Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mihaelu sam upoznao nakon što sam se zaposlio u građevinskoj tvrtci njezina oca Murata. Murat je bio porijeklom Rom ali vrlo obrazovan i poduzetan čovjek. Mihaelinu majku, Helgu, upoznao je još u Njemačkoj. Helgin otac, dakle Mihaelin djed, je bio Hrvat a mama Nijemica. Helga i Murat vratili su se u Hrvatsku i tu je stari započeo novi život i novi biznis. Ja sam već tada bio razveden i otac dviju djevojčica što su živjele s mamom, odnosno mojom bivšom ženom. Oduvijek sam bio nekakvog avanturističkog duha i oduvijek su me privlačile žene koje su izgledale droljasto. Majka moje djece i moja bivša supruga nije bila takva. Valjda sam želio imati ženu koja ne sliči onima na koje se palim ali želio sam i dalje ašikovati s takvim drocama. To me na kraju koštalo braka.

Moj najbolji prijatelj, još iz djetinstva, zove se Milivoj. Tog čovjeka volim i cijenim valjda jednako kao i rođenog brata kojeg nažalost nemam. Zašto spominjem Milivoja? Pa zato jer kada je Milivoj krenuo u poduzetničke vode ja sam mu se stavio na raspolaganje. Dao sam otkaz kod Murata i zaposlio se kod Milivoja. S Muratom sam ostao u dobrim odnosima a osim toga oženio sam mu kćer Mihaelu.

Murat je bio presretan kada sam se ja oženio Mihaelom. Otvoreno mi je pričao kako je s njom čitavog života imao problema. Možda zbog dijela ciganske krvi u sebi Mihaela se palila na Rome. Kao djevojka hodala je s Romima a na kraju je i s jednim pobjegla u Italiju. Na kraju se vratila ocu. Mihaela je plavuša na majku, koja je prirodna plavuša, a time je valjda još više izazivala zainteresiranost kod muške romske populacije.

Milivoj me odmah upozorio na to da sam opet zagrizao na droljastu ženu. On se nikada nije ženio jer govorio je kako je negdje pročitao da će te siromašna žena ražalostiti, bogata zarobiti, ružnu ćeš ti varati a lijepa će varati tebe. Milivoj je živio slobodno i nije se opterećivao brakom. Ja sam se zaljubio u Mihaelu a kada sam je prvi put poševio i vidio koliko ona strasti ulaže u jebačinu bio sam gotov.

Dakle, počeo sam raditi s Milivojem a Mihaela je nastavila raditi u firmi kod oca. Sve je započelo onog dana kada mi je Milivoj rekao kako je vidio Mihaelin nauto u ciganskoj mahali. Stvari stoje ovako; ja sam prodao svoj stan a Murat je meni i Mihaeli dao nešto novca i kupili smo lijepu kuću na periferiji. Nekih dva-tri kilometra od našeg naselja nalazi se također jedno lijepo naselje obiteljskih kuća. U tom naselju postoji jedna ulica koju mahom naseljavaju Romi. To su sve redom bogati Romi i njihove kuće je od ostalih moguće razlikovati samo po tome što na sebi, ili u dvorištima, imaju dosta kičastih ukrasa. Tu ulicu neslužbeno su nazvali „ciganska mahala“.

Naravno da mi nije bilo jasno što bi Mihaela radila u ciganskoj mahali i to u vrijeme kada bi trebala biti na poslu. Ništa joj nisam govorio očekujući da će mi možda ona sama nešto reći. No Mihaela je šutjela i ni jednom riječju nije spominjala svoj izlet. Inače Mihaela je imala pune ormare razne skupe odjeće, obuće i nakita. Otac ju je dobro plaćao mada se baš nije pretrgla na poslu. Počeo sam joj kopati po ormarima kada je ne bi bilo doma i vrlo brzo sam ustanovio da je nakupovala nove odjeće, erotskog rublja i to onog skupog, cipela, čizama ali i nakita.

Milivoj je jedina osoba s kojom mogu o svemu otvoreno razgovarati pa sam se jedino njemu povjerio i izrazio sumnju u to da se nešto čudno događa. Jednog dana nazvao sam Mihaelu na posao ali mi je njena kolegica rekla kako je Mihaela otišla na pauzu. Zvao sam je na mobitel ali mi se nije javljala. Nakon skoro sat vremena nazvala je ona mene objašnjavajući mi kako je lunjala trgovačkim centrom i kupovala neke stvari a mobitel joj je bio u torbici pa ga nije čula. Stvar je bila sve sumnjivija. Dva dana kasnije opet sam je nazvao na posao i opet je bila na pauzi. Uzeo sam Milivojev auto i otišao njime do ciganske mahale. Točno na mjestu koje mi je ranije opisao Milivoj opet je bio parkiran Mihaelin Suzuki. Vratio sam se i nakon sat vremena je nazvao. Opet mi je ispričala priču kako je malo lunjala po gradu i srela neke prijateljice pa se zadržala na kavi. Cigansku mahalu nije ni spomenula.

O svemu sam otvoreno pričao s Milivojem i on mi je predložio da je pratimo i vidimo u čemu je stvar. Milivojevim autom došli smo u mahalu i točno kako smo očekivali ugledali Mihaelin auto parkiran na gotovo istom mjestu. Tridesetak metara niže, na suprotnoj strani ulice, nalazio se kafić. Parkirali smo ispred kafića i ušli. Kroz zatamnjeni izlog kafića lijepo se moglo vidjeti dvorište kuće ispred koji je parkirala Mihaela. Uzeli smo piće i zauzeli mjesto pored izloga imajući u vidokrugu Mihaelin automobil. Na svu sreću kafić je bio prazan. Tek su u sali iza šanka neki klinci igrali bilijar. Inače kafić je lijepo i skupo uređen ali krase ga nekakvi kičasti detalji kao i čitavo to naselje. Pomalo nas je u osmatranju ometala konobarica. Rekla je da se zove Nela. Bila je to mlada Romnkinja ofarbane kose u plavo ali ipak se jasno moglo zaključiti da je ciganka. Bila je simpatična i komunikativna te bez obzira što nas je pomalo ometala svidjela nam se. Osim toga izgledala je vrlo atraktivno u turbo kratkoj minici i čizmama iznad koljena

Nakon otprilike 40-45 minuta niz metalne stepenice kuće u dvorištu, tj. bila je to velika garaža ili radionica nad kojom se nalazio izgrađen prostor u potkrovlju, spuštala se Mihaela. Izlazeći iz dvorišta osvrnula se lijevo i desno, malo popravila haljinu te je ušla u auto. Sad je bilo više nego očito da Mihaela krije neku veliku tajnu. Ja i Milivoj nastavili smo s praćenjem. Tako smo sad postali redoviti gosti u lokalu. Sprijateljili smo se Nelom, konobaricom, i uredno joj plaćali piće. Shvatili smo da bi od nje mogli dobiti korisne informacije i bili smo u pravu.

Jednog dana pratili smo kroz izlog ulicu ali Mihaele nije bilo. Već smo pomislili kako se neće ni pojaviti kada se ipak njezin Suzuki pojavi i parkirao ispred spomenute kuće. Mihaela je izašla i minutu ili dvije stajala kod auta. Potom se iza nje parkirao tamno plavi BMW. Iz BMW-a je izašao tamnoputi Rom niskog rasta, kose svezane u rep. Otvorio je dvorišnu kapiju i propustio Mihaelu. Penjali su se metalnim stepenicama kada su se vrata na kući pored te garaže otvorila. Izašla je skupina Roma i Rom s repom vratio se nazad dolje. Nešto je kratko porazgovarao s ekipom u dvorištu a potom se zaputio prema Mihaeli koja ga je čekala na stepenicama. Rom s repom bio je niži od Mihaele barem desetak centimetara. Najprije joj je stavio ruku oko struka a potom je spustio na njeno dupe. Stisnuo joj je prstima guzu a Mihala ni trznula nije. Ušli su u potkrovlje te radione i zatvorili vrata.

Milivoj i ja nismo ni primjetili da je iza nas Nela. Vidjela je ono što smo i mi. Međutim Nela nije imala pojma da mi je Mihaela žena. Nasmijala rekavši kako je to još jedna od Đeminih kurvica. Ja i Milivoj pogledali smo se ali opet ništa nismo rekli. Nije bilo pametno razotkriti se. Sada se Milivoj krenuo oprezno propitkivati tko je taj Đemo. Nelu nije trebalo posebno nagovarati da se raspriča. Objasnila nam je kako je Đemo taj Rom s repom. Ima gomilu para i stalno mijenja ženske. Dodala je kako je on i suvlasnik ovog kafića u kojem se nalazimo. Pitali smo zna li možda i ovu plavušu koja je s njim otišla u potkrovlje? Negativno je zakimala glavom mada ju je znala s njim viđati tu u kafiću. Shvatili smo da Nela zna više nego što želi otkriti. Platili smo joj još jedno piće a Nela se još bolje raspričala. Objasnila je kako preko dana ovdje gotovo da nema gostiju ali navečer dođu mnogi Đemini prijatelji. Kafić radi do 23 sata ali oni zatvore vrata i navuku zavjese pa se tu zna kartati ili tulumariti do jutarnjih sati. Sad mi je postalo jasno zašto moje Mihaele ponekad nema kod kuće do jutarnjih sati. Naime, ona je meni tolerirala da povremeno zatulumarim s Milivojem i društvom pa ni ja nisam imao ništa protiv da i ona ostane do sitnih sati vani provodeći se s prijateljicama, kako je govorila.

Milivoj i ja nasatavili smo dolaziti u kafić kod Nele. Malo po malo saznavali
smo sve više nepoznatih detalja. Tako smo saznali da se Đemo, Rom s repom, između ostaloga bavi kamatarenjem. Obožava novac posuđivati ženama a onda im kamatu naplaćivati tako da ih redovito jebe. Neke su se zbog toga i razvele a neke pobjegle glavom bez obzira. Nela nam je smiuljeći se otkrila i to da Đemo ima izizetno veliki kurac. Nizak je rastom ali ima veliki i debeli kar. Svega i svačega Nela je čula pa i vidjela. Tako nam je ispričala da neke djevojke opčinjene veličinom njegova kurca dođu a kada ih Đemo razvali više ga ne žele vidjeti. Međutim ima i onih koje se redovito vraćaju… Takva i ja ta plavuša koju ste vidjeli-rekla je. Mislila je na moju Mihaelu.

-Nju je Đemo jebao tu na podu pored šanka i tamo na onom stolu- pokazivala je Nela prstom. Nisam mogao vjerovati. Nela je o mojoj Mihaeli pričala kao o napaljenoj kuji kojoj se nije problem jebati u prepunoj birtiji. Glumili smo i dalje pa sam ja rekao kako mi ta plavuša djeluje kao dama i ne mogu vjerovati da se tako ponaša. Nela se glasno nasmijala pokrivši usta dlanom. -Trebali ste vidjeti kako su je tu iza (pokazala je salu za bilijar) jebali njih šestorica. Svi su se izredali na njoj.- Potom je dodala kako je bolje i ne pričati što su joj sve radili. Činilo nam se da je Nela sad već pomalo postala sumnjičava jer podozrivo nas je promatrala razmišljajući da li je već ionako previše rekla.

hvatili smo to i mi pa smo postali obazriviji. Milivoj je napokon dobacio kako bi i mi voljeli doći na neki takav tulum ali tu se vjerojatno okupljaju samo Romi. Nela je zaklimala glavom rekavši da Đemo ima mnogo poznanika a dobar dio njih nisu Romi. Onda se opet cinički nasmijala rekavši kako tamo u Đeminoj kancelariji u kompjutoru ima zanimljivih fotografija. Pitao sam je može li nam ih pokazati na što se odmah uozbiljila rekavši kako bi Đemo poludio kad ona to napravila. Milivoj je glumio tipa koji je vrlo znatiželjan pa je iz džepa izvadio pedeset eura i stavio ih na šank. Zamolio ju je naka nam pokaže fotografije a za uzvrat neka zadrži 50 eura. Nela je gledala Milivoja, pa mene, pa u eure… Izašal je iza šanka i pogledala van na ulicu. Obratila se Milivoju rekavši mu da ja ostanem tu i gledam hoće li netko naići a ona će mu pokazati slike u kompu. Potom neka on dođe i pazi a ja ih mogu vidjeti. Uzela je eure sa šanka ali vidjelo se da ju je strah. Još jednom me upozorila da ako ikoga vidim kako dolazi odmah joj doviknem.

Nestrpljivo sam cupkao s noge na nogu i pozorno promatrao ulicu. Nije bilo nikoga. Prošlo je nekih sedam-osam minuta kada je izašao Milivoj. Smješkao se zagonetno… Glavom je mahnuo rekavši mi da idem pogledati a on je zauzeo stražarsko mjesto. Bilo je tu mnogo fotografija. Mnoge skroz bezazlene. Zgodne Romkinje ili cure koje nisu bile Romkinje sjedile su u društvu Đeme ili drugih Roma. A onda sam na jednoj fotki ugledao Đemu kako gol-golcat grli dvije plavušice. Uistinu je imao ogromnu kurčinu. Napokon su se pojavile i puno slobodnije fotke a na nekima sam jasno mogao raspoznati svoju Mihaelu. Ali osim nje tu je bila i Biba, njena dobra prijateljica. Na jednoj fotografiji Mihaeli se tip zabio između nogu dok su ostali stajali oko njih s isukanim kurčevimna vjerojatno čekajući svoj red da je pojebu. Vrhunac je bila fotografija gdje Mihala sjedi na podu dok oko nje stoji nekoliko muškaraca i pišaju po njoj.

Izlazio sam i Đemine kancelarije a noge su mi drhtale. Jedva sam čekao da izađemo na svježi zrak. Malo po malo došao sam k sebi. Milivoj ali i ja jednostavno smo šutjeli valjda još frapirani onim što smo vidjeli. Zamolio sam Milivoja da mi da slobodna dva dana. Ništa nije rekao niti komentirao, Bez riječi je pristao.

Razmišljajući intezivno o onome što sam doznao i vidio shvatio sam da su me
viđene slike uzbudile. Nisam želio reagirati eksplozivno već sam nastojao sabrati misli i spram Mihaele nastupiti razumno. Znao sam istovremeno da malu Nelu ne smijem kompromitirati. Zato sam Mihaelu posjeo za stol i rekao joj kako sam upoznao čovjeka koji mi je ispričao sve u detalje i kako znam za njezinu vezu s Đemom kao i za orgije u kojima je sudjelovala. Mihala je bila frapirana. Najprije me šutke gledala širom otvorenih očiju a onda je počela plakati. Plakala je kao kišna godina. Kroz plač i jecaje objašnjavala mi je kako je u sve to upala zahvaljujući prijateljici Bibi. Bibi je hitno trebao novac a ona je poznavala neke ljude koji su je uputili na Đemu. Đemo joj je dao novac a Biba je potom nestala skupa s novcem i sad ona mora vraćati Bibin dug. Nisam joj mogao reći da sam vidio fotke i da mi na fotkama nije izgledala niti malo očajno.

Pitao sam je koliko je još dužna Đemi? Odgovorila je da oko dvije i pol tisuće eura ali s kamatama to iznosi oko tri. Ja u biti uopće nisam bio niti ljut, niti žalostan, niti bijesan a ni razočaran. Bio sam oženjen droljom i to mi se čak sviđalo. U tom kontekstu u mislima sam skovao novi plan. Sam sebi sam se divio koliko sam pokvaren i podao. Mihaela se u stvari najviše plašila svog oca i njegove reakcije ukoliko mu ja kažem sve što znam. Objasnio sam Mihaeli kako njenom ocu ništa neću reći ali za to ona mora poštovati moje uvjete. Suznih očiju poput kakve nevine pičkice gledala me i klimala potvrdno glavom a ja sam znao da se folira. Objasnio sam joj kako ću taj novac posuditi od Milivoja. Vratiti ćemo ga Đemi a ona će zauzvrat morati barem nekoliko puta popušiti kurac Milivoju.

Tek tada je razrogačila oči ne vjerujući da joj govorim to što joj govorim. Doslovce je zanijemila. Rekao sam joj ili tako ili idem kod njena oca i sve ću mu ispričati pa neka on vrati dug a mi se razvodimo. Tresla je glavom lijevo-desno dajući mi na znanje da nikako ne idem do njena oca. Likovao sam u sebi.
Problem je nastao kada sam plan iznio Milivoju. Najprije nije mogao vjerovati da mu to predlažem. Pitao sam ga nije li još prije nego sam se oženio s Mihaleom govorio kako je ona super pička? Nije negirao ali nije mu bilo jasno zašto želim da ona njemu puši kurac. Nije bilo druge nego mu otvoreno reći kako sam u potpunosti svjestan toga da je Mihaela nepopravljiva kurva i kako sukladno tomu radije želim da ju praši moj najbolji prijatelj nego neki kamatari i kriminalci. Napokon je pristao a ja nisam ni sumnjao da neće pristati.

Preko jednog svog radnika Đemi je poslao novac i broj svog mobitela. Time je dug bio riješen što je Đemo i potvrdio nazvavši ga na mobitel. Sada je bio red na Mihaelu da počne vraćati dug Milivoju. Jedne večeri svi troje otišli smo u kino. Mihaela je znala da će te večeri pušiti kurac Milivoju i činilo se da ju to uopće ne zabrinjava. Štoviše bila je jako dobre volje. Nakon kina otišli smo na piće pa potom došli do kvarta gdje Milivoj stanuje. Mihaela je djelovala kao da jedva čeka a moj Milivoj je bio sav napet. U pustom parku sjeli smo na klupu. Ustao sam se i uvjerio se da nikoga nema u blizini. Mihaela je krenula u akciju. Raskopčala mu je šlic i popušila kurac. Činilo se da ju posebno rajca što to čini na javnom mjestu i što ih ja promatram. Nakon toga redovito mu je pušila kurac na javnim mjestima. E sad je već i Milivoj počeo uživati.
Došlo je vrijeme da Milivoja dovedemo i kući. Mihaela se sad već bila toliko
uspaljena da se bez problema sama nataknula na njegov kurac. Sada je jebemo zajednički. Bilo svaki sam kada se za to ukaže prilika ili zajedno vikendima. Mihaela bez problema jednome puši kurac dok je drugi praši u pičku. Nedavno smo je obojica pojebali u guzu. Iako se u početku protivila govoreći kako se nikada nije jebala u guzu sada ga i u guzu prima bez problema. Dakako, nisam na ovaj način od Mihaele uspio stvoriti vjernu ženu. To mi nije bio ni cilj. Vrlo dobro znam da se jebe i sa strane ako joj se ukaže prilika a zgodnoj ženi takva prilika se često ukazuje. Osim toga saznao sam da još povremeno odlazi kod Đeme. Mada mu sad nije dužna pare. Vrlo vjerojatno da joj odgovara njegov veliki kurac. Ona misli kako ja o tome nemam pojma. No vrlo dobro znam da sad za dolazak kod Đeme ne koristi svoj auto već taksi. Ali neka… Već ću joj zbog toga odrediti neku novu kaznu.

Autor: rogonja agramer

Žena perverzna kurva a ja rogonja i papak
Žena voli da je fotografiram dok se jebe s drugima