Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Sladak prvi ubod

Eto draga prijateljice, sretna sam kada se ovako ponekad čujemo preko pisma, nije kao kada smo bile susjede, ali i običan komad papira može reći puno. Ovaj put te neću gnjaviti s praznim pričama kako mi nedostaje moj grad, kako sam daleko i kako bih se što prije htjela vratiti. Što ćeš, tako je kako je. Vrlo mi je drago ono što si mi napisala u prošlom pismu, samo se čudim zašto me pitaš sjećam li se Puške, znaš da se nekog takvog ne može zaboraviti. Baš je bio prava puška, uvijek živčan, rijetko trijezan, volio se svađati, tući po kafićima i baš je iz dna duše mrzio žene. Znaš, svatko od nas ima nekakvu tajnu, nešto što samo on zna i nešto što se zaista ne bi trebalo svakome reći. Puška je stvarno đubre, smrad, kreten, nazovi ga kako hoćeš, znam da ga ne voliš ni čuti ni vidjeti, ali, zapamti, da svatko ima neku tajnu, pa eto sada kada se proteklo vrijeme broji u godinama, odat ću ti svoju malu tajnu, pa onda vidi.

Jednom prilikom navečer, poslije škole, čini mi se oko tjedan dana prije same mature, navratila sam u naš kafić na početku ulice i sjela za jedan prazan stol. Moja dobra volja kratko je trajala jer je za šankom sjedio baš naš bolesni, smrdljivi kreten Puška, pio je pivo, kao po običaju, i pričao s konobarom. Naravno, iako smo se dobro poznavali nije me niti pozdravio, za divno čudo nije niti dobacio neku od svojih bolesnih izjava; pali alarm, navuci masku, bježi ušla je žena i slično. Naručila sam kavu i sok od breskve i gledala uokolo, samo je još dvoje zaljubljenih gostiju sjedilo unutra, gledali su kako pada kiša; nisam mogla, a niti htjela čuti o čemu pričaju. Kava je kao i uvijek bila dobra, sok od breskve obožavam, a i glazba je bila lijepa, sve dok onaj kreten nije ustao od šanka i sjeo za moj stol, prisjela mi je i kava i sok, niti glazbu mi se više nije dalo slušati.

– Bok – pozdravio me je.
– Bok – odgovorila sam, a što sam i mogla drugo, iako bih mu radije bila rekla da se vrati odakle je i došao.
Neću ti pričati o čemu smo pričali, niti kako se jadničak mučio suzdržavajući se reći mi nešto što bi me uvrijedilo, davio me i davio, kako pada kiša, kako je ružno vrijeme, kako je pivo ovdje loše i kako ovo kako ono. Na brzinu sam popila kavu i sok, ali smrad me preduhitrio, naručio mi je još jedan sok od breskve i znao je da nemam obraza odbiti ga. Kiša je počela još jače padati, smračilo se, malo po malo sam popila sok, zahvalila se i ustala od stola, ali što sad, vani pljušti, a ja do kuće imam skoro pola kilometra, zašto makar kafić nisu napravili na kraju, a ne na početku ulice. Njegov pokvareni mozak shvatio je moj problem – nemam kišobran.

– Tu mi je auto – rekao je. – Odvest ću te kući ako hoćeš.
Najradije bih mu rekla da ne treba, ali nisam imala izbora, više mi se ne pije sok niti mi se njega sluša; pristala sam, izdržat ću još tih pet minuta i gotovo.

– Nećeš se ljutiti ako usput svratim do svog stana, kasnije se moram s nekim naći, a prije ga moram nazvati.
Pao mi je mrak na oči kad je to rekao, nije stvar u tome što ga moram trpjeti pet minuta više, nego što mi se od onoliko soka počelo pišati. Da sam barem to obavila u kafiću, e baš sam glupača. Prešli smo autom mali drveni mostić preko onog kanala gdje su se klinci uvijek igrali rata i začas se našli pred njegovom zgradom.

– Čekat ćeš me, ili…
Ma što ili, ovo đubre navuklo me na tanak led, još mi se pišalo, a tko zna koliko ove budale neće biti. Možda me namjerno ostavi ovdje da ga čekam kao naivna sobarica, pa da mi se sutra ruga pred društvom. Još nismo niti ušli u njegov stan, a već me pitao jesam li gladna i bih li još što popila; kakva ljubaznost pomislih. Telefonom je nazvao nekoga i čekao.

– Gdje ti je wc – pitala sam. Samo je rukom pokazao prema hodniku. Kada sam obavila svoje htjela sam otići, ali na štednjaku u kuhinji kipjela je voda, a Puška je otvarao konzervu tunjevine.

– Što to radiš? – pitala sam.
– Prijatelja nema kući, doći će za pola sata.
– Tamo se kuhaju jaja i u frižideru je sve ostalo.
– Ne razumijem.
– Gladan sam, a ni ti nećeš moći odoljeti mojoj pašteti od tune.
Užas, pomislih, ovo sigurno nije moj dan.

Dok je on tako radio svoju paštetu ja sam pokušavala ne upuštati se u razgovor, iako je on stalno pričao kako će otići ploviti na tanker, napraviti veliku kuću, imati puno love i slično. Kasnije je paštetu, kruh, čaše i nekakvu bocu na tacni odnio u dnevni boravak. Tu smo jeli, stvarno nisam mogla odoljeti pašteti jer je divno mirisala, i nisam se doista nadala da zna nešto ovako spremiti.

– Riba i vino idu zajedno – rekao je.
-Vino – upitala sam.
Nije odgovorio, već mi je bez riječi natočio punu čašu. Popila sam gutljaj i vidjela da je u pravu. Riba i vino zaista idu zajedno, pogotovo domaće. S radija je dolazila lagana glazba, televizija je bila ugašena, a sve je okolo bilo nekako tiho, iako ulicom prolaze auti i čopor dječurlije koja se igraju pod reflektorima na igralištu. Ustao je iz fotelje i otišao u wc. Popila sam još malo vina, i, baš kad sam mu htjela reći da pođemo, Puška se pojavio s velikom ružom, u životu nisam vidjela crveniju.

– Ovo je za tebe.
Ostala sam skamenjena.
– Molim, za mene, jesi li siguran?
– Da, ovo je za tebe.
Pogledala sam ga u oči, sjale su kao od stakla, ustala sam i htjela mu reći da me ne zafrkava jer mi je dosta svega, ali u tom me trenutku uhvatila blaga vrtoglavica, sigurno od vina.
– Uzmi je, neće ti pasti kruna s glave, i ako je ne želiš baci je kasnije u smeće, ali sada je uzmi.

Pružila sam ruku, a on me primio za nju i stavio mi ružu na dlan i sklopio prste. I eto uzela sam je. Ostala sam bez riječi, nisam znala što bih rekla i kamo bih gledala, kao da me je malo bilo sram, postalo mi je naglo vruće, a onaj smrad Puška pretvorio se u puškicu, malu, mirišljavu; imala sam osjećaj da ću pasti u nesvijest. S radija je i dalje dopirala ona divna glazba, on mi se sasvim približio i jednostavno zaplesao sa mnom; nisam mogla vjerovati da mi se ovo događa. Malo poslije približio se mom uhu i šapnuo:

– Sretan ti rođendan.
– Ali rođendan mi je bio prošli tjedan.
– Znam, ali čekao sam pravu priliku za sve ovo jer nisam htio da svi znaju da sam nekome dao ružu. Samo da znaš da je ovo treća koju sam kupio, dvije su izgubile crvenilo i svježinu u vodi čekajući te.

Iza leđa mi je u tom trenutku ugasio svijetlo, plesali smo u polumračnoj prostoriji, a ja sam i dalje u ruci držala ružu kojoj se ni u snu nisam nadala. Pogledao me u oči; njegove su sjale još jače, obrve su mu se nekako tužno savile na dolje, a smeđa kosa prekrila mu je čelo. Još mi se malčice približio i pogledao moje preplašene usne; što ću sada, neće me valjda poljubiti, sve je do sada išlo u tom smjeru, pomislih, nisam dovršila misao, a to se dogodilo. Usne su nam se spojile. Blago sam otvorila usta, onda malo jače, pa još jače; osjetila sam njegov glatki jezik u ustima, bilo mi je vruće, a ruža se odjednom našla u njegovoj ruci, bacio ju je na policu u kutu. Svojom rukom je prešao preko mog zatiljka, tako da se prsti propletu kroz kosu, drugom me rukom i dalje držao za struk. Ne znam koliko smo se dugo tako ljubili, ali bilo je predivno. Ovo još nisam doživjela, bila si u pravu kad si govorila da su stariji dečki sigurno bolji od vršnjaka. Jezici su nam se milovali, usne spajale i razdvajale, nisam ni primjetila da mi je svukao tanku jaknicu što sam ju nosila. Toliko je bio nježan i tako se strasno ljubio da sam pomislila da to nije Puška ili da ovo nisam ja; jednostavno bilo je divno, čak mi se sada i njegova stražnjica činila čvršćom i podatnijom nego li na sam pogled. Možda je prošlo i pola sata, ne znam ali toliko sam se opustila i prepustila uživanju da mi ništa nije bilo važno; ni sat, ni dan, ni godina, uživala sam kao nikad do tad. Puška me počeo ljubiti po vratu, rukom mi je nježno otkopčao gumbiće na pamučnoj košulji; nisam se protivila, nisam imala snage za to.

Odjednom me počeo milovati po leđima, imao je tako nježne ruke kao da nikada nije ni vidio bratovu radionu a kamo li radio u njoj. Izvukla sam majicu iz njegovih traperica i zavukla ruke pod nju, bio je topao, koža mu se blago naježila, a ona majica govorila je skini me, skini me, i skinula sam majicu s njega. Kad me ponovno poljubio, izvukao je košulju iz mojih hlača i svukao me, sad sam se još ljepše osjećala, ljubio me po ramenu, dirao mi stražnjicu, te i dalje plesao sa mnom; nevjerojatno, mislim da sam se uzbudila. Mnoštvo sićušnih trnaca počelo je tutnjati mojim tijelom od nogu do glave, a toplina među mojim nogama bila je neopisiva. Polako mi se postavio iza leđa i dalje mi ljubeći vrat i mazeći me po golišavom trbuhu i grudima pokrivenim bijelim grudnjakom. Spustio se pokraj mene i podigao me na rukama, poljubio me svim svojim ustima, osjetila sam punoću njegovog jezika na svom nepcu i slinu ukusa divljeg meda. Zagrlila sam ga oko vrata i pritisnula glavu još jače, ne bi li uživanje bilo još dublje. Odnio me u sobu svojih roditelja, polako, s noge na nogu, kao da nije želio poremetiti ovaj sklad. U sobi je gorjela samo noćan lampa pokraj velikog bračnog kreveta na kojem su stajala dva jastuka, svilena plahta, i uz rub lijepo složen pokrivač nekakve purpuraste boje s crvenim prošivenim koncem.

Polegao me na krevet, nije mi ni palo na pamet da smo u ovoj robi sjedili u prljavom kafiću te u ovim cipelama hodali uokolo. Legao je na mene oslanjajući višak svoje težine na laktove, pritisnuo me baš koliko treba, njegova nježna prsa sljubila su se s mojima. Ljubio me baš kao i maloprije, usnama i jezikom, čak su se i njegovi zubi s vremena na vrijeme kucnuli s mojima, kao da nazdravljaju nečem velikom. Mazio me posvuda, po grudnjaku, vratu, golišavom trbuhu, mazio me i po nogama i između njih, a kadkad bi mu se prsti zadržali i tamo gdje sam ih najviše željela. Zavlačila sam ruke u njegove traperice u želji da nekako barem malo otpustim kožni remen koji ih je držao na mjestu, i, dok sam ja tako samo pokušavala, on je polako otkopčao moj, neprimjetno, najneprimjetnije, gumbiće na hlačama otkopčao je još polakše jedan po jedan, nije htio siliti, znao je da tiha voda brijege dere. Uživali smo oboje, jako i još jače, sami na velikom krevetu skriveni od svih, tako da sve ostane tajno kao i ruža koju mi je dao. Pomogao mi je oko svojih traperica, otkopčao je remen i gumbe, skidati ih nije morao, to sam učinila ja, onako samo do pola da bude slađe. Odjednom se njegov jezik našao u rupici mog pupka kao da je htio ući što dublje, cijeli mi je trbuh zatitrao i zaplela sam prste u njegovu kosu. S rukom koja mu je bila slobodna počeo je svlačiti moje hlače; podigla sam stražnjicu kako bih mu olakšala, kad ih je napola skinuo premjestio je svoje predivne usne malo niže, pa još malo niže, niže i na kraju skroz dolje, toliko da može jezikom dodirnuti rub gaćica koje sam imala u kompletu s grudnjakom.

Tada je objema rukama primio hlače i one su same odsklizale do koljena. Usnama i jezikom gladio je moja gola bedra, s gornje strane, s vanjske i pomalo s unutarnje, dok su njegovi dlanovi zavučeni u traperice bili položeni na moja koljena. Primila sam se za grudnjak i najrađe bih ga bila otkinula sa sebe; zabacila sam glavu unatrag i duboko uzdisala, a što sam više uzdisala on me više gladio i napokon izuo moje cipele i svukao hlače do kraja. Na meni je sada ostao samo sat, tanki lančić s privjeskom, grudnjak i gaćice, ni danas ne znam kada mi je uspio skinuti čarape navučene skoro do koljena. Mazio me rukama posvuda, cijelo mi je tijelo uživalo.

– Predivna si, imaš prelijepo tijelo, mirišeš na pelud – rekao je.
Nisam htjela ništa govoriti, mislim da zna kakve komplimente zaslužuje, iako bi prije sat vremena mislila da laže, jer se sebi činim prepunašnom, vjerujem mu što kaže jer zašto bi lagao kad me ionako pridobio cijelu. Nastavio me maziti i ljubiti po cijelom tijelu, a onda je na red došao grudnjak. Zavukao je jednu ruku ispod mene i bez muke otkopčao kopčicu, lastik je učinio svoje, sad je samo s dva prsta trebalo maknuti dosadnu krpicu. Mjesto gdje se košarice spajaju nježno je zagrizao zubima i podigao glavu, moje grudi bile su gole.

– Divne pumpice, malena.
Pumpice, pomislih, to još nisam čula, ali simpatično je. Pogledala sam ga u lice, a on je samo spustio glavu i počeo ljubiti moje gole pumpice, jednu pa drugu; bradavice su mi se toliko skrutile da su izgledale kao rani pupoljci nekog južnog voća; cuclao ih je i grickao zubima. Lažala sam nepomično kao usnula Snjeguljica, a u meni je sve vrilo, uzbuđenje je raslo i raslo, nikada, ali nikada to još nisam osjetila. Njegova ruka, ti vragolasti prsti svirali su nježnu simfoniju na mojim gaćicama, a napete strune u njima popucat će od melodije koja tu ulazi, a negdje, tko zna gdje, izlazi iz mene. Raskopčane traperice sad su skoro svladane, cipele i čarape sam je izuo, a njih moram ja. Okrenula sam ga na leđa, poljubila mu bradu, zatim vrat, jednu pa drugu bradavicu, obje obrasle mekim dlačicama, ispružio je ruke iznad glave. Dlanovima sam ga gladila od zapešća preko lakata do ispod pazuha, onda sa strane grudiju, pa trbuha, klekla sam pokraj njegovih nogu i svukla traperice. Prizor je bio savršen, nabrekle plave gaćice jedva su čekale da budu skinute.

– Majko mila – pomislih, nikad prije nisam ni ležala pokraj golog muškarca, a kamo li ovo. Klečala sam i dalje, a on je sjeo, zagrlio me opet, poljubio i polegao na leđa, spuzao je po meni do nogu i primio me za butine, nije dugo trebalo da zasvira onu simfoniju usnama i jezikom. Cijeli orkestar svirao je u meni, podigla sam koljena i malo razmaknula noge, kroz gaćice sam osjetila kako cucla i uzdiše. Najradije bih rastrgnula to malo robice što je još ostalo na meni, zgrabila ga za njegovu glavu i svom se snagom nabila na njegov vrući jezik, ali te snage nisam imala. Osjetila sam kako se moje gaćice polagano natapaju sokom koji je želio više od svega. Cijelim me jezikom lizao, od ruba gaćica pa sve do između nogu i stražnjice. Napokon je prstima primio rub gaćica i malčice ih povukao nadolje, taman toliko da izvire meke kovrčaste dlačice, koje na tom mjestu još nikada nisam podšišala.

– Divna si, želim te, predivna.
Nekoliko je puta to ponovio.
– Ribica ti divno miriše, divna si, želim te.
Svukao je polako gaćice s mene, ne prestajući čupkati dlačice usnama, ostala sam potpuno gola. Nisam mogla, a niti htjela razmišljati o svemu ovom, htjela sam samo da traje zauvijek. Još sam malo podigla koljena, on me tada primio za butine i jednostavno mi raširio noge.

– Kako si slatka i mirišljava – rekao je, netom prije no što je svoj jezik položio na nju, moju uspaljenu mačkicu. Milovao me jezikom gore-dolje i grickao usnama, cuclao je i pojio se sokom koji me činio mekom i podatnom. Još sam više raširila noge i podigla guzu, sad je moja mačkica u potpunosti bila dostupna njegovom vrelom jeziku. Ulazio je i izlazio iz mog otvora koji je uspaljeno pulsirao. Vrškom jezika obrađivao je cijeli moj tek procvali pupoljak.

– A, a, a – počela sam stenjati, moj klitoris konačno je bio u svom pravom izdanju. Cuclao ga je i uvlačio u usta, jezikom prodirao unutra, a ja sam samo čvrsto držala i gnječila svoje pumpice, dišući kao da su mi to posljednji udisaji u životu. Ovo je predivno, pomislila sam po tko zna koji put za redom. Uzmi me, pomislila sam u sebi, uzmi me, uzmi, uzmi me.

– Uzmi me – izgovorila sam na poslijetku, ali on kao da nije čuo, samo je još strastvenije lizao moju mačkicu, igrao se klitorisom i jezikom prodirao u mene.

-Poludit ću Puškaaa – rekla sam glasno.
On je još žustrije radio što i do sada; ne znam koliko je sve to trajalo, ubitačno sam se napalila. Tada je prestao. Isplazio je jezik i polizao me sve do vrata, skinuo je nekako gaćice i popeo se na mene, gledali smo se ravno u oči, otvorila sam malčice usta, ali nisam imala snage reći da mi je to prvi put; i što sad, stotinu takvih misli prozujalo mi je kroz glavu i tada ga je stavio na ulaz u mene, zažmirila sam. Nježno je pritisnuo, pa još jednom i onda me malo zaboljelo, primijetio je to na mom licu, još je jednom pokušao, a ja sam stisnula zube. Odustao je nakratko, prislonio usta na moja i poljubio me, razmaknula sam zube i malo isplazila jezik, usisao ga je u svoja usta, čvrsto me primio za ramena provukavši ruke ispod mene i ugrizao me za jezik. Snažno je zagrizao, pustila sam piskutavi glas, zaboljelo me, a on je i dalje držao moj jezik zubima, pustio ga je tek kada je sve bilo gotovo, skliznuo je u mene, tada mi se desilo nešto najbolje u životu, vodila sam ljubav, a kao da nisam ni bila svjesna toga. Ulazio je u mene polako i izlazio još polakše, osjetila sam ga cijelog u sebi, na sebi i željela ga zauvijek. Za kratko vrijeme još sam se malo bolje namjestila, više me nije mučilo ono staro pitanje “a kako ću ja to”, osjećala sam se kao prava ljubavnica. Seksali smo se tako neko vrijeme, ljubili se i dirali rukama, on mene po vratu i ramenima, a ja njega po guzi i leđima; bilo je predivno.

Toplina u meni izbijala je van, oznojila sam se i svilena plahta ispod mene to je znala, a krevet je proizvodio neke tihe škropote, kao da federi u jogiju prate naš ritam. Privukla dam koljena k sebi tako da može prodrijeti još dublje, zagrlila sam ga nogama i rukama, te u potpunosti pritisnula na sebe. Nakon možda minutu ili dvije okrenuli smo se, sad je on bio na leđima, a ja gore, podigla sam gornji dio tijela na rukama, a on je i dalje bio duboko u mojoj mačkici, shvatila sam da je red na meni. Oslanjajući se na koljena, podizala sam se i spuštala gore-dolje, ulazio je i izlazio čineći neopisivo zadovoljstvo. Rukama me primio za grudi i lagano ih gnječio, gledali smo se u oči, vidjela sam da i on beskrajno uživa, duboko je disao i kao da mi želi reći dobra si, najbolja. Tada je ruke stavio na moja bedra, podigla sam se do kraja i svom težinom sjela na njega, nabila sam se do kraja.

– A, a , a – nije me zaboljelo, učinilo mi se da ga osjećam u trbuhu i počela se još jače naticati.
– Super je, super ovaj tvoj… – niti jedna prigodna riječ nije mi pala na pamet – kurac – rekla sam i nastavila dalje. Nabijala sam se sve brže i brže, opet me zgrabio za pumpice i snažno mijesio. Svršit će pomislih, ali ja ću zasigurno prije njega. Znala sam da ono najbolje tek dolazi, bivalo je sve jače i jače, plima se popela do kraja, počela sam svršavati. Cijelim sam tijelom osjetila orgazam, najbolji orgazam do sada, one djevičje igrice ne mogu se uspoređivati s ovim.

– Super, super, još, jače, daj – i ne sjećam se što sam sve tada rekla, svršavala sam do besvijesti od glave do pete, a za ono u mojoj mačkici nemam riječi. Vrtjelo mi se u glavi kada se ta bujica stišala, znoj je curio iz mene, sva sam drhtala, ali i dalje sam se polagano nabijala na njega. Htjela sam ovaj trenutak produljiti što je moguće više, zažmirila sam, još se nekoliko puta nataknula na tu njegovu predivnu stvar, te na poslijetku položila ruke na njegova prsa i cijelim tijelom legla na njega. Tada smo se ponovno poljubili, čvrsto smo se zagrlili i otkotrljali na drugu stranu velikog kreveta, ostala sam na leđima. Pogledao me u oči, podigao mi noge i raširio ih. Osjetila sam kako ponovno želi ući u mene. I ušao je; nevjerojatno glatko zabio se u mene do kraja, potom me nastavio seksati, jako, jače i najjače do sada, baš mi je godio njegov kurac u vlažnoj mačkici. Iz trena u tren očekivala sam kada će i on svršiti, nikada nisam vidjela muškarca kako svršava, a ono s filmovima nevrijedno je spomena. Jahao je na meni, ali uistinu jahao, par minuta i tada je odjednom stao, gledajući me u oči, nemoguće ga ležerno izvukao iz mene i ispustio stenjajući glas. To je to, rekla sam tiho u sebi i ne mogavši se suzdržati, primila sam njegov kurac u ruku.

Odjednom sam na svom golom trbuhu osjetila toplu tekućinu, nježno sam se poigrala s njegovim najsretnijim dijelom tijela, špricnuo je još nekoliko puta stenjući kroz zube. Tek sada, kad je sve bilo gotovo, shvatila sam što se te večeri zaista dogodilo, neopisivo mi je bilo drago zbog toga i super sam se osjećala. Još samo da znaš kad sam otišla u kupaonicu obrisati se i urediti za odlazak, nisam mogla izdržati a da ne stavim i točku na i moje prve ševe; sperma divno miriše, a i okus mi je nekako poseban. Na putu prema mojoj kući u autu nismo puno pričali, i sam pozdrav na rastanku bio je dovoljan da se nimalo ne osjećam nelagodno, i da znaš te sam večeri zaspala najljepše u životu.
Eto draga prijateljice sretna sam kada se ovako ponekad čujemo preko pisma, i molim te ne pitaj me više sjećam li se bolesnog Puške i njegovih nesnosnih šala i uvreda. I još bih ti nešto priznala, žao mi je što sam ubrzo nakon svega toga maturirala i otišla sa svojima u Rim. Pa ipak, lijepe uspomene ne poznaju daljinu. A što se njegovih čestih ponuda da te s posla uvečer vozi kući tiče, možda i nisu samo bolesna šala; jer iz najsmrdljivijeg gnoja najveće ruže rastu. Stoga, dobro promisli! Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti.

Tvoja prijateljica, koja se nipošto neće naljutiti na tebe ako…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile