Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 15: Odlazak

Završila sam srednju školu, čekala sam da Zlatko dodje pa da idemo skupa živiti kod njega. Prijateljica je prekinula svoju vezu i upisala je fakultet. Mjesec dana prije završetka škole stanovala sam kod prijateljice. Zlatko je došao na nekoliko dana, prijateljica nam je dala svoju sobu a ona je spavala u boravku na kauču. Pripremali smo se za odlazak, obavljali smo sve potrebne odjave i kupili karte za voz. Spavali smo u maloj sobici, prvu večer kad je došao obukla sam crni brus i gaćice a preko sam imala svileni ogrtač. Skoro me nije ni pogledao već je rekao da krevet škripi pa smo stavili deku na pod i legli. Očekivala sam, muž je napokon uz mene i sad će početi moj bračni i ljubavni život. Privila sam se uz njega, prebacila nogu preko njegovih i odmah ruku spustila u njegove gaće. Bio mu je dignut pa sam se odmah spustila do njega, prevukla kožicu s glavića i počela ga ljubiti. Malo sam ga ovlažila usnama, nekoliko puta gurnula u usta i Zlatka potegla na sebe. Skinuo mi je gaćice, rukom namjestio kurac i gurnuo ga u vlažnu mačkicu. Zagrlila sam ga i rukama i nogama, prepustila se mužu, ljubila ga i šaputala slatke riječi. Željna i sretna što je muž konačno sa mnom, bila sam mokra, mačkica je pustila sluz, Zlatkov kurac je u njoj šljapkao.

Nije mi ni jednom dirnuo prsa, nekoliko puta me poljubio na lice i po vratu, ubrzao je i izvadio kurac pa mi svršio po mačkici. Rekla sam mu, možeš unutra, sad smo napokon zajedno, odgovorio je, ne još. Podigli smo se na krevet, zagrlio me i ubrzo zaspao. Mislila sam, umoran je od puta, biće bolje i ljepše sutra.

Ustali smo, on se oblačio a ja sam mu prišla i počela ga ljubiti. Zagrlio me, ljubili smo se a ja sam spustila ruku i milovala kurac. Povukla sam ga do kreveta, sjela i izvadila kurac.

Uzela sama ga u usta do kraja, ruke sam obavila oko njega, uvlačila kurac u usne i uživala. U jednom trenu sam ustala i ispred njega se naguzila, namjestila rukom kurac na ulaz i čekala da ga gurne. Kako mu nije bio velik lako sam ga primala unutra a nije me tada brinulo to šta me ne probada dublje, bila sam srećna žena s tim što imam.

Držao je ruke na mojoj guzi i tako me navlačio, brzo je svršio, sam je drkao a spermu je prosuo po mojim prsima. Nekoliko mlazeva je izašlo, primakla sam usne i uzela ga u usta. Malo sam pušila a onda se on odmaknuo i počeo oblačiti.

Još je dvije noći bio tako površan seks, pa sam ga jedno jutro dok smo se oblačili upitala, jeli sve dobro, nekako mi čudno djeluje, jeli ga nešto brine i takva pitanja. Rekao je da idemo negdje vani a da ja ništa ne brinem.

Naručili smo kave, on je šutio pa sam i ja razmišljala, mlada sam i zgodna djevojka, on je četiri godine stariji, morao bi na mene u noći skakati pet puta a on jedva jednom.

Prekinula sam šutnju i rekla mu da moramo otvoreno govoriti, pogledao me i rekao, pitaj.

Bila sam spremna odmah ustati i otići od njega ako ne razjasni zašto šuti i zašto je tako hladan. Odgovarao je, na poslu mu je teško, malo para i brine kako ćemo živjeti. Rekao je da mu i roditelji nisu zadovoljni što se oženio. Rekla sam, za posao polako pa ću i ja početi raditi, dobro sam naučila jezik a i sam zna jer sam mu pisala da moja mama i tata za mene više neće da čuju od kad su saznali da sam se vjenčala i sam vidi da živim kod prijateljice. Pitala sam ga otvoreno, ima li možda neku drugu ženu ili djevojku, jeli se s nekom vidjao dok je bio sam.

Odmah je rekao da je na poslu jebavao neku spremačicu a u selu gdje mu otac živi vidjao bi se s nekom starijom curom. Bez pičke nemogu a još je rekao, ni ti nisi bila bez kurca, pička ti je dobro razradjena. Htjela sam mu reći sve o sebi ali mi nije dao, rekao je da ništa ne želi slušati i tek tada me prvi put nježno zagrlio i poljubio. Kasnije, dok smo šetali rekao je da me želi negdje u gradu jebati.

Malo su me zbunjivale njegove riječi, nije prije tako govorio, al muž mi je pa prihvatam.

U dva parka to nije bilo moguće, dan je, ima naroda po parkovima pa smo pošli do rijeke.

Našli smo mjestašce i zavukli se u grmlje. Odmah je otkopčao hlače i rekao, Andrea puši mi ga. Sagela sam se i pušila, bio mu je tvrd, pulsirao je, glavić je bio zategnut i sjajan. Podigla sam suknjicu spustila gaćice i raširila noge, on je prišao i iza mi ga zabio. Uhvatio me za prsa preko brusa i brzo nabijao. Od njegova dolaska prvi put sam osjetila vatru medju nogama, uvijala guzom i sama se u ritmu nabijala na njega. Brzo je bio gotov, okrenula sam se i svršio mi je u usta. Nisam ga ispuštala, cuclala sam ga i gutala spermu. Kad smo izašli iz grmlja, prebacio je ruku preko mog ramena i tako smo hodali.

Pitao me, kao mi je bilo, jel me dobro jebe, jel mi njegov kurac dobar. Nisam ništa rekla samo sam ga poljubila. Kad smo se vraćali pored tog mjesta Zlatko me upitao, reci jesi li se s nekim drugim tu jebavala. U jednoj rečenici sam mu rekla, tvoj kurac mi je dobar, u ustima mi je super i ne davi me, u mačkici me razvaljuje, a nisam se tu jebavala već na drugom ljepšem mjestu. Ništa nije rekao, samo je spustio ruku niz moja ledja i zavukao je ispod suknje, držao me tako za guzu dok smo hodali.

Uvečer smo pričali s prijateljicom a kad smo pošli spavati, držao me u zagrljaju i polako skidao. Podigao mi je nogu na krevet i mazio mačkicu. Sluzava je bila, kleknuo je i počeo je ljubiti. Žestoko uzbudjenje sam doživila, držala sam ga za glavu i stiskala na mačkicu.

Lagano me gurnuo me pa sam sjela na krevet, on mi raširio noge i lizao mačkicu, legla sam a noge su mi počele drhtati. Namjestili smo se na krevet, on je ponovo legao medju moje noge i lizao mačkicu, uzdisala sam a u usta sam uzela kraj jastuka da me prijateljica i njena mam ne čuju.

Popeo se na mene, rekla sam, škripi krevet idemo na pod, samo mi je podigao noge na svoja ramena a kurcem dodoirivao mačkicu. Sama sam ga rukom namjestila i kad je ga gurnuo osjetila sam slatki užitak. To je radio namjerno da se čuje, jako me je trzao na sebe, krevet je škripao, a kad sam mu opet rekla da se spustimo na pod rekao je, šuti pa sutra svakako odlazimo. Napokon mi je i prsa milovao, stiskao, mješao ih, stiskao bradavice. Držala sam raširene noge, opustila se i predala potpuno s osjećajem i željom da udovoljim mužu. Trajalo je malo duže, užitak mi je prekidalo škripanje kreveta a spermu je išpricao po mom stomaku.

Ujutro smo se spremali a prijateljica me pitala, zašto nismo na podu, sve se čulo, ona i mama su se malo i smijale.

Samo me je prijateljica ispratila, plakale smo i obećavale da ćemo se dopisivati.

Kroz prozor sam gledala prijateljicu, obe smo brisale suze, zvik lokomotive, trzaj vagona i voz je krenuo. Ostavljala sam svoj rodjeni grad a krenula u novi i nepoznat, muž je stajao uz mene, mahali smo prijateljici a onda sjeli. Zagrlio me i rekao, Andrea volim te.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile