Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Damir, 24 godina, student

Moja prva mušterija bila je moja susjeda. Starija od mene kojih petnaestak godina, Darija je oduvijek privlačila moju pažnju, a kad sam ušao u pubertet, drkao sam zamišljajući svoju glavu među njenim sisama, slatkim, mekim i podatnim. Darija je zanimljiva, premda nervozna žena, s krupnim bedrima, lijepo oblikovanim grudima i mekanim tijelom. Ima velika usta, ali tanke usne, te srednje dugu smeđu kosu vezanu u mali rep.

Često bi znala navratiti k nama. Nekad bi donijela grožđe iz vinograda, nekad bi nas pozvala na kavu, a nekad bi me znala zateći samog kod kuće, više puta me omevši u mojim maštanjima o njenim bedrima. A kad sam ušao u svoje studentske godine, gotovo sam zaboravio na nju. Sve do prije neki dan kad sam je vidio kako prostire rublje u svojem dvorištu. I iako je prošlo mnogo godina od kad sam zadnji puta drkao na nju, nisam mogao odoljeti. Izvadio sam svoj kurac i zamislio je još jednom kako kleči ispod njega.

A svaka moja maštarija koja uključuje nju počinje zvonom na vratima. Zvonom koje me ometa u tuširanju. Naravno, sam sam kod kuće. Navlačim ručnik oko pasa i trčim prema vratima, otvaram ih i susrećem se s njezinim pogledom punim topline.

– Bok – veli ona. – Jesi sam doma?
To me uvijek pitala kad bih joj ja otvorio.
– Jesam – rekao sam i tada, neuspješno pokušavajući sakriti nabreklinu pod ručnikom.
– Čini se da ti treba pomoć – rekla je ona i uhvatila me za rukav preko ručnika, a zatim me zažvalila žestoko, ali ne pregrubo. Ja sam je uhvatio za njene sisice i milovao je časak, a onda sam joj strgnuo majicu preko glave. Nije nosila grudnjak; bradavice su joj iskočile i ja sam ih počeo grickati.
– Čekaj – rekla je. – Nećemo tu na ulazu!

Zatvorio sam vrata, suzdržavajući se od požude i odvukao je u svoju sobu, koja je točno nasuprot njenom dvorištu. Bio sam nag, želio sam eksplodirati u njenoj pički. A ona se spustila na koljena i započela ga pušiti. Obrađivala ga je tim svojim ustima nevjerojatnom lakoćom, vukući krv u njega poput sisaljke. Ludio sam od strasti. Držao sam je za glavu dok mi ga je fafala, dok mi je usnama tražila put od glavića prema korijenu. A kad sam osjetio da je dosta, skinuo sam joj hlače i utonuo u njezino međunožje.

S glavom među blagim bedrima jezikom sam nalazio njen klitoris, jednom, dvaput, nebrojeno mnogo puta. Ona je stenjala kao da joj život ovisi o orgazmu koji će nadoći. Imala je lijepo obrijanu mačkicu, dotjeranu. Podigao sam pogled i vidio je kako si miluje grudi, kako si čupka bradavice.

– Rasturi me – rekla je tada, stenjući. Ne duljeći ni trena, popeo sam se na nju i ugurao svoj prepukli ud u njenu pičku. Uzdahnula je od ljepote ulaska, a ja je zažvalih. Uhvatio sam ritam, nabijao je kao parni stroj, idući tako duboko u nju da sam osjetio kako mi jaja udaraju u njene velike usmine svaki put kad sam ušao. Drhtali smo od krvi nadošle u spolne organe. Mutili su nam se mozgovi.
– Jebote – rekla je ona i zjenice su joj se raširile. Hvatala je zrak svojim velikim ustima, mislila je da se utapa.

– Svršavam – prostenjala je. Osjetio sam kako mi pičkini mišići stežu kurac. Grebala mi je leđa kao divlja mačka.

– Daj ga ovdje – rekla je kad ju je zanos pustio i stavila ga u usta. Jaja su mi bila puna, još sam čekao na svoj orgazam. Koji nije bio daleko. Tih nekoliko trenutaka, tek dva-tri usisa i sperma je iz mene izletila brže od zvuka. Svršio sam joj u usta, po licu, sisama.

– Bravo – rekla je Darija. I poljubila me. A kad sam se odmorio, nastavili smo se jebati do kasno u noć. Ah, Darija!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile