Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Tiha voda brege dere

U 8 ujutro ispred vrata me već čeka mali štreber koji je kavalirski došao vidjeti trebaju li djevojke njegovu pomoć. ‘ Dobro jutro!’, kažem promuklim jutarnjim glasom. ‘ Saša se pokušava istuširati.’, objasnim i ponudim mu kavu. Sjedimo za stolom u neugodnoj tišini. Pijem gorku kavu. Štreber okusi svoju, ali brzo pogleda prema frižideru. ‘ Slobodno uzmeš mlijeko. U stvari i ja ću, kava mi je prejaka.’

Štreberko otvori frižider, a zatim mi stane iza leđa i natoči mlijeko u moju šalicu. Ne dotiče me, ali odmah osjetim njegovo tijelo uz svoje. Osjećam da mi je tijelo potpuno opušteno, ali istovremeno me zbunjuje ugodna napetost u trbuhu. ‘ Je li to mamurluk?’ upitam se iako nisam gotovo ništa popila. Kroz tanki kućni ogrtač osjećam štreberovu toplinu kako prelazi na mene. Sve traje par sekundi. Kada je štreberko sjeo, mamurluk je nestao.

Saša dođe iz kupaonice. Bez make-upa i s mokrom kosom izgleda kao sasvim obična djevojka s isčašenim gležnjem. Zaboravila sam štreberkovo ime. ‘ Možeš ju ti odvesti u ambulantu? Ja moram srediti neke stvari prije nego odemo.’ ‘ Nema poblema.’, odvrati mi i odveze Sašu.

Kad smo se konačno ukrcali na brod za mnom se bile već tri popijene kave i glas mi više nije zvučao promuklo. ‘ Dosadu ću razbiti knjigom’, kažem si. Ali do mene već dolazi plavokosi štreberko. ‘ Ajme, sad će me ispitivati kakav to šund čitam.’, malo mi je čak i neugodno. Pozdravi me sa smiješkom. Opet osjetim neobičnu opuštenost. ‘ Ja bih iznajmio kabinu. Može li se to još?’, upita me.

Kažem mu da može, ako mu odgovaraju cijene. Kad je odlazio nasmijano je rekao: ‘ Ljubav u doba kolere je dobra knjiga.’ Pocrvenim i nemarno otpuhnem. Legnem na ležaljku i sakrijem lice pod šešir i stranice. Studenti većinom spavaju. Umorni su od stalnog tulumarenja. Ubrzo padne noć, a nad morem se pojavi mjesec. Mjesec nad brodom djeluje strašno kičasto. Odjednom ponovo osjetim nečiju prisutnost. ‘ O, ne, opet štreberko!’, pomislim, ali u tijelu opet osjetim ugodnu napetost. Štreberko pogleda prema mjesecu i kaže: ‘ Skoro pun.’ Nasloni se na ogradu pored mene.

Ne zanam što bih s tom čudnom napetosti među nama. Pitam se što on zapravo želi. Iako sam vodička i trebala bih bitio ‘jača’ od njega, shvatim da nisam. On nije jedan od onih izgubljenih turista koji uopće nisu svjesni gdje su i što žele. Čudi me da putuje s agencijom.

‘ Svidjelo ti se na KLrfu?’, pitam ga po službenoj dužnosti. On slegne ramenima. ‘ Zašto si uopće pošao na put?’, upitam ga provokativno.

‘ Zbog seksa.’, šapne niskim, zafrkantskim glasom u moje uho. Glas me pretvara u puding i vlaži mi međunožje.

‘ I…je li urodilo plodom?’, pitam ga.

‘ Hm…već na počeku putovanja namirisao sam zabranjeno voće.’, odvrati. ‘ Nakon toga ništa nije bilo dovoljno intrigantno.’

Postane mi vruće, lagano se nakašljam i kažem: ‘ Uložit ćeš reklamaciju?’

Nasmijemo se u isto vrijeme.

Napetost se pretvorila u zanimljivo druženje. Štreberko nježno položi svoj dlan na moj. Nisam odmaknula ruku. Moj palac pomiluje njegov mali prst. Prsti nam se prepletu. Nježno me privije uz svoje mirisno, slano tijelo. Samo je za glavu viši od mene, dosadno obučen s štreberskom frizurom i naočalama. Kroz naočale me gleda prodornim pogledom. Koljena mi klecaju.

Kao glumac iz nekog klasika, jednom me rukom drži oko struka, a drugom mi miluje obraz polako se primičući mojim usnama. Nakon prvog poljupca u mislima mi je samo seks. Takve poljupce nisam osjetila još od prvih poljubaca uopće.

Žao mi je kad me prestane ljubiti. Štreberko mi prstom prelazi preko lica i krene prema vratu. Zadrhtim ‘ Hladno ti je? Idemo unutra.’, kaže mi.

U baru kupi dva prirodna soka i jednoga mi stavi u ruku. Vjerojatno samo zato da drugu ruku slobodno stavi iznad moje guze i odvede me u svoju kabinu.

Sjednemo na krevet, a on me opet ljubi kao da je tek otkrio što je poljubac. Uzdišem dok zrak postaje sve topliji. Uskoro ne mogu izdržati vrućinu i skinem majicu. Tanka majica na bretele otkriva moje tvrde bradavice i sada se njemu ote uzdah.

Lagano mi miluje ruke i dekolte. Krenem prema njemu i želim mu otkopčati košulji. ‘ Ne moramo se seksati’, kaže mi i drsko doda: ‘ Odmah.’

Drsko mu odgovorim: ‘ Seks je manje intiman od poljubaca.’

Nsmije se i odmahne glavom. Uzmem stvari u svoje ruke i skinem majicu. Grudi se ponude malome štreberu. Dečko uzme moje breskvice u dlanove i lagano ih stisne. S jezikom se igra malo s jednom, malo s drugom bradavicom. Otkopča mi kratke hlače, a zatim ih vješto skine. Na meni su ostale još samo plave, čipkaste tangice. ‘ Mmm…’, lagano uzdahne i odlučno me okrene.

Na guzi osjećam njegovo dublje disanje. Elegantnom kretnjom mi skine tangice. Naočale odloži, a zatim mi raširi guzove. Prije nego osjetim njegov jezik, osjetim njegov dah. Promatra me. ‘ Kako lijepa vagina.’, kaže mi uspuhano. Ne mogu, a da se ne nasmijem. Kod štreberka možeš računati na galantnost pa čak i u posve neprimjerenim situacijama. Kad jezik konačno spusti među moje noge, smijeh prestane.

Z jezikom mekano šeće po mojim stidnim usnama i anusu. Zatim me lagano pljusne po guzi i okrene me. I od sprijeda se divi mojoj pičkici, koja se vlažno svjetluca od njegove sline i sokova. Ratvara ju dlanom, a jezikom široko kruži okjo klitorisa kao da ga ignorira. ‘O, da! Ljepša si nego što sam očekivao! A očekivao sam prelijepo!’, kaže u moje međunožje i pogleda me svojim intenzivnim pogledom. A onda se baci na moj klitoris. Svršim gotovo u trenu. ‘ O, ne!’, usviknem, jer bih se htjela još igrati mojim orgazmom. ‘ Ne brini.’, odvarti mi kao da čita moje misli.

‘Želim sve probati s tobom.’, kaže mi i pažljivo liže moje stidne usne, sve dok preosjetljivost nakon orgazma ne preraste u novu želju.

Tada ustane i zagrli me. Uz svoje željno međunožje osjetim njegov kurac koji želi iskočiti iz traperica. Hočem ga osloboditi, ali dečko kaže: ‘ Kasnije.’ Odgurne me na krevet šireći mi noge koje još drhte od orgazma. Prstima gnječi moje stigne usne i klitoris sve dok ne dahnem: ‘ Gurni prste unutra.’ Odmah posluša, ali isprva gurne samo kažiprst. Zgrčim se kad dođe do moje G točke. ‘ Još, molim te, još!’ Doda srednji prst i u cresendu nastavlja sve dok ne osjeti grčenje moje pičkice. Zatim me digne i stisne k sebi da opet osjetim njegov okamenjeni kurac. Odlučno mu otkopčam hlače, a ovaj put me ne zaustavlja.

Njegov kurac nije impresivne veličine, ali je prekrasan i ljepši od svih velikih koje sam do tada vidjela. Goli trbuščić pritisnem uz njega. Dečko miluje moju guzu i sve me jače privija uz sebe. Opet se ljubimo kao dvoje pubertetlija, a ja ga želim osjetiti i drugačije. Kleknem i uzmem ga u usta. Svi mišići na njegovom tijelu postanu napeti kada ga pokušam cijelog staviti u sebe. ‘ Moj bože, kako si dobra!’, izleti mu.

Položi me preko naslona za ruke na jedinom naslonjaču u kabini. Moja guza strši u zrak i posve mu se jasno nudi. Opet me obliže od klitorisa do anusa, kao da me želi još dodatno navlažiti. Ili osjetiti promjenu u mom uzbuđenju.

Kad konačno uđe u mene od užitka mi se zamrači pred očima. Njegov kurac me zadovoljivo puni, a nema nikakve boli. Prvo me fuka promišlljeno i nježno, a zatim počinje gubiti nadzor nad svojim prodiranjem i dovede me do trećeg oragazma. Prije nego grčevi stanu, osjetim njegovu spermu kako se razljeva mojim leđima. Obriše me, a zatim me odnese na krevet i legne pored mene. U polusnu čujem njegovo šaputanje: ‘ Ljubavi, nismo još završili.’

Autor: Anika

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile