Danijel je prošloga tjedna došao po mene na posao. Jašući svoj veliki crni motor čekao me ispred firme ne gaseći ga. Spremno sam sjela iza njega dok mi je vibriranje mašine treslo guzu. Obujmila sam svog mladog ljubavnika oko struka i naslonila se na njegova široka leđa tako da osjeti moje velike sise na sebi. Cjeli sam dan na poslu maštala o njegovom tijelu i o tome kako vodimo ljubav. Moj najdraži jebač dodao je gas i odjurili smo prema izlasku iz grada. Parkirali smo ispred njegovog doma, na rubu šume, u zelenilu. Sjašila sam sa vrelog motora i rukom mu pomilovala kitu preko motorističkog kombinezona. Bila sam već danima strašno napaljena na njega i jedva sam čekala da me poševi. Danijel me obujmio svojim snažnim rukama. Počeli smo se strasno žvaliti. Gaćice su mi u tom trenu već bile posve mokre. Osjećala sam njegovu veliku batinu kako me pritišće kroz hlače dok smo se grlili.

Ubrzo smo bili u njegovoj spavaćoj sobi. Skinula sam sve sa sebe u sekundi, a on je legao na krevet odjeven u crni kombinezon. Sjela sam na njega i lagano počela otvarati zip. Ljubeći mu prsa spuštala sam se sve niže kako se zip rastvarao. U jednom trenu na usnama sam osjetila vrh njegovog debelog glavića. Miris mladog tvrdog kurca zavrtio mi je pamet u glavi. Pohlepno sam uzela njegovu kitu u usta i počela ga sisati. Danijel mi je jednom rekao kako sam najbolja pušačica kurca koju je ikada upoznao pa sam nastojala opravdati njegovo povjerenje. Obrađivala sam mu jezikom velika puna jaja, gutala kitu, i kružila oko vrha glavića dok je glasno stenjao od zadovoljstva.

Nakon nekog vremena sjela sam na taj divni veliki ud osjetivši kako me čitavu ispunjava. U zajedničkom ritmu nabijala sam se na njega dok se Danijel ležečki zabijao u mene. Dobro da je susjedna kuća bila dovoljno udaljena jer sam pri tom ispuštala krikove ne mogavši se kontrolirati. U taj čas zazvonio je mobitel. Zvao je moj Rogonja. Samo sam stisnula tipku za javljanje i otvoreni telefon spustila kraj uzglavlja. Moj je mužić moga slušati kako me moj mladi ljubavnik doslovno razvaljuje svojim buzdovanom. Mogao je čuti udaranje njegovog tijela o moju guzu dok me je ševio u psećoj pozi i slušati moje uzastopne orgazme dok me jebao s podignutim nogama. Mogao je čuti kako moj motorista uz glasni urlik prazni svoja puna jaja duboko u meni, nastavljajući me jebati kao da i nije svršio.

Danijel je nezasitan. Kita mu satima može stajati pružajući mi duge užitke. Rogonja je sigurno s druge strane dirao svoju kitu kojoj treba sat vremena da se podigne i samo minuta da svrši. Željela sam da čuje kako pravi rasni pastuh iz mene izmamljuje uzdahe. Kada smo napokon zajedno svršili ugasila sam telefon. Došlo je vrijeme da se dugo mazimo u krevetu, znojni i umorni od seksa. Navečer smo sjeli na motor i odvezli se prema mojem stanu. Za pozdrav sam mu uz poljubac još jednom pomilovala izbočinu među nogama i sa zadovoljstvom utvrdila da je opet narasla. Bio je to znak da je proljeće opet tu.

Autor: Rogonjina ženica

Kamiondžija
Prva godišnjica braka