*16-o godišnjak žudi za svojom majkom. Zatim i tetka upada u igru.

Mladić od 16 godina sedeo je na wc šolji, ispruženih nogu, skoro pred svršavanjem. Držao je kurac u ruci i drkao. Desilo se to nekoliko trenutaka nakon što je video tetku kako izlazi iz kupatila. Bila je skroz gola kada je izašla iz kupatila sušeći kosu peškirom. Nije videla nećaka Milana, koji je upravo išao uz stepenice. Ali Milan je napasao oči na tetkinoj golotinji! Zabacio je glavu unazad, premotavajući u glavi ono što je upravo video. Tetka ima lepe sise, sa roze bradavicama, koje su bile čvrste na vrhovima. Međunožje joj je bilo zanimljivo, iznad pičke je imala imala u obliku slova V, dok su joj usmine bile obrasle i rutave, pune dlaka, i dva savršena guza dok je prolazila kraj njega.
„AAAAAAHHHHHH,UHHHHHHH,“ stenjao je tiho i pogledao dole, tačno na vreme kad je počeo svršavati izbacujući gustu spermu iz sebe. Špricnuo je prema ormariću. Ali u dubini svoga uma svršavao je po unutrašnjosti tetkine rutave pizde. Pri drugom i trećem mlazu zastenjao je glasnije od zadovoljstva. Zadnje kapi sperme završile su mu po ruci kojojm je drkao.
Od kako je počeo drkati, pre oko godinu dana počeo je da se zanima za to kako bi video u raznim stepenima oblačenja. Bio je veoma uspešan u tome kako bi video što više nje. Ali sada, mamina mlađa sestra Mirjana, bila je u njegovim maštanjima.
Milanova majka Marija i njegov otac bili su već godinu dana razvedeni, ali i tetka Mirjana je bila razvedena odnadavno. Tako da ju je njegova majka pozvala da dođe da živi sa njima barem dok ne sredi malo svoj život. Mirjana je bila mlađa sestra njegove majke, ali ni u kom smislu nije bila mlada. Njegova majka ima 45 godina a Mirjana 43 godine. Obe žene su vodile računa o svojim telima i izgledale su dosta dobro.
Milan je obrisao spermu koju je izbacio. Kada je završio spremanje onoga što je zamazao, njegova majka koja je bila s druge strane vrata i slušala njegove uzdahe, otišla je tiho u svoju sobu.Lepa raspuštenica, postala je svesna sinove seksualnosti nakon što je počeo da drka. Znake su odavale fleke od sperme na plahtama, ne njegovim gaćama, ali nedavno je našla i tragove njegove sperme na svojim prljavim gaćama.
Milan je bio bez oca i nije mu bilo lako, kao ni njegovoj majci. Nije znala šta da misli o tome što je viđala, nije znala da li je to normalno ili ne. Ali imala je prijateljicu doktoricu kojoj je poverila sinovo ponašanje. Prijateljica joj je rekla da je to skroz normalno i da se ne brine. Ali nije mogla da se ne brine, ali ne toliko zbog ponašanja njenog sina, nego na to kako je ona reagovala na sve to. A posebno u zadnje vreme.
Na više nego jednom dok ga je slušala dok drka, postala je svesna koliko joj se bradavice ukrućuju u košaricama grudnjaka, a njena pizda je počela da luči sekret kao da se sprema za penetraciju. Ali, kako je rekla sebi, upravo u tome i jeste bio problem! Bila je napaljena kao vrag, nije bila dodirivana više od godinu dana. Počela je da se oseća neispunjeno posle drkanja.
Bio joj je potreban kurac na najgori mogući način! Normalno je bilo da bi je uzbuđivalo bilo šta što je imalo seksualno. Pa čak i mladog momka dok drka. Zatekla je sebe kako se pita kako njegov kurac izgleda, sada kada je stariji. Čini se da je sada svesniji svog tela od kada ga je zadnji put videla golog pre oko nekih 10 godina.
Razgovarala je o Milanovim hormonima sa svojom sestrom, koja je takođe primetila da Milan pokušava da joj zaviri pod haljinu ili u bluzu kad god je imao priliku, kad god bi obukla nešto dekoltirano mogla je da oseti njegove oči na svojim sisama.
Obe su se nasmešile i slegle ramenima smatrajući to kao normalne tinejdžerske potrebe. Obe su ih imale kad su bile mlade, tako da su saosećale s njim do neke mere, ali obe su znale da su momci drugačiji malo u tom delu.
Kada je Milan napokon izašao iz kupatila, i krenuo hodnikom prema svojoj sobi, video je da su vrata mamine spavaće sobe malko pritvorena. Mogao je da čuje tuš u njenom kupatilu. Onda se prisetio da i mama i tetka ide na neku žurku večeras, i da se spremaju za izlazak. Biće sam kući, tako da će moći slobodno da čita svoje seksi časopise koje je nabavio.
Ali, sada, njegovu pažnju su privukla pritvorena vrata mamine sobe i činjenica da je ona pod tušem. Pogledao je niz hodnik i video da su Mirjanina vrata zatvorena, i polagano je ulazio u maminu sobu. Pogodio je da mama nije zatvorila ni vrata od kupatila. Mogao je da prepozna obrise maminog tela kroz staklena vrata tuš kabine.
Kurac je počeo da mu se diže dok je gledao kako sapuna sise i međunožje. Očajnički je želeo da je vidi potpuno golu.Prizor koji mu je bio van domašaja, sve do sada. Bilo bi to malo previše, pomislio je, jer je upravo video tetku golu.
Vrata njenog ormara su bila polu otvorena i to mu je dalo ideju. Staće iza vrata ormara odakle ima dobar pogled u kupatilo. Odatle će moći da gleda mamu dok se briše. Izvuće se iz njene sobe tek kada je vidi golu skroz. Srce mu je lupalo kao ludo.
Spustio je rajfešlus dole i izvadio kurac napolje, jer se toliko digao da ga je bolelo. Skoro mu je stalo srce kada je čuo da je voda stala, da jmama otvorila vrata i posegnula za peškirom sa police. Imala je veće sise od Mirjane. Ali, sada mu je mamino međunožje bilo jasno vidljivo dok se brisala. Bilo je jasno da je puno dlakavija dole od svoje sestre, stvarno je bila dlakava. Izgleda da je mama bila jedna od onih žena koje se nikada nisu brijale i bile jako rutave. Milan je počeo polako da drka doke je gledao mamu. Znao je da ne sme svršiti u njenoj sobi. Videla bi trag na tepihu. Samo će malo drkati, otići u svoju sobu i tamo će svršiti.
Marija je izašla iz tuša brišući se u isto vreme. KAda je pogledala u ogledalo gde se njen muž brijao nekada, lagano je uzdahnula. U ogledalu je mogla da vidi kompletan zid svoje spavaće sobe iza sebe. U tom ogledalu, ugledala je sina, svoje rođeno dete, kako se pokušava sakriti iza vrata ormara. Znala je, da ako bi on pogledao u ogledalo, da bi znao da i ona njega gleda i da je svesna njegovog prisustva. Samo je brzo pogledala pretvarajući se da je nesvesna njegovog prisustva u sobi. Bilo joj je to teško, jer je videla kako drka svoj mladi kurac dok ju gleda.
Osećala je kako joj se bradavice ukrućuju, i kako joj se međunožje vlaži, dok je u isto vreme nastavljala da se briše. Spustila je peškir dole i sela na wc šolju. Iz tog položaja mogla je na ogledalu prirodne veličine koje je bilo na vratima njenog kupatila i koja su bila otvorena skroz da vidi sina kako drka. Mogla je da uživa u njegovom kurci i tom prizoru koliko god je htela jer je svetlo vani na ulici bilo slabo, a u sobi joj nije gorilo svetlo, samo u kupatilu. Milan skoro da je progutao knedlu u grlu kada je video majku da sedi na wc šolji. Spremala se da piša, nešto čemu on do sada nije prisustvovao.
Mirjana je odlučila da prizor učini sinu ugodnim koliko god je mogla. Pustila je mlaz pišaline iz sebe. Zatim je uzela papir i obrisala rutavu pizdu. Prelazak papira preko usmina izvukao je uzdah s njenih usana. Namerno je raširila usmine kako bi SVOM SINU omogućila bolji pogled. To je uspelo. Milan, koji je nameravao da sačeka i da izdrka u svojoj sobi, pustio je glasan uzdah, a kurac mu je u sito vreme izbacio poveću količinu sperme, koja je udarila u vrata ormara i curila dole na laminatni pod. Marija je morala da se zaustavi kako ne bi stavila prst na svoj klitoris kada je videla sina kako svršava. Milan je nastavio da štrca spermu, izbacivši neverovatne količine sperme iz sebe. Njena pizda je sada bila navlažena i podmazana, kako su kapljice njenih sokova orošavale njeno dlakavo međunožje.
Morala je da da sinu način da se neprimetno izvuče iz sobe. Tako da se uspravila i otišla do ormarića u kupatilu i počela da si briše lice. Milanu je laknulo, ne samo zato što je izbacio i zadnju kap sperme iz sebe, ali i zato jer mu je majka sada bila okrenuta leđima i mogao se iskrasti iz sobe. Jezerca njegove sperme počela su da ispunjavaju mirisom njenu sobu. Mairjana je pogledala u ogledalo i videla da je izašao. Brzo je tako gologuza izašla na hodnik i provirila da vidi gde je, upravo na vreme kako bi videla sina kako ulazi u svoju sobu i zatvara vrata.
Zaključala je vrata svoje spavaće sobe i otišla do ormara.
Otvorila ih je i videla trag sperme kako curi niz vrata. A na podu su bile 4 barice sperme njenog mladog sina. Mirjana je bila van sebe sada od uzbuđenja! Kleknula je ispred sinove sperme kao da joj se moli, a zatim se postavila na sve četiri, sada je bila u pozi kao da se sprema da bude natrćena odozada. Spustila je glavu na pod, isplazila jezik i kao gladna kuja počela da liže pod, približavajući se sinovoj spermi. „MMMMMMMMMMMM, jeboteeeee, što je ovo ukusno, kako mi je nedostajalo samo“ rekla je dok je uvlačila u usta ono što je polizala s poda. Brisala je pod jezikom, kupeći u sebe polako spemu s poda, nije joj padalo na pamet da se na bilo koji drugi način reši sinove sperme. Kada je polizala spermu s poda, uzela je prstom i obrisala trag sperme s vrata, stavila prst na svoj klitoris i utrljavala spermu u njega.
Osetila je kako je pogađa orgazam, počala je ga drhti i spustila se na pod, telo joj se grčilo, bio je to orgazam kakav godinama nije doživela, ako je ikada i doživela tako nešto pomislila je u sebi. Bio je to neverovatan prizor, gola žena, zrelih godina, kako se grči na podu dok svršava sa sinovom spermom na sebi. Bio je to takav orgazam da je bila preslaba da se ustane s poda. Ležala je 10ak minuta na podu, pre nego što je smoglasnage da se pridigne. Kada se pridigla još jednom je želela da proveri da li je očistila tragove sperme i još jednom pažljivo olizala mesto na podu gde je bila sinova sperma, ali olizala je trag na vratima gde se sperma slivala.
Te noći na zabi u klubu gde su ona i sestra bile pozvane, Marija je mislila samo na scenu iz svoje sobe. Čula ga je kako je svršio u kupatilu nekoliko minuta pre, ali je opet obilno svršio u njenoj sobi. Sramila se činjenice da je probala sinovi spermu i tih seksualnih osećaja koji su se pojavljivali u njoj. Njen um to nije nipošto želeo, ali njenotelo se tome radovalo kao dete slatkišu.
Verovatno su osećaji krivice koji su je pogađali uticali na to da je to veče pila puno više nego inače. Bila je dobra stvar to da Mirjana nije neka pijanica. Tako da ih je ona odvela kući posle zabave.
Milan je čuo auto na prilazu dok je sedeo i gledao tv. Ranije je već sklonio seksi časopise nad kojima je drkao dok je gledao slike, ali više na slikama nije video gole žene, ZAMIŠLJAO JE SVOJU MAJKU dok je drkao, i svršio je po treći put toga dana.
Tetka je ušla u kuću i rekla mu da treba pomoć da unesu njenu sestru, njegovu majku u kuću. Marija je bila toliko pijana, da su je sin i sestra jedva uz stepenice dovukli do sobe. Napokon su uspeli da je spuste na krevet, gde se momentalno onesvestila.
Tetka je rekla da je ina umorna i da ide da spava, i otišla u kupatilo. Milan je ju s druge strane vrata kao njegova majka njega slušao kako piša. Tu mu je kurac počeo da se diže. Brzo se vratio u svoju sobu dok je tetka prošla kraj sobe i otišla u svoju sobu i zatvorila vrata. Počeo mu se dizati od trenutka kada su majku spustili na krevet. Mini suknja joj se digla do vrha samostojećih čarapa, njeno međunožje je bilo jasno vidljivo jer su stvarno velike količine pičkinih dlaka stršale iz maminih gaća, pička joj je bila mesnata i gaće su joj se skoro uvekle među usmine. Nakon što je sačekao kako bi bio siguran da je tetka zaspala, napljeni sin je otišao da mamine sobe. ZAtvorio je vrata i zaključao ih kada je ušao. Bila je mala noćna lampa koja je svetlila kraj uzglavlja kreveta. To mu je dalo dovoljnosvetla da uživa u prizoru. Ono što je video imalo ja za posledicu da mu se kurac po 4i put digao. Marija je ležala na leđima, suknja joj je sada bila do iznad struka, a njena leva noga bila je savijena u kolenu, nudeći se tako u seksi pozi svakome, to bi izludelo svakoga, a kamoli napaljenog mladog momka, pa makar to bio i NJEN SIN. Milan je seo na krevet blizu maminih bedara. Iz tog položaja, mogao je da vidi i kako su gaće uvučene u procep mamine pičke, video je mnoštvo dlaka kako na sve strane vire iz njenih gaća, što sa strane, što iznada gaća, bio je to prelep žbun, tako da su i gaće izgledale pune.
Pozao je mamu tihim tonom, čak ju je nežno i gurkao kako bi bio siguran da je još u nesvesti. Marija je nešto promrmljala i počela da hrče.
Kako je razvedena žena, željna kurca, ležala raširenih bedara, rutavog međunožja, pred rođenim sinom, nije bila svesna da njen sin vadi kurac u tom momentu. Milanove oči bile su fiksirane na Marijino međunožje dok je polagano drkao. Tada je slobodnom rukom počeo da prelazi po maminoj pizdi preko gaća. Mogao je da oseti koliko su pune dlaka, pomislio je da joj međunožje brijač nikada nije videlo, a nije ni znao koliko je u pravu. Brijala je sve osim pizde. Osetio je toplotu na dodir pod rukom, čak i preko platna gaća, bile su to gaće crvene boje, one kurvanjske crvene. Odjednom mu je ideja sinula u njegovom napaljenm mozgu! Zašto ne bi pokušao da joj skine gaće? I jeste, pokušavao je, nekoliko puta, ali pošto je njegova mama ležala kao mrtvar i nije imao njenu saradnju, nikako nije uspevao da joj ih svuče!
Bio je sada jako napaljen i smišljao je šta dalje. Krenuo je u ormar gde je mama držala stvari za šivanje. Iz kutije je uzeo makaze i seo kraj nje na krevet. Malo po malo i prosekao joj je gaće sa bokova ali i na međunožju, ispod pizde. Donji deo gaća je ostao ispod nje, ali je skinuo gornji deo. Donji deo je ostavio ispod njenih guzova. Sada mu je njena pička bila izložena na izvolte!
Drhtavim rukama spustio je dlan na njeno rutavo međunožje. Prolazio je prstima kroz njene dlake i uživao u njenim kovrdžama i mekoći dlaka i njenoj obilnosti, ovako nešto dlakavo NIKADA nije video. Stavio je kažiprst među njene usmine. Vrelina je bila neverovatna, bila je prisutna i količina vlage koja je omogućavala da mu prst lakše utone u pizdu svoje mame. Sada je bio s pola prsta u njoj. Marija je lagano stenjala, ali nastavila je da hrče što mu je bio znak da nastavi. Milaj joj je zavukao prst do kraja. Miris koji ga je udarao učvrstio mu je kurac odmah.
Pričao je sa prijateljem o slikama u časopisima na kojima muškarc jezikom ližu ženama procep među nogama. Hteo je da vidi kako je to. Milan je nežno savio i majčinu desnu nogu u kolenu i dignuo je prema gore. Sad već je Marija bila u jako seksi pozi, bedra su joj bila raširena, otkrivajući joj pičku u najlepšem svetlu. Milan se popeo na krevet, i smetio među majčine raširene noge. Kako mu je lice bivalo blizu dlakavog procepa, njegov nos primao je miris, ne onaj neprijatan miris, nego onaj og kojeg je njegov kurac pulsirao još više.
Kako je bio blzu usmina koje su bile prikrivene dlakama, osećao se lagan miris pišaline. Isplazio je jezik i dotakao mami usmine i počeo ih lizati kao da liže sladoled. Bio je jako neiskusan da bi znao kako se liže devojčon klitori, a kamoli ženin, ali čini se da mu je dobro išlo, jer je jezikom išao gore dole, kroz dlakama obrasle usmine. Pička njegove majke imala je neverovatan okus.
Marija je počela da stenje jer je počala da sanja kako joj tip liže pizdu. San joj se činio stvarnim jer je mogla da oseti jezik koji joj ide kroz pičku. Pička joj je jako vlažila i podmazivala se i to jako kako ja Milan lizao sokove koji su izlazili iz nje. Kurac mu se toliko digao i počeo ga je boleti. Nerado je prestao da liže procep rođene majke, i seo je. Instiktivno se pomakao na kolenima naviše.
Prvi kontakt njegovog glavića sa maminim usminama, bio je intenzivan. Tople, klizave usmine su mu uvlačile kurac pomalo u pičku kako je težinom se naginjao prema napred, imajući za posledicu da je sada bio celom dužinom u maminoj pički. Kada je osetila da su njene dlake došle u kontakt sa njegovim jajima, Milan je glasno uzdahnuo svršavajući momentalno i puneći maminu pičku spermom. Njegovo svršavanje je bilo neminovno i bilo je najobilnije u njegovom životu. Mlazevi sperme jednostavno su sami izlazili, bilo je to previše za njega.
Marijina pizdurina reagovala je instinktivno i počela da pulsira na njegovom kurcu kao da ga muze. I Marija je doživela nesvestan orgazam. Mariji se to činilo kao san., ali predivan san, počela je stenjati i vrteti kukovima, sa sinovim kurcem u sebi. Jebala ga je. Milan se nekoliko minuta nastavio zabijati u nje, udarajući jajima po maminom dlakavom šupku, napokon je uspeo, jebao si je majku. Nije više mogao izdržati i srušio se na majku, kurac mu je još bio u mami, a njena pička ga je stiskala jer je bila uska, i dugo nejebana. Nije mogao izdržati i ponovo ju je punio spermom. Nastavio je da ju jebe, ponovo se zabijao u nju. A pička željna kurca ga je rado primala.
Svršio je pet puta danas, i ispucao je višesperme nego sva 4 puta zajedno. Posle nekih 10ak minuta izvukao je kurac iz raja gde je bio, otišao u sobu i zaspao. Da se setio da uzme odsečeni deo maminih gaća ispod nje, možda ne bi uspela da skonta šta se desilo jer je bila jako pijana.
Marija se polako budila kako je počelo da svanjiva, i kako joj je svetlost lagano ulazila kroz prozor.
Osećala se ošamućeno i bilo joj je muka.
Ustala se i jedva dospela do kupatila pre nego što je povratila u wc.
Umila se po licu, hladnom vodom i vratila u sobu i počala da se skida. Nije mogla da shvati zašto su joj gaće presečene na dva dela. Osećala je bol u bedrima, kukovima, i našla stvrdnuti spermu po njima, i niz noge, bila je tu i velika lokva sperme koja je sad već bila stvrdnuta na plahti. Tada si je zavukla prst u pizdu i potvrdila da je bila JEBENA?!
Pitala se da li se podala nekom strancu u klubu? Nije se jasno sećala ničega. Skinula se gola i otišla da se istušira.Prvo je morala da piša. Kako je sela na wc šolju, doživela je sličan osećaj koji nije osetila od kada se udala. Sperma joj je curila iz pizdurine dok je pišala. Otuširana i osvežena, osećala se mnogo bolje.
Kako je pregledavala krevet, ugledala je makaze kraj kreveta. Zatim fleke od sperme po krevetu i Marija je malo po malo sklapala događaje. Sigurno nije sanjala. Neko ju je stavrno izjebao u njenom bračnom krevetu, u onome u kome ju je samo njen muž jebao, i to ne baš uspešno, ali trpila je.Jedini u kući ko je imao kurac bio je NJEN ROĐENI SIN!!!
Da li je on to uradio? DA li je moguće da se on ušunjao u sobu i iskoristio me u pijanom stanju? MArija je navukla bade mantil i krenula u Milanovu sobu. Uzdahnula je kada ga je videla na krevetu. Milan je bio toliko iscrpljen jebajući je, da je došao do kreveta, srušio se na njega i zaspao. Rajfesšlus mu je ostao otvoren a kurac mu je bio napolju! Imao je jutarnju erekciju da mama bulji u nju! Kurac mu je stajao uspravan i dignut. Bio je negde oko 15 cm kako je ocenila, ali bio je dosta debeo za 16-ogodišnjaka.
Marija nije sklanjala pogled s kurca kako je sela na krevet. Nagnula se napred i pregledavala ga. Bio je umuljan sa oseušenom spermom ali i tragovima pičkinih sokova na sebi. Osetila je kako joj pička počinje da curi dok je gledala u sinov debeli kurac.
Upravo u onaj koji je bio u njoj do pre nekoliko sati!
Znala je da nije u redu da sedi tu i bulji u sinov kurac, ali je jedva smogla snage da se okrene i ode. Napokon se ustala, otišla po krpu i po tople vode i vratila se kod sina u sobu.
Milan je počeo da duboko diše kad je osetio neku toplinu na sebi. Za trenutak je mislio da sanjari da je opet u mami duboko. Ali je otvori oči i šokirao se kada je video majku kako sedi na krevetu kraj njega i kako mu pere kurac sa toplom krpom i vodom.
„M… mmmm.. a mmma, mama, za ime božije šta radiš to?!“
„Pa moram da ti očistim ovu tvoju debelu stvar posle zabave koju je imao sinoć!“
Milan je pocrveneo u licu kada je shvatio da mu majka konta nešto. Ali osećaj sramote je bio samo privremen, jer je prevladao prizor u kojem mu majka miluje kurac.
Ja i ti mladiću moj moramo da porazgovaramo! Njen glas je poprimio ozbiljniji i čvršći ton kako je ona prestala da mu briše kurac i pogledala ga pravo u oči.
Marija je sela bliže sinu, gledajući ga pravo u oči, sa rukom koja joj nije ispuštala sinov kurac iz ruke. U momentu je pomislila koliko je pogrešno za nju da uopšte bude kod njega u sobi i radi mu to što radi.. Ali potom, ideja da joj sin uđe u sobu, iseče joj gaće makazama, i ima seks sa njom u pijanom stanju joj je došla na pamet. Drhtala je kako se prisećala sna koji joj je bio toliko realan u to vreme, i jeste bio realan jer se dešavalo.
Pogledala je Milana i pitala ga, „Da li si ti bio u maminoj sobi sinoć?“
Milan je izbegao da je gleda u oči i polako potvrdno klimnuo glavom.
„Da li si ti isekao moje gaće makazama?“ Ponovo je klimnuo glavom, da. Marijina ruka je počela da drhti kada je čula sebe kako postavlja sledeće pitanje. „Da li si ti svojim ustima bio među mojim nogama?“ Milan se zacrveneo jače, ali je klimnuo potvrdno. Pustila je mali uzdah, kada se setila misleći da sanja da joj neko liže pizdu. „Da li ti se svidelo to što si radio mami?“. Prvi put , Milan je pogledao majku u oči i odgovorio joj. „Da, i bilo je jako uzbudljivo.!“ Čuvši ovo, majka je spustila krpu sa kojom je držala kurac i brisala ga i uhvatila sina golom rukom za kurac. Milan je uzdahnuo, majka je počela lagano da mu navlači kožicu. Kako je Marija lagano drkala sinu kurac, počela je da priča malo nevaljalim tonom i pitala ga je, „Da li si stavio ovo u mene?“ Kako je naglasila OVO tako mu ga je stisla u ruci. Milan je zastenjao i odgovorio, „JESAM!“ „Mladiću, dobro je što koristim anti bebi pilule, inače bi mogao dete da mi napraviš, jesi li znao to?“
Milan o tome nije uopšte razmišljao, a u tom momentu kada je jabo majku to i nije bilo toliko važno, jer mu sada mama pumpa kurac laganim pokretima gore dole klizi po njemu. Počeo je da sotaje bez daha i da zamuckuje, MAAAMAAAAA, ja ćuuu, ja ćuuuu da…“ Prekinula ga je sa bržim pokretim i rečima ohrabrenja.
„DAAA, dušo mamina, svrši za mene, UČINI MI TO MILANE, pokaži mami spermu koju si ušpricao u mene sinoć, MMM-MMMOLIM TEEEE!“ I onda je to i uradio, digao se kukovime prema gore i osetio kako mu sperma kreće kroz kurac.
Marija je vrisnula kada je videla kako mu se rupa na glaviću širi i videla kako sperma izleće u zrak, padajući nazad na njenu ruku. Zastenjala je, nagnuvši se napred i pokušala da uhvati u usta spermu koja je izletala u zrak. Pre nego što se namestila, drugi mlaz sperme pogodio ju je preko nosa i po čelu. Milan je uzdahnuo duboko kada je osetio mamin vreo jezik na kurcu. Marija nije želela da dozvoli da ijedna kap propadne i želela je spermu svoga sina u svojim majčinskim ustima. Željno mu je pumpala kurac dok je gutala spermu i želela je još. Osećala se kao da ga muze. A on se lagano odizao i nabijao joj kurac u usta i svršavao. Mila je bio na sedmom nebu, nikada pre nije ovako svršio! Video je žene sa kurcima u ustima u svojim časopisima, ali nikada nije ni sanjao da će upravo to njemu raditi njega rođena mater! Marija je osetila kako mu kurac počinje biti mekan i pustila ga je iz usta. Još malo ga je muzla rukom dok i zadnja kap nije izašla, i to je pohlepno polizala. Bez ijedne reči, brzo se skinula, i sada je stajala potpuno gola pred sinom. Brzo ga je opkoračila i sela mu na prsa. Nabila je dlakavu pizdurinu sinu na lice i rekla mu.
„Uradi mami ono što si mi uradio sinoć, BOŽEEE, TREBA MIIII, TOLIKO MI TREBAAA!
Ispod nje, MILAN je udahnuo seksi miris mamine pičke. Sada se nije osetio onaj miris pišaline kao pre, sada je mirisala slatkasto i uzbuđujuće. Izbacio je jezik i spustio ga na procep među usmine, na šta je Mama odgovorila nabijajući se sinu na lice još više. Pogledala je dole i raširila prstima usmine, „Tu sine, na vrhu, vidiš li moj prst na ovoj maloj kvržici? Tu me liži“ Milan je uradio šta je mama tražila i počeo da cucla malenu kvržicu i lizajući je jezikom okolo. Marija je stenjala i počela da se grči kako joj se orgazam približavao. Milan je ostavio klitoris i nabi majci jezik u pičku koliko god je dublje mogao. Počela je da uvija kukovima nabijajući pičku sinu u lice i trljajući se po njegovom licu. Milan je majku uvatio rukama za guzicu, zabio joj nokte u guzove i privlačio joj dupe sebi na lice.
Svršila je stvarno snažno. Prošlo je puno vremena od kada je zadnji put ovako dovedena do vrhunca, Milan se vratio na klitoris i nastavio da se jezikom igra s njim, ona skoro da je izgubila svest kada je sin nenamerno gricnuo klitoris koji je natekao malo. Njene glatke butine držale su mu glavu u čvrstom stisku kako je njena pička izbacila sokove u njegova usta. Držala ga je za glavu čvrsto na pički i nastavila da se grči. Napokon se nagnula napred, pridržala se rukom za uzglavlje kreveta i popustila pritisak u butinama. Scena u kojoj se Milan našao ukrutila mu je kurac u momentu. Marija se uspravila i spustila niže počevši da mu miluje kurac. Glasno je stenjala kada je osetila kako mu se digao i kako je ponovo čvrst. „Aaaaaa, jebo teeee, pa ti si tvrd opet, srce mamino!“ „Mama će ti dozvoliti da ga ponovo staviš u nju!“ Pridigla se, namestivši si pičku direktno iznad sinovog kurca. LAgano je prilazila glavići polako sedala na njega. Milan je bio toliko napaljen od lizanja mamine pičke i to je bilo previše za njega. Marija je osetila kako mu se kurac ukrućuje dok se spuštala i primala ga. Sela na njega skroz, počela je skače po kurcu kao da je poludela. Posle 10 ak minuta su počeli talasi sperme počeli da joj pune pičku.
„AAAA MIII..M..MILANEEEEE, O BEŽE MOJE MILI. SVRŠAVAŠ U MENEEEEEE!“
„AAAAAHHHH, JEBOTEEEE, TOOOOOO!“ „JEBEM TIIII; GLADNA SAM KURCAAA, DAJ GA; DAJ MAMI SPERMEEEE; MOLIM TE!!!
Pridigla se i nabila naglo na kurac do kraja. Vrela sperma koju je osećala duboko u sebi bacila ju je preko ruba ponovo, i počela je da uvija kukovima u krug dok joj je sin punio pičku sa svojm mladim ukusnim semenom.
Majka se spustila sinu na prsa, činlo se kao da je sat vremena prošlo, pomerila se i kurac mu je skliznuo iz nje sa glasnim zvukom.
Spustila se malo niže njegovih nogu , i uzela mu kurac u usta bez ruku. Na njeno iznenađenje nije mu trebalo puno da se digne.
Nastavila je da mu puši sve dok nije dobila još sperme duboko u grlo. Svo vreme je stenjala glasno kao napaljena drolja. Tada je legla gola kraj njega i u zagrljaju su zaspali oboje. Ni majka, ni sin nisu bili svesni da su imali publiku na vratima, neko ih je promatrao, a kako i nebi kada je Marija stenjala glasno, nije se suzdržavala ,jer toliko je bila zagorela da je mislia da će umreti ako uskoro ne dobije kurca, ali i dobila ga je, bila je jebana, i to od osobe od koje se to ne bi nikada nadala, SIN JU JE JEBAO! Mirjana, Marijina mlađa sestra je čula stenjanje u sobi svoga nećaka i tiho je otvorila vrata da virne samo. Kada je videla prizor u sobi momentalno si je nabila prst u pičku i počela da se prstenjači u hodniku sve dok nije svršila skoro istog trenutka kao i njena sestra sa njenim nećakom. Mirjana je videla samo mali deo onoga što su Marija i Milan radili, ali dovoljno da se uspali do ludila!
Odškrinula je vrata od sobe i videla sestrino golo dupe dok je sedela sinu na licu i trljala se o njega.Nije mogla da veruje da joj je sestra toliko očajna i toliko gladna da bi iskoristila rođeno dete. Videla je kako je setra imala sinov kurac duboko u svojoj pički i zatim mu popušila kao neka kurva! Osećala je da i ona ima pravo na kurac svoga nećaka i planirala je kako da to ostvari. Sledeći dan za doručkom niko od njih troje nije puno pričao. Dan je prošao i Marija se ponovo ušunjala sinu u sobu tokom ranih jutarnjih sati i probudila ga pušeći mu kurac, a onda još jedno zaradila punu pičku sperme. Kurac koji je probnašla i probala preporodio ju je, Milan je uživao u njoj kao i ona na njemu. Upozorila ga je da to ni za živu glavu nikome ne spominje, čak ni svojoj tetki Mirjani.
A nije ni bila svesna da joj sestra sve zna i da uveliko planira kako da se nabije na nećakov kurac i da je on nategne kao i sestru njenu!
Mirjana je sela i razrađivala plan. Znala je da Milan dolazi kući puno ranije nego ona i sestra joj. Tako da je isplanirala da dođe kući ranije, tačno u vreme kada i njen napaljeni nećak. Misli o tome su je naterale da dva puta ode na wc i da se dobro izjebe prstima! Mirjana je izašla iz tuša, obukla cipele s visokim štiklama, samostojeće čarape, jako kratak minić i usku majicu. Naravno bez gaća i grudnjaka. Bilo je skoro vreme kada se Milan vraća i brzo je legla na kauč. Kada je Milan ušao, skoro mu oči nisu ispale! Ispred njega, na kauču, ležala je njegova prelepa tetka, njene noge su bile raširene, haljina joj je bila na kukovima, i stenjala je dok se prstenjačila, nabijajući si prste u pički i trljajući je. Pogledala je u njega i rekla mu, „ĆAo Milane, da li bi hteo da me izjebeš kao što jebeš svoju majku?“ Milanu se kurac dinuo skroz dok je prilazio kauču, oči uopšte nije skidao sa ujnine rutave pičke.
„Liži mi pičku kao majci svojoj juče.“
Milanu uopšte nije bilo važno što tetka zna da joj jebe sestru, spustio se među njene noge i počeo je lizati. Mirjana je uzdahnula kada je osetila jezik na usminama, nabila se kukovim nećaku u lice, nije trebao puno da je liže jer je i sam bila željna i svršila mu u lice. Mirjana je duboko disala skoro ostajući bez daha brzo je ustala u svukla haljinče sa sebe. Milan je buljio u tetkine sise koje je ona prinela njegovom licu i uzela ih u ruke i podojila ga s njima. Nabila mu je bradavicu u usta koju je on počeo da sisa. Osetila je kako mu je kurac dignut u hlačama i zastenjala kada mu je osetila kurac pod prstima. Kada joj je polizao obe sise, pocuclao ih i gricnuo bradavice nekoliko puta, svukla je praktično sve sa njega, i rekla mu da legne na kauč na leđa.
Kada je Milan legao ne krevet, tetka se namestila u pozu 69 i spustila mu je pičku na lice dok je istovremeno uzimala kurac svoga nećaka u usta. Ovo je Milanu bilo novo, ali je dobro znao šta da radi sa rutavom pičkom koja mu se našla na licu, u tome mu nije bilo prvi put. Dok je još jednom bio među nogama svoje lepe tetke počeo je da stenje kada je osetio kako mu tetka pokušava progutati ceo kurac, nastavio je da je liže kako bi joj se odužio za predivno pušenje. Nije trebalo dugo da prođe i Mirjana je počela da pije spermu svog nećaka, što je izazvalo lučenje svojih sokova svuda po njegovom licu. Nastavila je da puši nećaku ali i da glasno stenje jer su sami u kući, nastavila je jer je shvatala da njeno pušenje kurca održava nećakov kurac čvrstim, to je nešto za čim je žudela dugo, dugoooo. Nevoljko je pustila kuac iz usta kako bi zamenili mesta na kauču. Pokazala mu jer novi položaj ulaska u žensku pičku. Bio je skroz u njoj, duboko dok je ona svojim nogama obgrlila ga iza leđa i počela da se sama žastoko nabija na njegov kurac kako bi krenula u susret njegovom nabijanju. Dok je nećak tetku nabijao na kurac snažno, setio se šta mu je majka, rođena sestražene koju sada nabija na kurac, rekla oko bebi pilula. „tetka, nadam se da nećeš zatrudniti ako svršim u tebe, je li?“ Pitao ju je gledajući je pravo u lice.
„NEĆUUUUU….SVRŠAVIIIIII…U MENEEEEE…MMMMMM….BOŽEEEEE…KAKO DOBRO JEBEŠŠŠŠ, JEBI ME MILANEEEE SREĆO TETKINA… JEBI MEEEEEEEEE!“
I Jeste, svšio je, snažni mlazevi sperme pogađali su unutrašnjost njene pičke, što je izazvalo snažan orgazam. Posle nekoliko minuta odmora, oboje su se spustili niže malo na kauču, a Milan je seo tetki na sise, kako bi mu mogla oblizati kurac. Stenjala je kao luda dok je osečala kako mu se kurac širi i očvršava ponovo iako je malopre svršio, počela je da mu puši ponovo. Milan se nije bunio, ovo je bila još jedna poza koja je bila nova za njega. Sviđalo mu se da gleda dole i posmatra svoj kurac kako ulazi i izlazi iz tetkinih usta, povremeno bi podizala pogled i pogledavala bi ga u oči sa sanjivim smeškom na licu ne prestajući mu pušiti. Osetila je poznati grč u njegovom kurcu, kao već vrlo iskusna žena predosetila je šta sledi. Taman pre nego što je hteo da joj svrši u usta izvukla mu je kurac napolje. Obuhvatila je rukom mladi ukrućeni kurac i rekla mu, „Milane hoću da gledaš.“ Pogledao je dole i video da je otvorila usta, glavić kurca je ležao na njenom jeziku, a ona mu je za to vreme brzim pokretim ruke nadrkavala kurac. Gledao je kako joj prvi mlaz uleće u otvorena usta, to je ktako prokomentarisala „MMMMMMM.“ Zatim su usledili drugi, treći pa i četvrti mlaz, svi stručno usmerenu u njena usta. Kada je zadnji mlaz izašao, video je lokvu sperme u njenim ustaima koja je pretila da se izlije preko usana. „Gutaj tetka, gutaj,“ reče nećak. Progutala je sve, u dva gutljaja. Tuširali su se zajedno, ovaj put mu je pušila duže i opuštenije, i opet mu se dizao. I uspela je, digla mu je kurac ponovo i izjebala ga dok je sedeo na wc šolji, opkoračivši ga sela je na njegov kurac nabivši se do kraja na njega.
Te noći mu se majka uvukla u sobu, bila je iznenađena reakcijom koju je dobila od njegovog kurca! Nije ga mogla ukrutiti nikako.
Jadna, stvarno je bila razočarana i onda ljuta jer njen sin nije mogao sačuvati tajnu o tome šta su on i njegova tetka radili!
„U redu, Milane, da li bi mi hteo oblizati pičku ponovo? To mi toliko TREBAA.“
„Možemo li to radio kao što sam sa tetkom to radio? Možemo oboje lizati jedno drugom?“ „Bili ste u 69 pozi, jel da? Može ljubavi, bilo šta, može, može.“ Bila je ljuta na svoju sestru, ali bila je napaljena do ludila i trebao joj je odušak. Kako je osetila sinov jezi u svojoj pički, počela mu je pušiti kurac. Polako ali sigurno mu se kurac dizao kako joj je lizao pičku. Bila je van sebe kada mu je svršila po licu, ali je pazila kako on nebi svršio njoj u usta.
Izdržala je još dva orgazma jahajući mu po kurcu i nabijajući se na njega pre nego što je napokon svršio u nju. Bilo je prelepo.
Milan je zaspao. Ali ujutro ga je probudio prelep osećaj topline u međunožju. Pogledao je dole, i tampo su bile obe, njegova majka i njena sestra, mama mu je pušila kurac, a njena seka mu je lizala jaja i sisala ih. Svideo mu se sledeći deo u kojem ga je tetka opkoračila, stavila mu kurac na ulaz u svoju pičku i pustila da je težina tela povuče na dole pri tome se svom silinom nabivši do kraja na nećakov kurac, a majku mu sela pičkom na lice i sin ju je počeo lizati. Zatim su zamenile mesta! Milan sada ima 18 godina i ponekad ima devojke, ali još uvek ima dovoljno snage da izjebe majku i njenu sestru. On naizmence spava sa njima i često svo troje se zajedno i jebu. Marija je otišla u seks šop u blizini zgrade i kupila strapon s dildom i jedan sa vibratorom u približnom obliku kao kurac njenog sina, a naručila je da se instalira i neku mašinu na koju se montira vibrator ili dildo sa upravljačem. Tako da kada joj sin nije tu da ona i njena sestru imaju privremenu zamenu i mogu same da se jebu, a kako su otkrili da će im to biti prelep dodatak njihovom seksualnom životu, jer njih dve se nisu jebale sa strane, čuvale su se samo za Milana.Prodavac u seks šopu, naš komšija se iskreno iznenadio kada me je ugledao u svojoj radnji, a posebno odabirom proizvoda koje sam kupila i naručila da mi se dostave. Ovo je napisala mama Marija. PRELEP ŽIVOT, STVARNO! Ovo je istina i upravo se dešava. Imena su izmenjena, jer sam ja malo poznatija osoba u svojoj zajednici. Nisam htela da izazovem neke nevolje ili da izgubim toliko dobar seksualni život i da i sestre lišim tog užitka, ali i Milan uživa u svoje dve seksualne robinje koje ima kraj sebe. Sa svojih 18 kurac mu je narastao na divnih 20cm i debeo je, a sada kao takv izbacuje više sperme nego kad smo počele da ga muzemo. Ni kap sperme se ne baca. Mirjana i ja maštamo o „iskustvu sa crncem“. Milan nam je rekao da on ima prijatelja crnca koji studira kod nas, a igra i fudbal kod njega u ekipi, zatim je dodao da kad se tuširaju da mu je kurac skoro veći kad je opušten nego njegov kad je tvrd, i da je zbog toga uvek u društvu lepih cura. Tako da mu mora biti sigurno preko 25 cm, ako ne laže. Obećao nam je da će ga probati dovesti kod nas kući da ga upoznamo…ILI da MU GA UPOZNAMO! Uglavnom, ako uspemo to ostvariti, pisaću vam kako je bilo, „Njammmm, uhhhh“

KRAJ

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Priča je pisana kao fantazija odrasle osobe. Autor ne odobrava, niti opisuje događaje iz stvarnog života u nijednom obliku ili formi.
Onaj ko bi pokušao da postupi po scenariju iz ove priče; trebalo bi da potraži ozbiljnu pomoć stručne osobe.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Izvinjavam se ako se potkrala koja greška u kucanju, nemojte zameriti. Iskreno se nadam da ste uživali u priči i da vam se svidela.
Ostavite komentar na kraju čitanja…

Preveo: Krajišnik

Uspaljena mama
Posle žurke - Doživljaj s majkom

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience