Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zrak sunca se probijao kroz prozor i dopirao je tačno do mene. Otvaram oči, budim se… Mmmm… Neverovatan osmeh stoji na mom licu, po prvi put u životu sam se probudila naspavana, ali i zadovoljna… Šta se sinoć desilo?

Ne sećam se…
Slavili smo moj rođendan.
Previše alkohola sam unela u svoj organizam, jer imam blokade u sećanju.

Ustajem.
Cipele su mi bačene pored kreveta, haljina zgužvana leži kraj njih.
Kako sam stigla do kuće?

Stavljam kafu…

Okrećem se ka ogledalu, šminka mi je razmazana po licu, tragovi ujeda po vratu, otekla usna.

Sve me boli, ali opet srećna sam… Ma šta se dovraga, dogodilo noćas!?

Uzimam telefon i zaprepašćeno ugledam sliku… O, bože…
Sećam se, idemo iz početka…

Crvena uska, kratka haljina, krojena po meri, crne cipele sa vrtoglavo visokom štiklom, crna kosa u divljem fazonu i karmin boje krvi. Nazdravljam sa drugaricom, spremne smo, večeras je sve dozvoljeno!

Ulazim u klub. O da, on je tu. Osećam njegovo prisustvo, skida me svojim sivim pogledom. Prilazi svojim muževnim seksi hodom.
– Srećan rođendan, ljubavi! Idi do wc-a i tamo otvori svoj poklon – govori pružajući mi malu kutiju.

Odlazim do toaleta i otvaram kutijicu. Mala gumena stvarčica u obliku leptirića. Na ceduljici piše „Stavi me u gaćice“, slatko sam se nasmejala i uradila to. Nova igračkica, sa njim uvek nešto novo, uzbudljivo.

Leptirić savršeno se uklapa na mestu u gaćicama. Dok sam išla ka drugaricama osetila sam blage vibracije… Hm, znači tako ćemo da se igramo.

U toku večeri vibracije su se uključivale s vremena na vreme, neke su bile blage neke jače i duže su trajale, ali nisu bile dovoljno duge i jake da me dovedu do vrhunca. Cupkala sam sa noge na nogu i od nervoze sam samo sipala alkohol u usta. Vibracije su prijale, uzbuđivale, ali mi je bilo neprijatno, nisam mogla da se suzdržim i kontrolišem svoje telo.

Poslednja vibracija je bila toliko jaka, toliko duga… Počelo je da mi se vrti u glavi, približavao se orgazam. Da li ću da svršim u klubu prepunom ljudi, pred svojim drugaricama?!

Njega je uzbuđivalo da me posmatra nervoznu, zajapurenu i blizu vrhunca. Od pogleda ka njemu je počelo da mi se manta, misli su mi se mešale… Gubim ravnotežu, svršiću, padam! Naravno, stvorio se pored mene u pravom trenutku, pridržao me i poljubio. Uzdah mi se oteo u njegovim ustima. Svršila sam pred gomilom ljudi, a niko to nije primetio. Opustila sam se u njegovom naručju, nasmejala se onako malaksala.
– Mala, vreme je da idemo kući.

Na putu do kuće, u kolima sam bukvalno zaspala, nisam imala snage ni za šta. Uneo me je u kuću. Izuo me je. Poljubio mi je zglob. Peo se poljupcima sve do butina… Struja je prolazila mojim telom sa svakim njegovim dodirom.

Uhvatio me je oko struka, podigao, opkoračila sam ga oko struka. Uneo me je u spavaću sobu gde su zidovi bili prekriveni ogledalima i sveće su bile upaljene svuda. Skinuo me je.

Vezao mi je raširene ruke i noge svilenim crvenim trakama za krevet.

Mazao je moje grudi sladoledom. Od hladnog dodira bradavice su mi se ukrutile, bila sam napeta cela. Šarao je sladoledom po celom telu. Uvijala sam se pod njegovim prstima. Imala sam osećaj kao da slika po platnu.

Gledao me je svojim užarenim očima, jedva je čekao da poliže svoje remek delo sa mog tela. Spustio je svoje usne na moj vrat, ugrizao me je jako. Spuštao je glavu niže i jezikom mi je prelazio preko bradavica. Lizao je sladoled, svaki deo mog tela je brisao jezikom. Uživala sam u njegovoj vožnji. Htela sam da ga zgrabim za kosu i da ga ljubim… Ali, bila sam bespomoćna onako vezana.

Samo sam zatvorila oči i prepustila se mekanom dodiru njegovih usana. Moje telo je orgazmično delovalo na njegove dodire iako mi nije ni dotakao vrelu, njega željnu, pičku.

U jednom trenutku sam osetila da sam ispunjena. Jednim pokretom je gurao ceo svoj veliki kurac u mene. Vrisnula sam od iznenađenja.

Moja maca je bila vrela, vlažna i spremna za njega. On je samo bio u meni i nije se pomerao. Htela sam da se silovito zabija u mene, da me jebe žestoko. Ali, ne! On je samo bio u meni i zadovoljno me posmatrao.

Cimala sam trake, pokušavala da se odvežem. Ljubio me je, palacao svojim jezikom u mojim ustima, igrao se mojim jezikom. Zastao je i stavio nešto u usta. Opet me je poljubio, to nešto je prebacio u moja usta. Bilo je slatko i brzo se istopilo.

Odvezala sam ruke i zgrabila ga za kosu.
– Jebi me, žestoko, kao da me mrziš!

Nasmejao se i odvalio mi šamar.
Pukla mi je usna, krv je potekla.
Ukus krvi me je još više uzbudio.

To želim, tako, zakucavaj se u mene. Silovito me je jebao, a ja sam bila u nekom drugom svetu, ne znam da li od supstance koja se istopila u mojim ustima, da li od uzbuđenja i alkohola.

Okrenuo me je na stomak. Pljas! Guza je počela da mi bridi.
Jedan udarac, drugi, treći. Opet je gurnuo svoj kurac do kraja, uzdahnula sam, zabacila glavu.
Uhvatio me je za kosu i čupao me.
Gurao je jako i brzo svoju kurčinu u moju malu.

Čuo se udarac njegovih jaja o mene. Bilo je brzo, snažno, žestoko. Suze su mi klizile niz lice.

Izvadio je kurac, gurnuo je dva prsta i brzo ih vadio i gurao. Trljao mi je pičku. Osetila sam kako mi sokovi klize niz butine. Glava mi je padala, vrhunac je blizu.

Spustila sam glavu na jastuk. Stavio je samo glavić u nju, a prst je nabio u moju guzu. O, božeee…

Glavić je pomerao napred nazad, polako. Telo mi je bilo pod pritiskom, sve rupe su bile popunjene. Nabio se ceo, daaa…

Opet, vrištim! Tresem se cela, orgazam je stigao. Osećam njegovu vrelu spermu kako mi se sliva niz guzu. Orgazam je bio jak!

Legao je pored mene, mazio me i zaspao. U mojoj glavi je bio haos. Obično bih zaspala posle ovakvog jebanja, ali ja sad želim još… Ne mogu više mirno da ležim. Dodirujem je, vlažna je. Želi opet da oseti veliki kurac.

Trljala sam je, ali nisam želela da ga probudim, nisam želela njega. Sve više i više sam bila uzbuđena. Odlučila sam da odem kući, da prošetam i iskuliram.

Bilo je jako kasno. Idem polako kući, sva raščupana, bolna od žestokog seksa, ali nezasita. Mirišem na njega.

U mračnoj ulici, zaustavlja se crni auto, spušta se prozor.
– Hoćeš da te povezem?
Na mom licu se stvara zavodljivi osmeh, osoba koju nisam videla godinama. Moj vladar. Sela sam u auto.
– Malo kasnim, ali srećan ti rođendan!

