Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Borisa vidim zamagljeno zbog slasti što sam je doživjela, i prepoznajem njegov pohotni pogled dok mjerka Donatelinu preplanulu guzu u bijelim gaćicama s praktičnim rasporkom po sredini. Donatela se osvrće poput prestrašene srne i želi se povući, no stisnuh je k sebi, kako bi njena guza i nadalje ostala izložena Borisovu pogledu. Hrapavim glasom je umirih da je sve u redu.
Boris se donekle približi i tiho reče: »Da li je to privatni tulum ili se mogu pridružiti?«
Donatela me upitno pogleda, na što sam se odazvao entuzijastičkim kimanjem, a Borisu rekoh: »Meni je upravo došlo, a Donatela još nije došla po tom pitanju na red…«
Boris se nije dao moliti, odlučno priđe izloženoj guzi i nježno je pomiluje. Zatim se sagnu k Donatelinim usnicama i pričeka dozvolu za poljubac. »Mmmm, imaš okus po Mirjam … « reče, kada su se njihovi jezici dobro upoznali.
Zatim se vrati natrag do guze, a ja Donatelu još uvijek grlim i njeno lice pritišćem uz prsa.

U ogledalu vidim kako Boris razmiče rasporak na gaćicama i isprobava Donatelinu vlažnost jezikom. Donatela mi zadrhti u naručju i malo zastenje u moja prsa. Boris ju liže polako, kako je za njega karakteristično i znam da je izluđuje, kako je mene već puno puta. Donatela se već snažno izvija na meni, njeno me uzbuđenje strašno rajca. Nekako se izvih ispod njenog vrućeg tijela i promatram Borisa, koji ju liže od otraga i počeh se igrati s dildom što ga je Donatela »zaboravila« u meni.

Kada se Boris s jezikom lati Donatelina anusa, potpuno je izvan sebe, gužva plahte i gotovo hropće. »Boris, ne muči je. Vidiš da želi kurac.«
Boris mi se nasmiješi i pozorno upita Donatelu: »Kuda ga hoćeš?«

Donatela istisnu – svuda. »To je u redu,« reče Boris in konačno oslobodi svoj lijepi, debeli ud iz traperica. Već ga dugo nisam vidjela, zato ga toplo pozdravljam mokrim poljupcem, koji naprosto traje i traje. Donatela nas željno i nestrpljivo promatra, pa podsjećam Borisa neka joj se ipak napokon posveti. Iz blizine gledam kako s kurcem mokrim od moje sline prodire u Donatelinu usku rupicu, uokvirenu u bijele čipke gaćica. Samo nekoliko puta je nabode, njeno je lice malo izobličeno od užitka, a zatim je počne milovati po stražnjoj rupici, već od prije vlažnoj od sline. Zatim je isproba s prstom, polako je opušta, doda još jedan prst i priprema je za nešto veće.

Debeli ud polako izvuče iz njene pičkice i pri tome me značajno pogleda, a zatim pogled preusmjeri prema Donatelinu anusu. To shvaćam kao znak da je potreban lubrikant. Nakupih slinu u ustima i kao veliku kap je spustih na njenu guzu. Boris nježno pogurne svoj s Donatelinim sokovima dobrano ovlaženi kurac u njenu guzu, dodatno ovlaženu mojom slinom.

Borisov kurac je ogroman, zato Donateli pomažem milovanjem njenog klitorisa, kako bi se lakše opustila. Kada uroni cijeli u nju, oboje se umire. Donatelu milujem po bradavicama i klitorisu, a svako malo mi ruka zađe na Borisova jaja. Ubrzo su se tako zadubili u svoj polagani i neobično osjećajni ples, da me više ne zamjećuju. Uživam u predstavi, sada ih više ne dodirujem. Donatela se sama igra sa svojim klitorisom.

Unatoč tome što uživam v predstavi, osjećam se donekle izdvojeno, kao peti kotač. I upravo kad me gotovo prošla volja da ih samo gledam, pojavi se Jure. »A ti si baš sama?« upita i svuče se u jednom potezu. Lakomo se bacih na njegov penis, s replikom istog u svojoj pičkici. Pokušavam ga cijelog staviti u usta i grlo, ali mi nikako ne uspijeva. Jure se smješka mojoj poduzetnosti i izvuče repliku iz mene.

»Ovako ćemo napraviti,« reče i legne na veliki krevet, s licem pod lice svoje žene. Izmijenili su neobičan osmijeh, ona se spusti do njegovog lica i vruće ga poljubi. Jure me pozva da zajašem njegov uspravni buzdovan. To oprezno činim i Donatela me pozorno gleda, dok se polagano nasađujem na njega. Uz taj prizor joj prvi puta dođe, a Boris unatoč grčenju njene uske rupice sačuva prisebnost i nakon kratkog prekida počne opet polako gurati.

Zatim se ja razigrah na Jurinom pjetliću, napokon onom od mesa, krvi i pulsirajućih žila. Kada me vlastita akcija već gotovo izbaci u orgazam, Jure me uhvati za bokove, kako bi me malo umirio i poče udarati u mene odozdo. Prepustih se i gledam Borisa. Boris se rukama opire na Donatelinu guzu. Njegovi valoviti pokreti ludo me uzbuđuju, sjetih se kako ga je osjetiti, a uz to osjećam Juru koji kruži u meni. Boris gleda moje cicice, koje lagano poskakuju, a zatim mi se zagleda u oči. Dugo se gledamo i uranjamo jedno u drugo. Kada vidim da će mu doći – već ga dovoljno poznajem – i sama se prepustih divljem ritmu. Boris izvuče svoj lijepi kurac iz Donateline guze i poštrca je po izvijenim leđima. Tada se moja rupica počne grčiti oko Jurinog kurca, pa me mora na brzinu gurnuti sa sebe. U veličanstvenom se luku isprazni na moja prsa.

Autor: Mirjam

Mirjam i stakleni vibrator (19. dio)
Maja sa savršenim "donjim" usnicama (1. dio)

Izaberi me