Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Večera kod gosp. Mueler.a

Dugo sam razmišljala što da obučem za večeru kod gospodina Muelera, te se odlučila za laganu crnu haljinicu sa velikim dekolteom, otvorenim leđima i velikim rasporima na obje strane. Grudnjak mi je bio suvišan, no samostojeće crne čarape i crne ćipkaste gaćice su mi se ćinile prikladnim.
Točno u 19 sati direktor i ja izašli smo iz hotela, a crna limuzina sa vozačem već je čekala odmah pred izlazinim vratima hotela.
Limuzina nas je dovezla do masivnih metalnih vrata koja su se obrzo otvorila. Uskom cestom kroz drvored prilazili smo velebnoj građevini oko koje su se prostirale prekrasno uređene livade sa cvijetnih ukrasima. Vozač se zaustavio ispred ulaza u vilu, te izašao iz vozila da nam otvori vrata. Istoga trena iz kuće je izašao Hans u pratnji neke žene, prišao nam je te smo se srdačno pozdravili. Predstavio nam je ženu koja je bila s njim, zvala se Urlike, imala je zagasito crnu kosu i čudesne ledeno hladne plave oči. Bila je prekrasna, odjevena u crne kožnate hlače i crnu bluzu usko pripijenu uz tijelo koja je naglašavala njezine predivne cice.
Uveli su nas u predvorje vile koje je bilo jednom riječju velebno, od siline prostora gotovo mi se zavrtjelo, a vidjela sam da je i moj direktor reagirao na sličan način. Sve oko nas djelovalo je užasno skupo i na neki način pretjerano. Hans je rekao da će nas gospodin Mueler primiti u radnoj sobi, te nas je poveo do masivnih drvenih vrata. Urlike je pokucala i otvorila vrata. Gosp. Mueler je sjedio za velikim radnim stolom, a kad smo ušli ustao je, srdačno nas pozdravio te pokazao rukom na kožnatu garnituru. Bio je vrlo visok 50-togodišnjak u odličnoj kodiciji, elegantan, te mu je njegova sijeda kosa davala još ozbiljniji dojam nego što mi je zvučao preko telefona.
On, Hans i moj direktor sjeli su u fotelje, dok smo Urlike i ja sjele na dvosjed. Nakon upoznavanja i formalnih riječi dobrodošlice, ponovno se začulo kucanje na vratima. Urlike je otvorila služavki koja je na pladnju nosila neko piće. Francuski konjak koji nam je oprezno potočila u čaše, bila je vrlo mlada, te sam primjetila da je izbjegavala bilo kakav kontakt očiju sa nama. Urlike joj je zahvalila i rekla da može ići.
Primjetila sam da gospodin Mueler više gleda mene nego što je usredotočen na neki poslovni razgovor, a i komplimenti koje mi je dijelio su mi godili. Urlike koja je sjedila do mene mi je rukom dotakla koljeno, a na moj pogled mi se blago nasmiješila. Iz njenih plavih očiju nije se dalo pročitati baš ništa. Bile su potpuno hladne, gotovo bezosječajne, te su djelovale pomalo zastrašujuće. Uskoro je njena ruka bila na mojoj butini, a kako ju je primicala prema gore potpuno mi je razgolitila butinu desne noge. Polako je svojim noktima prelazila po mojoj nozi ostavljajući tanke crvene tragove noktiju uzduž moje desne butine. Nisam reagirala, pustila sam je, primjetivši sve češće poglede gospodina Mueler-a.
Nakon nekog vremena ponovno se zaćulo kucanje, služavka nas je izvjestila da je večera poslužena, te smo ustali i krenuli prema salonu u kojem je već bio postaljen stol za nas petero.
Gosp. Mueler je sjeo na ćelo stola, Urlike do mene, a Hans i moj direktor preko puta nas.
Nekoliko služavki, sve malde prekrasne djevojke užurbano su servirale predjelo, i potoćile nam vino u kristalne čaše.
Nakon večere gosp. Mueler pozvao je Urlike na stranu i nešto joj rekao, na što je ona s odobravanjem klimnula glavom. Rekao je da će njih trojica ponovno otići do radne sobe da prođu detalje Ugovora, a da će Urlike samnom otići u razgledavanje vrta.
Sjele smo u sjenicu koja se nalazila na sredini raskošnog vrta. Ubrzo je jedna od služavki stigla sa buteljom vina, natočila nam i bez riječi otišla.
Urlike je uzela čašu i rekla -„Nazdravimo našem susretu i budućim ugodnim trenucima“. Ispila sam vino te vratila ćašu na stol,na što ju je Urlike ponovno napunila. Rekla mi je da je gospodin Mueler oduševljen sa mnom, te me pitala bi li pristala na to da na njegovoj sutrašnjoj zabavi budem „Princeza večeri“.
Dok mi je pričala potpuno mi se približila tako da su nam se noge dodirivale, a njena ruka je ponovno počela kliziti niz moje bedro.
Iako je već bila mrkla noć, zrak je još uvijek bio jako vruć, nije bilo niti daška povjetarca, sve je nekako bilo mirno i jako sparno.
Nisam imala pojma o čemu to Urlike priča, što je to „Princeza večeri“ i što uopće ona i njen gazda očekuju od mene.
Rekla mi je da je to najveća počast koju mi gopodin Mueler može iskazati i da samo „odabrane“ bivaju „Princeze večeri“, a da je on odabrao upravo mene da budem „Princeza večeri“.
Nakon njenog monologa konačno sam je upitala o čemu se tu radi i što uopće znači to „Princeza večeri“.
Pogledala me svojim ledeno hladnim očima te noktima još nešto jače počela prelaziti po mojem bedru.
„Kao što znaš Sanjo, iznad svake Princeze postoji Kraljica. Kraljica je ta koja je „glavna“, a Princeza je ta koja je podređena svojoj Kraljici. To je ultimativno hijerarhisko načelo. Isto tako dužnost Princeza je da bude na usluzi svom narodu. Tako i ti Sanjo kao eventualna „Princeza večeri“ biti ćeš poslušna i u potpunosti podređena svojoj Kraljici. A Kraljica ću biti ja“-rekla je Urlike. Glas joj je bio nekako strog i dominantan, tako da mi je izgledalo da nemam baš nekog izbora, jednostavno me snaga njenog glasa uvjerila u to da se moram osjećati nekako posebno i uzvišeno zbog tog prijedloga.
Zatim mi je objasnila da gospodin Mueler samo tri puta godišnje organizira takve zabave, na kojima se okuplja „krema“ ne samo Berlina već cijele Njemačke i da obično na takvim zabavama bude 30-tak ljudi, i muškaraca i žena.
Njeni nokti su sve jače grebli po mojoj goloj butini, te sam u jednom trenutku osjetila da je pretjerala primivši je za ruku. Hladno me pogledala primivši me drugom rukom za obraze „Vidiš ako pristaneš biti „Princeza večeri“ takvo ponašanje ću smatrati neprimjerenim i morat ću te kazniti“-rekla je hladnim ujednačenim tonom.
„Dakle pristaješ li na to da sutra budeš „Princeza večeri“?-upitala je.
Nešto u meni govorilo mi je da se jednostavno ustanem i da tu izopačenu švabicu pošaljem tamo gdje joj je mjesto, potražim direktora i da nestanemo od svih njih. No s druge strane znala sam da bi moj odgovor možda mogao odlučivati o našem poslovanju i Ugovoru s njim, a isto tako bila sam znatiželjna o čemu se tu radi i na neki morbidan način me uzbuđivalo.
„Da, Urlike. Pristajem“- odgovorila sam.
Na te moje riječi Urlike mi se još primakla i poljubila. Otvorila sam usta puštajući da nam se jezici dirnu u dubini mojih usta. Predivno se ljubila, samo onako kako to žena zna. Jezik joj je bio baršunasto mekan te sam uživala osječajući ga u svojim ustima dok je njime vrpoljila.
Dok me ljubila ruku je zavukla u moju haljinu te mi prstima počela štipkati bradavice. Uf kako me uzbudila, osjećala sam da su mi gaćice potpuno mokre dok mi je srce luđački lupalo.
Iz smjera vile ćuli su se glasovi koji su nam se približavali, dok me Urlike i dalje ljubila sve jače me stezajući za cicu. Kada su nam se gotovo potpuno približili, sjela je do mene, a ja sam nabrzinu popravila svoju haljinu. Izgleda da nisam baš uspjela sakriti u potpunosti svoje uzbuđenje a i haljina mi je bila razmaknuta tako da mi je jedna cica bila skroz otkrivena.
Urlike i gospodin Mueler nabrzinu su razmijenili poglede, na što je ona potvrdno kimnula glavom uz slavodobitan smiješak. Ja sam nekako uspjela vratiti cicu u haljinu, no još uvijek sam duboko disala, potpuno zajapurena u licu. Pogledala sam direktora, na njegovom licu zario se zadovoljni smiješak, koji je mogao značiti samo jedno. Izgleda da je Ugovor potpisan.
Ubrzo je moje predviđanje potvrdio i gospodin Mueler, rekavši da ima zadvoljstvo obavijestiti nas da su malo prije potpisali Ugovor o suradnji na obostrano zadovoljstvo.
Mene više ništa nije spriječavalo da odustanem od svega i da jednostavno kažem Urliki da sve otpada. Ništa me nije spriječavalo, ali nisam željela to učiniti, bila sam znatiželjna da saznam kako je to biti „Princeza večeri“.
Služavke su donijele još jednu butelju vina, tako da smo sada svo petoro nazdravljali potpisanom Ugovoru i budućoj suradnji.
Bilo je već prošla ponoć, kada su nas naši domaćini ispratili do crne limuzine. Gospodin Mueler pozvao je mog direktora na stranu, dok je Urlike došla do mene i rekla da će me sutra u 19 sati pred hotelom čekati limuzina, poljubivši me još jednom.
Na putu do hotela direktor me pitao, što je to bilo i zašto Mueler želi da samo ja sutra dođem kod njega u vilu. Rekla sam mu da je to njegova želja i da sama neznam o čemu se radi. Ispričala sam mu da me Urlike pitala slažem li se, te da sam ja na to pristala.
Putem do hotela još mi je nekoliko puta napomenuo da se mogu predomisliti i da, obzirom da je posao zaključen, nemoram ići na taj prijem bez njega. Ponovila sam mu da sam ipak odlučila doći i neka ne brine za mene jer sam ja „velika cura“.
Kada se crna limuzina zaustavila pred hotelom predložio mi je da odemo u bar na još jedno piće.
Bar je bio gotovo prazan, očito se većina gostiju povukla u sobe, dok su neki vjerojatno još uvijek uživali u čarima noćnog života Berlina. Sjeli smo u jedan od separea jedno do drugog. Narućio nam je „Martell“ koji je konobar ubrzo donio u zagrijanim čašama.
„Nazdravimo Sanjo ovom poslu, jer smo danas obavili ogroman posao“-rekao je te podigao svoju ćašu.
Meni je u glavi i dalje bila Urlike, još sam u ustima osjećala njen jezik, gotovo da sam osjećala njezine ruke i prste koje stežu moju bradavicu. U trenutku mi je srce ponovno jače zalupalo, a ogroman val topline preplavio je moje tijelo. Ponovno sam se jako uzbudila, te osjetila pulisiranje u predjelu prepona. „Direktore, a da mi odemo u moju sobu to proslaviti na primjeren način?-gotovo šapatom sam pitala.
Spremno je iskočio iz separea, te smo se ubrzanim korakom uputili ka dizalu.
Za nekoliko minuta zvonce dizala označilo je da smo na 10. katu. Ušli smo u moju sobu, te sam u hipu sa sebe skinula haljinu i stala pred direktora.
Primakao mi se i poljubio me, osjetila sam da mu se kurac digao, te sam klekla ispred njega i raskopčala mu hlače. Jezikom sam mu ga oblizala od glavića do jaja ostavljajući na njegovom kurcu trag svoje sline. Polako sam usnama obujmila njegov glavić, a onda ga polako počela uvlačiti u usta. Ćula sam ga da je počeo duboko disati, ruke je stavio na moj potiljak i počeo ga gurati sve dublje u moje ždrijelo. Uspjevala sam ga cijeloga primiti iako mu je kurac veličinom bio iznad prosjeka.
Uživala sam dok je njegov kurac ulazio i izalzio iz mojih usta, volim osjetiti kurac u svojim ustima, obožavam taj osjećaj.
Nekoliko minuta kasnije podigao me i stavio na krevet, skinula sam gaćice, a već slijedećeg trenutka on se potpuno skinuo i nadvio se nad mene. Raširila sam noge i pustila da svojim kurcem utone u mene.
Jebao me laganim ritmičnim pokretima, vrlo ujednačenim, ali i vrlo odriješitim. Ubrzo sam svršila, uz nekoliko glasnih uzdisaja, dok se on i dalje nastavio istim ritnom zabijati u mene.
U jednom je trenutku stao izvadio ga iz mene i rekao mi da ma želi jebati s leđa. Okrenula sam se, osovila na ruke, a on me primio za bokove i snažno ga zabio u mene. Njegovi su naleti sada bili mnogo jači, te sam sve glasnije stenjala dok se sve jače nabijao na mene.
„Želim te jebati u tvoju prekrasnu guzu“-rekao je. „Vaša sam direktore, radite što god želite“- uspjela sam nekako prostenjati.
Na to ga je izvadio iz moje pičkice i snažno jednim pokreton ga zabio u moju guzicu, vrisnula sam od boli koja je ubrzo nestala kako mi se guza proširila priviknuvši se na njegov kurac.
Sve jače ga je zabijao, udarci tijela, moje stenjanje i njegovo glasno disanje odzvanjalo je sobom.
Nekoliko minuta kasnije topla sperma punila je moju guzicu te me taj osjećaj ispunjenosti još dodatno uzbudio te sam i ja istog trenutka još jednom svršila.
Ostao je u meni još nekoliko trenutaka, a onda ga polako izvukao i legao na leđa, dok sam se ja spustila na krevet potrbuške. Osjetila sam da je njegova sperma polako počela izlaziti iz mog potpuno rastvorenog anusa te sam nekako ustala poljubila ga i otišla se otuširati.
Kada sam se vratila iz kupaonice on je već bio zaspao. Potpuno iscrpljena, ali zadovoljna legla sam do njega stavivši svoju glavu na njegova prsa. Zagrlio me rukom, ubrzo sam i ja usnula na njegovim prsima.

Autor: sanja-zg

Moja priča 18
Moja iskustva

Izaberi me