Nikad nisam lako dolazio do devojaka a jos teže ih zadržavao. Sa svojih 35 godina i samo 167 cm bio sam više sam nego u vezama. Kada je u moj život ušla Jana, skoro da nisam mogao da verujem šta mi se dogadja. Bila je prelepa, plave kose i očiju viša dobrih 7-8 cm od mene ali joj to (bar sam ja tako mislio) nije smetalo. Često me je zafrkavala na račun mog rasta ali osim što sam kratak u visinu, ista situacija je bila i sa dužinom. Moj mali kurčić je u najboljim danima bio nekih 10-11 cm i devojke su me često ostavljale posle prvog kresanja, ismevajući me zbog mog malog vršnjaka.

Ni Jana nije bila oduševljena našim seksualnim životom ali govorila mi je da je sa mnom zato što sam duhovit, zanimljiv i obrazovan iako me je ponekad zvala “dupli kratki“. Ipak, nije me previše zezala i uvek je nosila ravnu obuću kako ne bi izgledala mnogo viša od mene.

Onda mi je krajem prošlog leta zagonetno rekla da ima sa mnom tajni plan ali nije htela da otkriva nikakve detalje, osim što mi je rekla da će to biti veliko iznenadjenje. Krenuo sam to veče u njenu garsonjeru i već na vratima shvatio da nešto nije u redu. Jana mi je otvorila vrata, stojeći izazovno u mini suknji u cipelama sa vrtoglavo visokom štiklom. Bila je za glavu viša od mene a ja sam izgledao kao neko detence.

“Stigao je i dupli kratki, sad ćemo se lepo zabavljati“

rekla je sa nekim zluradim osmehom i pustila me unutra. Bio sam potpuno zbunjen i gotovo šokiran kada sam u sobi ugledao momka od nekih dvadesetak godina, zavaljenog u fotelju u kojoj sam obično ja sedeo. Glavni šok je nastao kada je ustao da se predstavi, bio je visok skoro dva metra, žestoko nabildovan i jak kao bik.

“Ćao, ja sam Uroš“

rekao je i stegnuo mi šaku da su koščice počele da mi pucaju.

“Ja sam Marko“

jedva sam prozborio, gledajući ogromnog mladića, pored koga sam izgledao kao patuljak.
Zatim se Uroš ležerno obratio Jani

‘’Pa stvarno je kratak, još malo pa bi mogao da radi u cirkusu’’.

‘’Ne znam šta vam sve ovo znači ali ja ovo neću da trpim’’

ljutito sam viknuo i pošao sa namerom da odem, ali Jana se isprečila na vratima u svoj svojoj visini i suvo rekla

‘’Ne ideš ti nigde’’.

Odjednom sam na vratu osetio snažan stisak i shvatio da me Uroš praktično drži u jednoj ruci. Podigao me je i smestio u stolicu, dok su se moje noge uzaludno koprcale u vazduhu.

‘’Mališa sedi ovde i ne mrdaj’’

glas mu je bio tvrd i vrlo ozbiljan, shvatio sam da je bolje da ga poslušam.

A onda je počela ’’predstava’’. Jana je počela da ga skida preda mnom i vrlo brzo došla do gaća a kada ih je svukla ukazala se ogromna kurčina od preko 20 cm. Batina mu je bila bukvalno duplo veća od moje a Jana je počela da se igra sa njom i potom je stavila u usta. Dudlala ga je sa uživanjem a meni se činilo da njegova nabrekla batina sve više raste. Potpuno posramljen, ustao sam i krenuo ka vratima ali je Uroš u tren oka skočio i zviznuo mi šamarčinu od koje sam odleteo dva metra.

’’Kratki rekao sam ti da ne mrdaš, ovo je tek početak!’’

Stajao je kao kolos iznad mene, znao sam da nemam nikakve šanse protiv njega i vratio se nazad u stolicu. Jana je promenila pozu a Uroš je polako počinjao da je buši svojom monstruoznom kurčinom, navlačeći je polako. Istinski je uživala i uvijala svoje telo oko njegovog dok su njegovi snažni guzovi samo išli napred-nazad zabadavši joj kurčinu do balčaka. Osećao sam se više nego jadno jer je moju devojku pred mojim očima neki klinac rasturao od jebanja a ja sam sve to morao da gledam. Što je najgore, sve je trajalo skoro pola sata dok Uroš nije počeo da svršava, Jana je vrištala i tražila još a on je izvadio kurac i počeo da svršava svuda po njoj.

Progutao sam knedlu i shvatio da Jana sa mnom nije doživela ništa slično, ja sam svršavao posle pet minuta a o veličini kurca ne treba ni pričati. Dok sam razmišljao o tome, Uroš i Jana su se malo smirili a onda je ona uz satanski smešak rekla:

’’A sad malo on’’ upirući prstom u mene.

U početku sam mislio da hoće da se jebe sa mnom ali ono što se spremalo je bilo nešto potpuno drugačije. Uroš je ustao, prišao mi i naredio da se skinem. Zaustio sam da nešto kažem kad mi je ponovo odvalio šamar koji samo što me nije onesvestio.

’’Skidaj se odmah i ne pričaj mnogo’’.

Bio sam u panici, ispred mene je stajao ogroman čovek, spreman sa me isprebija ako ga ne poslušam a u glavi mi se polako naziralo da Uroš sada hoće da jebe mene!!!

Kad sam se skinuo i on i Jana su počeli neobuzdano da se smeju veličini mog uda.


’Pa gde si ovoga našla, deca o 10 godina imaju veći kurac, ovo nije ni da te zagolica’’
’’Rekla sam ti da mu je kao smoki, sve na njemu je malo’’.

Kraj smejanja je bio i početak onog najgoreg za mene…

Uroš me je uhvatio za glavu i snažno privukao svom nabreklom kurcu, činilo mi se da je cela soba ispunjena njegovim udom. Uterao mi ga je i odjednom su mi bukvalno cela usta bila puna kurčine. Jedva sam disao kada je počeo da mi nabija glavu napred-nazad, očigledno je hteo da mi ga utera celog ali nije mogao. Počeo sam da se gušim i plačem i kroz glavu mi je proletelo da će me ovaj moćni klinac zaista ubiti kurcem. Bio sam potpuno bespomoćan, jadna mala igračka u rukama tog razbacanog momka. Odjednom ga je izvadio i okrenuo me na ledja a glava mi je visila sa ivice kreveta, uhvatio me je za bradu i nabio mi kurac naopačke. Uterao ga je skoro celog a njegova muda su mi udarala u oči, Uroševa dominacija bila je potpuna a ja sam ponovo počeo da se gušim.

Kad sam mislio da će mi svršiti u usta izvadio je batinu i počeo da mi svršava po licu. Svršavao je kao fontana, Uroš me je stvarno tuširao spermom. Trajalo je to dobrih par minuta, dok mi glava nije bila skroz bela i umazana spermom. Izgledao sam potpuno uništeno i poniženo ali to nije bilo kraj.

Njegova surova batina se uopšte nije spuštala, sve vreme je bio u punoj erekciji i znao sam šta sledi.Legao je na ledja i bez pardona me nasadio na kurac. Osetio sam neopisiv bol, kao da mi je neko bušio utrobu, činilo mi se da se raspadam. Uroš ga je zabijao do kraja, uživajući u mojim jaucima i nemoći. Nikada u životu me niko nije tako ponizio, 20-godišnji klinac mi je razvaljivao bulju a ja nisam mogao ništa da uradim. Posle desetak minuta besomučnog karanja počeo sam da osećam izvesno zadovoljstvo, njegova budža je lakše klizila i bušila kpj čmar. Onda je ustao i onako nataknutog na kurac je počeo da me nosi po sobi, bio je mnogo jači i krupniji od mene pa je sve izgledalo kao da me je nabio na kolac. Na kraju sam osetio vrući mlaz, počeo je da me puni. Bacio me je na pod a ja nisam mogao da se pomerim, bulja mi je bila pocepana i svaki pokret mi je nanosio ogroman bol. Uroš je trijumfalno stajao iznad mene, smejući se sa Janom a onda je počeo da mi piša po licu. Ležao sam nemoćno, izjeban i popišan još neko vreme a onda sam polako ustao.

Jana se veselo nasmejala i mahala mi mobilnim telefonom, užasnut sam shvatio da je snimila sve što mi je Uroš uradio.

’’Kratki, bio si dobra droljica, očekujemo te ponovo’’

glasno smejući se rekao je Uroš i zavalio mi pesnicu u glavu a na mene se spustio mrak.

Autor: travis

Kad sam bio mali
Komsinica