Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Popravni ispit

Goran je bio đak 4 godina srednje škole. Odlikaš, odbojkaš, skroman i fin momak. Veoma lep, i zato su ga curice jurile kao lude. Ali on je imao nešto drugo na umu. A priča ide ovako…..

Sve je počelo u trećoj godini. Dobio je stručan predmet, i novog razrednog starešinu jer je stari pandrknuo. Profesorku, da budem precizniji. Mladu, talentovanu, zgodnu i neudatu. Imala je 26 godina. Tek 3 godine otkad je izišla iz fakulteta. Zvali su je “Maca”. I svi dečaci su bili zaljubljeni u nju. Svaki od njih je drkao i mislio na nju. Te godine, u slavu njenog seksipila, prosuti su litri sperme. A on, odlikaš, vukao se cele godine i jedva se provukao sa trojkom iz njenog predmeta. Četvrta godina je bila još gora. Drugo tromesečje, a kod njega sve petice i jedan kec. Njezin predmet. A onda su se desile dve stvari.

Prvi događaj se zbio za vreme posete obližnjoj fabrici. Na ulasku u autobus u opštoj gužvi on se našao iza Mace. Tada se gomila pokrenu i svi su se sabili k’o sardine u konzervi. Goran oseti kako ga rulja pritiska o njena leđa, i kako njegov ukrućeni penis uranja u njenu zadnjicu. U nameri da se odupre rukama i odlepi od nje, on dodirnu njen struk, ali mu ruka skliznu niz njen kuk i spusti se ka njenim preponama. On povuče ruku nazad, a njegovi pokušaji da se odvoji od nje samo pojačaše pritisak njegove batine na njenu zadnjicu. Kad pritisak popusti a on se odmače od nje, Maca se samo okrenu i pogleda u njegovo lice na kome se videla sva njegova zbunjenost i stid. Ona se prosto sledila u trenutku kad ih je gomila pritisla, jer je osetila kako nečiji ukrućeni kurac uranja u njenu isturenu zadnjicu, a zatim i ruku koja prelete preko njenog stomaka i dodiruje njen venerin breg. Kad je pogledala unazad nije mogla da sakrije iznenađenje u očima. Onda je sahvatila, gledajući mu izraz lica, i jednostavno se ponovo okrenula napred ne govoreći ništa. Ali na zadnjici ju je još dugo pekao dodir ukrućene batine.

Drugi događaj. Dva dane kasnije, na času, u kabinetu praktičnog rada, prišla je klupi u kojoj je on sedeo. Zadnja, u desnom redu, i zid sa strane. Stajala je i gledala šta to on radi. A onda on obori kondenzator na zemlju, i sagnu se da ga podigne. Bio je pao kraj njene noge. Kada se sagnuo, lagano je dodirnuo njen list unutrašnjom stranom nadlanice i kliznuo rukom naniže.Nije se pomakla, niti joj mišić zadrhta. Bila je kao kip. Kad je dohvatio deo, on se polako uspravi, i prevuče ponovo nadlanicom po unutrašnjoj strani njene potkolenice sve do ispod kolena, jedva je dodirujući. Sve se desilo tako brzo i priridno da niko i nije obratio pažnju. Posle nekoliko trenutaka, otišla je dalje, ali su im se pogledi nekoliko puta sudarili u toku tog časa.
Ključni događaj se zbio devet dana kasnije. Posle časa ( koji je usput bio predposlednji za taj dan) kada je Goran overio keca, Maca za trenutak zastade i reče smrknutom Goranu: ” Steviću, posle časova pravac kutija.” Tako su zvali prostoriju sa malim prozorčetom u kojoj su profesori pričali sa učenikovim roditeljima, ili ribali same učenike. Kad je prošao i poslednji čas, a đaci izjuriše napolje u mrak, Goran se obre pred vratima “kutije” i lagano pokuca.

” Ulazi ” začu se glas iznutra. Uđe Goran i vide da Maca sedi i lista dnevnik. Video je da sedi sa prekrštenim nogama skrenutih ustranu, njena suknjica se bila popela dosta visoko otkrivajući glatke butine koje sevnuše prigušeno zbog tamnih najlon čarapa čiji se lastiš nazirao na samom rubu suknjice. Njena tamnozelena svilena košulja je tako padala prako njenih grudi, da je nagoveštavala njihovu formu i veličinu. On oseti da se erekcija negovog penisa pojačava i pretvara njegovu batinu u granitnu palicu.

” Sedi” reče Maca ne dižući pogled sa dnevnika i pokazujući na fotelju preko puta nje. U sobici su bile dve fotelje, biro, i mali kredenac u ćošku, pretrpan knjigama. On sede i polako spusti ranac sa strane.Njena kolena su bila na dohvat ruke. Zavali se i poče da je miluje očima. Njena bluza se ravnomerno podizala i tad bi se njene grudi jasno ocrtale. Video je kako se njena leva noga pomakla malo naviše, a zatim se zatim spustila preko desne, a pri tom su se mišići njenih butina stegli i zadrhtali. Kao dve zmije koje se grle. On se pomeškolji da bi olakšao pritisak u pantalonama, a to natera Macu da podigne pogled i pogleda ga.

” Pa Steviću, šta ćemo sa tvojom ocenom? Previše si pametan da bi poverovala da ne možeš da savladaš gradivo. U čemu je problem? Roditelji, drugovi, društvo, devojka? Pričaj.”

On samo skrenu pogled i pokri rukama izbočinu na pantalonama, što ona primeti. ” Pa rekao bih 4vam, ali nisam siguran da će te me saslušati do kraja. A i pogrešno će te me razumeti.”

” Pokušaj. Ništa te ne košta da probaš ” reče mu ona. Dvosmislenost blesnu u njenim očima.
” Pa….problem nije u gradivu, već u….. vama.”
” Je’l ti to kažeš da sam je loš profesor?”

” Ma nije to, već ste toliko dobri da bih ja i private časove….zbog savladavanja gradiva.” reče Goran i pogleda je pravo u oči. Spustio je pogled do njenih grudi i primeti kako su na košulju izronila dva mala šiljka njenih očvrslih grudi. Kad ju je ponovo pogledao, primetio je iskru u njenim očima.

” A je li? Nastava u školi ti ne pomaže?” upita ona, opet stešući nešto nevidljivo svojim butinama.
” Pomaže mi, ali ne u učenju” prošaputa on.
” A u čemu ti to pomaže ?” upita ona takođe tiho.

Gledajući je pravo u oči on ukloni jednu ruku sa svojih pantalona, a drugom stegnu svoju batini čineći je vidljivom u svoj njenoj veličini. Ćutao je nekoliko trenutaka, a zatim ispalio:

” Pa kad god se poda mnom uvija neka curica, a ja više nemam čvrstine da joj udovoljim ja pomislim na vas. I zamislim da se vaše butine stežu oko mog pojasa, a vaši mišići se grče oko mog kurca, i vaši nokti mi grebu leđa, i da vaš glas dahće u moje uvo….”

Njoj udari plamen u obraze, i ona prosikta:” Prekini! Šta to pričaš! Šta to radiš….!?” uzviknu, kad vide da on iskače kao katapultiran iz fotelje i baca se na kolena pred njom, a njegove ruke grabe njene butine koje razdvojiše kad je pokušala da ustane.Od sudara ona opet pade unazad, a on uroni telo između njenih butina i munjevito kliznu rukama ka njenom gaćicama. Đipila se unazad u pokušaju da ga se oslobodi, ali je on zadigao njene noge i svukao je nadole.

” Ne!…..nemoj…..VIKAĆU!” uskliknu ona, ali joj se glas pretvorio u dahtanje u trenutku kad se njegova glava uvukla između njenih butina. Njegov jezik skliznu unutrašnjom stranom njene butine sve do njenih gaćica, usečenuh u njeno meso. U trenutku kad je zubima, usnama i jezikom napao njenu pičkicu koja je mirisala na zrele jabuke, zaštićenu svilenom opnom, ote joj se jecaj iz grudi. Zastenjala je, grabeći mu kosu, ali snaga ju je napuštala, ustuknuvši pred navalom slasti koja joj oteža udove. Grizao ju je i lizao žestoko, a ona je stenjala i šaputala: “Nemoj…. oooh…. nemoooj.”

U sekundi je strgao njene “minimalke” koje pukoše kao napeta struna, i onda poče da joj liže i sisa uzdrhtalo, vlažno i rušičasto meso. Grizao ju je nežno zubuma, a ona zadiže noge naviše, široko razdvoji butine, potpuno se otvorivši prema njemu. I već posle samo nekoliko minuta žestokoog lizanja i sisanja njenog klita, uz pokoji nežni ugriz, njeno telo poče da se propinje, a njene butine se stegoše oko njegove glave. Njeno skoro nečujno dahtanje zameni prigušeno stenjane, jer se ona trudila svim silama da priguši krik u grlu. I dok se ona grčila kao riba na suvom, on jednom rukom raskopča pantalone i strgnu ih naniže, oslobađajući ukočenu batinu. Polako se ispravio razdvajajući joj opet butine, a onda je ušao između njih i snažnim pokretom joj nabio kurac. Ona prigušeno jeknu i ukrsti noge na njegovim leđima. On naleže preko nje, zgrabi je čvrsto za ramena, i poče da joj ga nabija brzim i snažnim pokretima. Kako nije imala prostora da se bar malo mrdne, samo ga je stezala rukama i butinama i stenjala usana propijenih za njegovo uho: “Brzo….. brzo…..tiše..”

Tucali su se desetak minuta, a Goran joj zapuši usta svojim usnama kad je počela sve glasnije da stenje i šapuće. U narednim minutima jednostavno se sastaviše nebo i zemlja. Osetio je kako se stežu mišići njene utrobe oko negove batine, i u tom trenutku je i sam počeo da svršava. I dok je njegovo seme šibalo njenu utrobu, ona prigušeno kriknu i zari u jednom tenutku zube u njegov vrat. On zastenja od bola i uživanja, i svom snagom joj nabi kurac sve dok nije osetio da su je njegova muda pljesnula po zadnjici. Ostao je zariven u njoj ispunjavajući je do kraja i polako mešao kukovima, sve dok i poslednju kap sperme ne izli u njoj. Kada se grč njihovih tela smiri, on ustade i pomogne joj da i ona ustane. Ona obrisa maramicama spermu koja je potekla iz njene rasčupane pičkice, i polako poravna odeću. Za sve vreme gledala je njegovu još uvek ukrućenu kurčinu koja je poskakivala u ritmu otkucaja njegovog srca. On navuče pantalone i prstima protrlja oznojenu kosu. Tada su se pogledali i ona prošaputa glasom koji je bio ispunjen slatkim umorom:

” Ovo što se desilo, u stvari se nije dogodilo. Ako bilo kada otvoriš usta i pomeneš ovo, uništičeš me. Razumeš?”

On je pogleda i reče: ” Nikad i nikome. Reč!”

Ona se samo osmehnu, priđe mu i obuhvati ispupčenje na njegovim pantalonama. Steže čvrsto, i reče: ” A od sutra počinju tvoji privatni časovi. Ne bi želela da jedna ocena pokvari tvoj prosek, znaš.”

I zavrži on 4. razred sa prosekom ” Straight A “, ali se privatni časovi nastaviše i traju već 3 godine, ali ja ne nameravam da ikad prekinem sa učenjem…..

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile