Papčino! Evo šaljem ti sliku tvoje drage i „vjerne“ ženice. Sjeti me se svaki put kada je budeš ljubio u usta. Usta su joj bila puna moga kurca i moje sperme. Uživaj!

Upravo tako je glasila poruka koju sam otvorio na svom mailu. Na fotki je uistinu bila moja žena Snježana. U prvi mah sam bio šokiran, priznajem. No, što sam više gledao u tu fotografiju sve više sam osjećao uzbuđenje. I sam sam bio iznenađen spoznajom da uopće ne osjećam ljutnju, bijes ili ljubomoru. Nakon nekog vremena osjetio sam da mi se kurac diže dok gledam tu fotku.

Snježana je došla kući s posla i kao obično poljubila me u usta. I stvarno sam se odmah sjetio fotografije ali to je prouzročilo sasvim drugačiju reakciju od one kakvu je vjerojatno od mene očekivao anonimni pošiljatelj. Kurac mi je odmah reagirao i ukrutio se. Mislim da je to noći i moja Snježana bila iznenađena s koliko strasti smo se jebali. Ništa joj nisam rekao o slici koju sam primio.

Drugi dan na poslu odlučio sam odgovoriti na mail onome koji mi je poslao fotku. Pretpostavljao sam da je to netko tko me poznaje i koga ja poznajem jer kako bi inače znao moj mail. No do maila je mogao doći i na druge načine. Možda mu je Snježana, ništa ne sluteći, rekla ili je saznao preko nekog od kolega s kojima sam radio. Dakle, tip me nazvao „papčinom“… OK, odlučio sam igrati ulogu papčine pa da vidimo.

U poruci sam mu napisao kako sumnjam da je to na slici moja žena. Vjerojatno se radi o nekoj ženi koja jako sliči mojoj Snježani. I upalilo je. Nisam dugo trebao čekati na odgovor. U poruci koju sam primio drugi dan pisalo je: -Pa ti si stvarno idiot! Zar ne prepoznaješ vlastitu ženu??? Budalo jedna, žena ti se jebe iza leđa, nabija ti rogove a ti misliš da to nije ona?! Ne mogu vjerovati! Da samo znaš koliko puta mi je u autu, ali ne samo u autu, popušila kurac. I to ne samo meni već i mojim prijateljima. Fotografirali smo je mobitelom pa ti mogu poslati još neke fotkice ako želiš. Nije problem. Volim što tvoja Snježana voli odijevati seksi rublje. I sam sam joj kupio dosta toga jer volim sam da izgleda seksi i kao kurvetina dok ju jebem i dok mi puši kurac. U svakom slučaju žena ti je prava drolja. Evo šaljem ti slikicu njenog šupka kojeg sam obilno zalio spermom. Jel ti, papčino, uopće znaš da ti se žena voli jebati u šupak? Kladim se da tebi nikada nije dala da ju jebeš u guzu. Na drugoj slikici pogledaj kako drka kurac mojem prijatelju. Uostalom, možda je po šupku prepoznaš kada je već ne poznaješ po licu…ha,ha,ha… Lijepi pozdrav rogonjo!

Naravno, ja uopće nisam sumnjao da je na slikama moja Snježana. Ali odlučio
sam i dalje glumiti papka i budalu pa sam mu odgovorio na sljedeći način:-Nisam baš siguran da je to na slikama Snježana. Mislim da si ti neki tip koji bi Snježanu želio poševiti ali ne možeš pa se onda osvećuješ na ovaj način.

Odgovor je opet brzo stigao: -Ti zbilja nisi normalan. Ti si čak veća budala nego sam ja mislio. Ma kurac budala, ti si totalni glupan. Rogonja i glupan, to si ti!

Bilo mi je jasno da sam ga uspio iznervirati. Naprosto nije mogao vjerovati da ja ne vjerujem kako je to moja žena. Znam da bi većina muškaraca popizdila da im se na taj i takav način javi ljubavnik njihove žene ali to kod mene nije bio slučaj. Možda stoga i nisam, po kriterijima takvih, normalan. Pokušajte vi koji ovo čitate a oženjeni ste, zamisliti sebe u mojoj situaciji. Kako bi reagirali? Vjerujem da vas ima koje bi spoznaja da vam se žene jebe s drugima i uzbudili. No možda sad tako mislite ali da se takvo što dogodi tko zna kako bi stvarno reagirali.

Ja i nadalje svojoj ženi nisam ništa govorio. Jebiga, znam da glup sigurno nisam ali možda jesam budala, po kriterijima nekih. Mene je sve to skupa zabavljalo i uzbuđivalo. Tip s druge strane (Snježanin jebač) je bio taj koji se ljutio i koji je pizdio. Bilo je očito da se moja žena trudila prikriti lice na fotografijama. Na onoj prvoj gdje drži kurac sva umrljana spermom ju je valjda uspio iznenaditi. Na svim drugim fotkama nastojala je prikriti lice. Uredno sam spremao njegove poruke i fotografije koje mi je slao. Jedna od posljednjih glasila je: -Nama trojici popušila je kurac u parku na klupi. Što jest, jest, žena ti je majstorica u pušenju kurca. No ti to možda i neznaš jer tko zna da li je tebi ikada pušila. Evo ti slikica pa vidi. Misliš li još uvijek da to nije ona?

Napokon je popizdio u tolikoj mjeri da mi je poslao dvije fotografije na kojima
nije bila moja žena ali… Na fotkama je bila mala Sanja i njezina prijateljica Renata. Naime, Sanja je radila s mojom ženom. Dosta je mlađa od moje žene ali rade u istoj firmi. Sanja je podstanarka u našem kvartu i dijeli stan s prijateljicom iz rodnog kraja, Renatom. Sanja i Renata su Dalmatinke koje su se skrasile u Zagrebu. Renata još studira a Sanja, kako rekoh, radi s mojom ženom. Kako blizu stanuju često navrate kod nas i s mojom ženom piju kavu i tračaju. Razlika u godinama nije Sanji smetnja da bude dobra prijateljica s mojom ženom.

No, da vam sad ne citiram sve ono što mi je ženin ljubavnik pisao ukratko ću vam opisati situaciju. Ne želim se kompromitirati niti dovesti u neugodnu situaciju niti sebe a niti svoju ženu pa vam neću reći gdje to moja žena radi, ni što točno radi. Nadam se da mi to nećete zamjeriti. Ono što je bitno da znate jest to da firma gdje radi moja žena, i Sanja, godišnje tri do četiri puta organizira druženja u nekom od zagrebačkih restorana. Žene koje čine većinu radne snage u firmi malo se druže i opuste uz dobro jelo, piće i glazbu. Moja Snježana redovno je išla na te i takve fešte. Na jednoj takvoj zabavi u restoranu je bilo i muško društvo. Grupa Dalmatinaca iz mjesta odakle su Sanja i Renata. Naime, Renata iako ne radi u toj firmi išla je ponekad sa Sanjom na ta druženja.

Žene su se po običaju malo opustile uz piće i glazbu pa su se malo raspojasale. Tip koji mi je slao poruke, kasnije sam saznao, zove se Nino. Bio je u istom restoranu s društvom i prepoznao je Sanju i Renatu. Najprije su se pozdravili a onda je Sanja moju ženu upoznala s Ninom. Malo su plesali pa pili, pa se razgalili i na kraju su moja žena, Sanja i Renata sjele za njihov stol. Umjesto da ode kući moja Snježana je otišla u stan kod Sanje i Renate. S njima su bili Nino i njegovo društvo. Nini se moja supruga svidjela pa joj se u restoranu svo vrijeme udvarao. Snježani je to imponiralo i na kraju je prihvatila poziv da odu kod Sanje na još jedno piće. No nije to završilo samo na piću. Nino ju je tom prilikom i pojebao.

Vrlo vjerojatno da Snježani to nije bila prva nevjera no to sad više nije ni bitno. Pojebala se i dobro… Došla je kući, istuširala se i mislila je da je to bilo to. No nije. Nino se zapalio za nju. Zvao ju je na posao, dočekivao je poslije posla, preko Sanje joj slao pozdrave, poruke pa i poklone. Najprije se to mojoj Snježani svidjelo. Otišla je s njim na piće a ubrzo mu i popušila kurac u autu. Sad joj je bilo dosta ali Nino se pokazao kao teški pokvarenjak. Počeo ju je ucjenjivati. Imao je u mobitelu njene fotke kao i Sanjine. Lidija se sastajala s njim i strepila zbog toga što bi joj te kompromitirajuće fotografije mogle ugroziti brak ali i stvoriti neugodnosti na poslu.

Nino je uživao u toj i takvoj situaciji. Jebao je Snježanu ali i Sanju pa i Renatu. Dovodio bi prijatelje u stan kod Sanje i jebali su ih uzduž i poprijeko.Meni je napisao kako najviše voli jebati moju Snježanu u guzicu. Napisao je kako ga strašno rajca kada Snježana cvili i vrišti dok joj svoj kurac zabija u šupak. Na kraju mije poslao slike Sanje. Napisao je: -Ovu malu drolju valjda poznaješ. Često dolazi u tvoj stan gdje s tvojom ženom pije kavu. Jel mi sad vjeruješ da ti rasturam ženu? Kretenu jedan! Pozdravi svoju drolju.-

Shvatio sam da je kranje vrijeme da toj prepisci stanem na kraj. Odlučio sam ženu suočiti s činjenicama. O, da ste je samo vidjeli kada sam joj rekao da znam kako me vara. Bila je blijeda, kako se ono kaže, kao krpa. Bojao sam se da ne padne kako su joj noge drhtale. No objasnio sam joj kako se uopće ne ljutim i kako me sve to uzbuđuje. Najprije mi nije vjerovala. Mislila je kako ju namjerno provociram. Pokazao sam joj sve poruke i slike koje mi je Nino poslao. Bila na rubu plača. U stvari šutjela je a oči su joj zasuzile. Uvjeravao sam je kako uopće nisam niti uvrijeđen a niti povrijeđen. Bila je u totalnom šoku. Te noći i ja sam je prvi put pojebao u guzicu. Dozvoljavala mi je da joj radim što god poželim. Svršavao sam joj u usta i po sisama. Šamarao sam je kurcem ko zadnju drolju, pljuskao po guzici, a ona je sve to trpjela bez pogovora.

Idući dan smo o svemu ozbiljno razgovarali. Bila je još uvijek u šoku i gledajući u pod pristala je na sve što sam jo predložio. Objasnio sam joj kako želim da se i dalje nastavi jebati s drugim muškarcima ali pod uvjetom da ja znam kada, gdje i s kim ali u stvari želio bi da se jebe s onima kojima neće smetati da ih ja promatram. Najprije se tomu žestoko protivila a kada sam joj zaprijetio rastavom braka pristala je. Uvjet je bio da s tim idiotom Ninom prekine svaki kontakt. U stvari s njim je već prekinula. Njegovi nasrtaji i perverzije dovodili su je do ludila. Otvoreno mu je rekla da je svemu kraj a Nino je poludio. Već mu je jasno dala do znanja kako želi prekinuti odnos s njim. Nije se mogao pomirti s tim pa je ispao je đubre od čovjeka i odlučio joj se osvetiti. Najprije ju je ucjenjivao time što joj je govorio da će meni poslati fotografije. Snježana se toga plašila pa se iz tog razloga nastavila jebati s njim. No on je od nje tražio da se jebe i njegovim prijateljima. S nekoliko njih se pojebala a nekima je samo pušila kurac. Napokon je rekla da je sad dosta. Mislila je kako neće biti toliko đubre i neće mi poslati fotografije i da su te njegove prijetnje samo pucanj u prazno, no zeznula se.

Na kraju je pristala na sve moje uvjete. Nije pogriješila i nije joj loše. Jebe se sa mnom, jebe se sa strane i i svi zadovoljni. Odlično se zabavljamo. Putem oglasa na internetu nalazi razne perveznjake. Šalje im svoje fotografije i putem chata se zadovoljavaju na daljinu. Naravno, ima i normalnih ljudi koji se žele malo zabaviti virtualnim putem. Razmijenjuju poruke, samozadovoljava se dok je ja gledam a ako naiđe na tipa koji joj se svidi sastane se s njim i pojebe u mom prisustvu. Neki bi je rado jebali ali ne žele da ja budem prisutan. Nekoliko ih je pristalo da ih fotografiram. Ima onih koje uzbuđuje to da ju jebu a ja, njezin muž, to promatram, ponekad i fotografiram. Jedan joj je zadržao gaćice umrljane njezinim sokovima pa nam je poslao fotografije gdje se vidi kako drka na te gaćice. Drugi ju je zamolio da mu se popiša u čašu. Čašu je odnio sa sobom a onda nam poslao fotke gdje se vidi kako pije njenu pišalinu.

Pa ako i vi imate želju dopisivati se s mojom ženom, te ako ste perveznjak dobre duše i bez zlih namjera, ispod ove priče imate prostor za komentare. Napišite nešto lijepo, a može i perverzno, jer ona voli perverzije. Ostavite na kraju svoju mail adresu i moja Snježana će vam se javiti. Odgovara svima koji joj se jave. Pozdrav svima a poseban pozdrav od Snježane!

Autor: rogonja agramer

Ženu sam namjestio najboljem prijatelju
Moja žena na redaljki u ciganskoj mahali