Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

(Radi lakšeg praćenja – svi likovi pričaju svoju verziju događaja. Uživajte.)

BOJANA

Spavala sam leđima okrenutim vratima. U sred noći, probudio me je dodir na bedru. Milovala me je ruka preko spavaćice, zatim se smestila između guzova. Zračila je toplotom koja je prijala. Bunovna, nisam stigla da pomislim čija je. Muž je spavao okrenut leđima i tiho hrkao. Okrenula sam glavu i zapanjeno shvatila da Dejan kleči pored našeg kreveta i miluje me.

Nisam mogla da mu vidim oči u mraku, samo sam osećala ruku kako me lagano stišće i pali. Tek sam kasnije osetila paniku, tada samo magnetsko privlačenje.
Privlačila me je ruka silom jačom od straha. Ustala sam najtiše što sam mogla. Sve vreme me je držao za isto mesto i lagano poveo prema kupatilu. Ušli smo ne paleći svetlo.

Zatvorio je vrata za nama, seo na ivicu kade i iz pidžame izvukao nabrekli kurac. Okrenuo me leđima prema sebi, podigao spavaćicu, svukao gaćice i bez glasa me posadio na sebe. Bila sam vlažna već od onih dodira, prodro je u mene lako, jednim potezom. Uhvatio me je obema rukama za kukove i navlačio, brzo i duboko. Svršila sam začas, posle samo nekoliko prodora. On se propeo i izlio u mene, tiho jeknuvši.

Ustala sam s njegovog kurca, navukla gaćice, tiho otvorila vrata i vratila se u krevet. Muž je i dalje hrkao. Tek me je tad uhvatila panika, počela sam da se tresem čitavim telom, zadovoljnim onim što je upravo dobilo.

Nisam spavala do jutra. Sve vreme sam osećala njegove ruke na guzi i kukovima, njegovu spermu u sebi. Grozničavo sam razmišljala o tome šta će se desiti ujutro, kad se muž probudi.

Gotovo luda od straha koji je rastao iz minuta u minut, ustala sam čim je sat zazvonio i odjurila u kupatilo. Oboje smo se spremili i muž me je odvezao na posao, kao i obično. Ništa nije primetio.

Čitav dan sam mislila samo o toj noći, o Dejanu i zabranjenom seksu. Plašila sam se susreta sa dečakom, kad se vratim kući.

Uveče smo se svi ponašali kao da se ništa nije desilo. Dejan je rano otišao na spavanje u svoju sobu, a iza njega i nas dvoje. Muž me je milovao, okrenuo licem prema vratima, koja su uvek bila poluotvorena i smestio mi ga zguza. Svršio je brzo, izvinio se što je bio nestrpljiv, poljubio i odmah zaspao.

Ja nisam nikako mogla da zaspim, tresla se od straha da bi ona ruka ponovo mogla da me poseti. Padala sam u kratkotrajni san i budila se, uplašena šta će se desiti ako se vrati. Najviše me je plašila želja koja me je preplavila. Grčila sam noge, uzdržavajući se da ne dodirnem vrelo međunožje, koje je želelo taj dodir.

Kad je svanulo, shvatila sam da neće doći. Tek sam tad zaspala, ali istrzani snovi su bili prepuni Dejanovog tela i njegovog kurca. Navlačio me je u snu, bez prestanka. Moram da razgovaram s njim.

*

Dan je opet protekao kao i obično. Dejan se ponašao sasvim normalno, kao da se ništa nije desilo, smejali smo za večerom i svi troje pogledali neki film pre spavanja.
Pomišljala sam da sam sve sanjala i otišla u krevet prilično mirno. Zaspali smo bez seksa. Muž bio je opet spavao okrenut leđima. Umorna od dve grozničave noći, zaspala sam i sama.

Kad me je ruka opet dodirnula, trgnula sam se. Smestio je u udolinu među mojim guzovima i lagano stiskao preko spavaćice. Želela sam da nestane i ode, ali sviđao mi se taj plahi dodir. Izvukla sam ruku i pokušala da ga odgurnem. Nije se dao. Stegao me je jače za gornju polutku. Kao začarana, opet sam ustala.

Ponovo me je poveo do kupatila i scena se ponovila – seo je na ivicu kade, nabio me na kurac i u potpunoj tišini navlačio na svoju muškost. Rukama me čvrsto držao za kukove. Opet sam svršila brzo, i sama se čudeći toj lakoći. S mužem mi se to nije događalo gotovo nikad. Svršila bih tek ponekad i to uz njegov veliki trud. I uvek je trajalo dugo. Najčešće bi svršio samo on i ostavljao me tek delimično zadovoljnom.

Ovog puta je Dejan otišao pre mene. Kad je izašao, upalila sam svetlo u kupatilu i zagledala se u svoje zapanjeno lice, potpuno crveno. Gledala sam svoj izmenjen lik, zatim se oprala i umila. Kad sam se vratila u krevet, savest me je neizdrživo pekla. Okretala sam se po krevetu i probudila muža. Kad me je upitao šta se događa i zašto ne spavam, uspaničeno sam pomislila da bi najbolje bilo da nekako nadoknadim svoju avanturu, spustila se među njegove noge i popušila mu. Bio je iznenađen, verovatno kao i ja, ali nije se bunio. Zagrlila sam ga i oboje smo zaspali. Verovatno je bio zadovoljan, a ja sam drhtala u tom zagrljaju do jutra.

Odlučila sam da razgovaram s Dejanom istog dana, ali nikako nisam uspevala da ulovim priliku. Ponašao se kao da se ništa nije desilo i trudio da ne ostanemo nasamo. Znala sam da se to ne sme ponoviti.

Prošlo je nekoliko dana bez ijednog incindenta, ali sam bila sigurna da se neće na tome završiti i da moram to da raspravim. Dejan je išao u četvrti razred srednje škole i bio je mlađi od mene tačno deset godina. Ja sam radila u uvoznoj firmi kao komercijalista i bila u srećnom braku. Muž i ja smo radili od osam do četiri popodne i on me je svakog jutra vozio na posao, iako je njegova kancelarija bila blizu, uvek bi prvo odvezao mene, pa je odlazio na svoj posao. Imali smo, verovala sam, manje više normalan seksualni život, otprilike dva – tri puta nedeljno. Ne mogu reći da sam bila preterano zadovoljna, ali daleko od toga da sam bila nezadovoljna.

Svih narednih dana, iz glave mi nisu izlazile te dve noći, taj jednostavan, a toliko lep seks sa dečakom. Dejana nisam smela da pogledam u oči. Ipak, trudila sam se i sama da se ponašam normalno.

U neizvesnosti i groznici, prošlo je desetak dana, bez značajnijih događaja. Bio je kraj vikenda, nedelja uveče, kad sam gotovo uvek imala seks s mužem. Zaspala sam s njegovom spermom u sebi, kad me je ona ruka ponovo dodirnula. Zadigao mi je spavaćicu i dodirnuo golu kožu. Stresla sam se, pekao je taj dodir. Pokušala sam grozničavo da ga odgurnem, ali nije dopustio. Plašeći se da ne probudim muža, bila sam ograničena u pokretima. Kad je gurnuo prst u mene, ne dozvoljavajući da ga odgurnem, znala sam da ću morati da ustanem. Ne vadeći prst koji me je palio i mutio razum, odvukao me je tiho u kupatilo.

Pokušala sam da progovorim, ali reči nisu izlazile iz mene. Sela sam na njegov kurac i svršila od jednog prodora. Stresla sam se, jer je on završio ono što je muž započeo. Ostavio me sluđenu i malaksalu, prepunu njegove i muževljeve sperme. Čvrsto sam odlučila da to razrešim već ujutro.

Kad sam ustala, Dejan je već otišao iz stana. Nisam ga čula kad je izašao, pa sam morala da raspravu odložim za popodne. Nisam se, čitavog dana, usudila da ga pozovem na mobilni telefon. Smišljala sam reči koji bih mu rekla, ali svaki je scenario bio gori i gori.

Te noći je došao ponovo, iako sam se nadala da će me ostaviti na miru. Gurnuo mi je ruku duboko među prepone, ispod gaćica. Nisam smela da se pomerim, ali nisam želela ni da ustanem. Gurnuo mi jedan prst u picu i lagano ga uvlačio i izvlačio. Topila sam se i premirala od straha. Ipak, nisam ustala. Nisam ni pokušavala da ga odgurnem. Kad sam se lagano stresla od orgazma koji me je pogodio, on je povukao ruku i, verujem, izašao iz sobe. Uvukla sam ruku u gaćice i nastavila da se dodirujem, tela laganog i zadovoljnog.

Nije bilo dileme, morala sam ovo da završim, ali Dejan mi je nije dao priliku da ostanemo nasamo. Do prave prilike, rešila sam da spavam licem prema vratima. Muž je spavao okrenut leđima. Očekivala sam da će se Dejan ponovo pojaviti, ali bila sam budna i čekala ga okrenuta licem.

Došao je. U mraku spavaće sobe, uočio je promenu u mom položaju. Zastao je neodlučan za čas, a onda je izvukao podignut kurac i prišao mi do glave, gurajući ga prema mom licu. Nisam želela da ga prihvatim, odgurnula sam ga i on je odmah otišao.

Došao je i sledeće noći. Čekala sam ga na isti način. Kad je to video, odmah se okrenuo i izašao. Vratio se za nekoliko minuta, držeći ruku na jajima. Prišao mi je tiho i približio kurac koji je čvrsto držao obema rukama. Krenula sam da ga opet odgurnem, kad je pustio glavić iz šake i dve kapi sperme su me pogodile u obraz. Zapanjeno sam shvatila da je izdrkao i polio me spermom. Odmah je izašao. Oklevala sam nekoliko minuta, zatim ustala i otišla do kupatila da se umijem. Jednu kap sam uzela na vrh prsta, gledala je, pa polizala. Zapanjena i uplašena, pitala sam se kako da ovo rešim.

Bilo mi je jasno da me neće ostaviti na miru. Plašila me je još i više moja nedvosmislena želja i zadovoljstvo koje sam osećala svaki put. Nije smelo da se nastavi, ali sanjala sam te dodire sve vreme.

*

Sledeće noći sam ustala sama i otišla do kupatila. Nisam palila svetlo. Čuo me je, verovatno ni on nije spavao. Ušao je za mnom. Pustila sam ga da sedne na ivicu kade, sama zadigla spavaćicu i sela na njega. Prvi put mi je dodirnuo grudi. Mesio ih je dok se nabijao i oboje smo svršili istovremeno.

Pomišljala sam da se konsultujem sa prijateljicom s posla. Započela sam neki nemušti razgovor, ali je ona sve potpuno pogrešno shvatila. Primetila je da mi se nabacuje naš šef, četrdesetogodišnjak sa dvoje dece. Zezale smo se na temu kako bi to izgledalo s njim, jer je bio zgodan i, činilo se, u srećnom braku.

Prolazili su dani. S mužem sa živela kao da se ništa ne događa. Dejan je prestao da dolazi u našu sobu, ali sam svake treće noći ustajala i on je, kao po komandi, dolazio za mnom. Jebali smo se u mračnom kupatilu. Po dogovoru bez reči, dolazila sam svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, bez obzira da li sam pre toga imala seks s mužem. Čak me je palilo to kad bih njegovu spermu imala u sebi. S Dejanom bih svršila svaki put, lako i snažno.

Iako me je savest pekla, nisam mogla da se oslobodim. Žudela sam za grozničavim dodirima i preko dana se zagledala u mladoliko lice koje je postajalo sve odraslije, zrelije i čvršće. Preko dana smo se pogledali tajno i saučesnički, na kratko i bežali jedno od drugog.

*

Tako je prošlo više od tri meseca. Stiglo je i proleće. Dejan je završavao srednju školu i spremao se za upis na fakultet. Bio je odličan đak i moj ga je muž hvalio kao smernog i vrednog dečaka. Samo smo nas dvoje znali šta se dešava u našim noćima.

Bio je početak maja, vikend. Sve do tada, naš je seks bio identičan, a buran i sjajan. Mesio bi mi sise u kupatilu i nabijao se otpozadi. Tog vikenda nam je stigla u posetu moja svekrva. Spremila sam ručak i sve četvoro smo ručali, smejali se i uživali u pravoj porodičnoj atmosferi. Dejan je posle ustao, izvinio se kako mora da uči i otišao u svoju sobu.

Svekrva i muž su slagali pohvale na njegovo smerno ponašanje i vrednoću. Smešila sam se u sebi. Bila sam zaista srećna, na način koji se verovatno nikad neće ponoviti. Tada me je Dejan pozvao da dođem na trenutak u njegovu sobu. Muž i svekrva su se nasmejali i nastavili razgovor na neke svoje teme.

Ništa ne sluteći, otvorila sam vrata njegove sobe i zgranuto ostala u njima – ležao je na leđima u svom krevetu, potpuno go, i drkao uzdignuti kurac. Gledala sam, opčinjena, nekoliko trenutaka. Bio je tako lep. Prvi put sam ga videla na dnevnom svetlu. Gledao me je kroz poluspuštene kapke, zanet. Počeo je da podrhtava.

– Dođi brzo, promumlao je.

Omađijana, ušla sam, ne zatvarajući vrata za sobom, kleknula pored njegovog kreveta i zgrabila ga u usta. Svršio je istog časa, napunio me toplom spermom. Sve sam progutala, polizala ga, ustala i vratila se u dnevnu sobu, pokušavajući da se saberem. Njih dvoje su me zadirkivali, ali prošlo je bez posledica.

Iste noći sam došla u njegovu sobu i popušila mu. Prvi put smo se poljubili. Ljubio me je sumanuto, grčevito i strasno. Naravno, nespretno, ali znala sam da će učiti brzo.

Počeo je da vreba svaki trenutak da ostanemo nasamo, i u toku dana. Prilazio bi mi, hvatao me za guzu, u početku stidljivo, pa sve slobodnije gurao ruku pod moju suknju. Ljubio me je u vrat i dodirivao grudi. Činilo mi se da izgledam bolje nego ikada. Svi su to primetili, osim mog muža, koji je nastavljao uobičajeni život.

Dejan je uspeo da me jednom pojebe i u kuhinji. Muž je sišao samo do prodavnice, kad se stvorio iza mene. Zadigao mi je suknju, spustio gaćice i nabio se otpozadi. Svršili smo oboje, žureći da nas muž ne zatekne. Stigla sam i da kleknem i poližem ga, pre nego što se vratio.

Noćna viđanja nismo učestali, iako smo oboje bili napaljeni i spremni. Hvatali smo svaku priliku da ostanemo nasamo, bar na čas, da se poljubimo ili bar dodirnemo.

*

Dejan je položio prijemni ispit na Saobraćajnom fakultetu, a zatim otišao na letovanje s društvom. Ostala sam bez njega gotovo dva meseca, jer su pronašli neki posao na moru. Javio se samo jednom i kratko objasnio da će se vratiti početkom septembra.

Bila su to dva preduga meseca. Pokušavala sam s mužem da nadoknadim Dejanovo odsustvo, ali nismo uspevali da odmaknemo od uobičajenog. Nisam bila zadovoljna, pa sam mu sve češće pušila, ne želeći da ostanem na pola puta, nezadovoljena, sve vreme misleći na Dejana. Svašta sam pomišljala. Želela sam do odem do njega, da ga bar vidim. Raspadala sam se od želje, ali nisam uspela da smislim pravi razlog zbog kojeg bih se zaputila do mora.

Konačno se vratio, preplanuo i potpuno drugačiji – snažniji i lepši nego ikada. Pomalo hladan. Pričao je kako mu je bilo, šta je radio i koliko zaradio radeći fizičke poslove. Dodao je i da je pronašao devojku, s kojom je bio gotovo mesec dana, na šta se moj muž oduševio, a ja potpuno potonula.

Legli smo kasno, iako sam ja zevala sve vreme i pokušavala da ih ubedim da krenemo na spavanje. Kada smo konačno legli i pogasili svetla, samo sam vrebala kad će muž zaspati. Čim je zahrkao, ustala sam i otišla u kupatilo. Žudela sam za njim, drhtala čitavim telom i bila sigurna u eksplozivnost sastanka posle tolike pauze.
Nije došao. Čekala sam ga, sve zabrinutija i napokon krenula prema njegovoj sobi, ali vrata su bila zatvorena. Plašila sam se da ih otvorim i razočarana se vratila u krevet.

Kad sam dodrinula jastuk, potekle su mi suze. Bila sam sigurna da me je otkačio. Ima devojku i ja mu više ne trebam, uostalom bila sam toliko starija. Plakala sam do jutra.

Kad se muž probudio, bila sam sasvim podbula. Misleći da sam bolesna, naredio mi je da ostanem u krevetu i ne idem na posao. Poslušala sam jer za posao i nisam bila sposobna. On se spremio i otišao.

Meni je u glavi bila samo jedna stvar koju sam morala da proverim. Umila sam se, obukla novu spavaćicu i tiho ušla u Dejanovu sobu. Spavao je. Stajala sam iznad njega i divila se tom lepom telu i licu. Kleknula sam pored kreveta i spustila ruku na njegovo međunožje. Ispod pidžame, počeo je da raste. Polako sam mu spustila pidžamu i uzela ga u usta. Pušila sam predano i presrećna. Postala sam svesna da je budan tek kad me je pogladio po kosi.

– Dođi, prošaputao je.

Strgnuli smo sve sa sebe i bacili se jedno na drugo. Legao je preko mene, prvi put. Zgrabio me odozdo za guzu, mesio je, ljubio me i nabijao se. Svršila sam u eksploziji, zatim još jednom. Izdigao se iznad mene, smirio načas, gledajući me u oči, zatim pokrenuo karlicu jednom, dvaput i kriknuo, izlivajući se u mene. Smejala sam kao luda.

Gladni jedno drugog, nismo prestajali čitavo jutro. Svršila sam ni sama ne znam koliko puta. Ljubili smo se i menjali poze. Postavio me je četvoronoške, uzimao otpozadi, tepao mi kako sam najlepša i mumlao da je sve vreme mislio samo na mene. Topila sam se od miline njegovih reči i njegovog kurca koji je širio neopisivu slast. Plakala sam i smejala se od sreće.

Izašla sam iz njegove sobe tek popodne, pre nego što će se muž vratiti s posla. Dejan se obukao i otišao nekuda. Čim je ušao, muž mi je prišao, raspitao se kako sam, pa dodao kako zna šta će me učiniti zdravom – zadigao mi je spavaćicu i zagnjurio glavu i jezik među moje noge. Lizao me je, ali telo je već bilo prepuno orgazama i napora, pa ništa nije uspeo. Bilo mi je žao, pa sam ga povukla na krevet i popušila mu, sve vreme zamišljajući onog mog drugog muškarca.

*

Te noći, donela sam veliku odluku. Ujutro sam otišla na posao pravo kod šefa, onog koji se palio na mene. Nespretno sam uspela da objasnim kako bih želela da promenim radno vreme – volela bih da radim od devet sati. Verovatno je prihvatio baš zbog toga što sam mu se sviđala.

Kada sam, te večeri, mužu objasnila promenu radnog vremena, pravdajući je, naravno, potrebama posla, bio je razočaran jer više neće moći da me vozi svakog jutra , kao do tada, ali je prihvatio. Novo radno vreme je počinjalo odmah.

Sledećeg jutra, čim je muž izašao, upala sam u Dejanovu sobu, probudila ga usnama na jajima. Ništa nije pitao. Povukao me je u krevet, polegao me na leđa, podigao mi noge i smestio se između njih. Svršila sam dvaput, brzo mu objasnila šta se događa i odjurila u kupatilo da se spremim.

Kad sam došla na posao, šef me je pozvao i, šeretski se smejući, najavio da ću morati da mu se odužim za tu uslugu. Naravno da sam obećala, sigurna da će sve ostati na verbalnom nivou.

Započeo je period totalnog seksa s Dejanom. Svakog jutra, radnim danima, ostajala sam kod kuće sat duže, u njegovom krevetu. Brzo je učio i uskoro me potpuno potčinio. Odlazila bih na posao srećna, zadovoljna i neopisivo laka.

Živela sam za taj sat, pateći vikendom, iako smo ponekad uspevali da ukrademo trenutak da se dodirnemo, poljubimo, ponekad čak i kresnemo. S mužem sam nastavila kao da se ništa ne događa. Dejan me nikad nije pitao o tome, iako bih ponekad dolazila kod njega sa muževljevom spermom u sebi. Izmišljao je poze, sve ćešće nisam mogla da se pomerim dok me je uzimao, jer bi me stegao jakim rukama. Znala sam da voli da mu pušim, svi muškarci to vole, i nisam želela da ga razočaram.

Redovno je išao na fakultet, a ja sam svakog jutra dolazila kod njega. Za moj rođendan, u februaru, poklonio mi je dve prelepe vaginalne kuglice “da ih nosim i mislim na njega i kad nije tu”. Zatražio je da se izdepiliram dole. Dvoumila sam se samo na trenutak.

