Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 31: Ljubomora

U aprilu prošle godine s mužem sam obišla šest gradova u kojima je on imao svoj posao.
Bilo mi je zanimljivo putovati i vidjeti gradove u kojima još nisam bila. Njegov posao je bio takav da su u kancelarijama radile žene, sve odreda jako dotjerane i lijepe.
U susretima, on bi me predstavio, sve su davale komplimente i o meni samoj i mužu.
Obično bi se upoznali a onda bi pošli negdje na ručak gdje bi se pričalo o poslu.
Muž je vrlo poslovan, nije puno pričao a ono što bi rekao bilo bi vrlo jasno. Sve su te žene radile za njega po nekoliko godina i sve su poznavale sistem rada, tako da je ovo bio lijep poslovni susret.

Ali, u meni se desilo nešto i umjesto da uživam u svemu tome ja sam počela zamišljati svaku od tih žena u krevetu sa mojim mužem. Počelo me nervirati to što su ljubazne, što se smješkaju dok pričaju s nama iako nisam mogla ni iz čega naći neki razlog za svoju sumnju. Jednu večer u hotelu sam tako upitala muža, kako prima na posao žene, kako odluči kome će dati posao, koliko povjerenja ima u njih.
Moraju biti vrlo sposobne za ovaj posao a uz to moraju biti ljubazne i lijepo izgledati.
U jednom trenutku sam ga prekinula i upitala, jesi spavao sa nekom od njih. Nasmijao se i rekao, pa naravno i nastavio ali to je bilo prije nego sam tebe upoznao.
Iako smo u braku o svemu pričali, znali smo o našim životima skoro sve, ništa nismo skrivali sad kad mi je to rekao u meni je izazvalo ljubomoru.

Pod tušem i dok sam se spremala za spavanje pokušala sam iz glave izbaciti te misli, došla do kreveta, otkrila muža, legla pored njega tako da sam mu okrenuta ledjima i počela se igrati s njegovim kurcem. Držala sam kurac u ruci, polako navlačila kožicu preko glavića i jezikom ga liskala, a kako mi je muž zavukao ruku medju noge i milovao mačkicu počela sam uvlačiti kurac duboko u usta. Onda sam ga zajašila, mačkica mi je od milovanja i mojih misli kako su to isto radile ove žene bila otvorena kao prozor. Naslonila sam se na njegove u koljenima savijene noge i polako sklizala na skoro cijeli kurac. Zabolilo me unutra pa sam se podizala a opet željela da mi udje do kraja da osjetim kako mi probada i nastavila se divlje nabijati na njega. Muž me držao za bokove i sam me nabijao, vrištala sam kad bi ušao do kraja i duboko me unutra bocnuo, prsa su mi bila nabrekla, bradavice iskočile, uzela sam muža za ruke i prislonila ih na prsa i zajedno s njegovim rukama ih pritiskala i mješala. Rekao mi je, uh što si vatrena, niz jaja mi curi voda iz tvoje mačkice. Ne znam koliko sam puta svršila, koliko puta sam se do kraja nabila na kurac i u tom trenu se privila do njega, stisla i noge i mačkicu koliko sam mogla, grizla ga po prsima gdje sam stigla a iz mene se čuo vrisak. Kad me prevrnuo sa sebe, uhvatila sam ga i drkala, kako su mlazovi špricali ja sam tako vriskala.
Gledala sam spermu na njegovom stomaku i nogama, još držeći kurac u ruci rekla sam mu, želim poslije otraga da me ovako žestoko uzmeš.

Popili smo malo vina, sjela sam na kravet, muž je stajao ispred mene, ponovo sam cuclala njegov kurac. Bila sam tako napaljena da su mi iz usta po njemu cirile sline. Želila sam ali ga u usta nisam mogla ugurati više od pola. Ustala sam, držć ga za kurac prišla do fotelje, naguzila se, raširila noge, podigla se na prste isturila guzu što sam više mogla, ruke naslonila na fotelju, zabacila kosu i koliko sam mogla okrenula se da ga gledam.
Često mi je to radio, shvatio je da me to izludjuje, nekoliko bi puta glavić gurao unutra i vadio ga i kad bi ja napaljena jedva čekala da mi ga gurne dublje, on bi se sve više tako igrao a onda bi ga zabio da sam znala svršiti u samom početku sexa.
Sad me isto tako nadražio, uhvatila sam ga rukama za noge i probala povući ili se sama nabosti, on se i dalje igrao sa mojom mačkom a onda me jednim trzajem nabio do kraja. Vrisnula sam i zabila glavu u fotelju, rukama mi je držao visoko nadignutu guzu i jednostavno me razvaljivao.
Orgazmi su bili jaki, sva sam se tresla od svršavanja i njegova kurca koji me doslovno parao unutra. Bila sam toliko iscrpljena da sam se jedva okrenula i uzela kurac u usta da mi saspe vrelu spermu.

Spavali smo duže, poslije dok smo doručkovali upitao me, šta je ono sinoć bilo, bila si vrela kao afričko sunce. Gledala sam ga u oči i rekla, toliko te volim i želim, ustaj i odmah idemo u sobu da me jebeš kao sinoć na fotelji, ustala sam i krenula. Želja mi je bila takva da sam u liftu skinula gaćice, čim smo ušli u sobu, skinula sam sve sa sebe, samo sam ostala u štiklama i seksi čarapama, njemu sam pomogla da se brže skine, klekla i ovlažila glavić usnama i pljuvačkom a onda se naguzila na fotelju. Sad u štiklama mogla sam više i bolje isturiti guzu, prišao i naslonio glavić na ulaz, uhvatio me za bokove i odmah mi ga zabio do kraja. Stenjala sam, polako, boli me, izvadi ga, samo me je jako držao za bokove i nije ga povlačio nazad već je s njim unutra vrtio. Orgazam sam doživila možda za 10 sekundi, tako nasadjena i stisnuta na kurac mogla sam samo stenjati i vrištati. Trajalo je dugo, premjestili smo se na krevet, opet moje noge na njegovim ramenima, duboko zaboden kurac u meni doživljavala sam orgazme od kojih sam se tresla. Spsutio mi je noge i savijene ih podbacio pod sebe, koljena su mi bila skoro do lica, tako stisnuta u njegovu zagrljaju nisam se mogla maknuti a on me držeći za ramena divlje nabijao. Od tako snažnog nabijanja, glava kosa i prsa su mi mlatarale, na trenutke nisam znala gdje se nalazim. Pustio me, na koljenima mi se primikao, podigao mi glavu i u moja otvorena usta ugurao kurac, gurnuo ga duboko a stisnuo mi glavu, sperma je štrcala po grlu, imala sam iskolačene oči, na nos sam jedva disala a stomak mi se dizao.

Neću prtjerati ako kažem da sam na trenutke bila van sebe od snažnog uzbudjenja.

Do sljedećeg mjesta imali smo oko 200 km, u vožnji bi ga ponekad pomilovala preko hlača a on bi meni zavukao ruku pod bluzu i štipkao bradavice.

Ako neko zeli, moze mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile