Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 11. dio

Nakon večere dečki su predložili odlazak u neki klub u susjedno mjesto. Navodno
tamo vlada vrlo erotska atmosfera, jer su cure opuštene i živahne. Vrlo jednostavno, dakle sve ovisi o ženama.

“Ići ćemo, samo dozvolite mi, društvo, da prije toga dam dar svojoj prijateljici. Tako je lijepo sve pojela, bila je zbilja zlatna mačkica.”

Moj ljubavnik je zatim postavio na stol par zlatnih ženskih sandala s krasnom visokom petom. Bile su predivne.

“Obuci ih.”

Oduševljeno sam kliznula u njih. Dok sam zakopčavala elegantne remenčiće oko gležnjeva, osjećala sam da su mi kao salivene. Razumije se, ljubavnik se ne prevari niti u broju cipela. U klubu je bilo vruće i intimno. Djevojke u topivima ili grudnjacima i sve na vrtoglavim petama. Ugodno smijanje i pogledavanje, neke su plesale same, u parovima ili čak po dvije skupa. Izgledale su doista dobro i vragolastio. A niti ja nisam zaostajala. Moje muško društvo bilo je baš ponosno na mene. Postali su raspoloženi i nekako zaštitnički. To mi se nije baš previše sviđalo i sve su me manje zanimali. Osvrnula sam se na plesni podij i na drugoj strani uhvatila pogled djevojke s dugom kestenjastom kosom. Nasmiješila mi se.

Ovdje se doista nešto događa! Nešto na što nisam navikla. Na to “nešto” sam se brzo počela privikavati. Mislim da je tada iu mene počela pritjecati sva erotičnost prostora. Preplavio me osjećaj i uzvratila sam osmjeh djevojci. Još nikada nisamočijukala s ženom. Bilo je tako ljupko i uznemirujuće lako. Raspoloženi su me muškarci htjeli uplesti u razgovor. I doista su se trudili s dubokim i neugodnim pitanjima na temu ženskog seksepila. Uspjela sam samo površno odgovarati. Netko je obrazlagao svoje mišljenje o umjetnim prsima. Da to njega apsolutno ništa ne smeta, da su njemu sve dobre samo ako su velike. Blesan! Samo neka me nešto pita! I blesan me je jasno pitao sviđaju li se i meni velike. Meni kao jedinoj ženi u društvu i to s malim!

„Ne bih znala na pamet.“

Hrabri dečki su se nasmijali, ali mene to doista više nije ganulo. Svako malo smo se Ernest i ja sreli s očima. Njegovi pogledi nisu trebali nikakvo tumačenje. Mislim da je još prije mene znao što mi se zapravo događa. Prodro je u mene, slobodno, nekuda u moj intimni i skriveni krajolik da mi je postalo neugodno, pa sam se osvrnula natrag na plesni podij. A tamo ona čudesna smeđokosa djevojka! Sada sam je doista pogledala s užitkom. Činilo mi se da pleše za mene. Mislim da su muški dali neke primjedbe o njenoj slatkoj guzi. Bože, nek se već jednom pokupe nekuda! Glazba je postala smirena i vrlo seksi.

Klasika – Je t’aime.

Nježno se ljuljajući i sa zatvorenim očima plesala je sve bliže našem stolu. Tek kada je doplesala sasvim blizu, široko je itvorila bademaste oči. Polako nas je sve pogledala, a zatim se zagledala u mene, nježno mi se nasmiješila i zagrlila me oko vrata. Ukočila sam se. A ona me je ljupko zajahala preko noge i sjela mi u naručje. Tako je neko vrijeme ljuljajući se nastavila svoj ples i gledala me duboko u oči. Onda se posve polagano stisnula uz mene i priljubila moj obraz na svoja prsa. Kada se malo odmaknula, s velikim je osjećajem za glazbeno eskaliranje otkopčala crni pahuljasti grudnjak i nježno ga odbacila.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile