Toliko sam bio opčinjen sestrinom pičkom da me ništa nije moglo odvojiti od nje. Čini mi se i da je sam zet ušao u sobu da ne bih reagovao. Kita sama skliznu u spermom još uvek ispunjenu pičku do kraja. Doduše malo sam i ja zapeo pred kraj da ga uteram do samih jaja. Sestra samo glasno zastenja i krete stenjući da mi se obraća.
-„Maliii jel se umaraš kad tii? Kako ti se bre ne spusti nikad ahaahaa (u tom trenutku sam krenuo da je pumpam svom žestinom). Životinjooo aaaa ahaaa rasturi meeee aa kako nabijaš kao lud… aaa..“
Nadoveza se Milan. „Marko stavrno sam zapanjen, spavao sam sa dosta devojaka i straijih i mlađih ali nikad nisam imao ni delić ovolike želje za nekom pičkom kao ti za sestrinom!? Svo vreme dok je pričao nadrkavao je kurac. – Ovo što ti radiš sestri nije čak ni razvaljivalje a kamoli jebanje ovo je bukvalno ubijanje od kurca,“
Svo to vreme njegovog bukvalno monologa ja sam se trudio da ga što jače nabijem sestri a ona se drala kao da je kolju što se kaže, drla i stenjala kao pomahnitala. Meni je u glavi tada bila samo jedna misao „nabij kurvi što jače da je boli, da joj bar malo vratiš za prethodne godine drkanja i hektolitre prolivene sperme u prazno.“ U tom trenutku od divnog osećaja stiska sestrine pičke na mojoj kiti zaboravio sam moju ultimativnu fantaziju: Mene koji ležim na zemlji i sestru dupetom nasađenom na moju kitu, da se obadvoje nabijamo jedno na drugo svom snagom. U trenutku sam prebacio sestrine noge na moja ramena i umesto da je navlačima kao i do tada držeći je za kukove ščepao sam je za spoljni deo butina. Čini mi se da sam uspevao u tom položaju još jače i još dublje da joj uteram. Tad sam ukapirao da se sestrino drnje i stenjanje pretvorilo u mljackanje, skrpanje, roptanja. Milan joj je nabio svoj kurac u usta i da ne bi kao malo pre ispada joj iz usta dok sma je jebao držao ju je za glavu. Ona se načisto predala nama dvojici, samo je rukama stiskala posteljinu ispod sebe i ispuštala prigušene zvuke u nemogoćnosti da urla na sav glas od Milanovog kurca. Posle nekih sedam, osam minuta teškog razvaljivanja sestrine pičke krenuo sam da svršavam. Ponovo sam se do kraja zabio u nju i praznio, za razliku od malo pre legao sam preko nje i blago joj zagrizao levu bradavicu. U par trzaja ispraznio sam se u sestru duboko u njenu pičku. Sa zadnjim mojim trzajem poče i ona da sveršava jako kao i prethodni put. Sad nisam za razliku od malo pre ostao na njoj da ležim dok je svršavala veća sam usta brz i krenuo da joj drkam i rastežem pičku što sam brže mogao. Milan izvadi kurac iz njenih usta dopustivši joj da dođe do daha. Ona poeče da se koprca, vrišti i stenje po krevetu. Ja nisam prekidao samo sam joj rastezao, uvijao, trljao, drkao pičku što sam brže mogao. Milan je uhvati za ruke ispod pazuha da je smiri kako bi meni dao više prostora za drkanje ili ti u ovom slučaju iživljavanje nad njenom pičkom. Od nemoći počeše da joj se gube zenice i vrišanje joj se pretvori u dugo Aaaaaaaaaaaa. Ja nisam prestajao napritov samo sam joj trljao klitoris i zabijao tri prsta u pičku što sam brže mogao. Ona je svršavala već drugi put za redom i tad se desi jedno od dva meni do tada a ni njima dvoma viđena čuda. Sestra krene da šprica iz pičke uz vrisak i to pravo po mom licu. Mahinalno na sledeći mlaz stavim usta na pičku i otvorim. Krenem da gutam što sam više mogao njene dragocene tečnosti. Tad se desi i drugo čudo Milan bez diranja kurca krete da svršava. Ali u tom trnutku niko od nas troje ukljčujući i njega nije to primetio. Posle petog mlaza sestra prestade da svršava i ja prestade da joj drkam pičku. Milan je pusti samo je ležala bez reči uz duboke uzdahe. Još se tresla samo dosta manjim intezitetom nego do malo pre.
„Auu čoveče ovo se viđa jednom u sto godina šta joj uradi? Ovo ni na najtvrđim pornićima nisam video. I tek tada konstatova da je svršio bez diranja. Ona se okrenu prema njemu i nasmeši. Već malo smirena pogleda me u oči i reče: „Ti si stavrno seksualni manijak i težal bolesnika mogla sam da umrem ovde. Prvo na tvom kurcu a zatim i od tvojih prstiju. Psihopato jedna odrao si me skroz. Nasmeši se onako krajnje kurvinski i reče. Niko me nikad nije ovako dobro izjebao i priuštio neviđeno zadovoljstvo. Od sada će uvek kod sestr biti mesta za tvoju kurčinu. Moćićeš da me razvaljuješ kad god budem mogli da se jebem.
Kad smo već kod toga Veko ja bi da jebem opet. Rekao sam joj to pokazajući očima na već opet ukrućeni kurac. Stajoa je tvrd kao kamen.
„Ajoj nema šanse da izdržim večeras još jedno ovako razvaljivanje, ne mogu ni da ustanem sa kreveta kako si me rasturio.“
Pa i ne trebaš samo raširi noge, primi ga a ja ću ostalo da odradim.“ Smejao sam se onako pokvareno dok sam joj to govorio.
Umeša se Milan. „Čekajte bre vas dvoje ja još nisam jebo i nemam nameru da sad prekinem kad sam napaljen kao konj“ – Pokazujući na svoj kurac u ruci koji je taođe stajao čvrst kao kamen.
„Jeste vas dvojica normalni ne mogu da se pomerima a kamoli da se jebem sa dvojicom i to u ist vreme. Milana bi možda i mogla nekaoko da odradima ali tebe nema šanse. Gledaj koliki ti je i kakao je nateko još jednom da uđe u mene i puće mi pička ali bukvalno“. Pošto je stajao iza nje tako da ga ona niej videla Milan mi uputi gestikulaciju. Pokaza mi na mene na pa na nju i uperi ka njenom dupetu prst a zatim polako poče da udara otvorenom šakom po pesnici. Skontao sam da mi pokazuje d aje jebem u dupe. Onda mi on namignu i pokaza rukom na sebe u fazonu „ja ću ovo da sredim“!
„Ma ok Veko ajde ja ću da legnem ha leđa ti sedi na mene i polako diktiraj tempo da te ne forsiramo a brat će ti sa strane pružiti kurac pa mu puši koliko možeš i kako hoćeš. Mislim da mi posle svega duguješ večeras jedno jebanje. Jesam li upravu?“
„Pa onooo jesi uprvu si nisi me pošteno ni jebo pored ovog napaljenog manijka (rekvši to uhvati me za kitu i zaguli do kraja). Ajde po tvom ćemo ali manijakov kurac večeras više u pičku neću da primam. Dogovoreno – rekošmo nas dvojica u glas.
Marko leže namesti jastuk pod glavu i ramena ona se polako nasadi na njega i poče da se nabija. Ja joj priđo sa strane i polako joj pruži kitu na pušenje. Poče da ga drka solidnom brzinom i da ga samo liže jezikom…

Sestra, zet, ja i još po neko
Automobili i žene

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience