Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Vrući koncert

Sasvim obična priča… Bila je nastavnica, jedna od nimalo rijetkih dojučerašnjih studentica koje teško odoljevaju teretu autoriteta; u njenom razredu ima moć, moć nad nama koji bi joj, da je na fakultetu polagala samo godinu dana duže, bili kolege a ne učenici.

I kako sada da se preko nas ne osveti svim priprostim tračevima svojih kolega, svim rukama koje su se “slučajno” u gužvi očešale o njenu isturenu guzu, svim pohotnim, mladim kurčinama koje su nemilosrdno razarale njenu pičku dok je stjecala prva iskustva… Pa kako joj uopće zamjerati što je voljela mučiti nas ispuštajući olovke pa se saginjući po njih otkrivajući pod rubom nametljive minice crnu svilu svojih nedvojbeno vlažnih gaćica, kako joj zamjeriti drske dekoltee… Štoviše, kako u svemu tome ne uživati?

Njena predavanja iz glazbenog nisu me interesirala. Zanimala me njena vlažna utroba. Pa i nije čudno što sam na ispitu dobio kod nje najuvjerljiviji “nedovoljan” svih vremena. Tko je prvi eksperimentirao s disonancom? Nemam pojma. Znam tko je prvi eksperimentirao u jazz-rocku, ali klasika, to stvarno ne znam. A i da znam, gledajući te sise kako naviru kroz dekolte, prije bih razmišljao o “Whole Lotta Love” Led Zeppelina, nego li o debeloj opernoj divi, ili discipliniranom violinistu…
Sreća u nesreći, zahvaljujući neznanju i dekoncentraciji, ostao sam sam s njom ne bih li ispravio taj “nedovoljan”.
“Ti,” rekla je, “znaš najmanje na svijetu o ozbiljnoj glazbi.”
“Znam druge stvari.” odgovorio sam.
“Na primjer?”
“Znam tko je dobar sa stavljanjem trube u usta. Znam tko dobro barata palicama. Bubnjarskim palicama.”
“Pa, dobro,” nasmiješila se sjedajući na rub stola. “Znaš li ti što s trubom. Ili palicom… Palicama?”
Gledao sam hipnotizirano u njene butine.
“Znam prepoznati talenat za baratanje palicama. I trubom.”
“I?” upitala je bezobrazno križajući noge. “Imam li ja potencijala?”
“Mislim da da. Dat ću vam trubu pa vi pokažite koliko ste vješti ustima” odgovorio sam.
“A ako budem dobra, što dobivam? Neću ti dati dovoljan samo zato što imaš instrument.”
“Pokazat ću vam koliko različitih zvukova postižem bubnjajući samo jednom palicom.”
Ustao sam i otkopčao hlače. Moj napet ud iskočio je na svjetlo dana njišući se pred njenim punim rumenim usnama. Obuhvatila ga je desnicom i primakla mu se jezikom, pa ga lagano liznula. Zatim je nasrnula smionije, obuhvativši usnama ogoljeli glavić i lupkajući ga jezikom.

“Pazi da mi ne svršiš u usta” rekla je zastavši.
“Šuti i radi!” naredio sam, uhvativši je za kosu i uguravši joj kurac do jaja u usta. Trgnula se i na čas se ukočila, pa naglo započela divlje oblizivati batinu. Tako je to s autoritativnim osobama… Pušila je neukrotivo, kao raspomamljena, pokušavajući na čas usisati kurac dublje no što je moguće, a zatim grubo ga jezikom izgurati iz ustiju i baciti se na uzavrela jaja… Kakva umjetnica.
“U redu, u redu…” procijedio sam na rubu orgazma. “Zaista dobro barataš instrumentom. Na meni je red.”
Ispustila je pijetla iz ustiju i legla na stol. Zadigao sam joj minicu i jednim joj pokretom svukao gaćice. Raširila je noge otkrivajući mokre prepone i obrijanu pičku. Kao u transu, navalio sam na nju i utrpao joj kurac, mameći iz nje prigušene jecaje. Ud mi je kliznuo u njenu vatrenu nutrinu kao progutan od gladnog ždrijela. Uronio sam lice u njene sise hitro oslobođene od bluze i grudnjaka, i usisao u usta nabreklu bradavicu, nekontrolirano joj cijepajući željnu pičku nabrušenim kopljem. Ritala se kao divlji konj pod svojim prvim jahačem. Zavukao sam prst u njen oznojen čmar ne obustavljajući niti vaginalne nasrtaje, slobodnom rukom stežući njene guzove mokre od znoja i sokova strasti.

Dok je dahtala gotovo se gušeći, prestrojio sam se i zario svoj mač u njen šupak.
“Hoću li dobiti odličan?” upitao sam rujući kroz njenu stražnjicu.
“Ahhhhh… Ne mogu… Uffff… Ne možeš dobiti više od dobar… Joooooš… Ufff…”
Podigao sam njene noge u okomit položaj i zabio joj “instrument” u anus do jaja. Izvila se poput zmije pred neprijateljskim nasrtajem i procijedila:
“Da, dobro, da aaaah…”
Kod idućeg takvog nasrtaja zgrčila se i sokovi njezina sladostrašća potekli su na stol. Ponovio sam to još jednom i zatim eksplodirao u njenu vruću unutrašnjost.
Kakav koncert! I još ne klasičan!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile