Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jasna je u kuhinji spremala doručak kad je čula sina da izlazi iz kreveta, Zvučalo je kao da trči niz stepenice,Sklonila je tavu na hladnu ringlu i požurila da vidi šta se dešava. Taman što je stigla do stepenica joco je uletio u kupatilo. „Mammmmmmmaaaa,“ povikao ju je sin kada je ona ušla u kupatilo. Izvini, rekla je Jasna, ali čula sam te kako trčiš niz stepenice i došla da vidim šta se dešava. „Možeš li mi pomoći da obučem nešto?“ zamolio ju je. Naravno da mogu, odgovorila mu je i napustila kupatilo. Nedugo zatim vratila se sa majicom i šorcem. Uzeo je odeću od nje i počeo da se oblači. Trebalo mu je dugo vremena da navuče šorc pokušavajući da izbegne delove tela gde je bio dosta natučen, ali to je bilo teško jer je modrice imao po celom telu. Zatim je pokušavao da navuče majicu i ponovo se mučio. „Čekaj da ti pomognem“, reče Jasna ulazeći u kupatilo. KADA mu je majica bila navučena pogledao je dole prema kadi i rekao da treba da se okupa ali da nezna kako će jer mora da pazi na zavoje. „Dobro je, ne treba ti kupanje, imaš samo tragove sasušene krvi a u bolnici su te dezinfikovali, idemo da doručkujemo pa ćemo smisliti šta dalje. Jasna je mogla osetiti oči svoga sina na sebi odlazeći iz kupatila.Imaloa je na sebi isti rozu spavaćicu koju je nosila pre neki dan.Ispod nje je imala samo tange, ali nije nosila grudnjak. Seli su da doručkuju, Jasna se ustala i naseckala mu hranu na sitne komade. Počeo je jesti kao da nije danima jeo. Pauzirajući dok jede, očima je posmatrao Jasnu. Primetila je kako bulji u njene skoro gole sise. Na trenutak je pomislila da sakrije sise rukama, ali nije to učinila. Sada je i ona počela da bulji u njega, dok je on nije primetio. Zacrveneo se u licu i okrenuo pogled prema prozoru gde je snežilo kao ludo.

„Stvarno pada kao blesavo vani, kao da ne namerava da stane, pričao je nervozno. Jasna je dodala da je gledala vremensku prognozu i da su rekli da je ovo najgora snežna mećava koja će pogoditi ovaj deo zemlje u ovo doba godine. „Imamo li dovoljno hrane? pitao ju je sin. „Da, imamo, pregledala sam sve, i mislim da imamo dovoljno zaliha za oko nedelju dana. Ako i potraje mećava duže od nedelju dana, kuća će nam svejedno biti zatrpana, verovatno staze neće otvoriti do sledeće nedelje, tako da nećemo ništa propustiti. A sada u vezi kupanja, tu ti mogu pomoći, dodala je. Misliš na to da me ti kupaš? pitao je joco ne verujući u to što čuje. „Pa da, već sam te videla golog, sećaš se da sam ti menjala pelene do pre nekoliko godina?“, reče mu mama sa smeškom. Ne možeš biti danima neokupan, a da ti budem iskrena, osetiš se na bolnička sredstva. Možeš ući u kadu, ali ne smeš sesti unutra. A da možda stojim i da se perem? pitao ju je sin.
Važi, odgovorila je jasna, ne verujući da će to moći, gledajući ga kako odlazi u kupatilo. TRENUTAK KASNIJE I SAMA JE POŠLA ZA NJIM.

Stajala je na vratima i gledala ga kako pokušava da se brije. AAAAAajjj, viknuo je, posekavši se. Treba ti pomoć, upitala ga je sa vrata prekrštenih ruku. Da, ne mogu se čak ni obrijati, rekao je. Ali, nije zaboravljao činjenicu da mu majka na sebi i dalje ima onu istu providnu spavaćicu koju je već video. Mogao je da primeti da su joj bradavice narasle. Izvini ljubavi, sedi na wc šolju i ja ću te obrijati. Znaš li kako treba? Pa, nikada nisam brijala muškarca ali mogla bih naučiti, ipak sam nekada i sama brijala određene delove svoga tela, rekla je. Iznenada se zacrvenela. Pogledala je dole, pitajući se da li sin primećuje koliko je to nekada davno bilo, jer tange koje je nosila nisu pokrivale skoro ništa, dlake su joj kipele iz njih. Iznenada se protresla uzimajući brijač iz vode iz lavaboa. Polako je počela da ga brije. Smotala mu je peškir u krilo, ovo će biti zanimljivo, dodala je. Joco je okretao lice kako ga je mama brijala. Gledao je u Jasnu i to kako joj se sise klate u pokretima dok ga brije i uživao.Kada je bila gotova, uzela je peškir i nežno ga obrisala. Dosta dobro, čini mi se, dodala je Jasna, brišući mu ostatke pjene sa lica. Odjednom, kupatilo je postalo jako tiho, reči su nestale, ostali su samo pogledi usmereni jedno prema drugom.

„Uhh, bolje je da se pokrenem i da ti sipam vodu u kadu, rekla je Jasna i okrenula se prema velikoj samostojećoj kadi. Nagnula se nad kadu i pustila vodu. Bez razmišljanja je počela da vcrti guzicom u krug ispred sinovog lica. Ostala je nagužena tako jedno vreme stalno proveravajući vodu da ne bi bila prevruća. Kada se okrenula prema njemu, videla je kojom je brzinom okrenuo pogled. Pogledala mu je među noge i videla je šator. Znala je da mu se idgao gledao joj u dupe. Ok, skini se, rekla je. Ne mogu, reče joj sin, pokušavajući da majicu prevuče preko lica, bilo mu je to previše bolno. Jasna se ponudila i skinula mu majicu. Tada se nasmijala kada se on okrenuo pokušavajući da sakrije činjenicu da mu se digao na majku, u isto vreme pokušavajući da svuče šorc. Mama mu je brzo svukla šorc, ostavljajući ga da stoji poludignutog kurca. Odjednom, buljila je u njegov poludignuti kurac koji se nalazio samo nekoliko centimetara od njenog lica. “ o moj bože, zaustio je joco i zatvorio oči. Brzo je zakoračio u kadu izbegavajući da gleda mamu u oči. Jasna je uzela spužvicu i sapun. Spustila se na kolena i prala mu stomak, ponašajući se kao da to radi svaki dan. Pokušavala je da se ponaša normalno, ali kako su joj ruke klizile prema dole, počala je da drhti. Nastavila je da ga pere i prešla je na noge, trudeći se da ignoriše činjenicu da joj kurac koji joj toliko treba upravo klati ispred lica. Joco je otovrio oči i pogledao dole videvši majku koja ga kupa a ztim je pogledao svoj kurac. Bio mu je skoro skroz dignut. Skrenuo je pogled i zacrvenio se u licu kao dete koje je zgrešilo nešto.

Prostorija se odjednom ispunila seksualnom napetošću. Jasna je sada mogla da čuje kako joj glasni otkucaju srca udaraju u prsima dok je buljila u taj dignuti, tvrdi , pulsirajući kurac. Bila je zadivljena. Drhtavim rukama je nastavila da mu pere butine. Zatim mu je rekla da proba dignuti nogu i staviti je na jednu ivicu kade. A kada je to uradio, ona se zamrzla. Umesto da mu nastavi prati butinu, prenela je spužvicu i počala mu prati KURAC. Učinilo joj se kao da je hipnostisana. Joco je uzdahnuo. Jasna mu ga je prala kao da je to nešto uobičajeno što radi svaki dan. Zadnji put kada ga je ovako kupala bilo je kada je bio jako mali. Joco je uzdisao i zatvorio oči. Jasna je u najmanju ruku bila zadivljena izgledom sinovog kurca. Nikada muški spolni organ nije ovako promatrala. Njegova jaja su joj se činila krupna i bila su u zgužvanoj koži i visila su baš. Oba jaja su se mrdala u kesici kao da su živa. zA NJU, KAO DA I JESU BILA ŽIVA…. najviše sperma u njima. Na tu misao, osetila je trnce među nogama. Iz tih misli prenelo ju je sinovo uzdisanje kako se rukom pomerala napred nazad po njemu, umesto da ga pere. Pomerala je ruku od korena kurca prema glaviću, prelazeći preko njega. Počela je da mu ga pumpa sve brže. „AAAAAuuu, uzdisao je joco sve glasnije. Odjednom, disanje joj se ubrzalo. Čula je sina da stenje, ali činilo joj se kao da je to kilometrima daleko. U glavi joj se zavrtelo kako joj je ruka ubrzavala. MAMMMMAAA, paziiiiiii!!! Vrisnuo je joco, poslednjim atomima snage. Jasna te reči nije registrovala uopšte nastavljajući i dalje da mu drka kao opčinjena. Širom je otvorila usta pokušavajući doći do daha. Oči je širom razjapila, kao opčinjena gledajući u ruku koja leti niz i uz kurac ispred sebe, ne zamarajući se time čiji je. Osetila je kako mu glavić otiče i postaje veći.

Odjedanput, joco je eksplodirao. Sapun joj je ispao iz ruke, dok joj je vrela sperma poput metka, pogađala direktno u lice. Uzdahnula je, ali nije prestajala da mu drka. Sledeći mlaz usledio je odmah i pogodio ju je pravo u sada zatvorene usne. Još nekoliko mlazeva vrele sperme pogađalo joj je lice ponovo i ponovo. Slabiji kraći mlazevi sperme pogađale su je u vrat, a ostatci su kapali nadole natapajući tanki materijal providne spavaćice po njenim sisama ispod. KAda su i poslednje kapi iskapale iz njegovog sada omlitavelog kurca jASNA JE USTALA polako, stajala je sada na drhtavim nogama. Skupila je čvrsto noge pokušavajući da održi ravnotežu. Nije mogla da veruje šta je upravo uradila. Bila je svesna da je to toliko pogrešno, ali ipak, zašto joj je onda pička toliko pulsirala, izgrajući od želje i požude, pomišljala je u sebi. Osetila je kako joj sperma sina njenog curi niz lice i kaplje sa brade dole na sise. Zatvorila je oči, pokušavajući sebe da ubedi da će tako nestati sve ovo što je uradila. Ali nije uspelo. Umesto toga, vizija sinovog kurca kako je zaliva po licu i telu spermom opet joj se vratila na oči. Iznenada, i neočkivano, orgazam ju je potresao. Čvrsto je stisnula noge i pokušala da kontroliše pokrete kukova. Širom otvorenih očiju gledala je u sina koji je gledao u nju još uvek zatvorenih očiju. Bio je to trenutak sreće za nju. Kako bi si inače objasnila kakav ju je jak orgazam potresao pred rođenim sinom i da se jedva drži na nogama, maglovitog pogleda u očima. Držala se rukom za rub kade dok ju orgazam tresao kako ne bi pala, trudeći se da što tiše dahće dok svršava, ali nije mogla, i uzdasi su joj bežali sa usana. Kako ju je orgazam popuštao, Jasna je uzela spužvicu i obrisala si spermu sa lica. Potopila ju je u vodu i isprala je. Bez reči nastavila je da kupa sina. Oprala ga je ispod struka i prešla zatim na leđa i prsa. Obratila je pažnju na pazuhe i na delove koji su bili u zavojima. Uzela je veliki peškir i brisala ga. Nijedno od njih nije izgovorilo ni reč dok je izlazio iz kade i dok ga je mama brisala do kraja. Pomogla mu je da obuče majicu i šorc. Ostatak dana je bio proveden nekako u tišini. Razgovarali su, ali o normalnim i običnim stvarima. Ni reči nije bilo o onome što se desilo u kupatilu.Ali ipak, oboje su to proživljavali u svojim umovima, požudno promatrajući jedno drugo, na način , kao da zadovoljstvo nije potpuno, kao da nešto fali….joco sa uzbuđenošću, a majka sa delimičnim kajanjem.

Preveo: Krajišnik

Putovanje sa mamom 7
Putovanje sa mamom 9