Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

-Želja mi je da ovdje i ja napišem svoje iskustvo ili bolje rečeno svoja iskustva i doživljaje, no nisam siguran da je to baš jednostavno sročiti u jednu, pa makar i dulju, priču. Koliko god se trudio sve to ukratko opisati ne ide mi ili ja to jednostavno ne znam. Bilo kako bilo odlučio sam napisati na način na koji mogu i znam. Shvatio sma da će toga dosta biti i da sve neće i ne može stati u jednu priču pa sam odlučio opisati događaje u dva a možda i tri dijela. Ispod se nalazi prvi dio a uskoro slijedi i drugi dio. Sve u svemu u mom životu dogodilo se nešto posve neočekivano. Godinama sam, još kao klinac, maštao o raznim perverzijama a onda se dogodilo da se to u velikom dijelu i obistinilo. Možda je to ono što kažu da kada dugo o nečemu maštaš to se i ostvari. Ne znam ali pročitajte i sami prosudite. Ovaj prvi dio nazvao bi:

Nakon šamara mama ulazi u kabinu šlepera

Iz kabine kamiona promatrao sam ulaz u lokal koji se popmpozno naziva night-club a u stvari radi se o prilično opskurnom prostoru koji je istovremeno restoran, gostionica, bar, noćni klub… Na katu se iznajmljuju sobe. Sobe se mogu unajmiti na sat, nekoliko sati ili na noć. U ovoj priči ja ću taj klub zvati Svratište jer mi smo ga tako zvali odavno. Naime, Svratište se nalazi na jednoj sporednoj cesti na prilično udaljenom i usamljenom mjestu okruženom šumom. Nekada ta cesta koja vodi do Svratišta nije bila ni asfaltirana. Uvijek su se ispred lokala vrtjeli janjci i odojci na ražnju a tako je i danas. To je bilo omiljeno mjesto gdje su predah uzimali vozači kamiona i šlepera. Osim njih tu se okupljalo društvo sumnjivog morala, razni sitni i krupni kriminalci, šverceri, svodnici i naravno njihove trećerazredne kurve. Rijetko tko od domaćih ljudi je tamo zalazio a i sad je tako. Sam lokal udaljen je od ceste nekih pedesetak metara a čitav prostor ispred pošljunčan je i služi kao parkiralište. Znam da je u jednom periodu taj lokal bio zatvoren. Prošlo je nekih dvije-tri godine i ponovo je počeo s radom ali sad je do njega vodila cesta koja je bila asfaltirana pa je to olakšavalo dolazak. U međuvremenu je čak dograđivan i proširivan i sada je to već bila impozantna građevina mada ružnog izgleda jer gornji dio nije na sebi imao fasadu već su se vidjele gole cigle. Osim toga sve je to nekako kićasto s nekakvim lukovima a na natkrivenoj verandi visjeli su neki crveni fenjeri optočeni mesingom ili nečim sličnim. Dio šume s jedne i druge strane bio je dijelom raskrčen i tu se sad također moglo parkirati a na rubovima uz šumu nalaze se drvene klupe i stolovi. Svakog vikenda, od petka do nedjelje, tu se sviraju cajke. Narodnjački melos najgoreg tipa uz malo podeblju pevaljku u pripijenoj minici ponovo uvelike privlači kamionđije s prostora čitave bivše države ali i iz drugih zemalja, Bugare, Mađare… Sad, iako unutrašnjost lokala nije nešto posebno sređena i uređena, imaju organiziranu i zaštitarsku službu pa su ekscesi i fizički sukobi postali rijetkost što prije nije bio slučaj. No kako rekoh, klijentela se nije uvelike promijenila.

Dakle sjedio sam u kabini i strpljivo čekao. Znao sam da je u lokalu moja mama sa svojim prijateljicama a sada sam već dobro znao zašto su tu. Povremeno bi netko ulazio ili izlazio a onda je iz lokala na verandu izašao Viktor. Jako dobro sam poznavao Viktora, a kasnije ćete iz priče shvatiti zašto je tomu bilo tako. Viktor je zastao i zapalio cigaretu. Potom se prošetao do velikog prozora kroz koji je, dobrih desetak sekundi, gledao u prostor lokala. Šetao je lagano ispred ulaza svako malo pogledavajući ulazna vrata. Mrak je već počeo padati pa je i u kabini mog kamiona bilo mračno no za svaki slučaj malo sam se stisnuo i spustio na sjedalu ne želeći da me Viktor slučajno primjeti. No njega ionako nisu baš nešto zanimali svi ti kamioni i šleperi parkirrani ispred.

Nakon nekoliko minuta iz lokala je izašla ženska osoba. Nije bilo sumnje, to je bila moja mama. Promatrao sam ih i lako zaključio kako njih dvoje o nečemu vrlo žustro raspravljaju. Nisam im bio baš blizu ali mogao sam i iz ove daljine zaključiti, po izrazu maminog lica, da zbog nečega negoduje i da istovremeno djeluje ljutito ali i preplašeno. U jednom trenutku Viktor ju je grubo uhvatio ispod ruke i počeo je povlačiti prema parkiralištu. Mama se opirala… A onda se Viktor okrenuo prema njoj i odvalio joj žestoku šamarčinu od koje je mama zateturala i umalo pala. Zabezeknuto sam promatrao što se to događa. Rukom se primila za užareno lice a već u idućem trenutku Viktor ju je ponovo zgrabio ispod ruke i poveo je prema parkiranim kamionima. Mama sad više nije pružala nikakav otpor. Dlanom ruke pokrivala je onaj obraz koji je Viktor ošamario ali sad je poslušno išla uz njega. Pošljunčani teren otežavao je hodanje jer je imala štikle s visokom petom pa su joj se noge svako malo svijale u gležnju.

Viktor ju je odvukao desno od ulaza u lokal i doveo je do jednog bijelog šlepera. U kabini tog šlepera za trenutak se upalilo svjetlo i mogao sam razaznati da unutra sjedi muškarac. Viktor je desnom rukom držao mamu ispod ruke a lijevom rukom otvorio je vrata kabine. Potom se odmaknuo u stranu kako bi propustio mamu. Pomogao joj se popeti u kabinu potom se osvrnuo oko sebe pa je i on ušao. Zatvorio je vrata kabine a potom se i svjetlo u kabini ugasilo. Sjedio sam još nekih petnaestak minuta kada sam vidio Viktora da izlazi iz kabine šlepera. Zatvorio je vrata i zakopčavao hlače. Iz unutarnjeg džepa jakne izvadio je nešto a ubrzo sam shvatio da se radi o papirnatim maramicama. Još jednom je provjerio je li mu šlic zakopčan a onda je stao maramicom brisati hlače oko šlica. Odbacio je maramicu i krenuo nazad prema ulaznim vratima lokala. Mama nije izlazila još dobrih pola sata. Tek kada se svjetlo u kabini ponovo upalilo mogao sam vidjeti mamu i nepoznatog muškarca. Shvatio sam da sređuje frizuru i popravlja šminku. Još su kratko razgovarali a onda je i ona izašla. Izašavši malo je poravnala haljinu i krenula prema desnom bočnom zidu lokala. Sad je hodala još nekako nesigurnije nego prije ulaska u kabinu. Činilo mi se da joj na licu vidim bolan grč. Dakle nije više ulazila u lokal nego se uputila do svog auta koji je bio parkiran upravo tu s te desne bočne strane gdje je bilo parkirano još desetak osobnih auta. Sjela je u Megana, kojeg inače vozi, i ubrzo se lagano uputila s parkirališta do ceste. Krenula je, pretpostavljao sam, prema kući.

Bio sam u pravu jer kada sam stigao nekih sat i pol vremena poslije nje Megan je bio parkiran u našem prostranom dvorištu. S ceste sam skrenuo prema našoj kući i parkirao kamion. Kuća je bila u mraku i pretpostavljao sam da se mama povukla u svoju sobu na spavanje. Tiho sam se popeo na kat u svoju sobu. Bio sam uzbuđen i nestrpljivo sam čekao da prođe barem još sat vremena svo vrijeme nestrpljivo osluškujući. Vrata svoje sobe namjerno sam ostavio otvorena kako bi čuo što se zbiva u prizemlju. Dakle, prošlo je sat vremena i ništa se nije čulo pa sam zaključio da mama sad već tvrdo spava.

Ipak za svaki slučaj sam se u tišini spustio u prizemlje. Zastao i još malo osluškivao a potom sam u uašao u kupaonicu. Učinio sam ono što sam već do tada mnogo puta činio. Otvorio sam plastičnu kutiju s prljavim rubljem i odmah ispod ručnika primjetio mamine čarape i gaćice. Samostojeće, svjetlo smeđe, čarape bile su umrljane spermom i poderane na više mjesta. Izvukao sam gaćice i raširio ih… Tragovi ljepljive sperme jasno su se mogli uočiti. Kurac mi se već uvelike dignuo… Držeći mamine gaćice u ruci izdrkao sam a nakon što sam svršio maminim gaćicama obrisao sam kurac i sve vratio nazad u sanduk.Nije mi to bilo prvi put da drkam na mamine prljave gaćice. Već izvjesno vrijeme uživao vaditi mamine gaćice iz korpe za rublje. Najprije sam samo drkao na njih a onda sam ih počeo i oblačiti na sebe. Jedne bi imao na sebi druge bi omotao oko kurca i drkao.

A zašto je mama dobila onu šamarčinu, zbog čega se prepirala s Viktorom, i zašto je morala ući u kabinu šlepera te što se unutra događalo… I ja sam se pitao i silno želio znati razloge no saznao sam gotovo sve detalje tek nakon izvjesnog vremena. Opisati ću to u nastavku priče pa će i vama biti jasno. No tome kako rekoh, u nastavku priče.

Nužno je pojasniti i to tko je spomenuti Viktor. Viktor je mamin ljubavnik. U stvari ako želim biti posve precizan i iskren onda moram reći kako je Viktor mamin a sada i moj ljubavnik. No najprije je postao mamin ljubavnik pa potom ljubavnik i neka vrsta svodnika a tek kasnije i ja sam postao dio ove bizarne priče. Kada sam počeo sumnjati da se mama jebe s Viktorom prvo što mi je palo na pamet je da potražim njene gaćice koje bi bacila u korpu za prljav veš. Ubrzo sam na gaćicama uočio tragove sperme i tako je počelo moje redovito drkanje.

Naime, Viktor se pojavio u našim životima nakon što ga je otac doveo u našu kuću i predstavio ga kao svog prijatelja i poslovnog partnera. Inače živimo u jednom malom mjestu čije ime neću spominjati. Čak i ne živimo u samom mjestu već malo izvan. Tu je moj otac davno kupio veliku parcelu zemlje koja je zahvaćala i dio šume. Otac je inače živio i radio u Zagrebu ali su ga putovanja i poslovi doveli u naš kraj i tu mu se jako svidjelo. Tada je za relativno jeftine pare kupio to zemljište. Dosta godina kasnije upoznao je moju mamu koja je dosta mlađa od njega. Zaljubio se i vjenčali su se. Potom je na tom kupljenom zemljištu odlučio sagraditi kuću. i Uistinu je sagradio prekrasnu kuću. Moj stari potječe iz vrlo sređene i situirane obitelji. Nema potrebe ulaziti u detalje ali bitno je reći da je, osim što je već bio financijski potkovan zahvaljujući roditeljima, i sam postao vrlo uspješan poslovni čovjek.

Rekoh kako se naša kuća nalazi malo dalje od samog mjesta. Kuću je otac sagradio na prilično osamljenom mjestu i to na način da je od glavne ceste do same kuće dao asfaltirati put jer nije želio da kuća bude blizu prometnice. Okruženi smo prirodom, šumom, voćnjacima a najbliža susjedna kuća udaljena je od nas nekih dvjestotinjak metara. Do samog ulaska u mjesto, tj. do prvih kuća, i nije tako daleko. Nekih pola kilometra, a o odatle do samog centra možda kilometar ili nešto više jer rekoh mjesto je malo i svatko svakog poznaje.

Oca sam i kao dijete a i sada rijetko viđao. Kako je sam govorio, poslovan je čovjek koji jednostavno mora stalno biti u akciji a to znači česta putovanja i odsustva iz kuće. Jedino vrijeme kada smo kao obitelj bili zajedno bilo je mjesec dana ljeti od čega smo većinu provodili na moru. I tako sam ja odrastao u malom provincijskom mjestu živeći s mamom. Odrastao sam i sazrijevao uz majku i naravno da sam s vremeno zaključio ono što je bilo evidentno. Mama je uistinu krasna i rasna žena. Sve više sam guštao promatrati je u bikiniju dok bi se sunčala na travnjaku iza kuće nabacujući boju za more. I na moru je privlačila poglede muškaraca jer nije se libila odijevati uske i drsko male bikinije a bez kompleksa bi znala skinuti gornji dio badića te se sunčati u toplesu. A mama, barem ja tako mislim, ima jako dobre sise. Uz mladolik izgled, dobro dupe, lijepe noge i krasne sise privlačila je pažnju mnogih muškaraca iz našeg mjesta ali uistinu ne znam je li imala bilo kakvu avanturu s bilo kojim od njih. Ako jest onda je to vješto skrivala a i taj je morao biti pouzdan i diskretan jer u malom mjestu sve se lako dozna a i glasine se brzo šire.

Ja sam se malo pomalo počeo zaljubljivati u vlastitu mamu. Isprva to sam sebi nisam želio priznati no kako je vrijeme odmicalo shvatio sam da me vlastita mama seksualno privlači. Sve češće i sve više zamišljao sam sebe i nju u seksualnom odnosu. Kako je mama, zbog očevih čestih odsustva i putovnja, noći provodila sama u spavaćoj sobi ja sam sve češće zamišljao kako me poziva u svoju sobu. Kao dosadno joj je i želi malo pričati… Pa me pozove da legnem pored nje i onda to tako krene. No to su bile samo moje fantazije za koje nisam vjerovao da se mogu i obistiniti ali sve više sam o tome maštao.

Vratimo se na Viktora. Otac ga je jednog dana doveo u kuću i upoznao ga s mamom i samnom. Iskreno, Viktor mi nije djelovao kao tipičan poslovni čovjek mada je otac govorio da jest. U svakom slučaju Viktor je mlađi od oca. Teško mu je odrediti godine jer vidi se da ih ima ali opet izgleda mladoliko. Promatrao sam mamu i odmah mi je bilo jasno da ju je Viktor zainteresirao. Teško je mogla prikriti simpatije prema tom muškarcu mišićavih ruku i lijepo građenog tijela. Vidjelo se da Viktor drži do sebe jer ispod majice kratkih rukava naziralo se čvrsto poprsje te ravan i mišićav trbuh. Nije ni on ostao ravnodušan spram mame i često bi joj na diskretan način uputio pokoji kompliment na što bi se mama rascvala iako je to nastojala skriti.

Na neki čudan način i mene se Viktor dojmio. Često bi uhvatio samog sebe kako zurim u njegove mišićave ruke od kojih je jedna na mišiću bila ukrašena tetovažom što mu je davalo nekakav tajnastven a opet opasan izgled. Sviđalo mi se i uzbuđivalo me to prikriveno koketiranje mame i Viktora. Najprije sam zamišljao da je Viktor ljubavnik moje mame a ubrzo sam u to počeo ozbiljno sumnjati. Dao sam si truda želeći ustanoviti je li tomu uistinu tako i trud se isplatio. Ubrzo sam se uvjerio da Viktor praši moju mamu, i to žestoko.

Ako vas zanima nastavak u kojem ću opisati kako sam pritajen u mraku gledao kako Viktor jebe moju mamu Tinu, kako je mama počela odlaziti na kamionsko parkiralište gdje puši kurac kamionđijama ali ne da im samo puši… Zašto je mama morala popušiti kurac mom prijatelju Jakobu a njegova mama meni… Kako sam napokon i ja poševio vlastitu mamu te kako sam i ja sam postao Viktorova žrtva nakon što me nagovorio da počenem oblačiti mamino seksi rublje, onda pričekajte skori nastavak ove priče.

Autor: fukbuk

Kada se mama napali i kaže: "Daj, pojebi me"!
Moja seksipilna mama voli kamionđije 2