Auto odlazi u noć… U njemu je on. Dobro građeni 35-godišnjak, njen vršnjak. I ona…crnokosa ljepotica…moja žena. Ostajem sam… na parkiralištu ispred kuće. Njen je poslovni partner vodi na večeru. Uskoro će krenuti izvan grada. U mali restoran između dva sela na periferiji Zagreba. Ali neće odmah sjesti za stol i naručiti poslovnu večeru. Znam…čeka ih soba. Mala, no uredna prostorija s krevetom pokrivenim crvenom plahtom. Mjesto za sastanke.
Dok slušam gluhu tišinu našeg stana u kojem još lebdi miris njena parfema…gledajući bespomoćno u mobilni telefon koji šuti…ona se prepušta njegovim milovanjima. Poljupce slijede smjeli izleti ruku u njene gaćice. Skida joj grudnjak i usnama ispija okus bradavica. Ona se požudno privija uz njegovo tijelo.
Povaljuje ju vješto na krevet. Oboje su potpuno goli. Moja ženica širi svoje noge pozivajući ga pogledom da uđe u nju. Njen partner ne oklijeva. Prodire duboko u moju dragu…njegovi pokreti su sve silovitiji. Neznanac kojeg sam stiskom ruke ispratio s kućnog praga jebe mi ženu.. Ona uzvraća strašću… Oboje doživljavaju vrhunac nakon nekoliko minuta. Svršava u njoj….ona ga grli. Miluju se u tami…puše cigarete.
Noć je pred njima.

Drolja sam pa sta 🙂
Novogodišnji rogovi