Nakon skoro tri godine našeg bračnog suživota još nismo imali djecu. Živcirali su me pitanja i komentari mojih i Dadinih roditelja, kad će biti podmlatka. Posebno nisam babske komentare kolegica na poslu. Dado i ja živjeli smo i još uvijek živimo svoj život, za konzervativce zasigurno čudan život. Toliko smo se saživjeli sa ulogama hotice i rogonje da nas drugačiji način života nije zanimao. U to vrijeme bila sam već nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi sa Nikicom, naravno uz znanje supruga. Veza s Nikicom bilo je sasvim drugačija od ranijih veza. Nemogu reći da prema svim ranijim ljubavnicima nisam ništa osječala. Da je bilo tako nebi niti bila s njima ali ipak primarno mi je bilo tjelesno zadovoljstvo.

Od kada je Nikica bio ušao u moj život promijenila sam se. To je bio primijetio i Dado. Više mi nije bio sex glavna stvar s ljubavnikom. Nikica je imao doru taktiku. Malo po malo me slamao dok se na kraju nisam zaljubila u njega kao šiparica. Kad bi me nazvao telefonom znala sam se zbuniti, zamucati. To više nisam bila ja. Cijeli dan i noć razmišljla sam o njemu i jedva čekala da se nađemo. Veza s njim nije bila puko gimnasticiranje u krevetu. Dugo smo znali šetati, izvodio me na večere, išla sam s njim na izlete. I on je bio zaljubljen u mene. Predlagao je da preselim kod njega.

Prvi puta našla sam se u dilemi da li je moguće voljeti dva muškarca odjednom, supruga i ljubavnika. Noću sam znala bdjeti i razmišljti o tome, slagati u glavi „lončiče“. Voljela sam ih istovremeno obadvojicu i to jednako, niti jednog od njih više niti manje ali svakog na svoj način. Nikica mi je čak predložio da se udam za njega. Odbila sam ga. Dadu sam previše voljela i cijenila da bi ga ostavila. Dado je vidio da se samnom nešto događa. Otvorila sam dušu i sve mu ispričala. Imao je puno razumijevanja prema meni. Nije mi zamjerio što sam se zaljubila u Nikicu. Rekao mi je da je to znao jer me poznaje u dušu. Čak me podržavao u mojoj ljubavi prema ljubavniku. Promjene kod mene izazvale su volju za majčinstvom. Znala sam stajati pred izlogom i gledati odjeću i opremu za bebe. Dado me je pitao da li sam spremna postati majka. Potvrdno sam odgovorila. Nakon nekoliko dana, na moje iznenađenje Dado mi je rekao da je

razgovarao sa Nikicom koji mu je rekao da bi on želio postati otac djeteta. Trebalo mi je vremena da se priberem ali shvatila sam poruku. Nakon tjedan dana otišla sam na ginekološki pregled. Sve je bilo B.O. kao i papa test čije sam rezultate čekala desetak dana. Tada sam opet otišla kod ginekologa i rekla da mi izvadi spiralu. Zamolila sam ga da mi da spiralu koju je izvadio iz moje vagine. Po povratku kući navratila sam do suvenirnice i kupila malu drvenu ukrasnu škrinjicu koja inače služi za čuvanje nakita. U škrinjicu sam stavila spiralu. To sam poklonila suprugu. Kad je otvorio škrinjicu i vidio je što je unutra, samo se nasmiješio i rekao : „Znači spremna si“. Idućih dana Dado nije skrivao svoje zadovoljstvo. Nakon menstruacije izračunala sam kada će nastupiti ovulacija. Nikica i ja nismo se sexali to vrijeme čekajući pogodan trenutak za oplodnju. Konačno došli su i ti dani. Nikica je došao kod nas. Svi zajedno smo večerali a onda otišli u našu spavaću sobu. Nježno smo se mazili. Milovao je moje nabreknute bradavice i ljubio ušnu školjku. Usnama se spustio niže do grudi pa jezikom preko trbuha stigao do pice. Bila sam vlažna.

Sisao mi je klitoris a onda jezik ugurao cijelom dužinom u mene. Dado je cijelo vrijeme bio pokraj nas i držao me za ruku. Raširila sam noge a on se polako uspinjao prema gore. Rukom sam potražila njegov tvrdi kurac. Nakon apstinencije bio je napet i tvrd ko kamen. Ušao je u mene, snažno, duboko. Ritmički je ulazio u mene. Prvi puta nije mi bilo važno da li ću sexsualno zadovoljiti njega i sebe. Željela sam ostati trudna. Kad je svršavao podigla sam noge visoko u zrak da sperma uđe što dublje u moju picu. Pet dan zaredom dolazio je kod nas da me osjemeni. Čekali smo rezultate naše ševe bez spirale, naravno sexajući se i dalje. Nakon desetak dana razočarenje. Dobila sam mengu. Čekala sam da crveni dani prođu i onda opet izračunala kad će ovulacija. Idući dan Dado mi je dao jednu kuvertu. U njoj je bila uplatnica i sedmodnevna rezervacija za dvoje u hotelu u gorskom dijelu naše zemlje. Ostala sam zbunjena. Na to je Dado rekao zar neću nazvati Nikicu i razveseliti ga. Bilo je jesensko prohladno vrijeme kad smo Nikica i ja krenuli na sedmodnevni (sex) odmor.

Dado je rekao da neće dosađivati mobitelom već da mu se ja javljam. Dado je sve isplanirao. S nikicom sam trebala provesti odmor za vrijeme ovulacije. Bilo nam je prekrasno. Vani hladno a u toploj sobi uživali smo mazeći se. Bila sam opuštena, potpuno neopterećena hoću li zatrudnjeti ili ne. Prvu večer dugo smo ostali u restoranu plešući uz živu glazbu. Kad smo došli u sobu Nikica mi je prišao s leđa, obuhvatio oko struka i strasno ljubio po vratu. Svukao mi je dolčevitu, i ljubio me po leđima. Otkopčala sam hlače koje su se spustile do gležnjeva. Masirao mi je guzove i spustio gaćice. Rukama mi je raširio guzu a onda vrškom jezika dodirivao čmar. Na brzinu smo se oslobodili odjee i legli na krevet. Ležela sam na boku a on iza mene. Rukom mi je milovao butine a zatim prstom masirao moj analni otvor.

Ugurao je guzu prst i nježno je iznutra masirao. Izvadio je prst a onda na čmar prislonio svoj debeli glavić. Ulazio je u guzu nježno, obazrivo. Bila sam opuštena tako da su sfinkteri u mojem anusu lagano popuštali pred prodiranjem tvrdog kurca. S vremenom su njegovi pokreti i prodiranje postali žešći. Svršio mi je u guzi. Ostali smo spojeni dok mu kurac nije omlohavio. Osjetila sam čudne zvukove u trbuhu. Otišla sam do toaleta. Sperma u anusu djelovala je kao klistir. Inače imam običaj prije analnog sexa sama se klistirati ali ovaj puta ispalo je tako, na brzinu. Slijedećih dana vodili smo ljubav na „normalan“ način u picu. Znala sa čuti priče drugih žena kako neke točno znaju dan kad su ostale trudne. Uvijek sam se tome ismijavala i to shvačala više kao vic. Ali sada mi se čini da su možda ipak u pravu. Mislim da točno znam dan kad sam ostala s Nikicom trudna. Da li je to sugestija? Neznam. . Mislim da nije. Kad je svršavao u mene zamišljala sam a i osječala kako se njegovi spermići sastaju sa mojim jajašcima. Vratili smo se kući a za dva tjedna dobra naznaka. Nema menge. Nakon par dana u ljekarni sam kupila tester za utvrđivanje trudnoće. Popiškila sam se u čašu, umočila trakicu . . . trudna sam. Prvo sam to obznanila mužu a Nikici nisam ništa govorila. Tek nakon mjesec dan nakon što sam bila kod ginekologa koji je rekao da sam trudna obznanila sam i Nikici. Dani dok sam bila trudna bili su mi posebno lijepi. Mazila su me i pazila dva muškarca. Nikica me naravno i ševio. Kasnije u većem stadiju trudnoće doktor je savjetovao da ne prakticram sex. U to vrijeme nagutala sam se ljubavnikove sperme. Dogovorili smo se da će djete biti moje i Dadino.

Autor: Vlasta i Dado

Kako je Vlasta jahala Marka
Nakon tenisa - dva penisa

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience