Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 29: Život iz bajke

Na poslu sam kolegicama i prijateljici pričala o putovanju, kad sam pokazala prsten čestitale su mi i pitale kad će biti vjenčanje.

Kasnije sam uz kavu s prijateljicom pričala i rekla joj da sebe nemogu razumiti, nakon nekoliko godina samoće postala sam nezasita u sexu. Kad sam joj rekla da poslije sexa odmah želim još, upitala me, pa jesi li zadovoljna. Jeli ima dobar i pokazala rukom kao kurac. Nismo imale tajni, mogla sam joj reći sve a ono šta sam joj rekla nju je zapalilo, pa mi je rekla da joj muža jednom posudim da i ona doživi vatromet u seksu a da su joj sad gaćice mokre.

Koliko žene mogu biti lude i napaljene. Donila je svoj laptop sa stola pa smo i kuhinjici na internetu tražile slike, našle smo par slika ali to nije bilo onako kao što Vedran ima. Usput je u laptop uletio neki virus pa je bilo veselja. Pošle smo s posla kod mene, u trgovini sam kupila kobasice, već na pultu smo se pogledavale i smijale.

Ona je pripremala kavu a ja sam odrezala komad kobasice i rekla joj, evo otprilike je to tako samo što je pun žila. Obe smo ga mjerile prema sebi i pokazivale koliko duboko udje. Poslije kad smo jele kobasicu od smijeha su nam suze na oči dolazile.

Pokazala sam joj sve što mi je Vedran kupio pa i mini suknjice, ponudila mi ako nemam da će mi dati novca da sebi kupim još robe. Dopala joj se roza haljinica pa sam rekla kad ponovo idem da ću joj kupiti istu.

Vedran je došao kako je i rekao u srijedu, upoznala sam ga s kolegicama i prijateljicom a nas dvije smo pripremile pa je pogledao stanove za prodaju. Odabrao je dva, pa smo pošli u agenciju. Prijateljica mi je nekoliko puta rukama pokazala na dužinu pa sam jedva zadržavala da ne prasnem u smijeh. Dopao mu se stan skoro na periferiji, bio je prostran, novogradnja a imao je i garažu u prizemlju.

Tada sam vidila i osjetila njegovu novčanu i poslovnu moć dok je s agentom u kancelariji razgovarao. Agent nije baš dobro govorio engleski pa sam ja prevodila. Vedran je bio kratak i jasan, malo i oštar da ne kažem neugodan, stan kupuje, vlasništvo stavlja na moje ime, pola plaća odmah pola ide na moj kredit. Izvadio je vizitku i dao agentu, sve papire pripremite, javite se mom advokatu, on očekuje kontakt i kad s njim dogovorite, on će mi potvrditi, dolazim i potpisujemo ugovor. Ja i prijateljica smo se samo gledale i slijegale ramenima.

U stanu mi je rekao, čim dobijem vlasništvo da će stan opremiti onako kako se nama dopada. Za kredit koji ću plaćati da ne brinem, jer će moj stan iznajmiti a to će biti dovoljno za pokriće kredita. A ako i zapne, on je tu i da ne brinem.

Sve je to za mene bilo novo i skoro kao bajka, nisam se mogla zamisliti u toj novoj situaciji, naprosto bila sam u nekom pozitivnom šoku.

S druge strane gorila sam od želje za Vedranom i sve što sam željela bilo je da sam uz njega. Donila sam nam vino i čaše a upitala ga kako želi da se obučem, kako me želi imati pored sebe.

Malo me gledao pa rekao, samo u štiklama. Obožava štikle, kaže da mi podižu guzu i noge ističu pa sam odmah i poslušala. Sjela sam gola nasuprot njeg au fotelju, nazdravila mu i otpila vina. Zamolila sam ga da skine hlače jer i ja želim i da ga gledam i da ga mazim. Čim ih je svukao kurac mu je izletio iz boksa, u trenutku sam pišnula. Ne, nije se maca ovlažila već je doslovno iz nje potekla voda kao da piškim. Osjetila sam kao neki grč u prsima, nadimale su se a bradavice su istršile van. Nakon malo ustala sam se i ponudila mu prsa da ih ljubi, bradavice su mi trnule, držao je prsa u rukama i ljubio ih je nježno, prvi put sam mu prošaptala da ih malo jače stisne. Stisak me još više napalio, poželjela sam se odmah nasaditi na njega ali sam pustila da me doji da doživim vatru od poljubaca i grickanja, da me tako dovede do vrhunca. Bila sam u oblacima, tako me još nije podojio, sisao je na vakum bradavice i punim ustima uzimao prsa a kad je počeo lijevu na koju sam jako osjetljiva ubrzo sam svršila. Trzala sam se, nekad bi me zubima i jače gricnuo a to mi je sve bilo drago i milo, jednostavno sva sam se tresla od uzbudjenja. Nisam više mogla izdržati pa sam se trgla o dnjega i samo se srušila u fotelju. Pogledala sam prsa, bila su nabreknuta sa isturenim bradavicama kao lješnjak.

Kad saam se pribrala, stavila sam jastuče do njegovih noga, sjela i primila kurčinu u ruku, milovala ga od glavića do jaja a zamolila Vedrana da mi priča o seksu sa prijašnjim djevojkama. Nije želio o tome pričati ali kako sam bila uporna i željna znati šta više o njemu rekao mi je dosta toga. Tako sam saznala da je na fakultetu prve godine ima samo jednu djevojku u krevetu a druge godine je na nekoj zabavi odveo u krevet jednu debeljucu koja je bila sama. Kao bilo mu je žao, svi su se ljepili na šlang cure a ona je bila nekako usamljena. Smijao se, kaže, tako ja je čekam dok dodje iz kupatila, kurac mi nadignut a ona izlazi umotana u ručnik i zanosno pleše. Kad je legla pored njega, malo su se ljubili a onda se on prevrnuo na nju. Nije mu vidila kurac, bila je lijepo sluzavo mokra, kurac je kliznuo u nju al kad je počeo da gura duboko počela je dobro da cvili. Kaže da ju je tako žestoko nabijao da je mislio da će se razvaliti i krevet i cura. Prije svršavanja izvadio ga i primakao joj glavu, ženska ga strpala u usta tako brzo i duboko da se sva zagrcnula. Kaže da se s njom seksao često a da mu je ona namjestila puno cura u krevet.

Pričao je, ja sam malo ljubila i liskala glavić, milovala ga, bio je tako tvrd i žilav, samo sam u sebi mislila kako sam sretnica i sve to imam. Kad bi kožicu preko glavića zategla, glavić bi dobio lijepu crvenu boju a bio je sjajan, često je iz njega izlazilo par kapi sluzi, s užitkom sam sve lizala. Spustila bi usne i nježno mu ljubila jaja, rukom bi ih nježno milovala i zamišljala šta se u njima dešava kad mi špricaju spermu .

Nisam više mogla izdržati, bila sam previše napaljena, ustala sam i rekla mu da želim da me uzme, a da bi najviše voljela na balkonu. Držeći ga za kurac povela sam ga na balkon, tamo se odmah naguzila na ogradu i rekla mu polako da ne vrištim. Raširila sam noge, iako sam imala visoke štikle još sam se više podigla na prste i tako isturila guzu, osjetila sam kako mi glavić klizi unutra. Malo ga je zabio, vraćao nazad i opet unutra i kad sam mislila da se tako igra i uživa jednim potezom mi ga zabio do kraja. Uletio je u mene duboko, iako sam vlažila boljelo me kako mi kurac razdvaja zidove mačkice, malo je kao zapeo a onda me proparao do maternice. Vrištala sam kao da me neko prolio vrelom vodom. Vedran ga je samo zabio i tako me jako držao za bokove, nije se micao, osjećala sam kako kurac u meni pulsira. Ispred zgrade na parkiralište stao je neki auto, izašli su vani žena i čovjek a Vedran me tada počeo brzo i do kraja nabijati, roktala i vrištala sam, ovi s parkirališta su pogledali, mislim da su me mogli vidjeti kako sam naslonjena na ogradu balkona.

Doživila sam orgazam, tresla cijelim tijelom, Vedran me samo uzeo za noge i podigao naviše kao da vozi kolica, držala sam se rukama za ogradu i tako vjesila a on me povlačio i nabijao. Nije me više bilo briga jeli me neko čuje i vidi, sipala sam orgazme kao olujno nevrijeme gromove. Strašno me je razvalio, svaki prodor kurca do kraja u meni je stvarao i bol i užitak, željela sam još i još a orgazmi su mi davali drhtavicu cijelog tijela. Kad me pustio nisam se uspjela okrenuti i sageti da uhvatim u usne vrelu spermu već je išpricao po stalku ograde. Povukao me pa sam klekla i malo mu pušila, ma ne pušila nego ga gutala i davila se s njim.

Ušli smo u boravak, sjela sam na suprot kao i prije pa sam Vedranu rekla. U naš život ja nemam puno materijalno da dajem, ali imam svoju veliku ljubav i svoje tijelo koje ti poklanjam. Želim u svakom trenutku udovoljiti tvoje želje. Sve šta poželiš reci mi i ja ću odmah uraditi. Žena to teže izgovori a ja ti otvoreno kažem da sam u tebe zaljubljena kao šiparica. Sat bez tebe mi je godina, teško mi pada da ćemo neko vrijeme biti na nekoliko dana odvojeni.

Ustala sam i pokazala mu prsa, pogledaj ljubavi od kad sam s tobom stoje kao da su od stakla, tvrde i isturene, bradavice strše i trnu čekajući tvoje usne. A tek mačkica, sva se zajapuri i kao da joj usne oteknu, iz nje vlaga i sluz curi pri pomisli na tebe i tvoj ogromni kurac. Boli me kad ga guraš do kraja a želim da tako radiš, želim tu slatku bol. Kad svršiš, tvoju spermu gutam kao čokoladu a stalno želim još i još.

Dok sam pričala počeo mu se dizati, uzela sam ga za ruku i povela u sobu, legla sam na ledja, malo podigla i savila noge u koljenima, raširila ih i skoro stidljivo mu rekla, ljubavi dodji, uzmi me, tvoj sam.

Kleknuo je od moje glave, uzela sam kurac u usta i polako ga gutala, kad je došao do krajnika malo mi se stomak podizao ali sam jarko željela uzeti ga skorz u grlo. Usta su mi bila puna kurca, usnama sam ga stiskala, iskolačila oči, disala sam na nos i sve ga više puštala u grlo. Podigao mi je nogu visoko i ljubio od štikle do koljena.

Na trenutak sam ga pustila iz usta i rekla, želim da mi svršiš duboko u grlo. Ponovo sam ga gutala, bilo je teško sve to ugurati u usta i grlo a imala sam želju da to uradim do kraja.

Milovao mi je prsa, svojom rukom sam preko njegove stisla i tako mu pokazala da ih jače stiska. Vrtio je prstima bradavice a ja sam prilično roktala, kurac u grlu mi je izazvao suze u očima ali nisam puštala, uvijala sam guzom, na nos brzo disala. To ga je prilično uzbudilo, pa me je za glavu malo pridržao i gurnuo ga dublje par puta a onda je iz njega počela špricati sperma. Pustila sam kurac iz usta i pokušala sve nekako progutati, ipak je lakše kad spermu prospe u usta, ovako samo je klizila niz grlo.

Uzeo ga je u ruku i primakao mi ga, još sam ga malo oblizala a onda mi je raširio noge, namjestio ga, par puta me s njim ošinuo po mačkici a tad ga zagurao ga do kraja. Podigao mi je noge na svoja ramena, spustio se na mene, uhvatio me za ramena i počeo da me jebe kao nikad do tada. Nisam se mogla skoro nimalo pomaknuti, cijelo tijelo mi je blokirao a njegov kurac je rovio duboko u mojoj pički.

Trajalo je dugo, kako je već dva puta svršio sad je trebalo duže da izbaci spermu. Vrištala sam i stenjala, šaptla ljubavne riječi, molila i da stanei da nastavi, priznam od silovita seksa i orgazama bila sam van pameti. Nije bio nježan, žestoko me nabijao bez imalo milosti, poslije mi je rekao da je i on jedva čekao da svrši i zato me je divljački nabijao. Oboje smo bili znojni, držao me za ramena i navlačio na sebe, mačka je bila puna vode, kurac je u njoj šljapkao. Kako me je jako trzao kosa i glava su mi letale po jastuku a tek kako su psa mlatarala po meni. U ustima sam imala pljuvačku koju sam jedva gutala, bila sam potpuno razvaljena i nisam imala snage da se podignem i primim spermu u usta, pošpricao mi je po sisama, prevrnuo se i ubrzo zaspao.

Podigla sam se i otišla pod tuš, oko mačke mi je sve bilo crveno, noge i ruke su mi još podrhtavale. Vratila sam se u krevet u štilama i tako legla, pa mojih ih Vedran voli i tako ću spavti. Pogledala sam, kurac mu je bio opušten, sagela sam se poljubila sam ga i isti tren zaspala.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile