Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Barbika u raljama seksa

Ljudi moji, kad god čujem Bana kako pjeva «Ča smo na ovom svitu», naježim se poput prestrašenog ježa, a kad to poklopi s onim «Jeste li znali Marčelinu, djevojku iz moje ulice…», automatski uletim u krizu srednjih godina i izgubim se u vlastitom sjećanju, pa mi se pred očima ukaže lice najljepše djevojke koju sam u životu vidio i, naravno, ševio, Barbare.
Zvao sam ju Barbika, jer je naprosto bila preslatka, kao ona plavokosa lutkica, koju sam kao klinac uvijek želio imati, a nikad si ju nisam mogao priuštiti… Ma, šalim se, toga u moje vrijeme nije bilo! Mislim, tih raznih igračaka. A to da sam si želio priuštiti Barbaru, to je istina! Zašto priuštiti, pitate se! E pa, zato što si nju mogao imati samo ako si imao bijesni auto i brdo love… A ako te je smatrala frendom, kao što je mene, onda ti ni to nije pomagalo, jer je uvijek govorila kako ne želi ugroziti prijateljstvo i poseban odnos, koji iz toga prizlazi. A taj odnos se temeljio na podmetanju ramena za plakanje, kad god bi ostala bez «sponzora». Doduše, par puta sam se ogrebao za pušenje, ali to se nekako uvijek događalo u mraku moje sobe, kao da se stidjela i kao da je željela da ju pamtim po onoj slici, koju sam inače imao o njoj. Ja sam ju upamtio u oba izdanja… i, vjerujte mi na riječ, ne mogu se odlučiti koje mi je bilo ljepše.
A stvarno je bila predivna: dugonoga, ljepooka, uvijek vedra, često nasmijana i tužna samo kad bi čula ili pročitala u novinama da je neko dijete zlostavljano na bilo koji način. Nikad ju nisam pitao ništa u vezi s tim, ali dalo se naslutiti da nije imala baš veselo djetinjstvo. I tako se jednog dana pojavila na mojim vratima, ali tog puta nije bila samo tužna i uplakana kao inače, nego i plava kao šljiva i natečena kao da je spavala s glavom u osinjaku. Temperamentan, kakav jesam, načisto sam pobjesnio kad sam ju vidio, jer sam znao da je to učinio neki od tih kretena s kojima je izlazila. Nakon psovke upućene neznanom siledžiji, zagrlio sam ju i stao ju tješiti:
– Ma, nije strašno, proći će za par dana! A onda ćeš opet biti naljepša cura u kvartu!
Barbi je samo tiho zajecala, pa upitala:
– Mogu li ostati kod tebe par dana? Tu se osjećam najsigurnije!
– Naravno, bejbi! – odvratio sam i poveo ju u dnevni boravak.
Nakon što se otuširala i uredila u kupaoni, večer smo proveli zagrljeni uz televizor, prisjećajući se samo onih lijepih trenutaka u životu, naravno koje smo zajedno proživjeli. Napokon, negdje kasno u noći, gotovo neprimjetno je utonula u san, pripivši se uz mene tijelom poput pijavice i naslonivši svoju natučenu, ali još uvijek lijepu, glavicu na moje rame. Pustio sam ju tako neko vrijeme, kako ju ne bih razbudio, a onda sam se pažljivo izvukao iz njenog zagrljaja, nježno ju polegao na krevet i ostavio ju u zemlji snova, kojoj je, barem izgledom, itekako pripadala.
Možda će zvučati pomalo perverzno, ali čitava ta situacija me jako napalila, tako da sam bez puno premišljanja sjeo na fotelju, izvadio svog ukrućenog macana i počeo drkati, gladno promatrajući Barbiku kako se usnula gnijezdi na nerazvučenom dvosjedu. Obzirom da je nakon tuširanja ostala samo u gaćicama i tankoj majici, te da se prilikom meškoljenja nesvjesno otkrila, imao sam prekrasan pogled na njene duge, tanašne nožice i čvrstu, breskoliku guzu. Promatrao sam ju tako neko vrijeme i drkao, a onda sam se ustao, prišao krevetu, kleknuo pred njega, i, ne želeći ju uznemiravati, omirisao joj muf, onako otraga preko gaćica, kao kad pas njuši međunožje svoje kujice. Opijen svježinom koja mi je kroz nozdrve doprla gotovo do malog mozga, nervoznim pokretima sam izdrkao po šarenom tepihu, koji mi je ionako oduvijek išao na živce. Olakšan za koji decilitar sperme i miran poput tek nahranjenog šteneta, odvukao sam se u sobu, srušio se na krevet i opružio se po njemu, zadovoljno očekujući da mi san dođe na oči.
Ne znam koliko sam dugo spavao, ali znam da mi je kurac bio tvrd k’o kamen kad sam se probudio. Razlog tome krio se u snovima koji su se odnosili na Barbaru i ono što sam joj želio činiti, ali i dodir njenog podatnog tijela, jer mi se tijekom noći ušuljala u krevet i pripila se uz mene. O Bože, suzdržavao sam se punih petnaestak sekundi, a onda sam ju počeo milovati po nozi, koju je prebacila preko moje, i slatkom dupencetu, koje mi je bilo na dohvat ruke. Bila je budna, ali nije otvarala oči, nego se samo mazno promeškoljila, pa mi blagim osmijehom, instinktivno razvlačeći usne, dala znak da nastavim.
Lagano sam ju još više navukao na sebe, pa ju nježno poljubio u vrat, uživajući u mirisu njene predivne plave kosice, čiji su vrhovi pali s njenih ramena i prekrili mi lice. Uh, kako sam bio sretan; njen stidni brežuljak se prislonio uz moj ukrućeni klip, a tvrde sisice su se priljubile uz moja prsa. Još uvijek je na sebi imala gaćice i majicu, ali to nije nimalo umanjilo užitak i zadovoljstvo koje sam osjećao u tim trenucima. Neko vrijeme smo se tako mazili i trljali tijelima, a onda je Barbi jednostavno otklizila prema dolje i zaustavila se licem tik iznad moje nabrekle batine. Nakon što ga je sočnim usnama izljubila sa svih strana, pridržavajući ga pri tome svojim tankim prstima, pohotno ga je uzela u usta i stala ga sisati.
– Uuh, Barbara! Kako je to dobro! – pohvalio sam ju i pomilovao ju rukom po kosi, potpuno se prepuštajući njenom umijeću.
Već po prvim potezima, shvatio sam da će se tog puta potruditi više nego u svim ranijim pušenjima koje mi je priuštila, a vjerujte na nijedno od njih nisam imao ama baš nikakvih primjedbi. Još dok joj je bio u ustima, jezikom se poigrala oko rupice na vrhu glavića, a kad ga je ispustila van, polizala ga je čitavom duljinom, zaustavivši se tek kod debelog korijena, ali samo nakratko kako bi napravila malu pauzicu prije nego li se posveti mojim dlakavim mudima. A to je tek bilo nešto! Izlizala ih je pažljivo i temeljito poput mačke kad čisti svoje krzno, predano se igrajući s mojim lopticama, otežalim od sperme koja je kuhala u njima. A kad ih je počela gladno sisati, osjetio sam neodoljivu potrebu da joj zahvalim, ili bolje rečeno, uzvratim.
– Uuuuh, Barbi! Daj mi tu svoju slatku pičkicu da ju pojedem! – zatražio sam, nervozno pokušavajući dosegnuti njenu guzu, koja mi više nije bila na dohvatu ruke.
Ne želeći prekinuti felacio, Barbi se hitro preokrenula i zajašila mi na lice, namještajući mi svoje, gaćicama prekriveno, međunožje pod nos. Nervozno sam povukao čipkastu tkaninu u stranu i otkrio zlaćanim dlačicama prekriveni pičić, te ga užurbano počeo trljati prstima. Opijen mirisom, koji mi se od ranije duboko urezao u pamćenje, razvukao sam njene vlažne, rumene usmine, zario njušku među njih i stao ih pohlepno lizati.
– Oooh! Too, liži ju! Taakooo! – uzdahnula je, i potaknula me dok se njena mala sve više otvarala.
Bilo ju je lijepo čuti kako uzdiše, pa sam se još aktivnije bacio na posao. Nakon što sam podrobno jezikom upoznao stijenke njene sluzavice, naravno onoliko koliko sam njime mogao dokučiti, posvetio sam se obrađivanju njenog tvrdog klitorisa. To je, naravno, izmamilo par pohvala iz njenih usta.
– Ooooh, baš znaš što treba! Uuuuuh! Pravi si majstor!
– Barbi, dušo… – želio sam potkrijepiti njene riječi. – …nije da se hvalim, ali ja sam ti diplomirani pizdolizac.
– A gdje si to diplomirao? – prihvatila je šalu, ne ispuštajući moj ud iz ruke.
– Čuj, imaš raznih škola… – pojasnio sam neke stvari. – …ali najbolje su one na moru. Te se diplome cijene diljem Evrope… Najviše u Sloveniji, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, ali i na zapadu kontinenta.
– A cijene li se kod nas? – nastavila je zapitkivati.
– Cijene, ali manje – odvratio sam. – Znaš kakve su naše cure, više vole tuđe, pa makar se poslije morale koristiti vibratorom.
Taj odgovor ju je potpuno zadovoljilo, pa čak na tren i nasmijao, tako da se ponovo dala na pušenje moga klipana. I dobro je da je dijalog tu završio, jer, da smo nastavili, možda bih se izletio pa rekao kako naše cure vole strance isključivo radi love, a to vjerojatno nije htjela čuti. U stvari, ona tada nije htjela više ništa čuti. Htjela je osjetiti, dakako ugodu, a to je značilo da moje usne i jezik trebaju nastaviti tamo gdje su i stali, na njenom ispupčenom klitorisu.
Nedugo zatim, moja lutkica je svršila, ali tiho i dostojanstveno, gotovo neprimjetno, očito ne želeći da ju taj njen blagi orgazam imalo omete u obrađivanju moje batine. Odala su je tek dva-tri lagana trzaja karlicom i par prigušenih uzdaha, koje je ispustila kroz nos. Istovremeno, poput prave profesionalke, potpuno je iskontrolirala moju situaciju, naprosto mi ne dajući da uđem u slično stanje, jer bi to, najvjerojatnije, značilo opuštanje moga uda, što joj očigledno nije odgovaralo.
U to sam se uvjerio već nakon nekoliko trenutaka, kad mi je naglo izmigoljila, odmičući svoju zapjenjenu mačkicu od mog lica i bježeći donjim dijelom svog vižljastog tijela iz zagrljaja mojih ruku, kako bi se nasadila na moj uzdignuti jarbol. Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu.
– To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! – ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima.
No, to nije trajalo dugo, jer je ubrzo počela poskakivati u «sedlu», oslanjajući se pri tome rukama o moja koljena, tako da sam ju prihvatio oko struka, kako se ne bi previše zalaufala. Međutim, moj strah je bio bezrazložan, jer se pokazalo da je Barbi i tu situaciju vrlo dobro kontrolira, nepogrešivo predosjećajući svako moje približavanje vrhuncu. Ili bi potpuno zastala, ili samo malo usporila pokrete, ali uvijek u jebeno pravom trenutku. Naravno, takva izvedba nije mogla proći bez pohvala.
– Uuuuh! Jahačice moja mala! Uuuuh! Jebačice moja divna! Ooooh! Kako me rasturaš tom svojom vrućom pičkicom!
A tada je izvela jedan majstorski manevar, koji ju je svrstao, barem u mojoj kartoteci, u onih nekoliko odabranih, prirodno nadarenih, ševulja, koje su samim svojim rođenjem zadužile čovječanstvo, preciznije rečeno, njegov muški dio. Naime, gotovo bez zastajkivanja, a svakako bez ispuštanja mog glavonje iz svoje rosulje, lagano balansirajući na njemu, uspjela se potpuno okrenuti, tako da sam već u slijedećem trenu mogao promatrati poskakivanje njenih omalenih sisica, što sam želio od samog početka naše igre. Naravno, odmah sam ih prihvatio i stao ih stiskati i gnječiti.
– Uuuh! Imaš prekrasne dudice! – udijelio sam joj još jedan kompliment, štipajući joj prstima tvrde bradavice, pa upitao. – Hoćeš li da ti ih malo posisam?
– Aha! Hoću! – potvrdila je, i lagano se prignula, kako bi ih približila mome licu. – A hoću i da me opet pljesneš po guzi, jer sam bila zločesta i nevaljala!
Te su me riječi posebno raspalile, tako da sam ju bespogovorno poslušao. Prihvatio sam usnama vrh njene lijeve «kruškice» i stao ga žestoko sisati dok sam ju, s druge strane, počeo šamarati desnicom po dupetu. No, to joj nije bilo dosta, pa je zatražila verbalni dodatak:
– Reci mi to! Aaaah! Reci mi da sam zločesta mala kučka! Aaaah!
Naravno, rekao sam, i to tako da zvuči vrlo uvjerljivo, malo povišenim glasom.
– Hajde, nevaljala kučkice! Jebi me! Jebi me tom svojom vrelom, nevaljalom pičkicom!!!
Tada je naprosto podivljala. Počela me ševiti brzim, žestokim pokretima, kao da se boji da će moj tvrdi kurac odjednom isčeznuti… da će joj nekamo pobjeći…
– Aaah! Aaah! Aaah! Bit ću dobra! Neću više nikad! – jecala je i nesuvislo se pravdala za tko zna što, dok se neumoljivo približavala novom orgazmu.
U tom sam tren pomislio da je frajer, koji ju je natukao, možda doživio sličnu situaciju, pa je malo prebukvalno shvatio njenu želju za grubošću… ili ju je jednostavno uhvatio kako ga vara, što ne bi bilo ništa čudno, niti novo. Ali, već u slijedećem času, prestao sam razmišljati o bilo čemu. Skoncentrirao sam se samo na to kako što dublje i jače zabiti kurac u njenu zapjenjenu pohotnicu. A onda smo počeli svršavati, ludo i nezaboravno, kako mogu samo partneri koji dobro osjete jedno drugo i imaju potpuno razumijevanje za međusobne želje.
– Aaaa! Aaah! Aaah! Napuni me! Ooooh! Napuni me svojom toplom spermom! – zatražila je Barbi dok se grčila i trzala na meni, sve jače mi stiskajući majmuna svojim vlažnim usminama.
Umjesto komentara, samo sam ju čvrsto obgrlio oko struka i počeo se obilno prazniti u njenu unutrašnjost, dahćući joj za vratom i mrmljajući poput ranjenog vepra… Kad smo došli k sebi, shvatili smo da do jutra možemo uhvatiti još koji sat sna, pa smo zagrljeni, poput zaljubljenih klinaca, otplovili svako u svoju fantaziju…
Ostala je tada kod mene još par dana, tijekom kojih smo se nekoliko puta žestoko i nemilosrdno izjebali, a onda se moja Barbika vratila svom starom životu i novim «bogatim» frajerima.
Par godina kasnije, slučajno sam načuo da je moja lutkica završila u nekoj «komuni» u Italiji. Zato se uvijek naježim kad čujem Bana i onaj stih «smijeh je tražila, bol upoznala… Marčelina». Čak ponekad, mada mi to kao muškarcu nije lako priznati, pustim i pokoju suzu za nju… onako potajno… kad nitko ne gleda… A ponekad, doduše, kad mi prigusti, i koji štrcaj…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile