Sjela sam na rub kreveta i uvukla Tomislavov kurac među svoje poveće dojke i sva mu zajapurena naredila:
– Jebi, izjebi ih, svrši u njih!

Držeći se rukama za njih, silovito ih stišćući, uvalio je svoju vrelu kurčinu u vrlo tijesni prolaz. Počeo je vrtjeti guzovima, stezati i opuštati mišiće kako bi pospješio nabijanje svojega iznimno mokroga i uspaljenoga koplja u procjep iz snova. Uhvatili smo vatreni ritam, a njegov je poprilično veliki macan čas izvirivao, čas se gubio među mojim čvrstim dojkama. Nastojala sam ga dočekivati prilikom svakoga izrona iz njih otvorenim ustima, dakako, stimulirajući ga pritom i jezikom. Gledala sam kako mu glavić plavi; podigla sam pogled prema njegovome licu i vidjela kako Tom uistinu uživa u sisama. Svršio je dok sam rekla keks, dok me njegova vrela sperma šibala istovremeno po licu i unutar dojki koje sam silovito pritiskala kako bi mu pružila što bolju ugodu, a njegovo je ozareno lice bilo pravi dokaz da sam to dobro radila.

Uh, kako volim muškost među svojim dojkama, njihovo mazivo na njima i na licu. Uh, što me to raspali. Jasno da to nije sve. Sada slijedi ono najbolje.Volim kada lagano izlazi iz mojih grudiju, kada me lupa svojim dugačkim spolovilom po njima, kada se istresa na njih. Jasno, da ga potom želim i u ustima. Volim se sama namještati. Dobro polizati taj vrući sladoled. Ponovno uzbuditi muškarca vrškom jezika. U potpunosti obuzeta strašću volim kad frajer legne na krevet i ispruži se ispred mene, a to sam rekla i Tomeku koji se namjestio točno prema mojim uputama. Nadvila sam se nad njega. Nekoliko ga trenutaka gledala kako bespomoćno leži držeći buzdovan čvrsto u šaci, spuštajući se lagano nad koplje, oblizivala sam krupna usta gurajući u njih svoj kažiprst kako bih mu na trenutak odvratila pažnju. Nasjela sam svojom raspomamljenom pukotinom na Toma koji je uspio procijediti jedino:
– UHHHH!!!

Toliko sam napaljena da silovito grabim rukom njegov ud i žestoko se nasađujem. Volim jahati. Divlje. Volim pastuhe gledati kako se njihov pogled muti dok su duboko zabijeni u mene. Gurnuvši ruku među njegove noge dočepah se vrućeg uda koji je pohotno i divljački ulazio i izlazio iz moje vrele intime. Zgrabila sam ga za jaja i čvrsto stegla. Do boli. Onda sam zajecala jer se njegov vreli ud počeo rafalno prazniti u mene.

Dubravko, 32 godina, poduzetnik
Branka, 29 godina, fizioterapeut