Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Susjeda

Pošto sam živio malo izvan grada u svojoj podosta velikoj kući, mogao sam vidjeti tko se iseljava, a tko useljava u sve te kuće u ulici.

Pošto sam svaki dan radio prvu smjenu, nisam primjetio da mi se u susjedstvu netko doselio.

Jedne večeri dođe prijatelj k meni i reče: A ti ne znaš da se netko doselio? Ne. Otkuda da znam. Pa i sam znaš da radim. A tko se doselio?
Neka lijepa i zgodna mlada djevojka. Mislim da ide na prvu ili drugu godinu faksa. Ne znam, ali bi nešto trebao poduzeti.

A ja njega pitam: Čekaj malo! Zašto baš ja? Zašto? Pa se ti razumiješ u informatiku, a ne ja. Da upravu si. Otišo on doma, a ja sam malo razmišljao o onom što je rekao. Nisam izašao malo do grada, nego sam otišao do nove susjede da joj zaželim dobrodošlicu.

Pozvonim ja na vrata, a kad tamo, otvori mi vrata neka skroz seksi i zgodna pička vrata. Uđi. Ti si sigurno iz one velike kuće. Da jesam. Odgovorim i predstavim se. Marko. A, ja sam Melita.

Šta ćeš piti? Viski, konjak ili kruškovac? Uuh, to je velik izbor. Imaš možda wisky? Ma za tebe šećeru imam i to. Odmah sam vidio da želi seks. Evo izvoli. Hvala srce.

Imala je dobru čvrstu guzu i sise četvorka.

Ruka joj je počela ići prema mojem kurcu koji se digao kao da je nešto u njemu. Uuh, pa imaš veliki i čvrst kurac. Da li bi me htio dobro izjebati? Ooo da.

Skinula mi je hlače i gaće i počela ga pušiti jako pohotno. Odvela me u sedmo nebo. Stvarno sam uživao. Skinuo sam njenu tregericu i grudnjak. Imala je čvrste ali medeno mekane sise. Skinula si je minicu i čipkaste tange. Vidno je bila napaljena.

Želim taj tvoj veliki kurac u svojoj pički skroz do jaja. Polako sam ga stavio u pičku da ju ne bi boljelo. Čim sam malo razradio pičku, počeo sam ju sve jače i jače nabijati.

Daaaaaaaaaa. Toooooooooo sam htjela cijeli život. Jačeeeeeeeeeeeee.
Toooooooooooooooo. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Svršavala je, a i ja sam svršio po njoj. Svu je spermu polizala i rekla da bi see mogli svaki dan jebati. Može. Ja sam na to pristao.

Ostali smo se maziti i ljubiti, a ona mi je pomalo i dale drkala kurac, tako da sam ja drkao njenu pičkicu. Nakon takvog prvog seksa smo otišli pod tuš da se malo ohladimo i opustimo.

I čim smo izašli iz kupaone onakvi mokri, kurac je sam od sebe ušao u vlažnu pičku.

Rekla mi je da želi probati seks na stoječki, a da nije imala nikoga da ju uopće jebe. Nitko ju nije htio jebati. Ali, ja sam ju jebao tako da je mogla vidjeti što znači pravo jebanje.

Okrenula se licem prema zidu i lagano se naguzila, tako da je kurac mogao čim lakše u njenu pičku. Zastenjala je od sreće i uzbuđenja.

Ti si najbolji. Samo tako nastavi. Oooooooooo daaaaaaaaa mileni.

Daaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj gaaaaaaaaaa dooooo jaja. Daaaaaaaaaaa.
Jednostavno je htjela dobar kurac i dobar seks. I sve je to i dobila.

Svršio sam joj po leđima u mlazovima. Svršila je i ona.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile