Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cao nastavak price
Kada je otišao drug uletio sam u sobu i navalio na Ivanu a ona Denise jesi gledao jesam i želim te jebati odmah…..
Nakon sexa već sam razmišljao kako da se ovo ponovi ali opet da gledam i slično. Razmišljao sam i smišljao ideje. Rekao sam Ivani da mu se javi SMS diskretno i da vidi njegov odgovor. Tako je i uradila i on je strahovao da ću saznati ali ipak joj se javio i rekao da je bilo super ali glupo od njih jer rizikuju previše. Odlučio sam ga nazvati ja i izvinuo se posto sam morao otići i on je ono sav smušen ali odgovorio da je ok i da mu moram rješiti Racunar rekao sam ok vidjet ću da navratim sutra. Bio je malo dalje od nas otprilike pola sata vožnje. Imao sam već plan u glavi rekao sam Ivani kako ćemo. Sutradan dok se ona sređivala nazvao sam ga i rekao stižemo za pola sata. Ivana se sređivala šminkala stavljala haltere ono vrhunsko jebeno sexy. Kada je prošlo vise od pola sata zove on javim se i kažem jbg drug imam jedan poslić ovdje u gradu odraditi a auto mi neće da upali možeš li doći po mene i da uzmem ti auto da rjesim to kaže eto me. Kažem Ivani jebat ćeš se ovdje a ja ću postaviti kameru iznad kreveta u lampu rješio sam to i stiže on udzi drug jbg sere me nešto auto a imam nešto odvesti Racunar jedan musteriji ( inače imam radnju računara servis) bili mogao uzeti auto od tebe a ti sačekaj me popij kafu sa Ivanom malo se nećkao i kaže aj pa ćemo onda do mene da mi rješio ono ok . Odem ja i jbg odem na kafu i čekam 45 minuta i mislim se jesu u akciji radi li kamera i onda nazovem njega i kažem drug eto me malo sam se zadržao pa ćemo do tebe . Dodzem kući njih dvoje sjede piju sok kazem ajme drug pozdravi se sa Ivanom on ona mi namigni i vozili smo se vidim malo on nervozan i mislim sigurno je ju sevio završim kod njega i odveze me on kući pozdravimo se i jedva čekam da dodzem kući da vidim sve. Ulazim Ivana sjedi pije kafu puši cigaru i usta poljubi me sočno upravo sam se jebala ono vrhunski super mi je bilo ti gledaj na kameri a ja ode do centra u kupovinu dušo i uživaj. Čim ode ona izvadim kameru i spojim je na TV izvalim se na krevet i počnem gledati ….
Čim sam izašao iz kuće ona je zaključala kuću i vratila se u dnevnu sobu počeše pričati i ona mu kaže jedva sam čekala da ode a on i ja. I krenuše se ljubiti i maziti ona kleknu na pod i poče mu otkopčavati slic izleti mu kurac već dignut otprilike oko 18 cm ali jako debeo sa velikim glavicem i poče ga lizati a on samo uzdiše ona mu ga je sisala grickala glavic i onda ustaše i poče se ljubiti žestoko onda se skinu skroz i ona i on i nastaviše se ljubiti dok mu je ona držala jednom rukom on joj je dirao njene lijepe sise….
Onda se je sagela i nastavila mu pušiti lizati mu jaja on povilenio sam gledajući bilo je super.
Pušila mu je kratko i onda poče ubrzavati i drkati mu dok nije počeo špricati po licu i Sisama puno je svrsavao a ona mu je drkala dok GOD nije prestao stenjati i onda mi ga je lizala sisala i svu spermu polizala sa njega…..
Ustala je legla kraj njega nastavili su se ljubiti opet mu se počeo dizati i onda ju je konačno počeo jebati legao je na nju i ljubio je dok mu je polako kurac ulazio u njenu picku koja je sva bila mokra žestoko su se ljubili dok ju je polako nabijao ona mu je šaptala jebi me nestaj nikako počeo je ubrzavati a ona mu je rekla puni me puni i počeo je vrištala je kao luda svrsavao je on i ona a i ja sam gledajući morao izdržati bilo je super….

Moja supruga
Dečko sa interneta