I dalje ne mogu da se kontrolišem u njegovoj blizini, srce mi je sve jače lupalo. Stavila sam mu ruku na koleno, krenula ka njegovom kaišu.

On polako vozi. Otkopčavam kaiš, pa pantalone, oslobađam tu zver koja mi je nekad razum mutila. Divan je kao i uvek. Moj vladar se nije bunio mojim potezima.

Spuštam svoje usne na njegov glavić.
Toliko sam želela kurac u ustima.
Halapljivo sam ga gutala, lizala, ljubila.

Jednom rukom je držao volan, a drugom je gurao moju glavu da ga progutam celog.

Dovezao nas je do nekog starog, napuštenog skladišta. U sebi sam pomislila kako je ona tableta tek sad počela da me radi. Toliko sam bila napaljena, kao da nikad kurac nisam osetila.

Skočila sam kao klinka na njega, želim ga odmah u sebi. Zaboravila sam pravila, on vodi igru. Visili su lanci sa plafona, i za tren su bili oko mojih zglobova.

Opet sam vezana. Šta je sa muškarcima? Bukvalno visim, a on me lagano skida i podseća me svih pravila.

Kruži oko mene držeći kaiš u ruci.
– Ko je bio loša devojčica?

Fijuknuo je kaiš. Ah! Zaboravila sam koliko to boli…

Crvena traka mi se pojavila preko butina. Stisnuo mi je bradavice. Sva ta bol je strujala kroz moje telo. Udarao me je kaišem po guzi, butinama, grudima, leđima…

Ljuljala sam se na lancima.

Telo mi je bilo utrnuto, svaki dodir je posle toga boleo. Kao da mi je baš to falilo. Volela sam bol, kazne, krv… Volela sam njega.

Masirao mi je klitoris nežno i iznenada lupio po njoj.
Gorela sam!

Osećala sam impulse u njoj.
Bradavice su bile krute, koža mi je bridela.
Uzeo je moj telefon iz torbe.
Slikao me je tako ranjivu.
Oduvek je bio sadistički gad!

Lupio me je dlanom po guzi, poskočila sam. I dalje sam bila napaljena, i dalje sam ga želela duboko u sebi.

Stao je iza mene, povukao mi je kosu unazad jednom rukom, a druga mu je bila među mojim nogama. Šaputao mi je da sam drolja, a ja sam se samo zadovoljno smešila.

Nije imao pojma da je drugi muškarac bio u meni samo pola sata pre nego što je on gurnuo svoje prste u moju unutrašnjost. Nije znao da će njegova sperma da se pomeša sa spermom drugog čoveka. To me je jako palilo, uzbuđivalo.

Trljao mi je pičku jako, ugrizla sam se za usnu i opet mi je potekla krv. Zario je svoje zube u moje rame. Opet sam osetila svoje sokove kako cure, to je bio treći orgazam te večeri.

Prišao mi je spreda, uhvatio za vilicu i polizao krv sa usana.

Podigao mi je noge na svoje kukove.
Polako je ulazio unutra.
Pička mi se širila i prilagođavala njegovoj debljini.
Ispunio me je celu.

Vadio ga je skroz pa polako gurao celog.
Mučio me je i uživao je u tome.
Počeo je sve brže i brže da ulazi i izlazi.

Uhvatila sam se za lance i lagano podizala gore dole, omogućavajući mu da ceo stane unutra. Igrao se klitorisom dok se zakucavao.

Sve jače sam ga stezala nogama. Kad sam osetila njegovu spermu, moji unutrašnji mišići su se zgrčili oko tvrdog kurca i svršila sam i ja. Četvrti put…

Obrisala sam sliku, kafa je gotova.
Zvono na vratima.
Moj prelepi dečko mi je doneo buket cveća.

– Hvala na divnim poklonima, ljubavi.
I u tom trenutku mi je stigla poruka: „Ti pripadas samo meni.“

Autor: Kristijanova pokorna

Avgust kod muževljeve rodbine
Kako se moja majka susrela sa kurvom u sebi