Učinila sam to iste večeri. Mužu sam odmah pokazala, lažno objašnjavajući da će to popraviti naš seksualni život. Oduševio se. Prvi put sam te noći i s njim svršila dva puta. Kad je zaspao, ustala sam i smestila u sebe one kuglice. Pravila sam se da spavam kad je odlazio od kuće. Kad sam ušla kod Dejana, gola i izdepilirana, polegao me je na leđa i zagnjurio jezik među moje noge, vadeći i stavljajući kuglice. Potresla me je serija orgazama. Kada se stišala, okrenuo me je na stomak i uzeo me otpozadi, gurajući jedan prst u guzu. Prvi put. To nisam nikad probala ni sa mužem.

Narednih nedelja, često me je jebao sedeći na mojim butinama i gurajući prste u guzu. Želim je, želim je, ponavljao je i znala sam da ću uskoro izgubiti drugu nevinost.

Tražio je da kuglice nosim i na posao. U početku sam se plašila da će neko čuti kako zveckaju u meni, ali uskoro sam se opustila. Dodirivala bih se čitavog dana, jedva čekajući jutro. Iako mi je i muž postao aktivniji, sve češće me je uzimao noću, seks sa Dejanom je bio vrhunac mog dana. Bez izuzetka, jebali smo se svakog jutra. Nikada mu nije smetalo ni kad bih dobila, nije dozvoljavalo da mu tih dana samo pušim. Guza mi je bila sve vrelija i spremnija od njegovih prstiju.

Pred leto, jednog jutra, neposredno pre nego što će svršiti, bez pripreme je izvukao pulsirajući kurac i gurnuo ga u guzu. Kratkotrajna bol koju sam osetila je zamenila sreća jer je svršio u mene. Zadržao se samo na trenutak i izvukao ga.

Dok sam ga ljubila, buncala sam kako je to lepo, da želim da me ima i na taj način. Ne sme da se usteže, uživaću u svakom trenutku provedenim s njim.
Iz dana u dan, ulazio je sve dublje i neposredno pred letnji raspust su naši trenuci dobili novu rutinu. Nakon normalnog seksa, uvek bi me na kraju uzimao u guzu i tamo svršavao. Svaki dan. Raspadala sam se od sreće jer mi se činilo da to i njega ispunjava.

Završio je prvu godinu fakulteta briljantnim uspehom i usledili su mučni dani novog leta. I te godine se zadržao gotovo dva meseca. Ovog puta me je zvao telefonom svakog dana. Plakala sam u slušalicu, tepala mu i dozivala ga. U njegovom odsustvu sam pokušala da nadoknadim nedostatak dnevnog seksa s mužem, ali nije nam išlo tako dobro kao kad je Dejan bio kod kuće. Sada sam uspevala da svršim svaki put, ali to nije bilo dovoljno. Sve me je bolelo od Dejanovog odsustva, nosila sam svakog dana one kuglice i često drkala preko dana i noću, misleći na njega.

*

Stigla je jesen, odmah smo ušli u stari ritam – jutarnji seks svakog dana. Kao puludela, jahala sam na njemu, uzimao me je u svim pozama, punio mi guzu, pušila mu. Počela sam da zakašnjavam na posao jer nisam mogla da se odvojim od njega. Zivkala sam ga kad bi se ukazala prilika i to je uskoro postalo vidljivo i mom šefu.

Tražio je da mu objasnim šta se dešava. Nekako sam se izvukla, ali problemi su se nastavili. Dejan me je čerečio, razapinjao i punio sa svih strana, samo sam o tome mislila, sve manje na posao. Sve vreme sam bila izdepilirana, radila sam to svakog petka, a kad mi je Dejan poklonio i male analne kuglice i tražio da ih nosim u sebi po ceo dan, problemi su se povećali. Bila sam luda, lebdela na ivici orgazma sve vreme. Uveče često nisam mogla da izdržim, navaljivala sam na muža, a ujutro bi me Dejan pokoravao sve snažnijim i sigurnijim seksom.

Pred Novu godinu me je šef pozvao na ozbiljan razgovor i iskritikovao, nagoveštavajući čak i otkaz. Nisam to smela da dozvolim. Lomila sam se danima, iako sam nastavila po starom. Nisam mogla bez seksa sa Dejanom, sve sigurnijim. Uzimao me je u guzu i prvi sam put tako svršila neposredno pred Novu godinu. Za praznike sam donela tešku odluku.

*

Kad sam ušla u njegovu kancelariju, još uvek nisam bila sigurna šta ću uraditi. Tražila sam da me primi i pokušala nekako da objasnim svoj nemar porodičnim problemima. Klimao je glavom, ali nije bio uveren. Sedela sam na sofi, naspram njega. Zaćutala sam, spustila glavu i rasplakala se. Ne gledajući ga, raširila sam noge. Mogao je da vidi moje čipkane gaćice. Tek sam tada shvatila da imam kuglice u sebi. Pokušala sam da skupim noge, ali već je bio tu, ispred mene.
Kleknuo je među moje noge i naslonio lice na moje butine. Ljubio me, zatim preko gaćica. Kada ih je smaknuo i video izdepiliranu picu, verujem da se obeznanio.
Krenuo je na klitoris, a onda uočio maleni lančić koji je pridržavao kuglice.

Izvukao ih je i obe oblizao, a zatim i mene. Svršila sam, stežući mu glavu. Lagano mi je vratio kuglice. Ustala sam posramljena i izašla, ne gledajući ga.
Narednih dana je pokušavao da ponovo dopre do mene, ali sam ga izbegavala, a kad me je pozvao kod sebe, bila sam hladna i nije smeo ništa da preduzme. Verovala sam da sam mirna, bar neko vreme.

*

Dejanu nikad nije bilo dosta, kao ni meni. Tražio je da prestanem da nosim gaćice. Želeo je da uvek ima slobodan prilaz. Prihvatila sam, bez pogovora. Sve manje tange, koje sam do tada nosila, nestale su iz moje garderobe. Nije mi dozvoljavao ni pantalone, pa sam i njih prognala. Uspevali smo često da ostanemo sami dovoljno samo toliko da mi ga smesti i nabije nekoliko puta, pa se povuče, bez orgazama, pred pojavom mog muža. Ali, bili smo srećni i bilo nam je dovoljno.
Na posao sam išla golišava. Izbegavala sam šefa i trudila se da na poslu postignem što više. I, uspevalo mi je. Moji su rezultati postajali sve bolji, verovatno zato što sam bila uplašena da bih mogla izgubiti svoju jutranju radost. Mislim da sam izgledala izvrsno. Muškarci su se okretali za mnom, ali nisam obraćala pažnju. Bila sam presrećna, lebdela sam u oblacima.

Začas je prošlo proleće i stiglo još jedno leto. Ponavljala se ista stvar – Dejan je nestajao na dva meseca. Potonula sam u depresiju. Sve me je bolelo, nedostajao mi je on, i njegovo telo, njegov jezik i, najviše njegov kurac. Bila sam duboko nesrećna, iako mi se redovno javljao.

Moji poslovni rezultati su pali. Svi su primetili da se nešto dešava, ali niko, pa ni moj muž, nisu mogli da shvate odakle to potiče. Bila sam neutešna. Prvi mesec sam još i nekako preživela, ali drugi me je slomio. Telo, naviklo na onakav ritam je tražilo svoje. Plakala sam svaki dan.

Situacija na poslu je ponovo postala ozbiljna jer je firma bila u krizi. Polovinom avgusta je šef najavio smanjenje broja radnih mesta i moji strahovi su porasli do neba. Na šefov rođendan, 15. avgusta sam učinila strašnu stvar. Ostala sam posle svih, sama u kancelariji. Znala sam da će ostati i on, kao i svakog dana, uostalom. Pozvala sam ga i telefonom rekla da imam jedan mali poklon za njega, pozvala ga da dođe u moju kancelariju.

Dok sam se tresla čitavim telom, popela sam se na sto, guzom okrenuta vratima. Zadigla sam suknju preko leđa i sačekala ga četvoronoške, onako bez gaćica. Ušao je i gledao me bez glasa. Prošaptala sam “srećan rođendan”, propadajući u zemlji od stida. Čitavu večnost je trajala neizvesnost. Ipak, zatvorio je vrata i prišao mi.

Dodirnuo mi je guzove dlanovima, a zatim se i nabio u mene. Mislim da je svršio od samo par prodora, izvukao ga i prolio spermu po mojoj guzi. Ostala sam tako još neko vreme, on se povukao i izašao, bez reči.

Autor: Profesori

Navika
Veličanstveni dodir 2