Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 27: Prsten

Popodne smo bili u gradu i Vedran mi je kupo lijepu roza haljinu. Bila je dosta kratka i pripijena uz tijelo a uz haljinu smo odabrali crni tanki malo duži sako i roza torbicu. Poslije smo još potražili crne cipele a jasno i veš sa čarapicama da bude sve u tonu.

Poslije mi je rekao da na večeru dolazi njegova sestra i njen muž sa djecom. Oblačila sam se u sobi, kad je Vedran došao pitala sam ga, malo mi haljina pobjegne na gore kad sjednem pa se vidi čipka od čarapa a on je rekao, ja bi haljinu skratio još malo pa imaš tako lijepe duge i vitke noge, zašto ih pokrivati, pokaži ih. Rekao mi je da sačekam u sobi a on će doći po mene. Čula sam glasove, to je bila došla njegova sestra sa svojima, malo poslije Vedran je otvorio vrata pa mi rekao, čvrstim korakom kreni, čeka te iznenadjenje.

Držala sam ga pod ruku, ušli u trpezariju, Vedran me predstavio pa sam se sa njegovom sestrom, mužem i djecom upoznala. Bili su oduševljeni šta dobro govorim njihov jezik. Uputili su lijepe komplimente za moj izgled. Sjeli smo za stol, njegov otac je napunio čaše pa poslije ispijene zdravice se razgovaralo. Mene su ponešta pitali, pa tako kad sam im rekla da nemam nikoga, nisam ništa skrivala sve sam otvoreno rekla, njegova mama je ustala došla do mene i rekla, sad imaš nas, sagela se i poljubila me.

Uz večeru se pilo crno domaće vino, tek poslije mi je bilo jasno zašto svi gledaju u mene i medjusobno se pogledaju kad uzmem čašu da popijem. Svako malo neko bi nazdravljao pa je čaša skoro bila prazna. Ispila sam skoro do dna, Vedranova sestra je sjedila do mene i dobro se nadvirila u mene, kad sam otpila primjetila sam da u čaši ima nešto. Pogledala sam bolje i vidila unutra u vinu prsten. Još sam malo otpila a onda izvadila prsten. Svi su me gledali, Vedran je prišao uzeo mi iz ruke prsten i stavio ga na moj prst. Ustala sam i zagrlila ga, nježno ga poljubila, oči su mi se napunile suzama, spustila sam glavu na njegovo rame. Trgnuo me pljesak ruku, okrenula sam se a svi su mi prilazili i čestitali. Lice mi je bilo rumeno od uzbudjenja, posebno me dirnulo kad je Vedranova kćerka rekla, ja sam s tatom birala prsten.

Poslije smo se smijali, Vedran je prvo pričao kako me je bez prstena zaprosio a onda je rekao o svojim i našim planovima. Tako je rekao kad se vratimo da će nam kupiti veći stan, moj ćemo iznajmiti i da će dio svog posla premjestiti u moj grad da budemo zajedno. Tata ga je pitao kad planiramo vjenčanje a na to nije odgovorio već je rukom pokazao na mene i rekao, Andrea ti odgovori.

Bila sam zatečena, nisam znala što bi rekla, pa sam sva zbunjena izgovorila, može odmah sad, sutra ili neki drugi dan. Bili smo raspolženi i veseli, njegova sestra je govorila kako je dobro pazila kad pijem vino da mi u grlo ne ode prsten.

Dugo u noć smo sjedili, a ja sam silno željela što prije ostati s Vedranom sama. Napokon sam i ja doživila da me neko treba, da nekome pripadam i da neko o meni brine.

U sobi sam se skinula i pošla u kupatilo, Vedran je došao za mnom pa smo se zajedno tuširali. Vedran se brijao a ja sam podigla kosu u rep, tijelo namazala kremom, popravila šminku i legla u krevet. Čekala sam da mi dodje i da mu se prepustim. Kad je legao pored mene, uzeo me za ruku pa smo gledali prsten, bila sam oduševljena. Dok smo pričali, spustila sam ruku i milovala njegov kurac. Polako sam prstima prelazila po njemu, malo pomilovala jaja a onda se spustila i naslonila glavu na njegov stomak. Polako sam liskala glavić, prevlačila kožicu preko njega, kurac mu je bio tvrd i pun žila. Zavukla sam se medju njegove noge i klekla, rukama se oslonila pored njegove guze i počela uvlačiti kurac. Uzela bi ga duboko pa ga onda puštala, pao bi i udario ga po stomaku a ja bi ga opet uzimala u usne i gutala. Uživao je, gledala sam ga u oči, samo bi mi trepnuo i nasmješio se. Povukla bi se naviše, ljubila i grickala ga po stomaku a prsa sam trljala od njegova jaja i kurac. Nisam mogla više izdržati, mačkica mi je vlažila i vapila da se ubode. Pustila sam kosu, prevrnula se na ledja a Vedrana povukla na sebe. Raširila sam noge iobuhvatila ga s njima preko ledja, rukam ga jako stisla uz sebe. Osjećala sam na mački kako je kurac dodiruje a kad je pogodio rupu polako je klizio unutra. Nije gurao duboko, pazio je da ne počmem vrištati.

Čvrsto sam ga držala u zagrljaju, ljubila po licu i vratu a šaptala, ljubavi polako i dublje. Gurnuo bi ga dublje, malo bi se trznula i stesla a guzom saam uvijala koliko sam mogla. Bila sam dobro napaljen a željela sam da ga večeras primam nježno i polako ali do kraja. Stalno sam šaptala, dublje ljubavi, ponekad bi raširila noge do kraja pa ga opet snjima grlila preko ledja i tako mu se otvarala da me uzme do kraja. Sušila su mi se usta, imala sam grč na usnama kad bi ga zabio duboko, zubima sam grickala svoje usne, ponekad bi prsa rukama stisl ai podbacila ih pod njegovo tijelo da ih dobro pretisne. U ritmu mi je tako trrljaoprsa što me jako palilo. Tako nježni smo bili dugo a onda je Vedran ubrzao, širila sam noge, uvijala i podizala guzu, probala stiskati mačkicu, stiskal aga uz sebe i podizala glavu gledajući preko njegovih ledja kako mu se guza diže i spušta dok kuracem tone u mene. Nisaam baš bila tiha, roktala sam i stenjala ali sam uspjela da jako ne vrištim, zabila sam mu nokte u ledja i molila ga da me žestoko nabija.

Dohvatila sam jastuk i prije nego sam rub nabila u usta stenjuci sam ga molila, ubrzaj i do kraja ga guraj i ne vadi, želim sve. Zagrzla samjastuk, uhvatila ga za guzu i počela ga u njegovu ritmu navlačiti na sebe. I sama sam se nabijala kad je ubrazo, mislila sam da ću zubima pregrist jastuk, osjetila sam jake trzaje unutra, to me bacilo u trans, vrela sperma je ispunjala mačkicu, stsisla sam ga za guzu jako i nisam puštala da se povuče s mene.

Kad sam malo došla sebi, Vedran je bio medju mojim nogama i ljubio me oko mačkice, podigla sam se na laktove i gledala, podizala guzu i pružala mačkicu da je poliže. Jezikom je prešao preko klitorisa, zgrabila sam jastuk i ponovo ga zagrizla. Počele su mi se noge i guza jako trest, držao me za bokove i neumoljivo sisao klitoris. Zagrlila sam jastuk i tresla se od orgazama. Mislila sam da ću se unesvjestiti, na trenutke sama i bila van sebe. Kad me pustio, još sam se dugo tresla, trebala sam vode a nisam bila u stanju da ustanem s kreveta. Vedran mi je donio čašu vode, ruke su mi drhtale pola sam prolila po krevetu. Sjeo je pored mene i gledao me, rukom mi je milovao lice. Iako sam bila razvaljena i ispunjena vatrom orgazama, pogledala sam na njegov kurac koji je stajao skoro uspravno, podigla se zagrlila ga i povukla na sebe. Od uzbudjenja sam jecala, daj mi ga unutra. Nisam trebala dva puta reći, već je bio na meni i zabio ga.

Oh bože moj mislila sam, noćas ću se raspasti od seksa. Primala sam ga dokraja, tiho stenjala i uzdisala onda se sam podigla i naguzila. Željela sam da ga primam iza, nadigla sam guzu, raširila noge i rukom sama kurac namještala na rupicu. Stenjala sam, do kraja ljubavi i žestoko ga zabij. Nabila sam glavu na jstuk, ruku sam pružila i milovala mu jaja. Roktala sam kao krmača, podigla bi se na ruke, mlatila glavom pa se opet spuštala na jastuk. Koliko orgazama sama doživila ne zam, bila sam kao u polusnu, kad me je jako stisnuo rukama za guzu znala sam da sipa spermu u mene.

Ležali smo jedno pored drugog, bili smo oboje iznemgli i zadihani, njegovo lice je bilo znojno a ja sam se još ponekad stresla. Pružio je ruku i ugasio lampu, zaspala sam istog trenutka.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile