Vjerojatno najpoznatija foot-fetish prića sa interneta na ovim prostorima ide ovako:

Zvonilo je. Zadnji cas se zavrsio. Odjednom se u ucionici stvorila pometnja. Ucenici su poceli brze – bolje da se pakuju da bi sto pre krenuli kuci.
-„Polako deco, polako, nemojte slucajno da zaboravite domaci zadatak“- cuo se glas nase tkz. Opake nastavnice srpskog jezika – “ a ti Pericu, ti da dodjes u moj kabinet da ja i ti nesto porazgovaramo“.

Bio sam zacudjen a i malo vise uplasen, sta sada hoce od mene? Sta li sam uradio? Nista, otici cu i videti sta hoce.
Skola se vec uveliko ispraznila, vladala je tisina kada sam ja usao u njen kabinet.

-„Sedi Pericu!“- prazna stolica gde je trebalo ja da sednem se nalazila odmah naspram nje, pola metra od stolice gde je ona sedela. Tako sam i ucinio.

-„Pericu, ti si mi svo ovo vreme, koliko dugo predajem vama, mnogo cudan“

-„Zasto nastavnice?“
-„Kako zasto? Uvek imas obicaj od kada udjem u ucionicu da me gledas u noge. Dobro, hajde da to shvatimo kao normalnu pojavu posto to i drugi djaci cine, ali kada sednem za svoj sto i kada izujem cipele da bih odmorila stopala, ti se toliko u njih zagledas da prosto pocrvenis kao bulka. Da znas da sam te primetila od davno. i danas si se tako ponasao. To me tako nervira i dekoncentrise da nisam sposobna da predajem“.

-„Pa znate nastavnice, slucajno to tako ja pogledam. mozda gresite ja…“
-„Dobro, dobro. Ovaj, znas Pericu, ja sam imala prilike da citam jednu knjigu o seksualnom obrazovanju. i procitala sam jednu zanimljivu musku seksualnu devijaciju, da je tako nazovemo. Zove se fetis. Postoji vise vrste fetisa, fetis zenskog rublja, fetis korseta, fetis zenskih cipela, fetis najlon carapa, fetis zenskih stopala itd. A to znaci da kada muskarac vidi njegov fetis odmah se seksualno uzbudi. Ja mislim da si ti fetisista. Jeli tako?“

Bila je u pravu. Nista jace nisam mogao da obozavam od zenskih stopala u najlon carapama, a to sam bas mogao videti na casovima srpskog jezika. Pored toga nastavnica ima tako lepo oblikovana stopala i duguljaste prstice da ja kuci kada se vratim moram tri puta da ga izdrkam.

-„Cujes ti mene Pericu, da li sam u pravu !?“
-„Pa, nije tacno nastavnice, to je sigurno bilo slucajno“

Posle tog mog odgovara, nastavnica me je za tren strogo pogledala i izula svoju desnu cipelu. Joj, sta li ce sada da uradi. Podigla je nogu i stopalo podigla u vis. Sa onako podignutom nogom u vis pocela je da pomera nozne prstice.

– „Da li ti se svidjaju moji prstici, a?“
-„Pa znate, ovaj.“, stopalo mi je priblizila tik pored moje face. Mmmmmmm osetio sam miris njenog stopala. Zamislite kako bi mirisalo jedno stopalo posle dugog napornog dana.

-„U PRAVU STE NASTAVNICE“- uzeo sam njeno stopalo i poceo divljacki da ga lizem i ljubim. Bio sam u raju.
-„Mmmmmm Pericu kako je to prijatno, evo ti i drugo stopalo“.

Najlon carapa na njenim stopalima je bila sve natopljena od moje pljuvacke. U nekim trenucima sam pokusavao da sto vise gurnem stopalo u usta. Nastavnica je odista uzivala, to se barem moglo zakljuciti. Verovatno je znala da zadovolji svakog muskarca.

-„Hajde sad, izvadi ga iz pantalona“, tako sam i uradio a ona je pocela sa stopalima da ga drka.
Nije dugo trajalo a ja sam joj vec svrsio po nogama.
-„Uh, uh, hvala vam, hvala vam nastavnice“
-„Nista, nista, ali da mi obecas da se neces vise nako ponasati na mojim casovima, a za uzvrat ces redovno dobijati moja stopala. Nemoj slucajno da neko sazna za ovo!!! O.K.?“
-„Obecavam nastavnice, a i ako budem nekom rekao vas ce izbaciti iz skole a ja vama vise necu moci da vam lizem stopala“

Strašna mi je ta prića… Vama?

Dominique
Nastavnica Francuskog jezika