Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nevina Celine (7. dio)

Ariana me nazvala i zamolila bih li mogla jedno poslijepodne zabavljati njenu osamnaestogodišnju sestričnu iz Francuske, jer ona mora otići na nekakav službeni put. Naravno, ljubazno sam pristala, u nadi da djevojka govori engleski jezik.

Kao dobar turistički vodič planirala sam je odvesti u Nacionalnu i Modernu galeriju, a nakon toga na šetnju po Rokovom perivoju. Međutim, dan je prilično ružno maglovit, a pločnici mokri od bljuzgavice pa baš i nije neko vrijeme za šetnju i ona otpada.

Dok šećemo galerijama, promatram mladu nadobudnu buduću studenticu povijesti umjetnosti. Odjenula je moher pulover, koji ističe njena mala djevojačka prsa. Rudlava joj je kosa pomalo raskuštrana, a njena porculanska put lagano zarumenjena zbog vanjskog hladnog zraka. Usprkos tome ljubazno sluša moje predavanje i povremena me nešto zapita sa svojim cvrkutajućim francuskim naglaskom, koji moje ime pretvara u mekanu i vrlo seksi riječ. Osjećam da se iza radoznalog pogleda skriva zabrinutost, a možda i žalost.

Po povratku u Arijanin stan pripremile smo si vruću čokoladu s kokosovim likerom. Ljupka Celine postane tiha, a njen pogled žalostan. Oprezno je zapitam što je to rastužuje. Polagano mi počne pričati o svom momku u Francuskoj, koji ju je napustio bez ikakvog objašnjenja. Od tada neprestano sluša Jacquesa Brela i pita se što je to bilo? Govori tiho, meko, vani umjesto snijega pada kiša, a njoj suze tiho klize niz lice.

Ne znam kako bih je utješila. Brišem joj suzu po suzu i milujem po mekim uvojcima. Povjerljivo mi nasloni glavu na rame, a ja joj na uho počnem mrmljati staru, domaću uspavanku. Kad me pogledala svojim anđeoskim očima u meni se nešto pomaknulo. Stop, naređujem sama sebi. Previše mlada! Uplakana! Ne, ne, ne.

Diskretno se povlačim, ali to izaziva reakciju suprotnu od one koju očekujem. Celine me pozorno promotri, nasmije se i palcem krene prema mojim usnama, kako bi mi s njih obrisala trag vruće čokolade. Polagano palcem klizne preko mojih usni koje se, bez moje volje, lagano razmaknuše.

Pogledi su nam se susreli. Ne znam koliko ta djevojka zna o seksu, ali gleda me s takvom čežnjom da mi se toplina razlila po cijelom tijelu.

Kreposno joj ljubim slano lice, a ona svoj obraz zarije u moj vrat. Bojim se da će i dalje jecati, što isprva i čini, ali istovremeno me naglo poljubi u vrat i na francuskom me pita zbog čega li to radi.

Prišapćem joj:»Celine, tako si lijepa. Nitko te ne bi smio povrijediti.” Poljupcima joj obaspem obraze, a djevojka se munjevito oslobodi pulovera, ispod kojega nosi plavu, čipkastu majicu, ispod koje proviruju tvrde bradavice. Polagano joj s ramena odmičem naramenice, a njena mi se sitna dojka raskrije u svoj svojoj ljupkosti. Pogledah je, a onda obuhvatih svojim dlanom. Celine zadrhta i ponovno je obliše suze. Ljubim joj suze, a onda se poljupcima nježno spuštam niz vrat pa sve do sisice, koju grijem svojim dlanom. Tvrdu bradavicu zahvath usnama i nježno je sisam. Oko nje kružim jezikom i naslađujem se uzdasima prepunim užitka, koji sve češće prekidaju jecaje.

To želim učiniti i s njenom dražicom, koja sigurno još nije bila izvrgnuta takvoj obradi. Oslobađam je baršunaste suknje i najlonki, ispod kojih nosi nježno modre djevojačke gaćice. Prije nego li joj ih skinem, pogledam je u lice tražeći dopuštenje. Ona odlučno kimne glavom, a ja joj ih polagano skinem. Pri pogledu na njen brežuljak, prekriven nježnim svijetlim dlačicama, ispustih uzdah. Zabrinuto me pogledala a ja, kako bih je umirila, počnem ljubiti taj brežuljak.Oh, ubrzo ću upoznati njen ukus , vrti mi se po glavi, i nastavljam s polaganim ljubljenjem. Pogledah je u oči zatraživši dopuštenje da joj razmaknem koljena, na što ona odlučno kimne glavom.

Posvećujem se razgledavanju njene mlade mačkice, koja se predamnom otvara poput rosnog cvijeta. Polagano joj, iskušavajući je, dodirnuh stidne usne, na što se ona trznue kao od elektrošoka. Zadovoljno nastavljam i svako malo pogledavam u očarano i iznenađeno lice mlade zacrvenjelo ljepotice, koja drhti pod mojim jezikom. A tek sam počela.

Kada je Celina već potpuno izbezumljena, prstima rastvorih njen cvijetak, a nabubrena se dražica ustoboči prema meni. Nekoliko je puta oblizah, ta udarih jezikom i uživam gledajući kako sitnim dlanovima grabi jastuk. Jezikom joj okružujem dražicu i gledam Celine kako se koprca od užitka. Suze su joj se posušile, ali zato je njen cvijetak sav ovlažen. Željela bih osjetiti kako se grče mišiće njene vagine te joj u nju nježno kliznuh prstima. Od užitka joj se izvilo cijelo tijelo i nesvjesno trzajući bokove počelo pomicati prema meni. Tako brzo da jezikom jedva uspijevam slijediti njenu usijanu dražicu. Kad je počela svršavati, iz nje izbi lavina francuskih riječi, a ja je prekinuh posesivnim francuskim poljupcem i prstom duboko zarinutim u nju. Tako da još dugo vremena, svaki puta kada malo pomaknem prst, osjećam grčenje njenih vaginalnih mišića.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile