Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Moja prva mušterija bila je moja susjeda. Starija od mene kojih petnaestak godina, Darija je oduvijek privlačila moju pažnju, a kad sam ušao u pubertet, drkao sam zamišljajući svoju glavu među njenim sisama, slatkim, mekim i podatnim. Darija je zanimljiva, premda nervozna žena, s krupnim bedrima, lijepo oblikovanim grudima i mekanim tijelom. Ima velika usta, ali tanke usne, te srednje dugu smeđu kosu vezanu u mali rep.

Često bi znala navratiti k nama. Nekad bi donijela grožđe iz vinograda, nekad bi nas pozvala na kavu, a nekad bi me znala zateći samog kod kuće, više puta me omevši u mojim maštanjima o njenim bedrima. A kad sam ušao u svoje studentske godine, gotovo sam zaboravio na nju. Sve do prije neki dan kad sam je vidio kako prostire rublje u svojem dvorištu. I iako je prošlo mnogo godina od kad sam zadnji puta drkao na nju, nisam mogao odoljeti. Izvadio sam svoj kurac i zamislio je još jednom kako kleči ispod njega.

A svaka moja maštarija koja uključuje nju počinje zvonom na vratima. Zvonom koje me ometa u tuširanju. Naravno, sam sam kod kuće. Navlačim ručnik oko pasa i trčim prema vratima, otvaram ih i susrećem se s njezinim pogledom punim topline.

– Bok – veli ona. – Jesi sam doma?
To me uvijek pitala kad bih joj ja otvorio.
– Jesam – rekao sam i tada, neuspješno pokušavajući sakriti nabreklinu pod ručnikom.
– Čini se da ti treba pomoć – rekla je ona i uhvatila me za rukav preko ručnika, a zatim me zažvalila žestoko, ali ne pregrubo. Ja sam je uhvatio za njene sisice i milovao je časak, a onda sam joj strgnuo majicu preko glave. Nije nosila grudnjak; bradavice su joj iskočile i ja sam ih počeo grickati.
– Čekaj – rekla je. – Nećemo tu na ulazu!

Zatvorio sam vrata, suzdržavajući se od požude i odvukao je u svoju sobu, koja je točno nasuprot njenom dvorištu. Bio sam nag, želio sam eksplodirati u njenoj pički. A ona se spustila na koljena i započela ga pušiti. Obrađivala ga je tim svojim ustima nevjerojatnom lakoćom, vukući krv u njega poput sisaljke. Ludio sam od strasti. Držao sam je za glavu dok mi ga je fafala, dok mi je usnama tražila put od glavića prema korijenu. A kad sam osjetio da je dosta, skinuo sam joj hlače i utonuo u njezino međunožje.

S glavom među blagim bedrima jezikom sam nalazio njen klitoris, jednom, dvaput, nebrojeno mnogo puta. Ona je stenjala kao da joj život ovisi o orgazmu koji će nadoći. Imala je lijepo obrijanu mačkicu, dotjeranu. Podigao sam pogled i vidio je kako si miluje grudi, kako si čupka bradavice.

– Rasturi me – rekla je tada, stenjući. Ne duljeći ni trena, popeo sam se na nju i ugurao svoj prepukli ud u njenu pičku. Uzdahnula je od ljepote ulaska, a ja je zažvalih. Uhvatio sam ritam, nabijao je kao parni stroj, idući tako duboko u nju da sam osjetio kako mi jaja udaraju u njene velike usmine svaki put kad sam ušao. Drhtali smo od krvi nadošle u spolne organe. Mutili su nam se mozgovi.
– Jebote – rekla je ona i zjenice su joj se raširile. Hvatala je zrak svojim velikim ustima, mislila je da se utapa.

– Svršavam – prostenjala je. Osjetio sam kako mi pičkini mišići stežu kurac. Grebala mi je leđa kao divlja mačka.

– Daj ga ovdje – rekla je kad ju je zanos pustio i stavila ga u usta. Jaja su mi bila puna, još sam čekao na svoj orgazam. Koji nije bio daleko. Tih nekoliko trenutaka, tek dva-tri usisa i sperma je iz mene izletila brže od zvuka. Svršio sam joj u usta, po licu, sisama.

– Bravo – rekla je Darija. I poljubila me. A kad sam se odmorio, nastavili smo se jebati do kasno u noć. Ah, Darija!

Iva, 19 godina, studentica
Dubravko, 32 godina, poduzetnik