Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Neočekivani seks

Radeći jednoga ljetnoga dana ispred kuće u kojoj je živjela jedna prekrasna gospođa od nekih 45g dogodilo se ovo…

Toga dana dobio raspored da idem nešto popraviti ispred kuće sa brojem 37 odmah sam znao tko živi u njoj. Kada sam došao krenuo sa poslom i nakon devet sati pojavila se ona i pitala dali sam za kavu, a kako ju nebih odbio prihvatio sam poziv.

Ušao sam za njom u kuću gledajući u njezinu božanstvenu pozadinu,na sebi je imala plavu haljinu ispod koje su se iscrtavale gaćice. Kava je bila brzo kuhana i tada je sjela i počela pričati kako je sama, da joj muž vozi kamion te da je često sama.
Pričala je još nešto, a meni pogled u njenom dubokom dekolteu.
Tada ona shvati da je ja ne slušam,ona ustade i pita:

– Hoćeš li ih malo pomilovati?

I u istom trenu njene sise našle se ispred moga nosa.Tada je krenula akcija, za par trenutaka našli se goli, sjela je na stol i raširila noge, a svježe obrijana pica se raširila.
Lizao sam ju neko vrijeme, a ona je uzdisala uz uzvike:

– Ahhh joooj mmm samo tako.

Kada je rekla da hoće osjetiti kurca u sebi, odmah joj ga gurnuo u vlažnu i mokru pičku. Jebali se u raznim pozama, a ona je samo jaukala:

– Jooj samo tako, još, jače, ahhh uuhhh aaa.

Kada sam joj pitao da li može u guzu, samo se nasmiješila i krenuo sam je lagano guziti. Gurnu joj do kraja, a jaja su samo lupkala po njenoj guzi.
Rekla je da kad budem na vrhuncu da joj svršim na njene grudi i tako bi, a onda mi ga je tako popušila da mi je ispraznila i posljednu kap sperme. Obrađivala ga je kao nijedna prije nje.
Kada smo se vidjeli nakon par dana bila je sa mužem, a ona mi samo bacila smiješak i poslala pusu…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile