„Ahaa“ i nastavio sam da drkam…zasad još sporo, ali i pijan koliko sam bio, nadao sam se da neću svršiti. Mogao sam da osetim orgazam i spermu.
Mama je skroz skinula i haljinu kućnu. Tada je na moje iznenađenje preko glave skinula i svoju providnu spavaćicu. Uopšte nije nosila gaće. Tako da je sada stajal ispred mene gola kao od majke rođena. Uzdahnuo sam.
„Hvala ti dušo mamina…prihvatiću tvoj uzdah kao kompliment.“ šapnula je mama skoro bez daha. „A sada pogledaj ovde, Mirko, ovo je moja vagina, tačnije mamina pička. Pogledaj moju pičku.“
Bio sam zadivljen. Mamina pička bila je kao sveže obrijana, i to je bila najlepše pička koju sam ikada video.
O ovome nisam mogao ni sanjati. Dok sam gledao, mama je polako širila pičkine usne, pokazujući mi unutrašnjost, kako je vlažna. Zavukla si je prst u pičku, poskakujući od uzbuđenja, pokazujući mi kako je mokra bila.
Dodirnula mi je malo prste i razmala sokove koje je sada iz pičke uzela. Rekla mi je da ovaj lubrikant luče žene kako bi podmazale svoje pičke kao pripremu za jebačinu. Tada me je zaprepastila. Pitala me je da li želim da probam sokove s njene pičke!
„Auuu mama, pa nemam pojma! Smemo li to?“
„Pogledaj se, sperma ti počenje curiti“ Kako je to rekla, dotakla mi je kurac prstom i pokupila to malo sperme što je izašlo na vrh glavića i posisala si prst.
„Ahhhh, ukusan si.“ Uzdahnula je mama.
„Da li si siguran da ne želiš da okusiš kurvetinu od svoje majke?“
„Ti nisi kurvetina mama“, pobunio sam se.
„A joj, sine moj, naravno da jesam! Tvoja mama može biti droljetina kakvu nisi ni zamišljao! Marko, uopšte nemaš pojma!!“ Mamine oči gorele su od napaljenosti sada. Mislim da sada uopšte nije bilo sumnje da može biti prava kurvetina ako to poželi.
Nastavio sam da drkam svoj kurac, ali sada sam prihvatio mamin prst koji je imao okus njene pičke. Polizao sam ga jezikom, a onda progutao. Nije mi se činilo kao nešto posebno, ali sama aroma mamine pičke na njenom prstu me je izludela. Stvarno je imala mesnatu pičku. Počeo sam ga brzo drkati.
„Sineee! Nemoj ga povrediti! Nemoj ga drkati tako jako, povredićeš ga. Pusti mami da ga malo podmažem i onda nastavi…ali budi pažljiv…to je mami tvojoj izuzetno bitan kurac sada.“
Mama je tada zavukla si ruku među noge, stavila si prste u pičku, ispuštajući jedno glasno „AAAAAAhhhhhh!“. Trljala je pičku i usmine i nabijala prste u sebe sve dok dlan nije natopila svojim sokovima. A ja sam uživoa gledajući njene sise kako se klate dok je to radila. Pitao sam se kako je tek njenim radnim kolegama na poslu kad sina svog ovako zavodi. Prinela je dlan mome kurcu i počela polako da mi drka. Bilo je to neverovatno!!!
„A sada ….si dobro podmazan. Nastavi“ Rekla mi je mama sa kurvanjskim pogledom.
„Ili želiš da ti ova kurva od majke drka taj prelepi kurac i da joj ti svršiš svuda po njoj i zaliješ je spermom?“
Uzdahnuo sam kada sam čuo kako mi se mama nudi da mi drka! „Mama, molim te, uradi to!“ Skoro da sam viknuo. „Ali ne moraš sebe zvati kurvom. ne sviđa mi se to.“
„Tvoja mama jeste kurvetina Marko sine. JA sam, prljava, drkajuća, kurcopušljiva, svoga deteta jebačica droljetina! Ali biću tvoja kurva Marko…samo tvoja. NIKADA niko drugi neće videti ovu moju kurca gladnu stranu. MArko sine, biti kurva je predivna stvar…samo se opusti i doživi koliko to divno može biti.“
Mama mi je nežno stavila ruku na kurac i počela ga navlačiti gore dole nekoliko minuta. Rekla mi je da sam toliko uzbuđen i da me neće dugo mučiti i da ćemo ubrzo preći na zabavnije stvari. Nastavila je da mi drka kurac, povremeno mi je liznula glavić ili stavila samo glavić u usta i nabrzinu ga posisala.
Nije to bilo pušenje, kanije mi je objasnila, samo mi je drkala, ali nije mogla izdržati a da ga ne proba malo. Prilično brzo sam svršio. Kurvu sam prilično dobro zalio spermom, po ramenima, u kosi, po licu, vratu i sisama. Mama kurva je stenjala od zadovoljstva.
Kada sam prestao da svršavam, mama je uzela kurac u usta i uvlačila si ga koliko god je mogla da primi u sebe i pušila ga je kao da je to normalno. Pušila ga je polako, isisavajući svaku kap sperme koja je ostala u meni tada, pružajući mi neverovatno zadovoljstvo.
Pre nego što sam uspeo doći do daha, mama je počela lizati lagano moja sada omekšali kurac, ali i jaja. Jednostavno ga nije želela pustiti. Dok me je lizala ispod jaja, nežno mi je drkala kurac koji je iako je bio osetljiv počeo ponovo da se diže.
„Mamaaaa… sada neću moći svršiti duže vremena. Ni sam nisam znao da ovoliko sperme imam u sebi, trebala si mi TI da to otkrijem.“
„OOO, znam, znam. ZAto sam i htela da sada svršiš…zato da nebi ponovo svršio sve dok ne budem spremna za tebe da svršiš opet.“
Sa tim, mama je zatvorila poklopac na wc školjki i posjela me na nju. Sada sam se već dobrano otreznio, a i moj kurac se brzo oporavio. Mama je nežno spuštala svoju glatku pičku na moj kruti kurac, gledajući me direktno u oči i ne sklanjajući pogled. PIčka joj je bila vruća i mokra, ali moj kurac je bio veliki za pičku koja je dosada imala samo mali kurac u sebi, i bilo je malo teže ući u mamu. Ali ipak 20 cm je nekako ušlo u nju.
MAma je trljala svoje velike sise po mojim prsima, dok je polako počela da se odiže i spušta niz moju kurčinu. Isplazila je jezik i lizala me je po licu. Kada sam i ja otvorio usta da je poljubim, zabila mi je jezik u usta. Mama se nabijala na kurac, stalno mi govoreći kako joj godi napokon veći kurac u njoj.
„Ovo je jebačina Marko sine. Ovo je pravo JEBANJE, ljubavi. Volim kako mi godiš, duboko u meni, i zbog toga će ti majka pokazati i uputiti te u svaki način jebačine koji i sama poznam, sve će te majka naučiti, samo se opusti i predaj se majci da te nauči. Napraviće mama od tebe stroj za jebanje! HA! Mašina za jebačinu i kurva majka! Volim zvuk tih reči skoro onoliko koliko volim tvoj glavić duboko u sebi, tu gde si sada ti nijedan muškarac nije bio!“
Mama me je jebala, jebala i jebala. Nekoliko puta kad je osetila da ću svršiti, napravila je nešto i stala, nije se nabijala. Napokon, uradila je tako da je uskladila svoj orgazam zajedno s mojim i oboje smo eksplodirali u vrtlogu strasti u kom smo se našli. Svršila je tako glasno, stenjala je kao da se jebe prvi put.
Oboje smo ispustili glasan uzdah, „AAAAaahhhhhhhh! I bilo je to jako glasno. Od ovakvog orgazma oboje smo skliznuli sa wc šolje na pod kupatila, na hladne pločice. Kako smo se smijali, nekako sam se našao u njenoj toploj pički ponovo i nastavio da je jebem. A i kurva se nabijala na mene.
Okrenuo sam je na leđa, raširio joj noge i jebao je u misionarskoj pozi. Nabijao sam je jako, kupatilo je odzvanjalo uzdasima, stenjala me je kurvetina podamnom, a ja sam je nabijao strasno i ona je uzvraćala. Odjednom, mama je zakolutala očima i zatreslo joj se celo telo u grču. Srušio sam se na njeno telo, smejali smo se ponovo i nastavili da se ljubimo.
Posle nekoliko minuta mama me je sklonila sa sebe.Mislio sam da smo gotovi. Rekla da se namestim u pseću pozu. Zatim je na moje iznenađenje kurvetina kakva i jeste, počela da mi liže šupak.
Osetio sam njen jezik na svojoj rupi. To kao da me je struja udarila, osetio sam udar kroz celo telo. Kada sam pomislio da ne može biti bolje, pružila je ruku ispod mene i počela nežno da mi drka kurac dok mi je u isto vreme lizala šupak.
Mama mi je rekla da to najveće drolje rade, i to samo svojim posebnim muškarcima. Mama je zarila jezik duboko u moj šupak, koliko god je mogla. Opet sam svršio. Sperma je pošpricala pod kupatila. Kurva se samo nasmešila.
„O moj bože…mama, ovo je prelepo, neverovatno!“
Legla je na leđa i namestila nas u pozu 69. Lizao sam joj pičku, geickao joj usmine, jednostavno reći, davio sam se u maminoj pički. Ossetio sam kako me je zgrabila za kurac, i kada ga je prinela usnama, zabio sam joj kurac u usta. Uskoro mi je sisala kurac kao da sutra ne postoji.
Ustvari nisam znao kako se jede pička, kako je to ona tražila, ali vežbom i njenim navođenjem lizao sam joj klitoris, grickao i grizao usmine, mislim da sam je i ujeo par puta, ali nije se bunila, stenjala je glasno, uzdisala je. Svršila mi je na usnama, njen vrisak prigušio je moj veliki kurac koji sam joj opet nabio duboko u grlo.
Mama je bila luda sada već, luda od želje. Skočila je, i naguzila mi se, isturivši mi svoje dupe pod nos. „Liži mi šupak, mamojebač jebeni!“ Klenuo sam iza nje i počeo joj lizati šupak, koji je bio gladak kao da je malopre sređen. Smejala se i plakala u isto vreme.
Posle par minuta lizanja šupka, pogledala me je i rekla, „JEBI ME MARKO!!!“
Naguzila se ponovo, još bolje mi isturivši dupe pod nos, oslanjajući se rukama na rub kade. Stao sam iza nje i stavio joj kurac na ulaz u pičku, ušao sam polako u mamu, ponovo.
Kurvetina je dosada već bila dobro oblizana, dobro izjedbana, pička joj je bila sva crvena i otečena, ali tražila je još. Tada je posegnula rukom iza sebe i nežno izvukla moj kurac iz svoje pizde.
Pre nego što sam stigao da se zapitam šta se dešava, kurva je prislonila moj glavić na svoj šupak. Krenuo dsam da je zguzim, pokušavajući da uđem s kurcem unutra. Molila me je da je jebem u šupak. Ali nije išlo.
Stavila mi je kurac nazad u pičku i rekla mi da joj prstenjačim šupak i da ga jebem prstom da se malo opusti. Malo posle, pokušao sam da je opet jebem u šupak , ali ništa. Kurac mi je bio prevelik.
Napokon, nakon što mi je mama ponovo pušila kurac, i još malo sokova iz pičke, uspeo sam samo glavić da joj uteram u šupak. Osećaj je bio jebeno neverovatan.. Ali bilo je vrelo unutra, i suvo, ali ujedno mi se činilo kao glatko. Krenuo sam mao napred-nazad, ali mama je rekla da ni za živu glavu joj ne vadim kurac iz dupeta. Tada me je baš motivirala. Rekla je kao kurvetina, ako joj izjebem šupak kako treba da će mi popušiti kao nikada dosada kada završim.
I poslušao sam je. Počeo sam da je jebem u šupak kako spada. Stenjala je, vikala da je boli, vrištala, siguran sam da ju je bolelo. Da mi nije bilo toliko lepo jebati mamu u šupak bilo bi mi žao što joj radim ovo, ali sama je tražila. Šupak joj je bio neverovatno tesan–kasnije mi je rekla da je prošlo više od 10 godina kako ju je ćale guzio u šupak zadnji put, ali to je bio i manji a li i tanji kurac nego sada ovo i da ima osećaj da sam joj pocepao dupe, ali htela je još.
Svršila je ponovo jako glasno jer jako ju je i bolelo zbog veličine kuraca koji ju je derao.
Ali ja sam nastavio, iako sam osetio da joj kolena klecaju.
„Marko, sine…molim te prestani, boli mamu!!!“
„Prekini kurvetino, ni reči da nisam čuo! Ima da ti jebem šupčinu sve dok ja ne svršim! A onda ima da mi pušiš kao što si obećala…jel jasno droljo smrdljiva?“
„Jaooooojjjj božeeee! JAo što volim kada tako govoriš, kada se prema meni odnosiš kao prema kurvi, a ne kao prema majci koja te rodila! Jebi mi šupak! Daj maminom gladnom šupku kurčine, nahrani me! Napuni me vrzućom spermom, dajjjjjj!“
Nastavio sam da je jebem u šupak još nekoliko minuta. Sipao sam spermu u njen šupak. Kada ju je osetila i sam je počala da svršava ponovo, ko zna koji put večeras, čak joj je i niz butine curilo. Spustili smo se oboje na pločice, oboje zadihani, smejući se jedno drugom.
Onda je kurva spustila lice u moje krilo i nekoliko mi pušila kurac, zagrcnuvši se nekoliko puta, pokušavajući ga usisati celog u usta. Kada smo završili, polizao sam joj malo pičku i šupak pokupivši i svoju spermu. Prišao sam joj licu i poljubio je ubacujući joj spermu usta. Nije mogla izdržati ponovo mi je popušila. Sa veseljem sam joj ponovo svršio u grlo.
„Sačekaj malo, mama.“
Ustao sam se, jer mi se strašno pripišalo, popio sam puno to veče. Krenuo sam prema šolji ali sam se predomislio. Okrenuo sam se prema mami koja je u čudu gledala u mene. Počeo sam da pišam. Pišao sam po kurvi koju sam upravo izjebao kao da joj je to zadnje.
„MARKOOOOOOO. da li si ti lud? Šta radiš to?“
„Prekini droljo i lezi dole“
Nastavio sam pišati po njoj, pišao sam joj po licu, ustima, po sisama, po stomaku i zatim po natekloj pički. Ležala je u lokvi mokraće. Stvarno sam se dobro ispišao po njoj.. Otresao sam kurac, još malo mokraće je izašlo. Spustio sam se dole i lupio je po čelu kurcem, šamarajući je po obrazima.
„Kako ti je ovo samo palo na pamet? Ludo je, ali mi se svidelo…hvala ti za večeras, dupe si mi pokidao, ali vredelo je.“ reče mama.
„HEJJJJJJJJJJJJJJJ! Da li ste dobro vas dvoje unutra??? Bio je toj otac! Bio je ispred kupatila! !!! Mora da nas je čuo, sad smo najebali, ima da nas pobije, žena mu leži u lokvi mokraće, puna sperme u sebi i po sebi, šupak joj je baš bio otvoren, bojao sam šta će biti.
I tada, najsmirenijim tonom, ne ustajući se, ležeći i dalje u mokraći, mazajući si telo s mojom mokraćom, profesionalnim tonom, kao da je na poslu. kurva je progovorila, „DA, ljubavi… sve je u redu. Marko se samo malo bolestan i ja mu pomažem da se sredi. Nemoj ulaziti, ovde je nered.“
„DA li ja Marko u redu?“ Bilo je primetna zabrinutost u očevom glasu, skoro da mi je bilo žao što sam mu UPRAVO jebao ženu. „Biće dobro ljubavi…samo je malo previše popio.“
„AHAAA, ok onda. Moralo je da se desi kad tad valjda. Danas izgleda klinci sve ranije počinju da piju. Stvarno si napravio dosta buke da znaš Marko! Probudio si me, a baš sam lepo zaspao. Nadam se da si naučio lekciju večeras klinjo moj?“
Krenuo sam da odgovorim, ali mama je znala da ne mogu da pričam kako treba, tako da mi je pokazala da ćutim. Tako sam se prepao i počeo sam opet da pišam, pišajući mami po licu sada, koja je sklanjala pišalinu sa usta kako bi mogla da priča.
„Budi siguran srećo da je naučio lekciju večeras dušo! Mislim da više nikada neće doći kući u ovom stanju.“
„Okej, važi. Ženo, ako imaš stvar u svojoj ruci odoh ja da spavam nazad. Dođi brzo u krevet, nedostaješ mi.“
Uskoro smo čuli očeve korake kako ide uz stepenice, prema njihovoj spavaćoj sobi na spratu.
„NARAVNO, imam stvar pod kontrolom“ odogovrila je dok je otac odlazio. Pogledala me požudno i uzela mi kurac u usta ponovo i strapala si ga duboko.
Majka kurvetina i mamojebač, kako smo se sada zvali između sebe, sedeli smo sada na podu kupatila u lokvi pišaline moje i smijuljili se kao klinci koji su se izvukli iz opasne situacije.
Onda smo tiho pričali nekoliko minuta.
Mama je htala da mi da do znanja da ako opet dođem kući sjeban ovako kao sada, da neću samo biti kažnjen..da mi više nikada neće podati svoje telo kao sada. Rekla je da moramo malo više popričati „O NAMA“ preko vikenda čim nam se pruži prilika.
Rekao sam da ako ne stignemo preko vikenda da možemo popričati u ponedeljak popodne. Ćale će biti na poslu do oko pola 7 ili 7 naveče.
Ja dolazim oko pola 3 popodne ponedeljkom, a mama dolazi s posla oko 3 sata popodne, tako da ćemo imati dosta vremena tada.
„Ne verujem, mamojebaču“, reče mama seksi glasom.
„NEĆEMO MI IMATI VREMENA ZA PRIČU“.
Nisam uopšte morao da mislim šta to znači jer…
TADA ME JE STEGNULA ZA KURAC, a i ja sam njoj stisnuo pičku da joj je ostalo sve crveno među nogama.
„Lakše malo sa stiskom, zar hoćeš da ti otac skonta nešto, ionako mi je šupak otvoren jako, nadam se da neće videti, hajde sada da se operemo, da sredimo kupatilo i na spavanje, mene bole kukovi, neznam kako ću hodati ujutro na poslu. Samo da znaš, gaće neću nositi, pa me možeš natrćiti s vrata slobodno, od sada pa zauvek, samo pazi da otac ne primeti i imaš moju pičku zauvek i u svakom trenutku. Ala si me rasturio, ovo nisam nikada doživela sa tvojim ocem.“
„Kurvo, od danas gaće više uopšte ne nosiš, jel jasno?“, rekao sam majci.
„DOBRO“, nasmejala se i okrenula prema meni.
„Čini mi se kada imaš sise kao krava da je bilo suđeno da te izjebe rođeni sin i na kurac navuče!“ reče mama sama sebi….i ušla je u kadu i pustila vodu…

……. NIJE LOŠE BITI KURVA, POMISLILA JE MEDICINSKASESTRA……..

Preveo: Krajišnik

Posle žurke - Doživljaj s majkom
Širi noge, mama!

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience