Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 11: Vozački ispit

Poslije škole sam pošla u stan, pred zgradom me čekao čovjek iz auto škole. Prišla sam i sjela na vozačevo mjesto i odmah ga upitala kakve vijesti ima. Sve može biti gotovo do pola maja, ali moram učiti vožnju, tu nemože puno pomoći jer ima komisija koja to kontrolira. Već za dva sata doće po mene pa idemo na poligon. Gledala sam ga pravo u oči i upitala i šta još od mene želite. Bio je kao stidljiv ili se plašio da nije ovo nekakv trik a ja u stilu profesionalne kurve naslonim ruku na njegovo koljeno pa ga polako vukući ruku po njegovoj nogi upitam, samo recite da se dogovorimo za sve. Kako nije baš direktno odgovorio, opet sam ga prekinula i rekla, dobro, za pismeni ispit ću spavati s Vama, a za ostalu pomoć ću Vam nekoliko puta popušiti, a sve će biti kako ja kažem jer neću biti Vaša robinja. Zapalili cmo cigarete, još malo sjedili u autu pa mi je prije izlaska dao papir s pitanjima za prvu pomoć i psihotest.

Svako popodne sam vozila sat a nekad i dva, iduće sedmice sam položila prvu pomoć i psihotes. Nazvao je tatu i u stan mi donio potvrde o položenim ispitima. Prije nego što je pošao, ja sam ga pogledala i kao upitala, večeras ste rekli da idemo na noćnu vožnju. Potvrdio je pa sam ga kad je pao mrak čekala ispred zgrade.

Do sad me nije pokušao dirati osim što bi u vožnji ponekad naslonio ruku na moje koljeno. Odlučila sam da mu večeras zahvalim i ispunim obećanje. Zaustavila sam na proširenju i rekla da on vozi negdje na malo skriveno mjesto. Rekao je da nastavim i vozim a on mi je pokazao gdje da skrenem. Kad smo ugasili cigarete, primakla sam se i rekla mu da spusti hlače. Malo je pustio sjedište tako da je bio u polusjedećem položaju, ja sam preko glave svukla majicu, a kad je ugledao prsa podigao se i počeo ih ljubiti, polako sam ga gurnula u sjedište i naslonila se na njega. Nezgodan je to položaj u autu, nekako sam naslonila glavu na njegov stomak, rukom uzela kurac i primakla usne. Nježno me milovao za kosu, ja sam prevlačila kožicu preko glavića, bio mu je tvrd i nešto veći od onog što ima moj muž, kako sam pokvarena svaki sam uporedjivala s muževim.

Počela sam uvlačiti glavić, čovjek je uzdisao, rekao je da spustim ruku i da mu milujem jaja. Halapljivo sam pušila, gurala ga u usne skoro do kraja, stiskala usnama i polako ga puštala, on je pomalo uvijao guzom i stenjao. Uzela sam ga u ruku, stisla jako i drkala a glavić sam držala u usnama i pijukala kao bombon. Rekao je, polako svršiću ti u usta, nisam prestajala, drkala sama a malo i ruka od takva stiska zabolila, napokon me uhvatio za glavu i nabio na kurac a iz njega je špricala sperma. Podigla sam se, otvorila vrata i pljunula spermu a onda se opet vratila u isti položaj i nastavila da mu pušim. Nakon malo sam se podigla i upitala ga, jeli zadovoljan. Pomilovao me po kosi, rekao da sam super to radila, polako se oblačio, namjestio sjedište pa smo zapalili cigarete.

Još sam mu jednom popušila na istom mjestu ali došli smo kasnije, bio je mrak, izašli smo vani a ja sam sjela dok je on stajao ispred mene. Ovako mi se više dopalo, ljepše je nego kad se sjedi u autu, pa sam ga mogla brže uzbuditi da brzo svrši.

Možda se ja ovako nebi ponašala, ali prije dogovora s njim od Zlatka mi je bilo došlo malo čudno pismo, nisam baš sve dobro razumila šta piše i šta želi reći. A bilo je kao nekih sumnji, da se malo nemisleći oženio, da smo daleko a ja ostala sama, sad kao brine imam li ja nekog s kim se vidjam. Posla sam mu pismo da mi sve razjasni i direktno pita a da ja šta god uradim da ću mu sve reći kad se vidimo. Odgovorio je u stilu, kao da mi nevjeruje i sve tako nedorečeno. To me je dosta potreslo, a da sam znala šta danas znam kratko bi mu napisala, zbogom. Ali, mlada, zaljubljena, prvi sex s njim, njegove priče o lijepom našem životu i budućnosti čvrsto su me vezale za njega, pa smo se i vjenčali na brzinu i bez znanja mojih roditelja. S druge strane kad gledam, moja visina i figura, za sve oko mene ja sam samo bila curica koju žele odvesti u krevet. A moja zaljubljenost i životne prilike su me u nekim sitacijama primorale na sve to što čitate u mojim pričama.

Kad sam položila pismeni ispit, rekao mi je da sad očekuje ono što sam obećala. Želja mi je bila da to bude što brže, iako sam i sama u vikendici s onim uživala u sexu, stalno sam imala osjećaj i sebi govorila, odradi to onako da to podneseš kao normalno a cilj svoj znaš. Tako sam mu rekla, da me čeka ispred zgrade a kad ja dodjem iz škole da idemo u stan i to obavimo.

Ušli smo u stan pa u moju sobu, rekla sam mu, požuri tata će brzo doći s posla. Skinula sam sve sa sebe i sjela na krevet, prišao mi, bio mu je nadignut, malo sama ga milovala a dok je on otvarao kondom ja sam ga nekolko puta uzela u usta. Stavio je kondom, legla sam i raširila noge. Legao je preko mene, namjestio kurac i gurao ga u mene. Koliko sam mogla sa svojih 18 godina uživati ako na meni leži i jebe me čovjek od 50 godina. Malo ili nimalo ali prepustila sam se, sklopila oči, nogama ga stisla preko ledja, rukama milovala po ledjima. Brzo me je nabijao, već sam znala ako stenjem i šapćem da bude nježniji da će ga to više upaliti i da će prije svršiti pa sam tako i počela. Nije trajalo dugo, uhvatio me za guzu i nabio ga do kraja, stenjao je dok se tresao i sipao spermu.

Ustao je s mene, skinuo kondom, ja sam ga povukla i sjedeći na krevetu malo mu pušila.

Obukao se i skoro otrčao iz stana.

Imala sam položen vozački ispit, on me odveo u stan od nekog svog prijatelja. Bili smo sami, pa smo nazdravili rakijom. Prišao mi je, polako mi zavlačio ruku pod majicu, malo milovao prsa, skidao brus. Cuclao je bradavice a rukom mi skidao hlače, prstima mi mazio mačkicu, prilično me napalio. Onda se i on skinuo, sjeo je na stolicu a meni rekao da kleknem i pušim. Milovao me po kosi, ponekad bi spustio ruku pa me uhvatio za prsa a kad me povukao, ustala sam i čekala da on stavi kondom. Zajašila sam ga na stolici, bila sam mokra i sluzava pa je kurac odmah uletio u mene. Držala sam ga rukama oko vrata a nazad se izvijala, primakao je glavu i hvatao me zubima za prsa. Kako mi je rukama podigao noge nisam se mogla sama nabadati, bio je stalno do kraja u meni, samo bi me malo rukama gurnuo i vraćao na sebe i tako me navlačio. Skočila sam s njega, naguzila se na drugu stolicu i rekla mu, želim ovako. Bilo je smiješno, bio je dosta niži od mene pa me nije mogao dobro nabiti, raširila sam noge da se spustim niže. Nije mu to odgovaralo pa me poveo na kauč. Legao je na ledja a ja sam ga zajašila.Uzeo je moje ruke i stavio ih iznad moje glave. Rekao je, tako ih drži a pomalo se uvijaj. Rukama me je podizao i puštao da se nabodem, a ponekad bi se podigao i mene povukao prema sebi da mi ljubi prsa.

Spustila sam ruke i naslonila ih na njegova ramena i počela se brzo nabijati. Držao me za prsa, dosta jako ih stiskao, malo sam stenjala od užitka a malo i od bola što me tako stiska. Jednom rukom sam iza sebe dohvatla i milovala mu jaja. Počeo je roktati a kad je bio blizu uhvatio me za guzu i stisnuo uz sebe. Zaurlao je dok je svršavao.

Oblačila sam se a on mi jrekao da me želi još neki put jebati i da će mi se javiti da se dogovorimo. Šutila sam, prišla mu pružila ruku, zahvalila i pošla, nije ustao da za mnom zatvori vrata.

Nekoliko puta me zvao na telefon ali sam mu jasno rekla da sam ispit položila i da je sve medju nama završeno. Toliko je bio uporan da je jedan dan čekao tatu s posla i s njim došao u stan. Pili smo kavu a tati je rekao da želi nešto sa mnom govoriti pa je tata otišao u boravak. Kad smo ostali sami, rekao je, sutra te čekam poslije škole i idemo u onaj stan.

Rekla sam, ne i ne. Zaprijetio mi je da će reći tati da sam kurva. Poslije je tatu pitao, da mu tata da ključe od stana jer ima jednu prijateljicu pa bi snjom proveo nekoliko sati u stanu. Tata mu je rekao da to nemože jer pozna njegovu ženu i nebi kao bilo u redu da mu daje ključeve da se on provodi s drugim ženama. Na odlasku je rekao da ima slobodan sat pa ako hoću da podjem s njim malo na vožnju, rekla sam da moram učiti.

Sutra me ispred škole sačekao i rekao mi, ideš sa mnom ili ću ti sve tati reći. Okrenula sam se i otišla niz drugu ulicu, sačekala prijateljicu pa smo zajedno pošle kod mene.

Dosadjivao mi je svaki dan, čekao ispred škole ili pred zgradom, pa sam da ga se riješim rekla, popušiću ti ako me ostaviš na miru. Pristao je.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile