Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Borisa vidim zamagljeno zbog slasti što sam je doživjela, i prepoznajem njegov pohotni pogled dok mjerka Donatelinu preplanulu guzu u bijelim gaćicama s praktičnim rasporkom po sredini. Donatela se osvrće poput prestrašene srne i želi se povući, no stisnuh je k sebi, kako bi njena guza i nadalje ostala izložena Borisovu pogledu. Hrapavim glasom je umirih da je sve u redu.
Boris se donekle približi i tiho reče: »Da li je to privatni tulum ili se mogu pridružiti?«
Donatela me upitno pogleda, na što sam se odazvao entuzijastičkim kimanjem, a Borisu rekoh: »Meni je upravo došlo, a Donatela još nije došla po tom pitanju na red…«
Boris se nije dao moliti, odlučno priđe izloženoj guzi i nježno je pomiluje. Zatim se sagnu k Donatelinim usnicama i pričeka dozvolu za poljubac. »Mmmm, imaš okus po Mirjam … « reče, kada su se njihovi jezici dobro upoznali.
Zatim se vrati natrag do guze, a ja Donatelu još uvijek grlim i njeno lice pritišćem uz prsa.

U ogledalu vidim kako Boris razmiče rasporak na gaćicama i isprobava Donatelinu vlažnost jezikom. Donatela mi zadrhti u naručju i malo zastenje u moja prsa. Boris ju liže polako, kako je za njega karakteristično i znam da je izluđuje, kako je mene već puno puta. Donatela se već snažno izvija na meni, njeno me uzbuđenje strašno rajca. Nekako se izvih ispod njenog vrućeg tijela i promatram Borisa, koji ju liže od otraga i počeh se igrati s dildom što ga je Donatela »zaboravila« u meni.

Kada se Boris s jezikom lati Donatelina anusa, potpuno je izvan sebe, gužva plahte i gotovo hropće. »Boris, ne muči je. Vidiš da želi kurac.«
Boris mi se nasmiješi i pozorno upita Donatelu: »Kuda ga hoćeš?«

Donatela istisnu – svuda. »To je u redu,« reče Boris in konačno oslobodi svoj lijepi, debeli ud iz traperica. Već ga dugo nisam vidjela, zato ga toplo pozdravljam mokrim poljupcem, koji naprosto traje i traje. Donatela nas željno i nestrpljivo promatra, pa podsjećam Borisa neka joj se ipak napokon posveti. Iz blizine gledam kako s kurcem mokrim od moje sline prodire u Donatelinu usku rupicu, uokvirenu u bijele čipke gaćica. Samo nekoliko puta je nabode, njeno je lice malo izobličeno od užitka, a zatim je počne milovati po stražnjoj rupici, već od prije vlažnoj od sline. Zatim je isproba s prstom, polako je opušta, doda još jedan prst i priprema je za nešto veće.

Debeli ud polako izvuče iz njene pičkice i pri tome me značajno pogleda, a zatim pogled preusmjeri prema Donatelinu anusu. To shvaćam kao znak da je potreban lubrikant. Nakupih slinu u ustima i kao veliku kap je spustih na njenu guzu. Boris nježno pogurne svoj s Donatelinim sokovima dobrano ovlaženi kurac u njenu guzu, dodatno ovlaženu mojom slinom.

Borisov kurac je ogroman, zato Donateli pomažem milovanjem njenog klitorisa, kako bi se lakše opustila. Kada uroni cijeli u nju, oboje se umire. Donatelu milujem po bradavicama i klitorisu, a svako malo mi ruka zađe na Borisova jaja. Ubrzo su se tako zadubili u svoj polagani i neobično osjećajni ples, da me više ne zamjećuju. Uživam u predstavi, sada ih više ne dodirujem. Donatela se sama igra sa svojim klitorisom.

Unatoč tome što uživam v predstavi, osjećam se donekle izdvojeno, kao peti kotač. I upravo kad me gotovo prošla volja da ih samo gledam, pojavi se Jure. »A ti si baš sama?« upita i svuče se u jednom potezu. Lakomo se bacih na njegov penis, s replikom istog u svojoj pičkici. Pokušavam ga cijelog staviti u usta i grlo, ali mi nikako ne uspijeva. Jure se smješka mojoj poduzetnosti i izvuče repliku iz mene.

»Ovako ćemo napraviti,« reče i legne na veliki krevet, s licem pod lice svoje žene. Izmijenili su neobičan osmijeh, ona se spusti do njegovog lica i vruće ga poljubi. Jure me pozva da zajašem njegov uspravni buzdovan. To oprezno činim i Donatela me pozorno gleda, dok se polagano nasađujem na njega. Uz taj prizor joj prvi puta dođe, a Boris unatoč grčenju njene uske rupice sačuva prisebnost i nakon kratkog prekida počne opet polako gurati.

Zatim se ja razigrah na Jurinom pjetliću, napokon onom od mesa, krvi i pulsirajućih žila. Kada me vlastita akcija već gotovo izbaci u orgazam, Jure me uhvati za bokove, kako bi me malo umirio i poče udarati u mene odozdo. Prepustih se i gledam Borisa. Boris se rukama opire na Donatelinu guzu. Njegovi valoviti pokreti ludo me uzbuđuju, sjetih se kako ga je osjetiti, a uz to osjećam Juru koji kruži u meni. Boris gleda moje cicice, koje lagano poskakuju, a zatim mi se zagleda u oči. Dugo se gledamo i uranjamo jedno u drugo. Kada vidim da će mu doći – već ga dovoljno poznajem – i sama se prepustih divljem ritmu. Boris izvuče svoj lijepi kurac iz Donateline guze i poštrca je po izvijenim leđima. Tada se moja rupica počne grčiti oko Jurinog kurca, pa me mora na brzinu gurnuti sa sebe. U veličanstvenom se luku isprazni na moja prsa.

Autor: Mirjam

Mirjam i stakleni vibrator (19. dio)
Maja sa savršenim "donjim" usnicama (1. dio)

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience