Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Predzadnji dan na Krfu. Idem ranije spavati da se odmorim prije napornog puta brodom. Oko dva me probudio službeni telefon. Studentica je uganula gležanj. Odlazim u disko. Pripita studentica tvrdi da joj ništa nije. Do nje sjedi plavokosi štreber koji me ranije uhvatio na nedjelu tvrdi da je uganula gležanj i da mora na hitnu. Nakon razgovora odlučili smo se za elastični zavoj, a ujutro ćemo vidjeti što dalje.

Moj apartman je najbliži turističkoj ordinaciji, a ostali su na drugom kraju mjesta. Krhku djevojku sa sandalama u rukama stavim u taksi, a svoj skuter ostavljam plavokosom štreberu.

Saša je pocrvenjela od alkohola, a velike smeđe oči joj primamljivo svijetle. Govori gotovo normalno, ali se stalno hihoće s visokim, dječjim glasom. Obučena je u crnu minicu i top dubokog izreza koji otkriva manje okrugle grudi.

Ispriča mi što se dogodilo, a zatim se nasloni i pažljivo digne svoju ozlijeđenu nogu na moje koljeno. Milujem svilenu, lagano potamljelu kožu kao da ju želim utješiti. Nesvjesno, moja se ruka pomiče iznad koljena s unutrašnje strane bedara. Saša ima zatvorene oči, usne su joj poluotvorene i kad moja ruka krene prema gore, ote joj se uzdah.

Još uvijek zatvorenih očiju rukom potraži moju glavu i zaplete mi prste u kosu. Taksi se zaustavi pred mojim apatmanom. Taksist nam ponudi pomoć, ali mu kažem da mogu sama i pomognem Saši da izađe iz auta …

Polegnem ju na rezervni krevet. ‘Pomoći ću ti da se skineš’ kažem joj. Skinem joj top. Hihoće se i samo legne na krevet. Sagnem se nad nju i gledam joj lijepe okrugle grudi. Nasmije se i kukom posegne u moj dekolte. Pronađe moju bradavicu i stisne ju. Ne mogu zadržati uzdah od užitka. Kad vidi i čuje moj odaziv, njene oči postanu još tamnije. Svojim dječjim glasom lagano zaječi. Moje ruke same nađu put do njenih grudi, koje zadrhte pod mojim ispitujućim dodirom. Ugodno mi napune dlanove i žele im se predati. Pazeći na gležanj, Saša podigne guzu da joj skinem minicu.

‘I ti si bez gaćica!’: uzdahnem i usnama se spustim na njeno brdašce, iznenađujuće bogato crnim dlačicama. Kao kod Japanki. Nježno ju potegnem za dlačice i to joj godi. Nježno se izvija i uzdiše, a ja joj šapnem: ‘Pazi na gležanj.’ Poljubim njenu toplu mica macu.Slana je. Znači na plaži se nije istuširala. Zanimljivo. Pokušam sisati njene stidne usne koje mi se nude. Želim joj pokazati užitak kojeg mi je pred par dana dao grčki bog. Sša ne reagira dovoljno intenzivno i zato prelazim na klitoris. Nagrade me duboki uzdasi i valovito izdizanje zdjelice. ‘Prstiće molim’, kaže uzdišući. U mokru pohotnicu oprezno gurnem srednji prst i kažiprst. Fukam ju s dva prsta i usput slasno oblizujem njen klitoris. Njene me dlačice škakljaju po nosu. ‘JOŠ!’, uzvikne. Nastavljam, ali to nije dovoljno. ‘Još prstića’, kaže mi. Dodam još jedan prst, fukam ju s tri prsta koliko god duboko ide, a njena pička se voljno rastvara. ‘Da, još dublje molim!’

Sva je mokra, a bez obzira na to uzmem lubrikant iz noćnog ormarića.. Polako si namažem dlan, prst za prstom, a zatim i gornju stranu dlana. Saša me gleda i miluje predivne grudi. Prije nego pređem na njenu pohotnicu, zaustavljam se na divnim bregovima koji se meko i slano predaju mojim usnama.

Polako krenem na njenu rupicu, najprije jednim prstom, a ona se zabija u mene i želi još. Kad dodam jošjednog, njezin je uzdah malo razočaran, a kod trećeg se osjeća malo bolje. Zatim dodam dobro navlaženi najmanji prst. ‘O, da!’, nemoćno uzdahne i snažno se gurne prema meni. Potegnem prte van iz njene pičkice, ali samo zato da prstima pridružim i palac i napravim piramidu od prstiju. Sašina pičkica me voljno prigrli, cijeli moj dlan uzme u sebe s laganim ječanjem i trzajima. S divljenjem gledam kako cijeli moj dlan nestaje u njenim gubinama. Sama si dira klitoris, a ja ga za svakih par ulaza poližem jezikom.

Autor: Anika

Tamnoputa ljepotica nudi seks u troje
Tiha voda brege dere

Izaberi me