Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nevjerovatna jebačina

Moje ime je Ana. Imam 20 godina i super dečka Antonija. Veoma smo lijep par. Svaku noć imamo seksualne avanture kod njega. Međutim jedne noći spremali smo se za disko. Obukla sam kratku haljinicu i štikle. Gačice uopče nisam oblačila. Došao je po mene pa smo se uputili tamo. Raširila sam noge kako bi mi se vidjela savršeno, obrijana, glatka pička. Nije se mogao suzdržat ma mu je se njegova velika kurčina već nadigla. Vozio je, a pošto živimo na selu samo je auto parkirao uz šumu.

„Sad si gotova“ rekao je. Znala sam da je lud kad se napali. Gurnuo me je na zadnje sjedište. Žvalili smo se kao ludi. Ipak smo morali krenuti. Suzdržao je svoje strasti. Vozili smo se i kad smo stigli ušli smo u objekat. Zauzeli smo stol, a ja sam raširila noge i tako pokazivala momku na susjednom stolu muju svršeno, obrijanu, glatku pičku. Očima je pokazivao prema wc. I da se pojbem sa njim mom dragom to nebih smetalo.

„Ljubavi odoh u wc“ kimnuo je.

**

U wc sam i čekam neznanca koji me je pozvao ovdje. Ubrzo je ušao i počeli smo se žvaliti. Nabio me je na lavabo, a ja sam zadigla haljinu i raširila noge. On mi je za to vrjeme izvadio jednu cicu kao pravi grabežljivac, zatim i drugu. Jednu je sisaodok je drugu kružno masirao. Otkopčala sam mu šlic i svukla mu farmerke i izvadila veliki kurac. Tako sam mu ga htjela popušiti.

„Puši ga kao nikad prije“

„Nemam vremena za predigru“ odgovorila sam a on me je preokrenuo. Jebao me je u guzu, što mi je godilo, ali ne kao u pičku. Rukama je stiskao moje sise. Nabijao me je. Bolilo je, ali ja to volim.

„To dragi. Jače, jače. Samo me jebi kolko god jače možeš“ govorila sam mu.

„Perverznjakušo jedna prosta“ rekao je i udario me par puta po guzici.

„To to. Ja sam veoma zločasta. Kazni me. Jebi me. Jebi me“ govorila sam mu.

„Perverznjakušo“ rekao je i lupao me rukom dok je drugom rukom stiskao me za bradavicu.Zatim me je uhvatio za kosu kao konja dok me je jebao i udarao po guzici.

„Ajde mala“ rekao je, ubrzo je u mene ušao veliki mlaz spreme.

„Jebi me. Jebi me“ povukao me je za sisu. Okrenuo me je prema sebi.

„Ako nečeš milom onda češ silom. Ruke mi je stavio na lavabo. Uhvatio me je za bokove i iz sve snage me je nabio na kurac. Tako sam ga htjela popušiti. Nabija me je još jedno desetak puta.

„Ajde, ajde. Droljo popuši moj kurac“ rekao mi je i okrenuo me je ponovo. Pogledala sam ga. To je bila stvarno velka kučina. Bila je oko 25-27 cm. Čučnula sam. On mi ga je nabo u usta. Svršio je. Lizala sam sprermu sa njegovog kurca. Ubrzo je u wc ušao moj dragi. Povukao me je za kosu i tako vukao kroz cjeli obejkat. Još što strgnuo sav veš sa mene. Gurno me je u auto. Odvezao me je par kilometara dalje.

„Sad si najebala“ rekao je i stao. Bila je to neka stara kuća. Ušao je u nju i nabio me je na zid gurnuo mi je tri prsta u guzicu. Skinuo je se i gurnuo svoju kurčinu u mene. Jebao me je iz sve snage. Zatim je skinuo svij remen i udarao me je pa ponovo jebao. Kad je mislio da sam najebala nije se šalio. Tako me je svaki put kažnjavao kad bi se jebala sa nekim drugim-

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile