Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kako sam vinku nabila rogove ili kako mi je josip nabio kurac

Taj mali Josip oduvijek mi se sviđao. Mišićav s dječačkim licem, uvijek utegnut u uske traperice s božanstvenom guzom nije propuštao nasmiješiti mi se kad bih ga srela pred dućanom u našoj ulici. Kad bi bez majice, pokazujući svoj savršeno oblikovan torzo nosio kašete iz trgovine u skladište uvijek bih malo usporila i kurvanjski zavrtjela guzom, tek toliko da izazovem reakciju vidljivu na njegovom licu, a nadam se i u hlačama.

Tog vrelog ljetnog popodneva svratila sam u trgovinu po neke sitnice. Na sebi sam imala samo vruće hlačice i topić. Bradavice su mi se ocrtavale na crvenoj tkanini. Ušla sam u praznu prostoriju i ogledala se po trgovini. Nije bilo Josipa i da sam htjela mogla sam odnjeti sve što je bilo u njoj. Nakon par minuta čekanja dojadilo mi je pa zavirih u skladište. Imala sam što i vidjeti. Na punim kašetama sjedio je taj mladić, pred njim porno časopis, a u desnoj šaci natekla batina koju je vrijedno trljao. Ne znam što mi je bilo u tom trenu no instiktivno krenuh prema njemu i ukazah mu se pred očima. Odlučila sam mladom pastuhu olakšati muke. Kad me je ugledao kako svlačim topić i hlačice i stojim pred njim posve gola samo što nije pao u nesvijest. Bez riječi sam klekla pred njega i stala lizati prepune kuglice povrh kojih je stršao poveći kurac. Kad sam ga strpala u usta oteo mu se uzdah zadovoljstva, a njegove su se usne razvukle u osmjeh.

Sisala sam pohotno tu komadinu mesa, a niz bedra sam osjećala potoke sluzi koji su se slijevali iz moje žedne mačkice. Drsko me Josip uhvatio za kosu i stao ga nabijati u moja usta no nisam se dala iznenaditi. Gutala sam ga do jaja unatoč XXL dimenzijama. U jednom sam trenu osjetila kako mi ta batina pulsira na jeziku i usnama. Brzo ga izvadih iz usta i nastavih drkati tik do svog lica. Jebiga, neću dobiti svoj dio kolača, pomislih, ali uzet ću bar vrhnje. Josip je stao svršavati u mojoj ruci, a iz njegovog glavića zalijevali su me mlazovi vruće sperme. Stvarno se nije dugo praznio. Lica, očiju i kose pokrivenih gustim ljubavim sokom shvatila sam da njegov kurac i dalje prkosi sili teže. Kita mladog pastuha je i nakon orgazma stajala kao da se ništa nije dogodilo. Josip me nestrpljivo okrenu i nasloni na stol prethodno s njega odgurnuvši hrpu praznih plastičnih boca. Raširih noge i isprćih guzu koliko sam mogla. Dok sam se snašla več je opet bio u meni. Ovaj put na pravom mjestu. Nabijao se zguza u moju pičkicu dok su mu teška jaja udarala o moje međunožje. Prošli su me valovi zadovoljstva dok mi je žestoko utrpavao svoj nezasitni ud. Osjećala sam ga tako intenzivno kao da me čitavu ispunjava. Trajalo je to nemilosrdno guženje nekih deset minuta.

A onda na vratima ugledah svog supruga Vinka! Josip se skamenio i stao ostavši gologuz pred njegovim očima duboko u meni. Vinko, moj suprug razgoračio je oči, ukopan na mjestu poput stupa javne rasvjete. U sekundi mi posta jasno da je glupo sad skakati i oblačiti se te se glupo opravdavati i time stavljati u podređen položaj. Samo sam zapovjednički viknula Josipu: Šta si stao!? Nastavi! Jebi me! Josip posluša i ubrza ritam uboda svog kurca u moju pičkicu. Vinko ustukne prema vratima, a ja mu dobacih: Kuda??? Stani tu i gledaj i uči kako treba jebati pravu ždrebicu!!!! Vinko zastanu, ruka mu krene prema šlicu, a već u slijedećem trenu njegov je mali kurac bio na slobodi. Poslušno je sjeo na kašetu drkao svoju polumlohavu alatku i gledao prizor mog i Josipovog zajedničkog orgazma. Kad smo svršili Vinko me ugodno iznenadi i upita: Mogu li sad ja svršiti? Kimnuh glavom, a iz njegovog se kurčića izli mali mlaz. Nakon tog dana svom zakonitom ponekad priuštim prizor od kojeg mu krv brže kola žilama, a sebi priuštim napokon sve ono što svaka žena treba: dobar, velik i tvrd kurac i mladog pastuha prikvačenog za njega.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile