i lagano ga drkao. Pitao sam ga što to čini mada su mi sad stvari bile skroz jasne a osim toga već sam bio spreman i pripremljen na ono što je moralo uslijediti. On me pitao što čekam? Počeo sam govoriti kako ovo nema smisla… Zgrabio me lijevom rukom oko vrata i iznenadila me čvrstoća njegova stiska. Privukao me k sebi u gurnuo mi jezik u usta. Ja sam bio toatalno ispražnjen. Naprosto kao da nisam imao zrno snage u čitavom tijelu. Osjećao sam njegov vlažan jezik u ustima nemajući snage da se oduprem. Iskreno, uživao sam u toj situaciji iako sam bio prilično uplašen i nervozan. Do tada prisutnu nervozu zamijenilo je uzbuđenje. Izvukao je jezik i povukao moju glavu prema dolje. Desnom rukom primio je svoj kurac i njime me dotaknuo po usnama. Otvorio sam usta i dozvolio mu da mi glavu nabije na svoj kurac. Svo vrijeme lijevom rukom čvrsto me držao za vrat. Nisam imao snage ali niti želje da mu se oduprem. Želio je da mu pušim kurac i ja sam to učinio. Svršio mi je u usta mada je većina sperme iscurila po njegovim skupim hlačama. Nakon što se ispraznio njegov stisak je popustio. Podigao sam glavu, okrenuo se i otvorio vrata kako bi ispljunuo ostatak sperme. Adnan je zakopčao dugmad na hlačama i obukao sako. Uopće mu nije smetalo to što su mu hlače bile uprljane spermom.

Šutke smo se dovezli do mog auta. Prije nego sam izašao Adnan mi je ozbiljnim glasom rekao kako ga neka čekam sutra navečer u sedam sati u lokalu ispred kojeg je bio parkiran moj auto. Nije to bila baš zamolba već više naređenje. Ton i boja glasa jasno su mi dali do znanja da je to nešto što moram učiniti. Želio sam nešto reći no Adnan me prekinuo kratko rekavši:-Idi sad!- Otišao sam do svog auta i odvezao se kući. Osjećao sam se čudno i jednostavno taj osjećaj nisam u stanju opisati riječima. Na svu sreću žena je spavala. Gotovo da oka nisam sklopio jer mi je kroz glavu stalno prolazila slika kako pušim Adnanov kurac. Tek sam pred jutro zaspao. Žena je već ustala i otišla na posao. Inače sve je više rogoborila zbog toga što me noću nema kod kuće. Opravdavao sam to činjenicom da sam na neki način dužan s Adnanom provoditi vrijeme zbog novca koji mu dugujemo. Šutjela je jer i sama je bila zabrinuta zbog financijske situacije.

ODIJEVANJE SEXI RUBLJA U ADNANOVOM STANU

Navečer sam sačekao Adnana ispred kafića kako je tražio. Razmišljao sam
dugo i shvatio da Adnan nije zaboravio naše druženje u JNA i određene simpatije koje su se tada između nas stvorile. Sada sam bio siguran da je Adnan homoseksualac ili barem biseksualac. Također sam bio svjestan toga da se neće sve završiti na onom pušenju njegova kurca. No nisam znao što mi je za činiti. Kasnio je nekih desetak minuta ali se pojavio. Prvo smo otišli na piće do njegova kafića. On, kao ni ja, niti jednom riječju nije spominjao sinoćnje pušenje. Shvatio sam da me nekoliko tamošnjih gostiju intezivno promatra a zakleo bi se da sam im vidio i smiješak na rubovima usana. Nije mi promaklo niti njihovo diskretno došaptavanje. Postalo mi je pomalo neugodno jer pretpostavljao sam da znaju ili barem slute kako između mene i Adnana ima nešto više od tek običnog prijateljstva.

Nakon nekoliko ispijenih pića sjeli smo u njegov auto i krenuli. Adnan je nakon minutu-dvije rekao kako me vozi do svog stana. Na te njegove riječi zadrhtao sam čitavim tijelom. Nisam se protivio niti sam bilo što rekao. Odvezli smo se preko Save u Novi Zagreb. Parkirao je ispred jednog nebodera i ušli smo. Liftom smo se popeli na osmi kat. Ispred samih vrata Adnan je zastao i namignuo mi pa potom pozvonio što me je iznenadilo. Vrata je otvorila mlada i zgodna Romkinja. Adnan me upoznao s njom rekavši kako mu ona posprema i održava stan. Stan je bio velik, prostran i lijepo uređen. Sjeli smo u dnevni boravak a Sanela, tako se zvala Romkinja, poslužila nam je piće. Dok nam je posluživala piće Adnan ju je rukom uhvatio za dupe na što se ona samo nasmiješila. I dok smo Adnan i ja razgovarali o stanu kojeg je lijepo preuredio i uredio Sanela je izašla iz stana. Potom mi je objasnio kako je Sanela jedna od njegovih ljubavnica ali i djevojka koja mu sprema, pere, ponekad kuha ali i čuva stan dok je on izvan Hrvatske. Tek kasnije shvatio sam da, osim što je Sanala njegova ljubavnica, ševi se za novac s Adnonovim poznanicima i prijateljima a dio novca daje Adnanu.

Ispili smo po još jedno piće a nakon kraće šutnje Adnan je odlučio, kako je naglasio, sasvim otvoreno porazgovarati sa mnom. Započeo je priču s našim druženjem još u JNA. Otvoreno je rekao kako je još tada imao želju jebati me u guzicu pogotovo nakon što sam mu pokazao onu fotografiju i uvijek mu je bilo žao što se to nije ostvarilo. Šutke sam ga slušao i jasno shvatio što mu je namjera. Kada je završio ja sam preuzeo riječ. Objasnio sam mu kako vrlo dobro znam da mu dugujem novac i zamolio ga još jednom da mi da vremena da iznađem načina da mu vratim novac. Odmahnuo je glavom rekavši kako je vrijeme za vraćanje novca već počelo, a obzirom da novca nemam moram to platiti na drugi način, njegov način. Izgovorio je to prilično strogim i ozbiljnim glasom koji ne trpi bilo kakvo protivljenje. Potom me pitao, sa smiješkom na licu, odijevam li i sad kada sam oženjen ženino rublje i haljine? Srce mi je zalupalo jače nego obično. Trenutak sam šutio i tek što sam zaustio da nešto kažem on se ustao.

Ustao je rekavši kako mi želi pokazati Sanelinu sobu. Ušli smo u spomenutu sobu koja je bila vrlo jednostavno namještena. Krevet, mali stol, dvije stolice, veliki ormar s ugrađenim ogledalom na vratima. Širom je otvorio vrata ormara. Ormar je bio pun ženske odjeće i obuće. Mislio sam da su to Saneline stvari. Potom je otvorio druga vrata rekavši kako tu ima nešto odjeće, obuće i rublja koje je pribavio i koje će mi sasvim sigurno odgovarati. U najdonjoj ladici nalazila se šminka. Pogledao je svoj skupcjeni sat na ruci i rekao kako mora još nešto obaviti. Vratiti će se kroz nekih sat ili sat i pol. Nije direktno ništa rekao niti je bilo što precizirao ali bilo je dovoljno to što je naglasio kako tu ima stvari koje će mi sasvim sigurno odgovarati. Tek poslije, nakon izvjesnog vremena, shvatio sam da je Sanelu unaprijed angažirao da nabavi i kupi gomilu seksi rublja, haljina, suknji, prozirnih kratkih spavaćica, štikli, šminke, vlasulja… Ali ne za sebe već za mene.

Danas sam uvjeren da je taj opisani trenutak bio njegova tzv. štih proba. Ostavio me u stanu i dao mi mogućnost da sam izaberem što želim. Mogao sam jednostavno otići te potom iznaći način da mu vratim novac. Druga opcija je bila da pristanem biti njegova tranny drolja. Iako sam bio u braku često sam u svojim fantazijama i maštanjima sebe zamišljao kao tranny droljicu. No sada kada sam bio na korak od toga da to uistinu postanem osjećao sam strah, strepnju, nervozu i nedoumicu. Sviđao mi se Adnan i u mislima sam često vrtio sliku gdje mu pušim kurac. Osim toga bojao sam se njegove reakcije ako ga odbijem. Nisam znao što će biti ako ga odbijem a on počne inzistirati na povratu novca. Već me poznavao popriličan broj njegovih znanaca Roma, a kako je Adnan rekao, i neki od njih sudjelovali su u posuđivanju novca. Dakle nisam imao neki izbor.

Svukao sam se i posve gol stao ispred ormara. Dok sam se polako odijevao istovremeno sam bio uplašen i uzbuđen. Prožimali su me razni i teško opisivi osjećaji. No bilo kako bilo odjenuo sam se. Obukao sam neki crni komplet koji se satojao od šosa s velikim razrezom straga, lagane jakne isto crne boje, samostojeće čarape i štikle. Našminkao sam se i stavio crnu dugačku vlasulju. Gledajući se u ogledalu još više sam se uzbudio ali ni nervoza me nije popuštala.

Tako odjeven i našminkan nervozno sam šetao po stanu. Svako malo stao bi ispred ogledala i promatrao se. Prošlo je već više od dva sata kako je Adnan otišao. Ispio sam nekoliko žestokih pića i to me napokon malo opustilo. Kada sam začuo ključ u bravi ulaznih vrata nervoza u meni dosegla je svoj maksimum. Adnan je ušao u sobu i čim me je ugledao usne su mu se razvukle u široki osmijeh. Očito je bio zadovoljan onim što vidi što je nekoliko trenutaka kasnije i rekao. Lagano je koračao oko mene mjerivši me pogledom od glave do pete. Iz džepa je izvadio mobitel rekavši kako me mora ovako uređenog fotografirati. Molio sam ga da me ne fotografira ali nije ga se to dojmilo. Nastojao sam rukama skriti lice i okretati mu leđa. Prišao mi je dok sam mu bio okrenut leđima i dlanom ruke me pljesnuo po dupetu rekavši neka sjednem kako bi popili piće. Ispili smo piće a on je za to vrijeme pričao o nekim važnim poslovima koje mora obaviti idućih dana. Nisam ga baš pozorno slušao jer sam svo vrijeme mislio o tome što sad slijedi. Na moje iznenađenje rekao je kako se sad mogu presvući i skinuti šminku pa idemo negdje na večeru i piće. Ustao sam kako bi otišao u Sanelinu sobu a on je rekao neka stanem kako bi me još jednom osmotrio. Rukom me primio oko struka i privio k sebi. Poljubio me u usta rukama me stisnuvši za guzove. Potom se sa smiješkom na licu udaljio i sjeo.

Presvukao sam se i skinuo šminku te smo se spustili do parkirališta gdje mu je bio parkiran auto. Odvezli smo se do periferijskog naselja gdje je stao ispred nekog objekta koji na sebi nije imao nikakav natpis ali ispred je bilo parkirano mnogo auta. Objasnio mi je kako jedan njegov rođak slavi rođendan pa je napravio veliku feštu. Ispred samog ulaza u objekt bilo je dosta ljudi uglavnom Romkinja i Roma. Svi redom bili su lijepo i elegantno odjeveni i sređeni. Putem do ulaza Adnan se s većinom njih srdačno pozdravljao. Iz unutrašnjosti se čula glasna muzika. Sala je bila velika i pristojnog izgleda. Čekao nas je već rezerviran stol na kojeg su odmah donijeli piće i jelo. Nekoliko vrlo zgodnih Romkinja prišlo je našem stolu kako bi se pozdravile s Adnanom. Nakon nekog vremena Adnan je svukao sako i odlučio zaplesati. Najvše je plesao s jednom Romkinjom malo korpulentnijeg, rekao bi čak muškobanjastog, izgleda. Ja sam uglavnom sjedio i promatrao. Kada se Adnan napokon vratio za stol rekao mi je kako uskoro krećemo. Jedva sam dočekao. Došli smo do auta a on mi je rekao neka sjednem straga jer s nama ide jedna njegova prijateljica, pritom se zagonetno nasmiješio. Ubrzo je do auta došla ona već spomenuta korpulentnija Romkinja. Prije toga objasnio mi je kako će mene ostaviti kod kafića gdje mi je auto a on će s njom otići k sebi u stan. Tako je i bilo. Izašao sam pozdravivši ih oboje.

Nakon toga nije mi se javljao gotovo tjedan dana. Nisam ga zvao jer naglasio je kako će on uvijek nazvati mene. Sad sam morao priznati da mi nedostaje njegovo društvo. Sjećanje na ono preodijevanje u njegovom stanu sad me sve više uzbuđivalo. Morao sam priznati samom sebi kako sam spreman i kako želim s Adnanom uspostaviti seksualni kontakt. A onda se i to dogodilo.

ADNAN ME POJEBAO U GUZU

Napokon me nazvao i našli smo se na kavi. Ispričao mi je kako je imao neodgodivih poslovnih obaveza te ga nekoliko dana nije bilo u gradu. Izašli smo iz lokala i ušli u njegov auto. On ništa nije objašnjavao a ja ništa nisam pitao. Vrlo brzo shvatio sam da vozi prema svom stanu. Čitavim putem a i u liftu do stana pričao je nekim nebitnim stvarima. No kada smo ušli i dok je točio piće pogledao me u oči i rekao kako bi možda bilo pametno da javim ženi kako me neće biti doma ove noći. Znao sam da je došao trenutak o kojem sam prošlih dana maštao. No sad kada je taj trenutak došao opet sam osjetio onu silnu nervozu i strah. Bez nekih suvišnih riječi rekao mi je neka se odem istuširati pa potom neka odem u Sanelinu sobu i odjenem se isto ili slično kao onaj dan. Bez ijedne riječi protivljenja učinio sam kako je tražio. Iz kupaonice sam otišao ravno u Sanelinu sobu. Čuo sam njega kako ulazi u kupaonicu.

Trebalo mi je nekih 40-50 minuta da se odjenem i našminkam. Bio sam uzbuđen poput kakve šiparice. Zaboravio sam spomenuti kako mi je napomenuo neka stavim grudnjak i nalakiram nokte. Otvorivši ormar ustanovio sam kako je asortiman rublja ali i svega ostaloga još povećan. Stavio sam grudnjak a pronašao sam i umetke od spužve koji su očito bili namjenjeni tome da popune praznine u tom grudnjaku. Odjeven i obuven u crne čarape i štikle odjenuo sam jednu ljubičastu mini haljinicu. Drhtao sam čitavim tijelom dok sam tako odjeven i našminkan ulazio u sobu gdje me strpljivo čekao Adnan. Sjedio je zavaljen u fotelju držeći čašu u ruci. Bio je gotovo gol zaogrnut samo ručnikom. Ugledavši me nasmiješio se. Smješkao se ništa ne govoreći a ja sam sad bio još više nervozan. Nisam više imao nikakve sumnje da ću ove noći osjetiti njegov kurac u svojoj guzici jer više nisam imao nikakve druge alternative. No iz nekog razloga kao da sam želio dobiti još na vremenu dohvatio sam mobitel rekavši kako se ipak moram javiti ženi mada je ona već navikla na moja izbivanja tijekom noći. Petljao sam po mobitelu a Adnan je shvatio o čemu je riječ. Skinuo je ručnik ostavši posve gol i rekao mi neka maknem mobitel i dođem k njemu. Dok je to govorio pljesnuo se rukom po koljenu dajući mi na taj način na znanje kako želi da tu sjednem.

Sjeo sam na njegova koljena kako je tražio. Mislim da je osjetio moju drhtavicu i nelagodu. Uzeo je moju ruku i stavio oko svoga vrata. Svojom me rukom obgrlio oko struka i poljubio me. Nekoliko puta kratko a onda je uslijedio dugačak i strastven poljubac s jezikom duboko gurnutim u moja usta. Ruku je zavukao između mojih nogu i primio me za kurac. Kod mene je nervoza lagano popuštala i ustupala mjesto uzbuđenju. Uzvraćao sam mu poljupce i rukom potražio njegov kurac. Kurac mu se brzo dizao i ja sam mu ga lagano drkao. Uhvativši me rukama za bokove lagano me podigao. Ustao sam a on se još udobnije zavaljao u širokoj fotelji i široko razmaknuo noge. Znao sam što mi je činiti. Kleknuo sam između njegovih nogu i uzeo njegov, već nabrekli, kurac u usta.

Sve više sam se uživljavao u ulogu koju mi je namjenio. Sada sam već uživao dudlajući njegovu crnu karu. U pušenju njegova kurca prekinula nas je zvonjava njegova mobitela. Odlučio se javiti pa sam se i ja ustao. Prije nego se javio pokazao mi je rukom prema sobi rekavši neka ga čekam na krevetu tako odjeven. Sjeo sam na rub kreveta i čekao. Ušao je u sobu još uvijek držeći mobitel na uhu. U ruci je nosio malu bočicu i dobacio mi je. Sklonio je za trenutak mobitel i prekrio ga dlanom ruke rekavši mi da podmažem guzu. Znao sam da će taj trenutak doći i evo to je sad to bilo to. Nisam do sada nikada primio kurac u šupak ali sam u trenucima dok sam se odijevao u žensko seksi rublje često koristio razne vrste vibratora ponekad i one većih dimenzija.

Prstom sam obilno podmazao šupak a Adnan je završio s razgovorom. Iako sam nadalje bio dosta nervozan, pogotovo stoga što ću po prvi put primiti kurac u guzu, ipak je uzbuđenje u meni dosezalo svoj vrhunac. Adnan mi je rekao neka se okrenem i naguzim. Rukama je zasukao haljinu iznad mojih bokova. Dlanom ruke milovao je moje guzove… Potom je srednji prst lagano ugurao u moje dupe. Uzeo je bočicu s gelom i popeo se na krevet. Sagnuo se dodavši mi bočicu i rekao da mu namažem kurac. Nakon što sam mu podmazao karu stao je iza mena i kurcem me lupkao po guzovima. Nekoliko puta vrhom glavića prošao je između mojih guzova a onda ga je čvrsto prislonio uz moj šupak. Lagano mi ga je zabijao a otpor moje guze postupno je skroz popustio. Zabio mi ga je do jaja. Za trenutak sma osjetio laganu bol i glasno sam zastenjao. U početku je kurac lagano i strpljivo vadio i zabijao a potom su mu pokreti postali brži i žešći. Zavukao je ruke ispod haljine i odmaknuo mi grudnjak te je izbacio postavljene spužve. Sad se povremeno naginjao naprijed kako bi mi prstima stisnuo bradavice. Činio je to nimalo nježno i na bol sam reagirao glasnim jaukanjem. Nije mi to godilo i najradije bi ga zamolio da mi to ne čini ali ipak sam šutio. Nekoliko puta pljusno me po dupetu i to prilično jako.

Potom me je okrenuo na leđa. Noge mi je podigao visoko na svoja ramena i nastavio me jebati u toj pozi. Pokreti su mu postajali brži i žešći, kao da me svojim kurcem želio zakucati za krevet. Svršavao je dugo i obilno ne vadeći kurac iz moje guzice. Kada ga je napokon izvukao uspravio se i pružio mi ruku. Obojica smo sišli s kreveta a on je odmah sjeo. Uhvatio me za bokove i ponovo me nataknuo na kurac koji je još uvijek bio dovoljno čvrst. Držeći me nabijenog na svoj kurac rukom je drkao je moj. Jednom rukom mi je drkao kurac a drugom čvrsto, gotovo do bola, stiskao moja jaja. Svršio sam špricajući spermu po tepihu. I dalje me držao nabijenog na svoj kurac ljubeći me u usta. Napokon mu je kurac omlohavio i lagano skliznuo iz mojeg dupeta. Ustali smo i držeći me oko struka odveo me u dnevni boravak. Rekao mi je, ili bolje rečeno naredio, da nam obojici natočim piće. Lagano je ispijao piće i gledao me sa smiješkom. Bio je to onakav tip smješka koji jasno kaže: -naguzio sam te i sad si moja kuja.- I uistinu sam se osjećao poput poslušne kuje dok je on djelovao dominantno i samouvjereno. Došao mi je s leđa i stavio ruku na moje dupe. Vrhovima prstiju klizio je po mom šupku iz kojeg se cijedila njegova sperma. Prste nakvašene spermom prinio je mojim usnama dajući mi bez riječi na znanje kako želi da ih poližem. Naravno, učinio sam to. Pogledao je na zidni sat i naglo se uozbiljio. Opet mu je zazvonio mobitel. Nakon nekoliko kratkih rečenica rekao mi je neka se na brzinu istuširam i preodjenem. Nakon što sam se odjenuo objasnio mi je kako je iskrslo nešto neplarino te očekuje neke poznanike pa me neće moći odvesti do mog auta. Izvadio je iz džepa sakoa nekoliko novčanica i pružio mi ih rekavši neka si pozovem taksi.

POČETAK PRETVARANJA U PODATNU I POSLUŠNU DROLJU

Idućih dana bio sam pod dojmom te noći. I žena je primjetila moje čudno i zamišljeno ponašanje ali je to pripisivala situaciji u kojoj smo se nalazili. Prošla su tri dana kada me Adnan nazvao i objasnio mi kako želi da iduću subotu dođem k njemu u stan. Nekoliko puta nagalasio je kako ne želi da kasnim. Iako sam pomislio da je to što me pojebao bila kruna njegovih htijenja prevario sam se. I to jebanje još uvijek je spadalo uvertiru onoga što je slijedilo. Dakle u spomenutu subotu sam čitavo poslije podne i noć proveo kod njega. Postajao je sve zahtjevniji i sve perverzniji. Predugo bi trajalo da sad sve opisujem u detalje pa ću pokušati to opisati ukratko. Najprije je tražio da se svako malo preodijevam u drugo rublje i druge haljine i suknje. Asortiman rublja, vlasulja, gaćica, grudnjaka, čarapa, štikli, šminke, umjetnih noktiju ali i sesksi pomagala još više se povećao. Mijenjao sam po njegovom nahođenju, rublje, štikle, šminku i vlasulje. Dugo je guštao u tome i tražio da mu drkam kurac ili mu ga ljubim i pušim. Istinski je uživao u svojoj dominaciji. Sustavno me sve više potčinjavao svojim perveznim i bizarnim željama i tretirao me kao poslušnu drolju.

No moram reći da me tu subotu dočekao ispred ulaza u zgradu, odnosno neboder. Čim sam stigao pogledao je na sat. Sjetio sam se kako je inzistirao da ne kasnim. Kasnio sam ali svega nekih tri-četiri minute. Prišao je mom autu i sjeo do mene. Rekao je neka vozim do jezera Bundek. Kada smo stigli pokazao mi je prvi kafić rekavši da ga tu sačekam a on se odmah vraća. Uistinu se vratio brzo. U ruci je nosio tanku, dugačku šibu. Pitao sam ga što će mu ta šiba na što se zagonetno nasmiješio. Požurivao me s pićem i vratili smo se do njegove zgrade i ušli u stan. Čim smo ušli u dnevni boravak onom šibom mlatnuo je po rubu stola.

Komentirao je kako je izabrao dobru i čvrstu šibu. Inzistirao je da se odjenem tako da što više nalikujem na neku uličnu kurvu. Čim sam tako odjeven ušao u dnevni boravak dohvatio je onu šibu rekavši kako će mu ona služiti za moje kažnjavanje. Zbunjeno sam ga pitao zašto bi me uopće kažnjavao? Smijući se odgovorio je kako se za to uvijek pronađe neki razlog a ovaj puta razlog je moje kašnjenje. To što sam kasnio svega nekoliko minuta uopće ga nije zanimalo. Morao sam se presaviti preko kuhinjskog stola i zadići suknju kako bi mi guza bila otkrivena. Mazio me šibom po dupetu a onda me opalio… Nije to bilo jako za razliku od četvrtog i petog udarca koji me natjerao da glasno vrisnem. Shvatio sam da uživa u laganom nanošenju boli i to me sad pomalo počelo plašiti, no ubrzo sam se navikao pa čak počeo uživati u tome.

Dakle to subotnje poslijepodne i čitave noći trenirao je strogoću tražeći od mene da mu se u potpunosti podredim. Osim što sam se često morao preodijevati tražio je da mu drkam, ljubim kurac i jaja, pušim mu ga, te da mu ližem šupak. Naravno da me jebao u guzu i to u svim mogućim i nemogućim pozama. Npr. naredio bi mi da kleknem i stavim ruke na leđa. Potom bi mi stiskao bradavice. U trenutku kada bi rukama instiktivno krenuo da se obranim viknuo bi glasno da stavim ruke nazad na leđa a potom bi me za kaznu kurcem ošamario po licu. Morao sam ruke držati na nleđima i dok bi mi kurac gurao duboko u usta. Doslovce me gušio svojim kurcem stiščući mi prstima nos. Iskolačio sam oči i slinio dok su mi tekle suze. Morao sam gutati spermu i pratiti ga na toalet te mu držati kurac dok je on pišao. Kada sam ja išao na toalet morao sam obavezno sjesti na wc školjku i tako pišati. Ponižavao me nazivajući me kujom, kurvom i droljom. Bio je izuzetno izdržljiv i nezasitan a uza sve pobrojano sklon eksibicionizmu.

Naši susreti ovakve vrste zaredali su gotovo svakog vikenda. Razlika je bila jedino u tome što bi uglavnom prije odlaska u njegov stan otišli uneki od lokala gdje bi popili nekoliko pića ili bi ponekad čak i večerali. Po pogledima koje su mi upućivali njgovi prijatelji i znanci bio sam sve uvjereniji da oni znaju više nego što ja mislim. U početku sam se osjećao nelagodno zbog toga a onda sam jednostavno prihvatio činjenicu i pomirio se s tim da određen broj njegovih prijatelja zna kako sam ja njegova kuja.

Kada sam spomenuo njegovu sklonost egzibicionizmu onda je to otprilike, barem u početku, izgledalo ovako. U nekom od kafića ili noćnih klubova morao sam s njim ići do toaleta. Uglavnom bi ušao u kabinu a ja sam mu morao otkopčati hlače i držati mu kurac dok piša. Jednom je u separeu ispod stola otkopčao šlic i izvadio kurac a ja sam mu ga morao drkati. To ga je silno narajcalo i uzbudilo. Spremio je kurac u hlače te me uhvatio ispod ruke i odveo na parkiralište u auto. Nakon kraćeg pušenja svršio mi je u usta. Ponekad bi jednostavno parkirao na prvo slobodno mjesto bilo gdje i na bilo kojem parkiralištu a ja bi mu ga morao izdrkati. Uzbuđivalo ga je to što bi uvijek netko mogao naići i vidjeti što činimo. Susreti vikendom, kako rekoh, postali su redoviti a nerijetko bi me nazvao bilo koji dan u tjednu. Odlazili bi autom na usamljena mjesta gdje bi mu pušio kurac. Ženi sam objasnio kako radim za Adnana te mu na taj način vraćam dug. To objašnjenje ju je barem donekle zadovoljilo.

POJEBAO ME U ŠUPAK NA STOLU U NARODNJAČKOM KLUBU

Jednom prilikom neplanirano smo navratili u jedan narodnjački klub. U jednom trenutku iznenada se zagužvalo i počele su letjeti šake, prevrtati se stolovi te razbijati čaše i flaše. Jedan Adnanov znanac, koji inače nije bio Rom ali bio mu je „poslovni partner“, našao se u vrlo nezavidnoj poziciji. Krenuo je fizički obračun između njega i drugog muškarca ali odmah su ovom drugom u pomoć priskočila dvojica prijatelja. Kada je Adnan vidio kako mu mlate prijatelja bez oklijevanja je uletio u gužvu. Iako je primao udarce vrlo znalački ih je i uzvraćao. Bila je to uistinu žestoka tučnjava koja na sreću nije dugo trajala. Trojica napadača na Adnanovog prijatelja izvukli su deblji kraj te su pobjegli glavom bez obzira. Većina gostiju brzo je napustila lokal a ono malo što ih je ostalo također se razišlo jer ih je vlasnik lokala, ili netko tko je bio u ulozi šefa, tako zamolio. Adnan je na vratima razgovarao s tom osobom. Još smo jedini u lokalu ostali on i ja. Adnan mi je rekao neka sjednem i pričekam ga. Kada su i zadnji gosti napustili lokal Adnan je gledajući prema meni i dalje razgovarao s vlasnikom. Ovaj je također pogledao prema meni i nasmiješio se. Konobari su već započeli podizati prevrnute stolove i stolice kada ih je vlasnik zamolio da odu te da će lokal očistiti ujutro.

Nakon konobara iz sale je izašao i vlasnik prethodno prigušivši svjetla te zatvorivši velika dvokrilna vrata iza sebe. Pitao sam se zašto smo nas dvojica ostali. Adnan je razdrljene i dijelom poderane košulje došao do mene i sjeo primaknuvši svoj stolac do mojega. Smješkao se i djelovao zadovoljno. Na licu je imao nekoliko ogrebotina i oteklinu na jabučici ispod lijevog oka. Natočio je čašu vina i ispio je naiskap. Komentirao je uz stalno prisutni smiješak kako je ovo bila dobra tučnjava a onda dodao kako ga je to uzbudilo. Privukao me k sebi i poljubio u usta. Odvojivši usne od mojih pogledao me u oči i jednostavno rekao:- Želim te jebati… Želim te jebati i to sad ovdje i odmah.- Oči su mu se sjajile i iz njih se jasno moglo isčitati silno uzbuđenje koje ga je prožimalo. Bio sam totalno zbunjen i u nedoumici. Dok sam tako zbunjen sjedio ne vjerujući da misli ozbiljno on se ustao i raskopčavao remen na hlačama. Spustio je hlače do gležnjeva a potom ih skroz svukao i odložio preko stolice. Pogledao me prijetećim pogledom i ljutito zagalamio na mene pitavši me što čekam. Svukao je potom gaćice a nabrekli kurac prijeteći je izvirivao ispod njegove košulje. Nije imao strpljenja čekati da se skinem već mi je sam gotovo strgnuo hlače a potom i gaćice. Maknuo je bocu i čaše sa stola… Okrenuo me leđima prema sebi te me grubo rukom uhvatio za košulju na leđima. Doslovno me bacio na plohu stola. U zadnji tren dočekao sam se dlanovima ruku i tako spriječio da nosom i glavom ne udarim o tvrdu plohu. Ležao sam potrbuške i nagužen čekao daljnji tijek događaja. Razmaknuo mi je, tj. raširio, noge a potom mi je prstima raširio guzove te nekoliko puta pljuno na šupak. Prstima je razmazivao slinu po šupku pa mi gurnuo srednji prst nekoliko puta. Još mi je jednom raširio guzove i obilno zapljuvao šupak. Uslijedilo je nekoliko vrućih pljuski po dupetu a potom mi je divljački zabio kurac. Nisam se libio glasno stenjati dok me on uistinu brutalno jebao tu u toj opskurnoj sali nekakvog narodnjačkog kluba čiji pod je bio pun razbijenog stakla i prevrnutog inventara.

Nakon što mi je dupe obilno napunio spermom definitivno se smirio i uzbuđenje mu je splasnulo. Čak mi se pomogao odjenuti. Nakon što se i on obukao, pogasio je ostatak svjetla i izašli smo u predvorje. U čitavom objektu nije bilo nikoga no na parkiralištu ispred lokala stajali su vlasnik, onaj tip s kojim je tučnjava započela i u čiju obranu se uključio Adnan te još neki nepoznati muškarac. Mene je poslao da ga sačekam u autu dok se on na kratko pridružio spomenutoj trojici. Ubrzo se s njima pozdravio i došao do auta. Vratio me do mog auta i spomenuo kako se u subotu vidimo kod njega u stanu ili možda negdje odemo na piće, što će mi na vrijeme javiti.

VEZANJE, JEBANJE, PONIŽAVANJE I TORTURA

Susreti vikendom dakle nastavili su se. Sada je u igru uveo i vezivanje. Vezao bi mi ruke na leđima i onda me tako vezanog naguzio. Ponekad bi mi vezao ruke na leđima a onda presavio noge u koljenima te ih vezao za ruke. Ležao bi tako vezan potrbuške na krevetu a glava bi mi bila na rubu kreveta. Stao bi pored kreveta i tako vezanog jebao bi me u usta. Sada je već povremeno u zajedničke igre uključivao i Sanelu. Jebao bi nas naizmjence oboje. Uživao je dok bi mu zajednički pušili kurac a posebno ga je palilo kada bi mu jedno od nas pušilo kurac a drugo lizalo šupak. U početku mi je dozvoljavao samo da Sanaeli ližem pičku i ništa više. Napokon sam nakon nekog vremena i ja ponekad mogao jebati Sanelu ali to je za cijenu imalo to da Sanela umjetnim kurcem pojebe mene. Njegova maštovitost u traženju i izmišljanju novih igrica i perverzija kao da nije imala kraja i tome je istinski uživao.

Moram reći i to da je nakon onog jebanja u narodnjačkom klubu Adnan donekle snizio kriterije, da se tako izrazim. Naime, prije bi se tijekom tjedna našli negdje na kavi ili piću pa bi se odvezli na neko usamljeno mjesto gdje bi mu popušio kurac. Jebao me uglavnom u stanu i to kada bi bio odjeven u erotsko rublje. Sada više nije bilo nužno da se odjevam u seksi rublje, štikle, suknje, prozirne spavaćice i haljine već bi me naguzio u autu bilo kada i bilo gdje.

No, sljedeće što je smislio sad već gotovo da me i nije iznenadilo. Dolaskom u njegov stan morao sam se vrhunski našminkati i dotjerati. Tako našminkanog i odjevenog poput žene, pod okriljem mraka, doveo bi me do svog auta na parkiralištu. Vozili bi se gradom a s vremena na vrijeme bi odjeven poput kakve seksi drolje morao izaći iz auta i prohodati tridesetak metara pa se ponovo vratiti u auto. Na svu sreću birao je manje prometne ulice kao i one gdje su prolaznici bili rijetki ali ipak se odgađalo da mi trube vozači u prolazu ili bi se mimoišao s nekim prolaznikom koji bi me znatiželjno promatrao. Na svu sreću Sanela mi je uvelike pomagala prilikom šmikanja i uređivanja tako da sam se, pogotovo u mraku, mogao prošvercati kao žensko. Nerijetko bi takve izlete završavali na nekoj od poljana ili šumaraka gdje su na seks dolazili parovi u automobilima. Volio je da se malo udaljimo od ostalih pa bi me izveo van iz auta i guzio presavijenog preko haube auta.

Pitao sam se gdje je kraj njegovim bizarnim prohtjevima iako sam već naslućivao što bi moglo uslijediti. Jednog dana, već dobrano iza ponoći, tako odjevenog dovezao me do nekakvog periferijskog kafića koji je svojom vanjštinom jasno davao do znanja kako je to obična krčmetina. No bilo je očito da je ta birtija zatvorena. Sve je bilo u mraku iako su ispred birtije bila parkirana tri-četiri automobila. Ugasio je auto i rekao mi da izađem. Ulična rasvjeta bila je slaba i tek kada je Adnan krenuo prema bočnoj strani tog kafića uočio sam da visoka drvena ograda ima ulaz koji je bio sklepan od istih dasaka kao i ta čitava ograda pa se nije najbolje vidio. Išao sam za njim po neravnom i od kiše razlokanom terenu. Štikle s izrazito visokom petom stvarale su mi velike probleme prilikom hodanja. Adnan je otvorio ta drvena vrata i pustio me da prođem nakon čega ih je pažljivo zatvorio. Našli smo se u nekakvom dvorištu koje je sa tri strane bilo omeđeno nekakvim građevinama koje su sličile na nekakva spremišta. Bilo je mračno i tek se na jednom prozoru tih šupa, ili spremišta, naziralo svjetlo kroz mutno i, vrlo vjerojatno, prljavo staklo. Napokon sam ga pitao kamo me to vodi no ostao sam bez odgovora. Umjesto toga primio me čvrsto ispod ruke i poveo prema toj građevini iz koje je dopirala svjetlost.

Stali smo ispred nekih metalnih vratiju, činilo mi se, zeleno obojanih mada se boja uvelike ljuštila s njih. Glasno je pokucao i nekoliko sekundi kasnije začulo se micanje nekakvog zasuna s unutarnje strane. Vrata su se otvorila i na njima se pojavio oniži, deblji muškarac vrlo vjerojatno također Rom. Odmah se maknuo u stranu i propustio nas da prođemo. shvatio sam da nas je očekivao. Uistinu sam se osjećao prestrašeno. Iz malog mračnog hodnika skrenuli smo desno u osvjetljenu prostoriju. Na sredini prostorije nalazio se okrugli stol prekriven zelenom čojom. Oko stola sjedila su tri muškarca a ispred njih su se nalazile karte i manja hrpa novca. O kako bi sad najradije pobjegao ali kako i kamo? Onaj koji nam je otvorio sjeo je nazad za stol na svoje mjesto. Pogledom sam prošarao prostoriju i pomalo me iznenadilo što je tab prostorija bila uredna i čista. Na suprotnoj strani prostorija uza zid nalazila se polica na kojoj su bile poredane boce s raznim pićima. Do prozora nalazio se manji četvrtasti stol prekriven bijelim stoljnakom i dvije stolice. Na suprotnoj strani, od prozora, nalizio se veliki izlizani kožni kauč i dvije također kožnate fotelje. Za dvojicu kockara bio sam siguran da su Romi dok za jednog to sa sigurnošću ne bi mogao reći. Četvrti je bio onaj tip zbog kojeg se Adnan potukao u narodnjačkom klubu i on definitivno nije bio Rom. Užarenim, polupijanim, pogledima mjerili su me od glave do pete. Kroz tijelo su mi prolazili trnci a strah u meni još više je rastao.

Onda se oglasio Adnan:- No, sviđa li vam se moja kurvica ovako sređena i dotjerana?- Pritom me rukom nimalo nježno stisnuo za dupe. Umjesto bilo kakvog odgovora svoj četvorici usne su se razvukle u osmijeh. Najstariji od njih ponudio nam je da sjednemo i da se poslužimo pićem. Laknulo mi je kada je Adnan rekao kako se nećemo zadržavati. No, tada se obratio meni. Rekao mi je kako me je odlučio upoznati s ljudima koji su sudjelovali u posudbi novca. Rukom me malo pogurao naprijed dajući mi na znanje kako želi da se s njima rukujem. Krenuo sam oko stola rukujući se sa svakim ponaosob ali imena im nisam zapamtio osim onome zbog kojeg je došlo do tučnjave. On se zvao Bernard. Nakon toga Adnan ih je pozdravio i vratili smo se do auta. Laknulo mi je.

VRAĆAO SAM DUG PRISTAJUĆI DA ME SVI JEBU U GUZICU

No to je sad bila nova uvertira za ono što će uslijediti. Zaredali su njihovi posjeti Adnanu u stan. Naravno, baš onda kada bi ja bio tamo. Dolazili bi pojedinačno ili po dvojica a nekada i sva četvorica. Moja zadaća bila je da ih odjeven poput droljice poslužujem pićem i kuham im kavu. Adnan je inzistirao da sjedim za stolom zajedno s njima. Drsko bi me opomenuo ako bi nekome čaša bila prazna. Morao sam je napuniti. Čistio bi pepeljare i skupljao šalice nakon ispijene kave. Nakon njihova odlaska morao sam počisti stol, oprati čaše i usisati sobu. Naravno da sam se prilikom tih susreta s njima osjećao strašno nelagodno, no kako je vrijeme odmicalo navikao sam pa sam čak samog sebe uhvatio kako lagano vrtim guzom dok odlazim od stola. Znao sam da me promatraju. Nisam imao nikakve dvojbe. Znao sam da je samo pitanje dana kada ću se morati jebati i s njima. Sada je Adnan još više uživao pokazujući svoju dominaciju pred publikom. Tražio je da odijevam što kraće suknjice tako da mi je dobar dio guze bio otkriven. Guštao je pred njima zavlačiti mi ruku ispod haljinica i primati me za dupe.

Nije trebalo mnogo vremena a da od mene traži da mu pušim kurac u njihovom prisustvu. Uskoro me pojebao na stolu dok su oni uokolo sjedili i navijali. Bili su mu zahvalna publika a on je uživao biti promatran dok me guzi ili mu pušim kurac. Za divno čudo i sam sam počeo uživati u tome da nas promatraju. Pretvorio sam se u pravu, razvratnu drolju. Kako sam imao probušena oba uha Adnan mi je kupio ženske naušnice i to nekoliko pari. Sanela mi je pomagala oko šminkanja, depilacije i stavljanja umjetnih noktiju. A onda je došlo ono neizbježno. Adnan mi je pojasnio kako ću i ostalima morati vratiti dio duga. Kako je rekao, već se odavno pale na mene i sad više nema druge nego im izaći u susret, baš je tako rekao.

Zaredale su najprije pojedinačne posjete Safeta, Bernarda, Kemala i Nole. Tako su se njih četvorica zvali. Podavao sam im se poput pohotne kurve ispunjavajući njihove želje i priznajem, uživao sam u toj ulozi. Ponekad bi došla dvojica a pridružio bi im se Adnan. Spremno sam ga, od jednoga, primao u guzicu dok sam drugom pušio. Adnan se, kako rekoh, ponekad uključio ali uživao je promatrati i fotogarfirati. Inače volio me fotografirati dok bi si u guzu gurao razne vrste vibratora. Bernard je, osjetio sam to, u odnosu na druge prema meni gajio veće simpatije. Koristio je priliku kada Adnana ne bi bilo u blizini da me pokuša nagovoriti za susret negdje izvan Adnanova stana. Iskreno, sviđao mi se Bernard i vjerojatno bi pristao no nisam to mogao niti smio bez Adnanovog znanja i dopuštenja.

Dogodilo se da Bernarda sasvim slučajno sretnem u jednom trgovačkom centru. Otišli smo na piće i svidjelo mi se to što mi se otvoreno udvarao. Molio me da se ponekad nađemo kod njega i uvjeravao me kako Adnan za to neće doznati. Razmijenili smo brojeve mobitela i obećao sam mu kako ću razmisliti. Uporno mi je slao SMS poruke i još smo se dva puta našli na piću. Napokon sam popustio njegovom udvaranju. Potajice sam od Adnana uzeo nešto erotskog rublja i već idućeg dana našao se s Bernardom. Odveo me u svoj stan i bilo je to uistinu burno poslije podne. Istinski se prema meni ponašao kao prema pravoj ženi i to mi se jako svidjelo. Jebali smo se do iznemoglosti. Doslovno mi je razvalio guzu.

REDALJKA ILI, ZA KAZNU TRI MLADA ROMA JEBALI SU ME U GUZICU

Vjerojatno Adnan nikada ne bi saznao za taj naš susret da nas nije vidio njihov zajednički znanac. Greška je bila što me Bernard ispratio skroz do auta a ovaj koji nas je vidio požurio je to reći Adnanu. Adnan mi u prvom trenutku ništa nije rekao. Postalo mi je sumnjivo kada mi je ruke i noge čvrstovezao za stolac. Zadigao mi je šos i razgolitio guzu. Uzeo je onu, već ranije spomenutu, šibu. O, kako me išibao po dupetu. Usput mi je zavrtao bradavice na sisama žešće nego ikad prije. Boljelo me i preklinjao sam ga da prestane s torturom. Tek tada mi je objasnio da me kažnjava zbog Bernarda. Možda ne bi imao ništa protiv da posjetim Bernarda, kako je rekao, ali to nikako nisam smio učiniti bez njegova dopuštenja. Kada me odvezao mislio sam da je to bilo to no prevario sam se. Niti nekoliko minuta kasnije na vratima se začulo zvono. Otišao je otvoriti i ubrzo se vratio u pratnji trojice mladih Roma. Nisam siguran da je najstariji među njima imao osamnaest godina. Klinci su me promatrali s neskrivenim zanimanjem i sa smiješkom na licu. Smjestio ih je za stol a meni naredio da im skuham kavu i poslužim piće. Kada sam završio s posluživanjem Adnan mi je naredio da odem u sobu i odjenem nešto droljastije jer u ovom, što sad imam na sebi, izgledam previše fino.

Bilo mi je jasno da ono glavno tek slijedi. Vratio sam se odjeven onako kako je tražio. Sada su klinci još više blejali u mene. Adnan mi je rekao neka zadignem minicu i pokažem im dupe. Zadignuvši minicu klinci su se glasno zahihotali. Sa zanimanjem su gledali moju guzu prošaranu crvenim crtama od maloprijašnjeg šibanja. Adnan ih je pitao da li im se sviđa mojedupe na što su se međusobno pogledavali i klimali glavama uz prisutni smijeh. Objašnjavao im je, mada sam ja bio siguran da im je to već ranije ispričao, kako sam ja njegova drolja ali sam ga prevarila i iznevjerila njegovo povjerenje pa me stoga mora kazniti. Zbog toga sam dobio šibom po dupetu. Uživao je demonstrirajući pred ovim klincima svoju dominaciju nadamnom. Doveo me do sredine sobe gdje sam morao kleknuti i stavti ruke na leđa. Izvukao je kurac iz hlača i stao iznad mene. Postavljao mi je pitanja poput onog, jesam li ja njegova kuja? Kome točno pripadam i tko je moj gazda? Kome pripada moja guza? Volim li kada mi zabije kurac u guzicu? Hoću li i nadalje bespogovorno gutati njegovu spermu? Čitav niz pitanja na koje sam morao odgovarati klečeći i s rukama na leđima a on bi mi nakon svakog odgovora kurcem opalio šamar. Na kraju sam mu ga morao popušiti. Špricao mi je spermom po licu a potom kurcem razmazao spermu. Predstava koju je priredio za tri mlada Roma ove je istinski oduševila ali i uzbudila.

Otišao sam se oprati od sperme i popraviti šminku. Vratio sam se u sobu a Adnan je tražio da sjednem pored njega. Zagrlio me oko vrata i privukao k sebi. Pitao me sviđaju li mi se ovi mladi momci. Ne znam što sam drugo mogao odgovoriti osim potvrdno. Potom me pitao koji mi se od njih najviše sviđa. Pokušao sam odgovoriti neodređeno rekavši kako su sva trojica zgodni, no Adnan je inzistirao da kažem točno koji od njih trojice. Vidjevši da nemam izbora pokazao sam najmlađega među njima. Ovom najmlađem lice se razvuklo u široki osmijeh i za trenutak mi se učinilo da se postidio. Adnan je smijući se pojasnio kako im je obećao da će me, onaj koji mi se najviše svidi, pojebati u guzicu. Ostala dvojica morati će se zadovoljiti drkanjem i pušenjem. Pozvao je potom svu trojicu da ustanu. Razmjestio ih uokolo mene i rekao im neka izvade kurčeve. Klinci su izvukli svoje mlade i nabrekle kurčeve i ja sam im onako sjedeći naizmjence pušio i drkao. Kratko je to trajalo jer Adnan očito nije želio da klinci svrše. Mene i najmlađeg poslao je u sobu. Opomenuo me kako moram biti dobar s njim. Dok sam podmazivao svoju guzu i njegov kurac pitao sam ga kako se zove i koliko godina ima. Rekao mi je kako će uskoro imati 17 godina i da se zove Natanijel. Kurac mu je djelomično splasnuo. Nježno sam ga ljubio po vratu i usta mazeći mu kurac i trlajujći ga gelom. Ubrzo je postao čvrst i tvrd. Moram priznati da je imao prilično velik kurac. Po mojoj procijeni nekih osamnaest centimetara. Rekao sam mu neka sjedne na stolac. Naprćio sam mu dupe raširivši prstima guzove te se približio njegovom dignutom kurcu. Natanijel je rukom namjestio kurac na otvor moje guze i ja sam se postupno na njega nabio. Nabijen na njegov mladi kurac vrtio sam bokovima i dupetom. Potom sam se skinuo s kurca i spustio se na pod u pseći položaj. Natanijel je bio uzbuđen i zajapuren do maksimuma. Kleknuo je iza mene i nastavio me guziti. Ubadao me poput singerice i ubrzo je svršio. Svidio mi se taj klinac i na kraju sam ga poljubio u usta.

Odjenuo se vrlo brzo a lice mu je bilo ozareno. Iz ormara sam izvadio papiranutu rolu i otrgnuvši nekoliko listova brisao šupak iz kojeg se cijedila njegova sperma. Natanijel je izašao iz sobe a odmah potom u sobu je ušao Adnan. Objasnio mi je kako me i ostala dvojica žele jebati. Molili su ga da im to dopusti i on je pristao. Nisam ništa glasno rekao ali mogao je po izrazu mog lica zaključiti da mi se ta ideja ne dopada. Pročitavši moje misli rekao mi je kako sam drolja koja ga je iznevjerila te kako sam zaslužio redaljku. Stoga neka podmažem šupak i neka legnem na leđa. Nisam imao nikakvog izbora i napravio sam ono što je od mene tražio. Podmazao sam guzu i legao na krevet raširenih nogu. U sobu je ušao onaj koji je, po mom sudu, bio najstariji. Već je bio gol i rukom je drkao svoj kurac. Kleknuo je na krevet i dopuzao između mojih nogu. Podigao sam noge i stavio ih na njegova ramena. Oči su mu se sjajile a lice se zacrvenjelo dok me prašio u guzicu. Bio je istinski napaljen i nije mu dugo trebalo pa da svrši. Izvukao je kurac i sa smiješkom na licu izašao iz sobe. I dalje sam ležao raširenih nogu. Oslonio sam se nalaktove i pogledao prema vratima. Treći je ulazio gotovo trčećim korakom usput skidajući gaćice. Žurio se kao da ću mu ja nekamo pobjeći. On je od njih trojice definitivno imao najmanji kurac. I njemu sam na ramena stavio noge a on je tek od trećeg pokušaja uspio gurnuti kurac u moj šupak već pun sperme. Ni njemu nije trebalo dugo da svrši.

Bio je to kraj kažnjavanja. Barem sam tako mislio. No Adnan je mobitelom nazvao Bernarda i molio ga da odmah dođe. Želio sam se ići otuširati no Adnan mi nije dopustio. Rekao je neka ostanem na krevetu i čekam Bernarda. Bernard je stigao za manje od deset minuta. Kroz otvorena vrata sobe čuo sam ih kako razgovaraju. Nisam mogao čuti sve što su govorili ali shvatio sam da mu Adnan objašnjava kako me kaznio zbog onog izleta kod njega. Potom ga je uveo u sobu. Skupio sam noge i osjećao se nelagodno. Adnan mi je rekao neka se okrenem i pokažem mu dupe. Vidjevši crvene tragove od šibanja Bernard se krenuo ispričavati govoreći kako je on glavni krivac. Potom nas je Adnan ostavio same rekavši Bernardu da ako sad želi može me naguziti ali nikako i nikada bez njegova znanja. Adnan nije rekao kamo ide. Uglavnom izašao je iz stana i ostavio nas same. Uz piće Bernardu sam do u detalja ispričao način na koji me Adnan kaznio. Dupe mi je bilo crveno od šibanja a lice od šamaranja kurcem. Šminka razmazana a guza puna sperme trojice klinaca. Bernard se smiuljio i rekao kako mu ovako, pomalo raskupusan, djelujem jako jebozovno. No znao je da mi je za danas dosta jebanja u guzicu. Ipak je drage volje pristao da mu ga izdrkam.

KONAČNA ISPLATA DUGA PUŠENJEM KURČEVA

Moja žena postajala je sve nervoznija i sve više mi je prigovarala zbog mojih stalnih izalzaka s Adnanom i odsustva iz kuće. Moje ponašanje nije joj bilo skroz jasno pa iako još ništa nije znala sve to bilo joj je krajnje sumnjivo. Sve više me propitkivala pa me u nekoliko navrata pitala bavimo li se Adnan i ja nekim kriminalnim poslovima. Uvjeravao sam je kako nema razloga za brigu. Kako nisam inače bio nešto dlakav tako nije ni primjetila da se depiliram. Objasnio sam Adnanu situaciju i rekao mu kako je žena sve sumnjičavija i nervoznija te mi čak prijeti razvodom. Pitao sam ga možemo li prorijediti naše sastanke i koliko još novca dugujem te mogu li konačno tu razliku vratiti u novcu. Kao da je očekivao nešto ovakvo. Objasnio mi je kako su on i ostali spremni zaboraviti na novac pod uvjetom da se još jednom pojebem sa svakim od njih. Pristao sam jer ionako nisam imao druge alternative. No ni nakon što su me svaki od njih još jednom pojebali nije bio kraj. Uhvatili su me u svoju mrežu i doslovce cijedili poput limuna. Točka na i, kako mi je objasnio Adnan, trebalo je biti da im odjeven kao droljica svoj četvorici istovremeno popušim kurac.

Već iza ponoći odjevenog u opasno kratku minicu i našminkanog poput zadnje drolje, obuvenog u štikle, Adnan me odvezao u onu istu rupu gdje su one noći kartali. Ušli smo u to spremište. Stol za kartanje bio je maknut u stranu. Njih četvorica sjedili su na izlizanom kožnom kauču. Ispred njih je bio stolić na kojem se nalazila boca i čaše. Ušao sam u tu jazbinu kao antilopa kod gladnih lavova. Smješkali su se i ponudili me pićem. Prihvatio sam. Sjeo sam u jednu od fotelja uz kauč a Adnan u drugu. Dok sam ispijao piće njih četvorica krenuli su se svlačiti. Ubrzo su bili posve goli. Sjeli su nazad na kauč i natočili si po još jedno piće. Pogledao sam u Adnana. Nije ništa rekao tek mi je dao znak glavom. Ustao sam a oni su svi redom rukom drkali svoje kurčeve koji su se postupno dizali. Kleknuo sam i krenuo od Safeta. Pušio sam mu dok sam Noli do njega drkao. Potom sam pušio Noli i drkao Bernardu… Adnan je ustao i na sredinu prostorije stavio stolac. Rekao mi je neka sjednem a oni neka ustanu. Sjeo sam a oni su me okružili gurajući mi svoje kurčeve pod nos. Naizmjence sam im jednom po jednom pušio dok bi ostalima drkao. U jednom trenutku u usta su mi ugurali dva kurca. Dok bi jednom pušio ostali su se naginjali k meni i glavićem me dodirivali po licu. Vilica me boljela od tolikog pušenja pa sam nastojao uzeti predah drkajući im što više a manje ih zadovoljavati ustima. No uporno su mi gurali kurčeve u usta držeći me za glavu i ne dajući mi da predahnem. Čim bi izbacio jedan kurac iz usta ostali bi me glavićem kurca lupali po licu i usnama.

Zamolio sam ih da mi daju čašu vode i pristali su. To mi je donijelo koliko toliko predaha. Safetov kurac bio mi je u ustima kada je krenula lavina sperme. Zabacio sma glavu unazad ali dio sperme sam već progutao, sljedeći mlaz špricnuo mi je po usnama. Svršio je i Nola, potom Bernard pa Kemal… Sperma je špricala po mom licu, po haljini i po čarapama. Nije ih to zadovoljilo već su mi dalje gurali svoje slinave kurčeve u usta. Objašnjavao sam im kako više nemam snage i molio ih da prestanu. Nije ih odmah to dojmilo no vidjevši da sam uistinu na izmaku snaga popustili su. Nisu više inzistirali na pušenju ali tražili su da im drkam. Uslijedilo je još jedno grupno tuširanje spermom. Napokon su se i oni izmorili. Bio sam pun sperme. Prstima sam brisao spermu s očnih kapaka… Safet mi je odnekud donio ručnik pa sam napokon obrisao lice i ruke. Haljina mi je također bila dobrano natopljena spermom i preko tankog platna osjećao sam na tijelu ljepljivu spermu. Ustao sam iz neudobnog stolca i noga u visokoj potpetici mi se iskrenula tako da sam gotovo pao ali dočekao sam se na ruke. Bernard je ustao i pomogao mi da se uspravim. Sjeo sam u fotelju nastojeći uzeti zraka. Netko od njih natočio mi je čašu pića.

Gledali su me smješkajući se. Netko je rekao kako mi je potrebno tuširanje. Nola je ustao ispijajući piće a potom rekao zašto da me odmah ne istušira. Nisam shvaćao što točno govori i što misli. Stao je ispred mene raširenih nogu i rukom podigao kurac usmjerivši ga prema meni. Još sam ga zbunjeno gledao i napokon shvatio. Okrenuo sam glavu u stranu i podigao ruku a već u idućem trenutku mlaz mokraće iz njegova kurca okrznuo me po licu. Objema rukam spriječio sma da me više zapiša po licu ali zato je obilno zapišao moju haljinu i čarape. Ostalima je to bilo zabavno i glasno su se smijali. Zamolio sam Adnana da krenemo plašeći se daljnejg iživljjvanja nadamnom. Laknulo mi je kada je Adnan ustao. Rekao je kako mi je sada sav dug oprošten a za kraj bi bio red da gospodi u znak zahvalnosti poljubim kurac. Svoj četvorici poljubio sam glavić kurca želeći što prije izaći iz njihova brloga.

Sjeli smo u auto i tada mi je stvarno laknulo. Glasno sam razmišljao i rekao kako bi nam sad samo trebalo da nas negdje zaustavi policija. Zamislite kada bi vidjeli muškarca, razmrljane šminke, odjevenog poput drolje zašpricanog spermom i zalivenog mokraćom. Na tu moju opasku Adnan se nasmijao. Shvatio sam kako ne vozi prema svom stanu. Skrenuo je na sporednu cestu i znao sam da idemo na jedno od onih mjesta gdje na seks odlaze parovi u automobilu. Molio sam ga da vozi u stan jer nužno se moram presvući i istuširati. Odgovorio mi je kako sam mu ovakav kakav sam baš seksi. Dodao je kako se uzbudio promatrajući nas i kako me baš ovakvog punog sperme želi pojebati. I pojebao me na haubi svog auta. Ušli smo potom nazad u auto i zapalili cigaretu. Popušili smo i pitao ga zašto ne krećemo. Odgovorio je kako još nije gotov samnom. Upitno sam ga gledao pitavši se što točno znači? Izašao je rekavši meni da također izađem. Opet sam se morao naguziti preko haube. Kada mi je rekao da ga je Nola inspirirao shvatio sam što smjera. Mlaz tople mokraće zalijevao mi je guzove cijedeći se niz noge i kvaseći čarape. Napokon smo krenuli. Jedva sam čekao da se skinem i maknem sa sebe haljinu i čarape nakvašene spermom i mokraćom. Na rastanku mi je rekao kako je dug riješen ali će mu biti žao ako me više ne bude viđao. Objasnio sam mu kako mi je potrebno malo vremena da se odmorim i razmislim o svemu a osim toga ne bi želio da mi brak završi razvodom.

ADNAN U MOJOJ KUĆI (početak zavođenja moje žene)

Prošlo je možda desetak dana od našeg posljednjeg viđenja a Adnana sam zatekao na mjestu gdje sam to najmanje očekivao. Došavši kući i ušavši u dnevni boravak zatekao sam moju ženu Lidiju i Adnana kako sjede u dnevnom boravku i srdačno razgovaraju. Doslovce sam se prenerazio. Adnan, elegantan i dotjeran, kao uvijek, udobno se zavalio u trosjed i vidjevši me dignuo je ruku u znak pozdrava. Lidija je sjedila nasuprot njega i bila je očito dobrog raspoloženja. S osmijehom na licu krenula me kritizirati zbog toga što je do sada nisam upoznao s Adnanom. Pokazala je rukom na komodu gdje se nalazio raskošan buket cvijeća. Na stolu je bila butelja skupog vina. Lidija mi je oduševljeno pričala kako je Adnan donio cvijeće i butelju. Adnan je i meni natočio iz butelje te smo se svi troje kucnuli čašama. Lidija je kao bila ljuta jer Adnan joj se došao ispričati. Naime, rekao joj je kako sam mu ispričao da mi ona zamjera što toliko vremena provodim s njim te da to ugrožava naš brak. Bilo mu je žao zbog toga pa je to odlučio ispraviti. Lukavi Adnan je dobro znao da me nema kod kuće. Naravno, znao je gdje stanujem. Nazvao je, predstavio se, i rekao kako je u blizini te pitao za mene. Na Lidijin odgovor kako me nema kod kuće ali ću biti kroz nekih sat vremena uljudno je pitao može li navratiti i sačekati me. Lidija je naravno bila znatiželjna jer željela je znati tko je uopće i kako izgleda taj Adnan pa je odmah pristala na njegov prijedlog.

Nakon nekih pola sata Adnan se kulturno ispričao objasnivši kako još ima nekih obveza pa mora krenuti. Bilo mu je drago što je napokon upoznao Lidiju a meni je uputio kritike zbog toga što mu nikada nisam rekao da imam tako zgodnu i šarmantnu suprugu. Uz donesene poklone i ove komplimente Lidija se naočigled rascvala govoreći mu da pretjeruje. Na odlasku je predložio da se svi troje nađemo jedan dan i odemo negdje na piće. Lidija je odmah prokomentirala kako to nije loša ideja. Obećao je da će nazvati pa ćemo se dogovoriti. Nakon što je otišao Lidijino lice još je dugo vremena bilo ozareno. Pričala je kako je on vrlo simpatičan mladi muškarac i ponovo se čudila zašto je nisam upoznao s njim, tim više što nam je posudio novac. Pitao sam je da li joj se Adnan sviđa. Koketno se nasmiješila pa čak i malo zarumenjela prije nego je rekla da joj djeluje kao pravi frajer. Bilo mi je jasno da joj s esviđa i slutio sam da se neće na ovome završiti. Bio sam u pravu.

Prolazili su dani a Lidija me svako malo, kao usput, pitala za njega. Kao, zanimalo ju je da li mi se javio. Naravno da je primjetila njegovu izrazito crnu put. Iskreno sam joj rekao kako on jest Rom. Nije ju to baš zasmetalo. Nakon sedam-osam dana Adnan je uistinu nazvao. Opet je nazvao kući znajući da me vjerojatno nema. Razgovarao je s Lidijom i zasigurno je obasipao komplimentima jer opet je bila izrazito dobre volje. Objasnio joj je kako je nekoliko dana poslovno bio u Nizozemskoj i Njemačkoj. Vratio se i sada bi želio održati obećanje i poziva nas na piće. Bioje petak i navečer smo se s Adnanom našli u jednom od kafića u strogom centru grada. Dočekao nas je za stolom. Elegantan i dotjeran uistinu je djelovao privlačno što je Lidija svojim pogledima, koje mu je upućivala, jasno davala na znanje. Ja sam se pak pitao što bi se dogodilo kada bi znala za našu tajnu. Adnan je djelovao samouvjereno i, kako sam to već rekao, pomalo gangsterski, čak opasno, što je moju Lidiju očito fasciniralo. pričali smo o svemu i svačemu a Lidija nije skidala pogled s njega. Morao sam priznati da je za razliku od mene on uistinu izgledao barem za dva-tri koplja, kao muškarac naravno, bolje i privlačnije. Pri kraju se je onako kao usput sjetio kako je za sutra, dakle subotu, rezervirao stol u jednom restoranu pa nas želi počastiti večerom a osim toga za Lidiju je iz Nizozemske donio mali poklon. Sad ju je definitivno oborio s nogu.

LIDIJA, JA I ADNAN NA VEČERI U SKUPOM RESTORANU

Čitav dan u subotu Lidija se uređivala i prilitala. Bila je nestrpljiva tim više. što je spomenuo poklon za nju. Na kraju se uredila uistinu vrhunski. Doslovno je zračila seksipilom. Već mi je bilo jasno kamo sve ovo vodi a nisam imao načina ni mogućnosti to eventualno prekinuti. Otmjen i skupi restoran, u kakav ja Lidiju nikada nisam bio u mogućnosti odvesti, nju je fascinirao. Kada joj je Adnan još rekao kao izgleda predivno bila je u sedmom nebu. Večerali smo a Adnan se svako malo potrudio nabaciti joj neki kompliment. U jednom trenutku Lidija je otišla do toaleta i ostavila nas same. Adnan me pogledao i namignuo mi. Pitao me da li mi nedostaje? Odmah je dodao kako bi volio da se još po neki puta sretnemo. Nisam mu odgovorio već sam mu rekao kako shvaćam da mi zavodi ženu. Ironično se nasmiješio prinoseći čašu ustima. Otpio je gutljaj i pogledao me u oči. Kazao mi je kako je moja Lidija prava napaljenica i kako mu je drago što je to u njoj otkrio. Nije bio siguran hoće li mu se svidjeti ali čim ju je vidio prvi put shvatio je da je to žena željna kurca i dobre jebačine, a osim toga uistinu izgleda jebeno dobro. Bio je drzak a mogao si je priuštiti da takav bude. Pa ja sam još do neki dan bio njegova kuja. Lidija se vratila i sjela za stol. Tada je iz unutarnjeg džepa sakoa Adnan izvadio lijepo umotanu kutiju i pružio je Lidiji. Otvorila je i iskreno se oduševila. Unutra se nalazio skupocijeni parfem. Idućih dana Lidija je bila izuzetno dobro raspoložena. Pjevušila je i djelovala je ozareno i svježe. Uskoro sam shvatio da se redovito čuje s Adnanom. Kada je počela sve češće izbivati iz kuće bilo mi je jasno da se sastaju. Bio sam u nekakvoj pat poziciji. Apsolutno nemoćan da bilo što učinim. Razmišljao sam o tome kako mi Adnan vrlo vjerojatno jebe ženu i za divno čudo nisam osjećao nikakvu ljubomoru. Pomirio sam se tom činjenicom i pravio se da ništa ne primjećujem. Sječajući se kako je jebao mene zamišljao sam kako na isti način jebe Lidiju i čak sam osjetio uzbuđenje. Nazvao me na mobitel i rekao kako bi se želio naći sa mnom. Pristao sam, inače već izvjesno vrijeme su mi nedostajala naša druženja.

KAKO SAM UPOZNAO LIDIJU

No, da se vratim malo unazad i objasnim kako sam uopće došao u situaciju da se oženim. Lidiju sam upoznao na proslavi rođendana jednog mog kolege s posla. Luka, tako se zove, priredio je mali party u našem omiljenom kafiću. Nije nas bilo mnogo i većina smo bili kolege na poslu. No, došlo je i nekoliko Lukinih poznanica i poznanika koje je poznavao iz kvarta ili od nekuda drugdje. Među njima je bila i Lidija. Tada je već iza sebe imala jedan propali brak. Znači bila je razvedena. Privukla mi je pažnju jer je bila malo korpulentnija a u jednom trenutku nagnula se preko stola pa sam se zagledao u njeno dupe prisjetivši se mame. Primjetila je da je pogledavam ili joj je netko od prisutnih došapnuo da buljim u njenu guzu. Bilo kako bilo nekako smo započeli razgovor. Pravdala se da se strašno udebljala nakon razvoda jer je bila pod stresom. Inače bila je starija od mene. Svi smo malo više popili i opustili se. Otpratio sam je do toaleta jer se već opasno ljuljala i tada smo se poljubili. Razmijenili smo brojeve mobitela i društvo se razišlo.

Nisam baš bio nešto zainteresiran ulaziti u neku ozbiljnu vezu s bilo kojom ženom i gotovo da sam zaboravio na Lidiju. Prošlo je desetak dana od proslave kada mi je Luka rekao da me Lidija pozdravlja. Zahvalio sam i to je bilo to. Nakon nekoliko dana Luka me pitao zašto je ne nazovem. Odmahnuo sam rukom ne želeći uopće razgovarati o tome. Kroz par dana nazvala je ona mene. Nevoljko sam prihvatio poziv na piće. Osim nešto kila viška Lidija je izgledala jako dobro i počeli smo se intezivnije družiti. Odgovarala mi je kao osoba ali nisam mislio da bi između nas moglo biti išta dublje. Jedne nedjelje otišli smo na izlet u Stubičke toplice s Lukom i njegovom djevojkom. Svi smo navečer završili kod Lidije u njenoj kući. Prilično sam popio i nakon što su Luka i njegova djevojka otišli ja sam ostao kod Lidije i završio u njenom krevetu. Ona je iz vrlo imućne obitelji. Kuća u kojoj je živjela, odnosno u kojoj sad živimo, bio joj je poklon od roditelja.

Upecala me i znala me zadržati. Kasnije sam intezivno razmišljao zašto je tomu tako. Kao muškarac nisam baš nešto atraktivan ali Lidija je već imala dosta godinica. Rekoh da je bila starija od mene. Imala je iza sebe propali brak, propalu vezu s jednim kocakrom i nekoliko neuspješnih kraćih veza. Željela se skrasiti s nekim pa makar i sa mnom. Činio sam joj se kao dobra prilika. Naš seksualni odnos bio je prilično kilav. Ona je s vremeno skinula kile i znatno s eproljepšala. Sada je pravi komad žene i česta meta muških pogleda. Nakon izvjesnog vremena shvatio sam da Lidija ponekad ode drugim muškarcima u krevet. Ti njeni izleti nisu mi smetali. Funkcionirali smo i tolerirali se. Bili smo bračni par za koje netko sa strane ne bi mogao reći ništa loše. Iako je imala relativno bogate roditelje nije od njih ništa tražila već je nastojala sve činiti sama bez njihove pomoći. To mi se kod nje svidjelo. Tako se dogodilo da počnemo planirati zajednički biznis. Oboje smo podigli kredite i kupili jedan poslovni prostor. Nije išlo no nismo željeli odustati. Planirali smo, iako već u debelim kreditima, pokušati iznova. Onda se dogodio onaj, gore opisani, fatalni susret s Adnanom.

PONOVNI POSJET ADNANU I PONOVNA, JOŠ ŽEŠĆA, TORTURA (pišanje u usta)

To bi bilo to. Vratimo se na onaj poziv Adnana da se nađemo. Već sam izvjesno vrijeme bio siguran da Adnan ševi Lidiju. Nisam za to imao nikakvih dokaza ali znao sam da je tomu tako. Našli smo se kao i nekada na piću u starom lokalu gdje smo se najčešće sastajali. Sjećanja su bila još vijek svježa i opet sam bio uzbuđen. Jedva sam dočekao da me Adnan odveze u svoj stan. No najprije me opet odjevenog poput kurve vozio gradom tjerajući me svako malo da izađem napolje. Shvatio sam da i dalje uživam u tome da mu budem poslušna kuja. I njemu je jasno da to želim bez da sam mu to jasno rekao. Laknulo mi je kada smo se vratili u stan. U njegovom stanu popili smo nekoliko pića. Pričao mi je O Safetu, Bernardu, Kemalu i Noli. Često su pitali za mene i bilo im ježao što me više ne viđaju. U jednom trenutku rekao je kako je ormar u Sanelinoj sobi još uvijek pun stvarčica koje sam odijevao. Nasmijao se. Time mi je dao na znanje kako želi da odem i preodjenem se. Čekao je da vidi moju reakciju. Ustao sam bez riječi i otišao u sobu.

Obukao sam se i našminkao poput prave drolje znajući da se Adnanu to najviše sviđa. Vrativši se u sobu Adnan me dočekoa gol do pasa. Ruke je držao iza leđa. Kada ih je stavio sprijeda vidio sam da u ruci drži onu šibu s Bundeka kojom me šibao po guzici. Držao ju je u desnoj ruci i njome se lupkao po dlanu lijeve. Pitao me sjećam li se ove šibe. Pitao sma ga zar me želi zbog nečega opet kazniti šibanjem i zbog čega. Odgovorio mi je kako se za kažnjavanje uvijek nađe razlog. Razlog za kaznu ovaj put može biti i to što mu se uopće nisam javljao nakon što sam odradio svoj dug. Morao sam se rukama osloniti o zid i isprćiti dupe. Išibao me i to nimalo nježno. Ni ostatak noći nije bio nježan.
Kao da je želio nadoknaditi sve ono što je propustio ovih dana kako se nismo viđali. Njegova izdržljivost i nezasitnost došli su do punog izražaja. Činio je sve ono što mi je inače činio ali žešće i brutalnije. Vezao mi je ruke na leđima i natjerao da klečim. Stajao je iznad mene posve gol i polijevao si po prsima piće. Kako bi tekućina dolazila do njegova kurca ja sam je morao ustima i jezikom pokupiti. Šamarao me kurcem, lizao sam mu šupak, jašio me poput kobile udarajući me šibom po dupetu, jebao me u guzicu s prezervativom a poslije sam morao progutati spermu iz prezervativa… Odveeo me u kupaonicu i ugurao u tuš kabinu. Naguzio sam se oslanjajući se o zid kabine a on me je zapišao po dupetu i nogama. Jedino nije tražio da se preodijevam. Svo vrijeme sam bio u kratkoj suknjici već obilno poprskanoj spermom i mokraćom. Posustajao sam i sve teže podnosio njegovo iživljavanje te izvrašavao njegove naredbe i bizarne zahtjeve. Bilo mi je dosta i molio sam ga prestane. Bezobrazno i drsko rekao mi jekako sam sam pristao doći k njemu. No bio je voljan poštedjeti me pod jednim uvjetom. Shvatio sma da ima nešto pakleno i vruće na umu i da me želi poniziti do kraja. Bez da mi je rekao o čemu se radi ja sam se morao izjasniti jesam li za ili nisam. Ako nisam nastavlja s torturom i jebanjem u guzu a ako sam za poštedjet će me. Kratko sam razmišljao i pristao sam. Tada mi je rekao da sada moram prihvatiti ono što je zamislio i ne smijem ga odbiti jer to je bio uvjet. Želio mi se popišati u usta. Nisam imao alternative i učinio mi je to.

Ležao je pored mene na podu sobe. Osjećao sam se prebijeno i poniženo poput psa. Okrenuo se na bok i oslonio glavu na ruku. -Mislim da sam tebi napravio skoro sve ono što sam htio. Svršavao sam ti u guzu, gutao si moju spermu, lizao si mi šupak, pišao sam po tebi i na kraju popišao sam ti se u usta. Rijetko tko se može pohvaliti da ima takvu pokornu, perveznu i poslušnu drolju.- Pogledao sam prema njemu. Smješkao se zadovoljno. -Sada je tvoja žena na redu.-Dodao je na kraju. Svukao sam se istuširao i obukao spreman za odlazak. Ispijali smo piće prije nego odem. Na onu opasku kako je sad moja žena na redu nisam ništa rekao. Znao sam da je to gotova stvar. Rekao sam kako vrlo dobro znam da on već izvjesno vrijeme ševi Lidiju. Smješkao se bez da je išta odgovorio. Ustao sam rekavši kako moram krenuti. Rekao mi je neka malo sačekam. Otišao je u sobu i odmah se vratio noseći u ruci digiatlni fotoaparat. Uključio je kabel iz fotoaparata do velikog plazma televizora. Na ekranu su se počele pojavljivati slike moje žene Lidije. Bila je najprije odjevena u raznim pozama. Na nekoliko slika ljubila se s Adnanom ali i s nekim mnei nepoznatim muškarcima. Potom su se počele pojavljivati slike gdje je gola ili odjevena u erotsko rublje. Na kraju su uslijedile slike gdje ju jebe u raznim pozama. Na jednoj slici pušila mu je kurac a već na idućoj lizala mu je šupak. Fotografirao ju je i negdje na ulici. Dakle, već ju je vodio kao i mene po ulicama grada tjerajući je da se razgoliti.

Isključio je aparat smješkajući se. Nisam se iznenadio. Moje sumnje pokazale su se opravdanim. Spustili smo se na parkiralište kako bi me odvezao do mog auta. Putem me je opomenuo kako Lidiji ne smijem za sada otkriti da znam kako njih dvoje ljubuju. Pitao sam se kada će doći dan da Lidiji pokaže slike na kojima se nalazim ja.

ADNAN JE POSTAO NAŠ „KUĆNI PRIJATELJ“

On je u međuvremenu razgovarao s Lidijom. Lidiju je postupno obradio i osvojio skroz. Komplimenti i skupi pokloni kojima ju je obasipao totalno su je zaveli. Svi troje otišli smo na zajedničku večeru. Tada je otvoreno rekao kako želi prekinuti tajno sastajanje s Lidijom jer ja ionako sve znam. Lidija je bila zbunjena i nije se osjećala lagodno. Nisam do sada rekao kako je Lidija pokrenula biznis. Sve je do daljnjega vodila njena sestrična i njezin suprug. Lidija je još uvijek radila. Lidija mi je rekla kako joj je novac posudio otac, lagala je. Novac joj je posudio Adnan. Opet je posuđenim novcem dobio što je htio. Platio je večeru i izašli smo. Nitko nije bio raspoložen za razgovor a ponajmanje Lidija koja je djelovala kao prebijena kuja. Na parkiralištu ju je primio ispod ruke i doveo je do svog auta. Nešto joj je tiho rekao i otvorio vrata suvozača. Potom se okrenuo k meni rekavši mi da ja idem kući svojim autom jer on i Lidija moraju porazgovarati. Lidija me nije ni pogledala. Ušla je i sjela. Odvezli su se u noć.

Vratila se pred jutro i odmah otišla na tuširanje. Čuo sam ju ali pravio sam se da spavam. Tiho se zavukla u krevet i zaspala. Bila je nedjelja i ja sam ustao ostaviši Lidiju da spava. Znao sam da ona i Adnan nisu samo razgovarali i da ju je pojebao. Istuširao sam se i otišao do tržnice. Vratio sam se a Lidija je još spavala. Krenuo sam spremati ručak. Usput sam skuhao kavu pa sam odlučio probuditi svoju dragu ženicu. teškim korakom ušla je u sobu i sjela za stol. Nije me uopće željela pogledati. Stavio sam na stol ispred nje kavu. Zahvalila je ali ni dalje me nije pogledala. Tek kada sam i ja sjeo digla je pogled. Šutjel aje neko vrijeme a onda ipak odlučila progovoriti. Rekla je kako joj je žao što je ovako ispalo. Opet je zašutjela. Otpilaje malo kave i sad ju je već moja šutnja smetala, shvatio sam to. Napokon sam se i ja oglasio. Objasnio sam joj kako već izvjesno vrijeme znam za njenu vezu s Adnanom. Odgovorila je kako je i mislila da nešto znam ili barem sumnjam. Pitao sam je zašto je onda zabrinuta jer ja sam to prihvatio kao gotovu stvar: -Ne znam kako bi ti to rekla…- Krenula je s pričom. Pomislio sam da će možda reći kako bi bilo najbolje da s erastanemo no nije. Nastavila je:-Znaš, Adnan inzistira da nam bude kućni prijatelj.- Vrlo dobro sam znao što to znači i to za mene nije bilo ništa neočekivano.

Ona još uvijek nije imala pojma kakva veza postoji između mene i Adnana a nije ni znala za moju sklonost ka preodijevanju u žensko seksi rublje i haljine. Kada sam joj mrtvo-hladno rekao kako nemam ništa protiv da nam bude „kućni prijatelj“ iznenađeno me pogledala. Rekla je kako nije sigurna da je to pametno. Slutila je da se iza svega nešto veliko i nepredvidivo valja ali ni izdaleka nije znala kamo će je to odvesti. Znao sam da sad više Adnana ništa ne može zadržati da svoj naum sprovede u djelo.

Uskoro je Adnan počeo redovito svraćati u našu kuću. Tih noći kada je bi odlučio prespavati ja sam spavao u sobi koju smo inače koristili kao radnu a u kojoj se nalazio trosjed na razvlačenje. Ponekad bi iznenada došao preko dana, tj. poslijepodne. Lidija je bez pogovora i sa zadovoljstvom odlazila u spavaću sobu na jebačinu s njim. U početku je djelovala prilično sretno i zadovoljno. Rekla je kako ima jako malo žena koje imaju supruga i ljubavnika koji se međusobno respektiraju. Voljela se jebati s Adnanom i bila je vrlo strasna što sam jasno mogao čuti i kroz zatvorena vrata. Osim što ju je redovito jebao Adnan ju je i dalje obasipao lijepim riječima i skupim poklonima. Oni bi se čitavu noć jebali a ja sam ih ujutro dočekivao s kuhanom kavom pa čak i s doručkom. Bio sam, i jesam, rogonja kakvog bi svaka nevjerna žena samo mogla poželjeti.

Kada je Adnan odlučio jebati je a da pritom vrata sobe budu otvorena Lidija se u početku, kako rekoh, protivila. Naime sada već Adnan nije bio toliko nježan. Bio je sve zahtjevniji, sve pervezniji i sve bizarniji. Nije joj bilo drago što jasno mogu čuti njeno vrištanje i bolne jauke kao i žestoko pljuskanje po guzici. Kako je vrijeme odmicalo tako su i otvorena vrata sobe postali i za nju nešto uobičajno. Također nije znala da nakon što ona ode na posao Adnan jebe mene. Kroz dogledno vrijeme saznati će i to. Uopće ne sumnjam u takav razvoj situacije. A što će biti dalje i kako će se stvari odvijati opisati ću ovdje. Trenutno me uzbuđuje i veselim se trenutku kada ćemo u krevetu završiti zajedno, Lidija, Adnan i ja.

Autor: fukbuk

Mama ga voli primati u guzu
Pijana mama popušila ga je meni i prijatelju