Moram da priznam da nikada nisam bio tako nervozan kao tada dok sam cekao Stefani da stigne. Naravno nisam samo ja bio nervozan. Moja mama je bila prilicno napeta takodje. Ovo je bilo ocigledno novo za nas oboje. Upravo cu gledati svoju majku i jos jednu prelepu zenu kako vode ljubav. Ili preciznije, gledacu prelepu zenu kako lize mojoj majci. (Secao sam se da mi je majka rekla da ona nikada to nije uradila Stefani.)

Receno mi je da samo sedim na stolici, go i posmatram… bez dodirivanja Stefani ili nje. Ja sam, naravno spremno prihvatio. Pogledao sam u svoju majku i video da je imala zabrinuti izraz na licu. Pitao sam se sta joj je prolazilo kroz glavu. Upravo je trebalo da se skine gola pred zenom koju nije videla godinama i da vodi ljubav sa njom… i kao da to nije bilo dovoljno, njen rodjeni sin ce je gledati. Takodje sam se pitao da li bi radije bila sama. Verovatno da. Ali iako sam bio saosecajan sa njenom potrebom za privatnosti, ni divlji konj me ne bi odvukao iz sobe.

Buljio sam u svoju majku misleci kako je ona najlepsa i najzgodnija zena koju sam ikad video. Nosila je crni dvodelni kupaci. Ostavljao je vecinu njene guze otkrivenom i otkrivao je mlecne obline njenih prelepih grudi. Vec sam mogao da vidim kako joj Stefani lagano skida gornji deo i gacice pre nego sto se spusti izmedju njenih nogu da polize njenu slatku pickicu. Kurac mi je vec bio tvrd dok sam nervozno sedeo u uglu.

Oboje smo poskocili kada smo culi kucanje na vratima. Mama je uzdahnula duboko i pozurila ka vratima. Otvorila je i zatekla nasmejanu Stefani. Prelepa zena je usla unutra i brzo zatvorila vrata. Trenutak kasnije drzala je moju majku u svom narucju i ljubile su se. To nije bio brzi cmok ovog puta. Usne su im bile spojene i mogao sam da vidim da je Stefani ubacila svoj jezik u usta moje majke. Cuo sam da je moja mama uzdahnula. Obadve zene su disale usiljeno kada su se razdvojile.

„Cao,“ Stefani je rekla mojoj majci. Zatim je pogledala ka meni i osmehnula se vedro.

Ja sam sedeo u uglu na stolici, go, pokusavajuci da prikrijem svoj, vec dignuti kurac.

„Vidim da je neko uzbudjen sto me vidi,“ rekla je, pokazavsi glavom ka meni.

„Nije samo on,“ moja majka je odgovorila. „Mislim da nisam bila ovako nervozna jos od prvog puta kada si me zavela.
„Jesam li to uradila?“ upitala je praveci se naivna.

„Da, jesi“

„Ok, jesam. Bila si kao lutkica uhvacena u paukovu mrezu,“ rekla je i nasmejala se. „Planirala sam to dugo.“ Onda joj se lice uozbiljilo i posegla je gore i nezno dodirnula majcino lice. „To je bilo tako slatko. Ni sa kim drugim nisam toliko uzivala. Znas da sam bila ludo zaljubljena u tebe.

Moja majka se zarumenela i klimnula glavom. „Znala sam to,“ sapnula je. Onda su pocele da se ljube ponovo. Ovaj put je moja majka bila agresivnija. Ruke su joj skliznule iza Stefaninih ledja i dole do obrascica njene izvajane guze. Ovog puta je Stefani bila ta koja je uzdahnula i povukla se, boreci se za dah. „Uh,“ rekla je. „Cekaj da se otarasim ove odece.“

Kurac mi je pulsirao dok sam gledao kada je Stefani pocela da svlaci svoju odecu. Mama je gledala takodje. Kada se skinula gola, povukla je moju majku ponovo u svoje narucje i poljubila je. Zatim je pocela da je ljubi niz vrat. Moja majka je bacila pogled na mene i kada je videla da sam drkao svoj kurac, nasmesila se. Zatvorila je oci kada je Stefani brzo skinula njen gornji deo i pocela da joj sisa bradavice. Moja majka joj je drzala glavu na svojim grudima kao da doji bebu. Ali uzdasi i sisajuci zvuci nikada ne bi dopirali od deteta.

Stefani je obradjivala jednu sisu i zatim drugu, sisajuci i grickajuci bradavice dok se nisu ukrutile kao gumice na olovci i svetlucale od pljuvacke. Stefani nije gubila vreme. Gurnula je moju majku pozadi na krevet dok nije sedela. Zatim je kleknula pred njena stopala, savivsi glavu da poljubi majcine butine.

„Daj da skinemo ovo,“ rekla je svlaceci gacice sa majcinih kukova.

Moja majka se oslonola pozadi na krevet, dopustajuci Stefani da joj rasiri noge. „Jebem ti, uvek si bila navlazena.“ rekla je i nasmejala se. Sa uzdahom, glava joj je zaronila izmedju majcinih nogu.

„Oh Boze, Stefani,“ moja majka je zajecala. Uhvatila ju je za glavu kao da se bojala da ce Stefan da proba da se izvuce.

Mogao sam da cujem sisajuce zvukove sa Stefaninih halapljivoh usta kroz jecaje sa usana moje majke i iznenada sam se zabrinuo da cu da svrsim ne dodirnuvsi svoj kurac. Nisam mogao da verujem koliko je bilo uzbudljivo gledati drugu zenu kako lize mojoj mami. Bilo je ocigledno da, ne samo da je Stefani uzivala u tome sto radi, vec je bila veoma dobra u tome takodje.

„Oh da, oh da, lizi je Stef,“ moja majka je jecala. Kukovi su poceli da joj se pomeraju sa strane i zatim gore-dole. Ruke su joj bile upletene u Stefaninoj kosi i izgledalo je kao da ju je cupala. Ako je Stefani i smetalo, nije to pokazivala. „Oh Boze, zaboravila sam koliko su dobra tvoja usta,“ Moja majka je stenjala. Noge su joj se podigle i obavile se oko Stefaninog vrata. Vec sam bio medju majcinim snaznim nogama i sada sam se pitao kako ce sirota zena da dise. Posto se nije podizala da dodje do vazduha, pretpostavio sam da je imala nacin kako da dise na nos sa ustima pritisnutim izmedju majcinih sikljajucih picinih usnica. Voleo bih da sam imao pogled izbliza.

„To, to, nabij svoj jezik u mene,“ majka je jecala. „Oh Boze, Stef nemoj klitoris,“ vristala je. Onda sam video da se moja majka zaledila. Duboki uzdah je pocinjao duboko u njenom grlu i brzo je prerastao u vrisak kada je pocela da svrsava. Video sam kako joj se nozni prsti grce i misici na butinama stezu. Kukovi su joj se trzali na gore dok je Stefani pokusavala da se zadrzi za majcino zgrceno telo.

Nakon nekoliko dugih trenutaka, video sam da moja majka pocinje da se opusta. Ipak, Stefani se nije podigla da didje do vazduha. Njena glava je nastavila da se pomera izmedju majcinih butina bez pauze. Cuo sam da moja majka stenje. „Ne, ne Stef,“ Uzdisala je kao da je zelela da stane. Ali nije pokusala da je odgurne. Nekoliko trenutaka kasnije, moja majka je svrsavala iznova i zatim iznova.“

Bilo je ocigledno da je Stefani volela da lize picku. Pogledao sam na sat i video da je bila medju majcinim nogama preko 45 minuta i nije pokazavala znake da ce da prekine. Konacno, moja majka je morala da je odgurne. Stefanino veoma vlazno lice je imalo osamuceni izraz kada je sela pozadi.

„Sada je tvoj red,“ moja majka je rekla, povukavsi Stefani iz njene klecece pozicije.

„Huh?“ Stefani rece.

„Jedna stvar zbog koje sam se uvek kajala iz vremena kada smo bile zajedno je sto ti nikada nisam lizala.

Sa iznenadjenim izrazom na svom licu, Stefani rece. „Ne moras to da radis.“

„Znam, ali zelim to.“

„Oh Boze,“ Stefani je uzdahnula, pustivsi moju majku da je odgurne na krevet.

Ponovio sam Stefanine reci kroz sapat. Uspravio sam se u svojoj stolici, drzeci ruke podalje od svog pulsirajuceg kurca, dok je moja majka namestala Stefani na sred kreveta. Onda je kleknula izmedju njenih butina i rekla, „Znas da nikada pre nisam ovo radila. Hoces li mi pokazati?“

„Volela bih to. Ali mislim da ces znati sta da radis,“ Stefani rece sa sirokim osmehom. Zatim se zavalila pozadi i rasirila noge. Mogao sam da vidim njenu izbrijanu pucu kako svetluca od uzbudjenja.

Nisam mogao vise da izdrzim i ustao sam, napravivsi nekoliko koraka dok nisam stajao pored kreveta. Pretpostavio sam da bi vikale na mene ako pridjem previse blizu. Moja majka je bacila pogled na mene ali nije rekla nista. Stefanine oci su bile zatvorene. Gledao sam sa ivice kreveta kada je moja majka pocela da ljubi niz unutrasnju stranu Stefaninih butina. Video sam da joj se zmarci pojavljuju na nogama i da joj se misici na butinama grce. Lice joj je bilo zgrceno kao da se borila da potisne vrisak.

Majcine usne su ostavljale vlazni trag na Stefaninoj butini pre nego sto je presla na drugu stranu. Spustala je malene poljupce i ugrize po mekanoj kozi pre nego sto je svojim jezikom pocela da se probija ka njenim nateklim picinim usnicama. Mogao sam da vidim da Stefani zeljno ocekuje usta moje majke, ali bila ih je lisena. Moja majka ju je izazivala kao sto je i mene ranije tog jutra. Jebo te, postaje bas vesta u tome, pomislio sam kada mi se osmeh pojavio na licu.

„Molim te,“ Stefani je preklinjala.

Mojoj majci je ovo bilo bas zabavno i opirala se Stefaninim pokusajima da joj povuce glavu na njenu picu. Nastavljaluci da je dovodi do ludila, presla je svojim usnama preko Stefanine pickice, pomerajuci se gore ka mekanoj kozi njenog stomaka, tik ispod njenog pupka. Kada je Stefani zastenjala, moja majka se zakikotala i nastavila da lize i ljubi njen stomak.

„Boze, Tereza, ako mi ne poljubis picu uskoro, eksplodiracu.“

„Oh, znaci to treba da radim. Bas sam se to pitala,“ moja majka je izazivala. „Da vidim kako ovo ide,“ rekla je, pomerajuci svoj jezik do Stefaninog venerinog brezuljka. Zatim je lagano pomerila svoj jezik nanize, preko njenog klitorisa na natekle unutrasnje usnice.

„Ohhhh,“ Stefani je zastenjala isfrustrirano.

Mogao sam da vidim kako se majcin jezik migolji gore-dole i sa strane na stranu. Zatim je posegla ispod Stefaninih nogu i grnula joj butine na gore dok nisu bile pritisnute uz njene nadimajuce grudi. Sada su joj usta lebdela iznad vlaznih i nateklih usnica. Uz stenjuci zvuk, moja majka je spustila svoja usta i prekrila Stefaninu picu.

„Ahhhhheeeee,“ Stefani je vrisnula. Kukovi su joj se izdigli na gore i butine su joj drhtale pod majcinim sisajucim ustima. Kunem se da sam pomislio da ce zena da izdahne dok joj se telo treslo i grcilo. Moja majka je nastavila da sisa dok je zena pod njom svrsavala. Ali mama nije bila gotova. Bas kao sto je Stefani radila njoj, moja majka je nastavila sa tim. Minut ili dva kasnije, ponovo je svrsavala. Bio sam zapanjen njihovim kapacitetom za zadovoljstvom jer cim je Stefani prestala da svrsava presle su u pozu 69 i pocele sve iznova. Pocinjao sam da se pitam da li ce ijedna od njih preziveti. Srecom za mene, jesu.

Trebalo je malo vremena mojoj mami i Stefani da se oporave. Gledao sam, i dalje tvrdog kurca kada su legle na krevet i pocele da se maze. Saputale su i kikotale se kao dve tinejdzerke. Nekoliko puta su pogledale ka meni i kikotale se. Pitao sam se sta li se domundjavaju njih dve. Konacno, moja majka je ustala i prisla do mene. Sela je u moje krilo, izbegavajuci da ugnjeci moj i dalje tvrdi kurac. Ocesala je nosicem moj vrat i zatm sapnula, „Stefani hoce da nas gleda kako vodimo ljubav. Nikada nije videla muskarca i zenu kako se jebu.“

Pogledao sam je, ociju izbulljenih od soka. „Um… stvarno?“ rekao sam.

Moja majka je klimnula glavom, lica crvenog od sramote ili uzbudjenja, Nisam mogao da procenim.

„Da li ti to zelis?“ Upitao sam dok je uzbudjenje u meni raslo.

„Ako ti hoces.“ odgovorila je.

Kao i svaki napaljeni tinejdzer, rekao sam da… zapravo klimnuo sam glavom, bojeci se da ce glas da mi pukne od uzbudjenja.

Moja majka je ustala i klimnula glavom Stefani. Lice joj je prekrio siroki kez. Zatim je ustala i oslobodila nam krevet, zauzevsi moje mesto na stolici.

Moja majka me je uhvatila za kurac i povela do naseg kreveta. Poceli smo veoma samosvesno, osecajuci Stefanin pogled na svaki nas pokret. Ali dok sam ljubio svoju majku strastveno, nase uzbudjenje je preovladalo. Iznenada smo bili kao glumci na pozornici, priredjujuci sou zahvlanoj publici.

Ljubio sam niz majcin vrat dok nisam stigao do njenih, jos uvek tvrdih bradavica. Sisao sam ih i lizao dugo, trudeci se da ne budem nadmasen onim sto je Stefani radila mojoj majci. Zeleo sam da dokazem da sam jednako dobar kao i bilo koja zena u vodjenju ljubavi. Kada su obe sise bile vlazne od moje pljuvacke, gurnuo sam majku na ledja. „Boze, kako zelim da stavim svoj kurac u tebe,“ sapnuo sam dovoljno glasno da Stefani cuje. To je bila jedna stvar koju ona nije mogla da radi sa mojom majkom.

„Da, jebi me. Jebi svoju majku,“ rekla je, takodje dovoljno glasno da Stefani cuje.

]Cuo sam uzdah sa drugog kraja sobe i okrenuo sam se. Stefani je bila zavaljena u stolici, nogama prebacenim preko naslona za ruke i njeni prsti su groznicavo trljali njenu picu. Buljila je u nas sirom otvorenih ociju.

Priredio sam joj sou domilevsi izmedju majcinih butina i podizuci joj i sireci joj noge. „Stavi sinov kurac u svoju picku,“ naredio sam. Sa malim uzdahom, moja majka je posegla za mojim pulsirajucim kurcem. Osecao sam kako pulsira u njenoj ruci i ocajnicki sam se nadao da necu da isprskam svoje punjenje pre nego sto i dobijem sansu da je jebem. Trudio sam se da mislim o bilo cemu osim o onome sto se desavalo u sobi… bejzbolu, skoli, kolima, bilo cemu. Upalilo je i kriza je prosla.

Sa dubokim uzdahom, skliznuo sam kurac u svoju majku. Njena topla pickica je milovala moj kurac sa sada poznatim pulsiranjem. Natekli zidovi su me usisavali unutra dok moja muda nisu dotakla njenu guzu. „Oh Isuse, mama. Do kraja sam u tvojoj pici.“ rekao sam hrapavim glasom, dovoljno glasno da Stefani cuje. Znao sam da je Stefani mogla jasno da vidi moj kurac kako ulazi u maminu pickicu. Bila je samo par metara od tacke gde su se nasi polni organi spajali. Pritisnuo sam svoje telo uz majku, osecajuci njenu toplinu od svojih grudi do noznih prstiju. Soba se vrtela oko mene, Iznenada smo postojali samo moja majka i ja u sobi. VIse nisam znao niti sam mario da nas je neko gledao.

„Jebi meeee!“ moja majka je vristala trzajuci svojim kukovima na gore i zatim ih spustala dole pustajuci da mi kurac isklizne do glavica.

Pogledao sam u njene oci i video duboko more ljubavi. Spojio sam svoje usne sa njenim i dok mi je jezik zaranjao u njena usta, moj kurac je radio isto to sa njenom zeljnom rupicom. Uzdah mi je pobegao sa usana kada su joj se noge obavile oko mog struka i povukle me dublje. Moj glavic je dodirnuo dno njenog kanala i zasteljala je od zadovoljstva. „Boze, mogao bih da zadrzim svoj kurac zauvek u tebi,“ rekao sam znajuci da ce njena stezuca pica to onemoguciti za samo nekoliko minuta.

Kukovi su poceli da mi se pomeraju sporije. Izvlacio sam ga na gore i zatim ponovo zabijao unutra dok se glavic ne smesti na ulaz u njenu matericu. Van i ponovo unutra, pomerao sam se izazivajuci uzdahe zadovoljstva kod nas oboje. Nejasno sam cuo uzdahe odnekud u sobi i setio se Stefani. Kada sam pogledao ka njoj, i dalje je bila u istoj poziciji, njeni socni prstici su se pomerali u izmaglici napred-nazad u njenoj pici. Po izrazu njenog lica, znao sam da je bila u stanju neprekidnog orgazma. Onda sam skroz zaboravio na Stefani kada su se majcini nokti zarili u moje guzove, terajuci me da nastavim da je jebem. I jesam.

Ubrzo su uzdasi odjekivali o zidove hotelske sobe i zvukovi Stefaninih prstiju u njenoj natopljenoj pickici su se poklapali sa zvukom mog kurca koji se zabijao u moju majku.

„Oh Dzeri, ja cu… da … da… svrsimmmm…“ Moja majka se borila za dah.

Odgovorio sam, „Boze, mama, moram da ga izvadim… i ja cu da svrsim.“

„Ne… ne… ne… nemoj da ga vadis. Svrsi u mene… zelim tvoju spermu… svrsi u mene molim te,“ preklinjala je.

Mislim da ne bih mogao da stanem sve i da sam hteo, ali njene reci su me izludjivale od pozude. Zastenjao sam dok je moja majka vristala od orgazma, i poceo sam da sipam svoje potentno seme u njenu picu. Prskalo je iz mene kao bujica puneci njenu zeljnu rupicu do prelivanja. Moja majka je nastavila da svrsava cak i nakon sto sam ispraznio svoja muda. Ali grcenje njene, i dalje stiskajuce pickice nije dozvoljavalo da mi se kurac spusti i nakon nekoliko trenutaka zabijao sam se u nju iznova iz sve snage. Pomerao sam se u njoj kao opsednut, dovodeci je iz orgazma u orgazam. U jednom trenutku sam primetio da je Stefani stajala blizu kreveta, kao ja malopre, gledajuci nas. To me je jos vise podstaklo. Okrenuo sam svoju majku dok nije bila na kolenima i laktovima sa glavom zarivenom u jastuk i jebao je odpozadi. Kada se napokon srusila na krevet, ja sam usledio, i dalje se zabijajuci u nju dok me moj drugi orgazam nije obuzeo.

Skotrljao sam se sa svoje majke, lezeci na ledjima i boreci se za dah. Onda sam osetio pomeranje na krevetu i video Stefani kako mili izmedju majcinih nogu. „Oh Boze, Stef,“ Moja majka je uzdisala kada je nezasita zena zarila svoje lice medju njene, sokovima isprskane butine. Jos jedan uzdah joj je sisao sa usana kada su Stefanina usta prekrila njenu nateklu i dobro obradjenu picu.

Nisam mogao da verujem sta vidim: prelepa zena na kolenima lize, spermom napunjenu picku moje majke, Rezultat toga za mene bila je jos jedna erekcija. Gledao sam kako je Stefani svojim ustima ponovo budila pozudu u mojoj majci. Zatim, kada je bila gotova, okrenuo sam svoju majku na stranu i skliznuo svoj kurac u nju odpozadi, i dok se Stefani ljubila sa mojom majkom, ja sam je jebao do jos nekoliko orgazama.

Sa dva ogromna orgazma iza sebe, nisam mogao da nastavim ponovo, ali svakako sam uzivao u pokusaju.

Nismo vise bili sa Stefani ponovo, ali nam se pridruzila na plazi par puta. Bilo je malo neprijatno u pocetku,ali brzo smo se privikli. Jedan dan smo ostali na plazi dok skoro svi nisu otisli. Moja majka je lezala pored mene sa jedne strane a Stefani sa druge. Stavio sam peskir preko svog donjeg dela kako ne bih izgoreo. Nagnuo sam se i poljubio svoju majku. Osetio sam da joj je ruka skliznula ispod peskira. Nekoliko trenutaka kasnije moj kurac je napravio sator ispod peskira. Bacio sam pogled na Stefani i video da je gledala. Osetio sam kako me jeza uzbudjenja prozima i zatvorio sam oci. Iznenada sam osetio jos jednu ruku na svojoj butini. Kada sam otvorio oci, video sam da je Stefani skliznula svoju ruku ispod peskira takodje. Neverovatno, sada su ruke dve prelepe zene bile na mom kurcu. Uzdahnuo sam kada su obe pocele slozno da pomeraju svoje ruke gore-dole,

Kada sam pogledao u svoju majku, lezala je sa zatvorenim ocima. Onda sam video da je Stefani radila istu stvar. Spustio sam glavu pozadi i zastenjao. Kombinacija dve ruke na mom kurcu dovela me je do kriticne tacke veoma brzo, Sapnuo sam, „Svrsicu.“ Kao odgovor na to, i Stefani i moja majka su pocele da pomeraju svoje ruke brze dok nisam isprskao svoje seme na svoj stomak. Bez reci, obe zene su sklonile ruke sa mog kurca i obrisale ih na peskir. Uzeo sam duboki uzdah i zadovoljno odahnuo.

Stefani je sutradan krenula kuci obecavajuci mojoj majci da ce doci da nas poseti. Sa suzama u ocima, Stefani je poljubila moju majku i zatim, na moje iznenadjenje, poljubila i mene strastveno. Onda je usla u taksi i krenula na aerodrom.

Druga nedelja naseg odmora je bila predivna kao i prva. Mama i ja smo bili kao mladenci. Uzivali smo u prizorima, ali smo uzivali u nasim vecerima i nocima u krevetu jos vise. Postali smo oprezni ponovo i nisam svrsavao u nju ostatak naseg letovanja. Oboje smo znali da smo vec dovoljno rizikovali. Bio je to mali ustupak.

Oboje smo bili tuzni kada smo morali da napustimo nas ostrvski raj. Sada smo morali da se vratimo kuci i budemo pazljivi. Oboje smo znali da postoji veliki rizik za nas ako neko nesto posumnja. Medjutim, takodje smo znali da cemo imati vremena samo za nas koje ce nadoknaditi sav rizik. Mama mi je rekla da zeli da spavam sa njom. Nazalost, nisam mogao da premestim svoje stvari kod nje iz ociglednih razloga. Ipak, provodjenje svake noci u krevetu sa njom bilo je dovoljno za mene.

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 15
Zabranjena ljubav 17