Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 17: Na selu

Rano me Zlatko probudio, njegovi su već ustali. Obukla sam se, izašla u kuhinju, njegova mama mi je dala šolju kave. Otac mu je ustao i otišao u sobu pa je zvao ženu, nešta su pričali a poslije mi je Zlatko rekao, da mu je otac ljut jer na posteljini nije bilo krvi, nisam došla nevina. Dali su mi neke gumene cipele, kasnije sam naučila, opanak se zovu, sa Zlatkovom sestrom sam pošla da vodimo krave i ovce na livadu. Umrla sam od straha kad je iz štale izašao bik, mukao je i njušio, nisam smila doći blizu iako mi je mala dala neku šibu i rekla samo ga okrpi.

Na livadi smo ostavile krave i ovce, kad smo se vratile Zlatko se spremao s ocem da idu u šumu sjeći drva. Pred kućom su bila dva konja, jedan je ispod sebe pustio kurac, Zlatko mi kaže, dodji da vidiš kako ima veliku kurčinu. Malo sama pogledala pa se okrenula a on me zgrabio oko struka i donio do konja govoreći, gledaj šta se okrećeš sve ženske to vole. Milovao je konja po ledjima a meni govorio da dodjem i uzmem mu kurac u ruku, pobjegla sam u kuću.

Kasnije me njegova majka učila da kuvam ručak. Mi smo ručale a njegova majka je u torbu stavila ručak pa smo ja i njegova sestra pošle da im to nosimo u šumu.

Zlatko, otac i brat su jeli na panju a kad su završili Zlatko mi je rekao da podjem s njim da mi nešta pokaže. Otišli smo malo dalje od njih, Zlatko je stao otkopčao hlače a meni kaže, brzo skidaj gaće. Spustila sam hlače, Zlatko me naguzio i uradio to otraga. Bez uzdaha, bez poljubca imala sam seks u prirodi, izvadio ga, malo drkao i svršio na travu.

Bilo me je stid kad smo se vratili, otac ga pitao jesi li joj pokazao pa su se smijali.

Poslije večere smo pošli spavati ali brzo za nama su došli u sobu Zlatkovi roditelji. Ležala sam na boku ispred Zlatka, milovao mi je prsa pa je spustio ruku i skunuo mi gaćice. Umirala sam od stida da me njegovi roditelji ne čuju ili vide. Zlatko me malo okrenuo prema sebi, milovao mi je mačkicu, polako je ugurao prst a kad sam ovlažila ugurao je dva prsta i tako me milovao. Nisam se smila od stida pomaknuti da krevet škripi a tako bi rado uvijala guzom. Gurao me pa sam se spustila i ispod deke mu pušila.

On mi je rukom milovao, bolje reći stiskao do bola sise. Rukom mi je držao glavu kad je svršio pa mi se nije dao pomaknuti već sam ostala tako i dalje držala njegov opušten kurac u ustima.

Ujutro rano, još je bio mrak, Zlatko je pošao na posao a meni je rekao da ga pratim. Nedaleko od kuće smo stali, zapalio je cigaretu, meni je dao da povučem dim pa mi rekao pravila života na selu. Sa mnom će do petka dok on dodje spavati njegova sestra. Radiću sve šta mi kažu njegovi. Nesmim oblačiti suknje već stalno hlače. Moram slušati i biti dobra a kad je on kod kuće stalno ga moram pogledati i pratiti, kad mi on da znak tada da krenem za njim. Dok je govorio otkopčao je hlače pa me rukom gurnuo dolje da mu pušim. Dok sama pušila govorio mi je, moraš to kad sam kući stalno raditi jer me pet dana nema. Podigla sam se i kao u šumi naguzila, držao me za bokove i brzo nabijao a onda me okrenuo da mi svrši u usta. Podigao je hlače, zakopčao se, meni rekao sad trči nazad u kuću, uzeo torbu u ruku i otišao bez da se sa mnom pozdravio.

Naučila sam tako ponešta o životu na selu. Pomirila se sa sudbinom i nadala se da će biti bolje. Radila sam sve šta su mi rekli a nadu u bolje mi je davao Zlatko jer bi često rekao, jednog dana ćemo otići živjeti u grad.

Dok Zlatka nema, njegovi roditelji su se seksali, slušala sam kako mu mama stenje a virila sam ispod pokrivača i vidila njezine podignute noge, bili bi poluotkriveni.

Kad bi Zlatko bio kod kuće, seks smo imali gdje je on želio pa tako u štali kod krava, na sijenu, na livadi malo zaklonjeni iza šume ili nekog kamena, uvečer blizu kuće a u krevetu sam mu većinom pušila.

Petkom bi s posla dolazio uvečer pa čim bi došao ja bi izašla vani blizu štale, kad Zlatko dodje do mene ja bi odmah spustila hlače i naguzila se. Seks je trajao kratko, čim bi ga zabio u mačku brzo bi pumpao i dosta brzo svršio.

Jedne subote, Zlatko me pozvao da dodjem i gledam kako bik skače na kravu. Svi su stajali i gledali a kad su pustili bika iz štale on je odjurio do krave, malo je njušio i skočio na nju. Dva puta je skakao na kravu, pa se sam vratio u štalu a oni su veselo pričali kako je bik kravu oprašio.

U jesen sam doživila novi šok, Zlatko je rekao da mora ići u vojsku na godinu dana.

Tada je njegov otac rekao da bi ja trebala ostati trudna, pa dok Zlatko dodje da ja rodim.

Sedmicu dana prije odlaska Zlatko je svršavao u mene. Bilo je to njegovo zadovoljstvo kako bi mi rekao, ajde skini gaće da ispraznim jaja a ja u svemu tome nisam imala užitka.

Kako nisam bila trudna, njegov otac bi ponekad u priči upitao kad će to biti. Zlatko je

došao na dopust u ljetu, čekali smo ga, malo sam se uredila a on je došao kasno uvečer mrtav pijan. Još je s ocem pio rakiju, ja sama postavljala večeru a on me nekoliko puta dok bi prolazila pored njega uhvatio za guzu. Bilo mi je neugodno zbog njegovih a kad mi je rekao, ajde mala u krevet i čekaj me sva sam se u licu zacrvenila. Njegova majka mi je pokazala glavom na vrata pa sam otišla u sobu. Skinula sam se i legla, dosta ružno sam se osjećala.

Zlatko je došao, skidao se pored kreveta i dosta glasno govorio, jesi me poželila, kako ti

je bez mene. Legao je, uzeo rukom moje gaćice i rekao mi skidaj to kurvanjsko sa sebe. Svukla sam gaćice i brus, on se podigao na koljena, htjela sam mu popušiti ali me

odmah gurnuo nazad i legao preko mene. Ugurao ga je, zagrlila sam ga, smrdio je na rakiju i brzo me pumpao. Svršio mi je po stomaku, prevalio se pored mene i rekao mi, šta je, ne stenješ, rekla sam mu tiho, nemogu stenjati čuće nas tvoji. Zviznuo mi je šamar i rekao, mora da si našla kakav kurac pa ti moj nije interesantan. Nekoliko mjeseci bez muža i prva noć u krevetu bez poljubca i nježnosti, seks bez osjećaja a još i šamare primam.

Nekad se u noći probudio i opet se popeo na mene, nije mi više bilo briga šta krevet škripi i šta sve to čuju a možda i gledaju njegovi roditelji.

Jedan dan sam rekla njegovoj mami da me je stid a ona mi odgovorila, takvi su muški, kad im se digne moraš im dat, šuti.

Jedno jutro smo ostali sami u kući pa sam mu rekla da bi trebali otići u grad i da mi kupi hlače, ove što sam donila su se skoro raspale. Suknje, haljine i hlače u boji mi je zabranio da nosim. Posvadjao se s ocem, ipak smo popodne pošli u grad, u autobusu sam obula štikle. Nakon 14 mjeseci prvi put sam došla u grad, kupio mi je farmerice i jedne štofane crne hlače pa smo pošli kod njegove tetke. Malo smo sjedili a onda je on otišao nekud u grad a ja sam ostala s tetkom. Nije došao na večeru, meni je tetka pokazala sobu pa sam legla. Došao je kasno i tako obučen zavalio se na krevet. Ujutro, za mene je uz priču bilo malo nade u ljepši život. Tetka mu je živila sama pa nam je rekla da dodjemo živiti s njom, da i meni nadju nekav posao. Vraćali smo se na selo, Zlatko mi je u autobusu rekao da nikome ništa ne govorim.

U gostionici smo sjedili, opet je puno pio, pitao me bili ja radila u gostionici, rekla sam da bi više željale neki drugi posao. Uhvatio me za rame i govorio, u gostionici je super, imaš mini suknjice, velike sise, smješkaš se i svi te štipkaju za guzicu a daju ti pare. Još mi je rekao da se mogu jebavati i za to dobiti dobre pare. Gledala sam ga i upitala šta mi to sve govori a on me drmao za rame i rekao, pogledaj tamo onog u šeširu, da bi mi puno para da te jebe. Mislila sam da je gotovo, još će me prodati za seks, ali nije to učinio.

Prije odlaska u vojsku mi je rekao, kad se vratim pobjećemo kod tetke.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile